• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
سلام آقا سعید عزیز.
مسله آسیب دیدگی به کنار. خریدار کاملا از موقعیت و سابقه اش داره سو استفاده میکنه.
پست بالاتر بنده رو بخونید.
به زبان ساده و با یک مثال مشابه برای عزیزان بیان میکنم شاید ملموس تر بشه عمق فاجعه.
فرض کنید شما از بنده یک خودروی پراید خریدید. (پراید میشه کارت)
بعد از معامله شما تماس میگیرید و میگین که چراغ هاش روشن نمیشه (rgb) ولی در کل ماشین بسیار خوبیه (ویس تایید سلامت کالا)
من میگم اشکالی نداره خودروی بیارین و پولتون رو بگیرین.
شما میگین نه من یه رفیق دارم تعمیرکار حرفه ای هست. بزار میرم پیشش اونم یه نگاهی بندازه(دستکاری).
شما و به همراه دوست تعمیرکار تغییرات جدی و تخصصی روی ecu و تجهیزات حساس مثل سوپاپ و زمانبندی و ... انجام میدین و خودرو رو ریمپ میکنید!!(‌نرم افزار afterburner)
به علت استفاده از سوخت نامناسب (پاور) و همچنین تغییرات مخرب موتور خودرو کاملا از بین میره. (کارت تصویر نمیده)
حالا شما میاین میگین عه داداش ببخشید. ما هر کاری تونستیم کردیم ولی خودروی شما از اول خراب بود!!! لطفا پس بگیر و پولم رو بده.

به نظر شما چنین چیزی منطقیه؟ من از استارتر عزیز میپرسم.
سلام خدمت شما:
فرمایشات شما اصلا میگیم متین و کاملا صحیح.
بنده با خواندن حتی گوش کردن و یا دیدن موضوعی هم به خودم اجازه قضاوت رو نمیدم چرا؟ چون ممکنه ورای این صحبتها مشکلی دیگری وجود داشته باشه
من حرفم این هست اگر مشکل کارت برطرف بشه همه مشکل حل شده اگر نشه چطور حل خواهد شد خلاصه قیمت کارت بالا هست و حتی اگر دست خریدار هم آسیب دیده باشه بعید میدونم به ضرر فروشنده راضی باشه کاری اصلا به امتیاز ندارم
الان اول باید وضعیت کارت مشخص بشه که آیا واقعا brick شده یا خیر؟ بنده در ضمینه سخت افزار اطلاع چندانی ندارم یک متخصص در این زمینه باید اظهار نظر کنه اوجب واجبات اول همینه بعد قاضی و محکمه

just1unique1god

Registered User
لایک‌ها
119
سلام آقا سعید عزیز.
مسله آسیب دیدگی به کنار. خریدار کاملا از موقعیت و سابقه اش داره سو استفاده میکنه.
پست بالاتر بنده رو بخونید.
به زبان ساده و با یک مثال مشابه برای عزیزان بیان میکنم شاید ملموس تر بشه عمق فاجعه.
فرض کنید شما از بنده یک خودروی پراید خریدید. (پراید میشه کارت)
بعد از معامله شما تماس میگیرید و میگین که چراغ هاش روشن نمیشه (rgb) ولی در کل ماشین بسیار خوبیه (ویس تایید سلامت کالا)
من میگم اشکالی نداره خودروی بیارین و پولتون رو بگیرین.
شما میگین نه من یه رفیق دارم تعمیرکار حرفه ای هست. بزار میرم پیشش اونم یه نگاهی بندازه(دستکاری).
شما و به همراه دوست تعمیرکار تغییرات جدی و تخصصی روی ecu و تجهیزات حساس مثل سوپاپ و زمانبندی و ... انجام میدین و خودرو رو ریمپ میکنید!!(‌نرم افزار afterburner)
به علت استفاده از سوخت نامناسب (پاور) و همچنین تغییرات مخرب موتور خودرو کاملا از بین میره. (کارت تصویر نمیده)
حالا شما میاین میگین عه داداش ببخشید. ما هر کاری تونستیم کردیم ولی خودروی شما از اول خراب بود!!! لطفا پس بگیر و پولم رو بده.

به نظر شما چنین چیزی منطقیه؟ من از استارتر عزیز میپرسم.
اما تموم این معادله با این نکته (اگه واقعیت داشته باشه و ثابت بشه) که فروشنده در قبال پس گرفتن جنس خسارت تعیین کرده باشه، به هم می‌ریزه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سلام خدمت شما:
فرمایشات شما اصلا میگیم متین و کاملا صحیح.
بنده با خواندن حتی گوش کردن و یا دیدن موضوعی هم به خودم اجازه قضاوت رو نمیدم چرا؟ چون ممکنه ورای این صحبتها مشکلی دیگری وجود داشته باشه
من حرفم این هست اگر مشکل کارت برطرف بشه همه مشکل حل شده اