• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسنپ

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
@Lucky Guy راستی خودت اسنپ کار میکنی؟اطلاعاتت خوب بود
راننده که نه. کارشناس فروش اسنپ بودم. :D
کار جذب راننده، یکی از اصلی‌ترین کارای تیم فروشه.
اینایی که کنار خیابون می‌بینی تخته شاسی با آرم اسنپ می‌گیرن و راننده ثبت‌نام می‌کنن، پروموتر هستن که به لیدرشون می‌گن کارشناس فروش.

/
در کل «اسنپ» بین راننده‌هاش و مسافراش، همیشه طرفدار مسافراش بوده و زیاد تو نخ این نبوده که راننده‌هاشو راضی نگه داره. سر همین هم هست که بعد از چند سال، هنوز هم راننده‌های زیادی می‌گیرن هر روز. چون ریزش راننده خیلی زیاده تو ناوگان و تیم فروش هر شهر، همیشه در حال جذب راننده‌های بیش‌تره.

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
راننده که نه. کارشناس فروش اسنپ بودم. :D
کار جذب راننده، یکی از اصلی‌ترین کارای تیم فروشه.
اینایی که کنار خیابون می‌بینی تخته شاسی با آرم اسنپ می‌گیرن و راننده ثبت‌نام می‌کنن، پروموتر هستن که به لیدرشون می‌گن کارشناس فروش.

/
در کل «اسنپ» بین راننده‌هاش و مسافراش، همیشه طرفدار مسافراش بوده و زیاد تو نخ این نبوده که راننده‌هاشو راضی نگه داره. سر همین هم هست که بعد از چند سال، هنوز هم راننده‌های زیادی می‌گیرن هر روز. چون ریزش راننده خیلی زیاده تو ناوگان و تیم فروش هر شهر، همیشه در حال جذب راننده‌های بیش‌تره.
ادم بیکار زیاد هست این خر نشد یه خر دیگه راننده میشه برا همین مسافر مهم تره اصلا مسافره که پول میده و کمیسیون میده و سود داره

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
چه ادبیات زیبایی،،،،،واقعا بمب اتمی هم نمیتونست حقیقتا همچین تاثیری که اینا گذاشتن روی این مملکت در این چهار دهه،،،،تاثیر گذار باشه،،،،،،حتی بمب هم نمیتونست انقدر تخریب داشته باشه،،،،

این خر نشد یه خر دیگه،،،،،زیباست واقعا

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
ادم بیکار زیاد هست این خر نشد یه خر دیگه راننده میشه برا همین مسافر مهم تره اصلا مسافره که پول میده و کمیسیون میده و سود داره
البته کمیسیون اسنپ و عوارض شهرداری هر سفر از حساب راننده کسر می‌شه.

راننده‌ها هم هیچ تعهد خدمتی به شرکت ندارن و شرکت هم هیچ تعهد استخدامی در قبال راننده‌ها نداره. در واقع، راننده‌ها هم مثل مسافرا، کاربر حساب می‌شن. راننده و مسافر هر دو «مشتری» حساب می‌شن و به ازای استفاده از خدمات اپلیکیشن، پول (کرایه یا کمیسیون) پرداخت می‌کنن.

مشتری‌مداری اسنپ، اصلاً منطقی نیست. تعادل بین مسافر و راننده رو باید برقرار کنه و اجازه نده مشتری‌های راننده‌ش ریزش کنن.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
البته کمیسیون اسنپ و عوارض شهرداری هر سفر از حساب راننده کسر می‌شه.

راننده‌ها هم هیچ تعهد خدمتی به شرکت ندارن و شرکت هم هیچ تعهد استخدامی در قبال راننده‌ها نداره. در واقع، راننده‌ها هم مثل مسافرا، کاربر حساب می‌شن. راننده و مسافر هر دو «مشتری» حساب می‌شن و به ازای استفاده از خدمات اپلیکیشن، پول (کرایه یا کمیسیون) پرداخت می‌کنن.

مشتری‌مداری اسنپ، اصلاً منطقی نیست. تعادل بین مسافر و راننده رو باید برقرار کنه و اجازه نده مشتری‌های راننده‌ش ریزش کنن.
وزن مشتری داخل این نوع پلتفرم بیشتر هست، وقتی دم مشتری رو بیان، مشتری هم سمت استفاده از سیستم دیگه‌ای نمیره و این باعث میشه راننده هم اگر از این مجموعه خارج بشه و سمت سیستم دیگه بره با کمبود درخواست مواجه بشه و عملا دست از پا درازتر برگرده

انقدر پول پشت مجموعه اسنپ هست که داخل همه زمینه‌ها رقبا رو از میدون بدر کردن و الان دارن یکته تازی میکنن دیگه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

از حمل و نقل ( مسیرهایی که می ریی و جاهایی که سر میزنی،... )
خریدها(رستوان و سفارش غذا، سوپر مارکت، نان، گوشت و میوه،....)
تفریحها و مسافرت( بلیط، هتل،...)
دکتر و معاینه آن لاین،...
پرداختها ( قبوض و شارژ،.. )
و....

خلاصه به همه کارهایی که در زندگی روزانه ات انجام میدی، کم کم داره سر در میاره، با ی آنالیز با هوش مصنوعی
به رفتار، کردار و شخصیت، اسرار زندگیت پی میبره... ;)... :D

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
تاپیک رو منحرف کردید
دوستانی که اطلاع دارن بگن اسنپ وضعیت درامدش چطوره؟میخوام تصمیم بگیرم چیکار کنم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تاپیک رو منحرف کردید
سلام.

من با کسی که توی اسنپ یا تپ سی کار کرده باشه مستقیم صحبت نکردم، ولی دو بار دو تا عدد از دوست هام شنیدم. یه بار یه هفت میلیون تومن حدود یک سال و نیم پیش شنیدم (زمان دلار 13 هزار تومنی) و یک بار هم نزدیک به بیست میلیون تومن یکی دو ماه قبل (دلار بالای بیست تومن). هر دو مورد باعث تعجبم شد، چون نسبت به زمان شون عددهای بالایی بودند. ولی هر دو بار کسی که تعریف می کرد می گفت طرف از صبح زود تا آخرهای شب یک نفس مسافر می بره و درآمدش از راننده های معمولی اسنپ خیلی بالاتره.

خود اسنپ هم توی اپش نوشته ده میلیون در ماه درآمد آسان داره، که حتما دیدید.

مشکلی که این جور مشورت ها در ایران داره اینه که طرف مقابل متاسفانه اغلب واقعیت رو نمیگه! یکی پیش خودش یه فکری می کنه و درآمد رو کمتر میگه، یکی یه فکر دیگه می کنه و بیشتر میگه، ولی کمترین احتمال اینه که یه نفر واقعیت رو بگه...
r820600_.gif

بهترین راه اینه که از افراد زیادی بپرسید تا یه میانگین دست تون بیاد. آرزوی موفقیت. :)

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
سلام.

من با کسی که توی اسنپ یا تپ سی کار کرده باشه مستقیم صحبت نکردم، ولی دو بار دو تا عدد از دوست هام شنیدم. یه بار یه هفت میلیون تومن حدود یک سال و نیم پیش شنیدم (زمان دلار 13 هزار تومنی) و یک بار هم نزدیک به بیست میلیون تومن یکی دو ماه قبل (دلار بالای بیست تومن). هر دو مورد باعث تعجبم شد، چون نسبت به زمان شون عددهای بالایی بودند. ولی هر دو بار کسی که تعریف می کرد می گفت طرف از صبح زود تا آخرهای شب یک نفس مسافر می بره و درآمدش از راننده های معمولی اسنپ خیلی بالاتره.

خود اسنپ هم توی اپش نوشته ده میلیون در ماه درآمد آسان داره، که حتما دیدید.

مشکلی که این جور مشورت ها در ایران داره اینه که طرف مقابل متاسفانه اغلب واقعیت رو نمیگه! یکی پیش خودش یه فکری می کنه و درآمد رو کمتر میگه، یکی یه فکر دیگه می کنه و بیشتر میگه، ولی کمترین احتمال اینه که یه نفر واقعیت رو بگه...
r820600_.gif

بهترین راه اینه که از افراد زیادی بپرسید تا یه میانگین دست تون بیاد. آرزوی موفقیت. :)
منم روزی 400 تا 700 شنیدم که 400 میشه 12 میلیون 700 هم میشه 21 میلیون
ارزوی موفقیت برای همه اعضای پی تی

davi12

Registered User
لایک‌ها
781

اگه دارو اینترنتی فروش بره یا زنجیره ای بشه دهن داروخونه ها سرویسه .

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تاپیک رو منحرف کردید
من یه دوره کوتاهی رو تجربه داشتم ( به دلایلی )
با در نظر گرفتن هزینه های آینده خودرو ( استهلاک )
جایگزینی مجدد خودرو
کسر هزینه ها مثل بنزین و طرح و هزینه های مصرفی خودرو و ...

با 206 اتومات

روزی 300 اینطورا اگه اشتباه نکنم ، تقریبا با 13-14 ساعت کار میداد که هزینه هاش رو کم میکردی تهش 150 تقریبا میموند .25 روز ضرب در 150 ، ماهی 3.750
شما بگیر ماهی 3.5 سود خالص
داستان واسه یک سال و نیم قبله
الان تعرفه هاش تقریبا 2 برابر هم شده ، هزینه ها هم به غیر از بنزین همونقدر بالا رفته
البته شاید بازم بنزین رو زیاد بکنن

نظر منو میخوای ، برای کسی که واقعا آدم کاری باشه خوبه
کسی هم کاری نباشه از نظرش همه کارا بدن :p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870

این گیربکس خودش اندازه 7هزار لیتر بنزین خرج میتراشه

ماشین اتومات ایرانی-چینی هرگز نخرید گیربکسی بهتون میدن تنبل تر از دستی و با اودین تا ایراد . تو ایران پول بیشتر میدن برای زجر بیشتر

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بهترین توصیه ای هم که دارم اینه ، ماشین رو بردار
ثبت نام
یک ماه کار
هزینه ها و درآمد ها رو بنویس
همه چیز رو متوجه میشی

این گیربکس خودش اندازه 7هزار لیتر بنزین خرج میتراشه

ماشین اتومات ایرانی-چینی هرگز نخرید گیربکسی بهتون میدن تنبل تر از دستی و با اودین تا ایراد . تو ایران پول بیشتر میدن برای زجر بیشتر
آخ آخ دهن سرویس میکنه ها
من هزینه گیربکس رو هم در نظر گرفتم وگرنه سودش بیشتر میشد
البته برای درآمدش من توی اسنپ کار نمیکردم ، داستان داشتم :rolleyes:
ولی آخرین باری که اون موقع گیربکس رو عوض کردم فکر کنم 6 تومن شد . نسبت به دفعه قبلی که تعمیرات کردم فکر کنم 30 هزار تا هم کار نکرده بود
اون موقع که داشتمش فکر میکردم به خاطر اینه که من به ماشین نمیرسم :p
ولی بعدا فهمیدم اتوماتاش این مدلیه:rolleyes:
آخرین بار از وقتی که اسنو اسپرت زده بود تقریبا 6 ، 7 ماهی بدون اینکه ببرم تعمیرگاه ازش استفاده میکردم . ماشین گاز نمیخورد ، تقه میزد ...
عمدتا از دنده دستیش استفاده میکردم ، هر وقتم یهو وسط اتوبان راه نمیرفت یبار روی N میزاشتم و دوباره میبردم روی D ، کارمو راه مینداخت:p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آره اینطوریه :p
یاد گرفتم
1120.gif

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
من یه دوره کوتاهی رو تجربه داشتم ( به دلایلی )
با در نظر گرفتن هزینه های آینده خودرو ( استهلاک )
جایگزینی مجدد خودرو
کسر هزینه ها مثل بنزین و طرح و هزینه های مصرفی خودرو و ...

با 206 اتومات

روزی 300 اینطورا اگه اشتباه نکنم ، تقریبا با 13-14 ساعت کار میداد که هزینه هاش رو کم میکردی تهش 150 تقریبا میموند .25 روز ضرب در 150 ، ماهی 3.750
شما بگیر ماهی 3.5 سود خالص
داستان واسه یک سال و نیم قبله
الان تعرفه هاش تقریبا 2 برابر هم شده ، هزینه ها هم به غیر از بنزین همونقدر بالا رفته
البته شاید بازم بنزین رو زیاد بکنن

نظر منو میخوای ، برای کسی که واقعا آدم کاری باشه خوبه
کسی هم کاری نباشه از نظرش همه کارا بدن :p
چیکار میکردی که روزی 150 هزینه کم میکردی.خیلیه که
13-14 ساعت کار میکردی؟یعنی 8 صبح تا 10 شب؟پس کی میخوابیدی؟
یک سال و نیم قبل که دلار 11 بود.ماهی 3.5 سود خالص هم خوب بوده

بالا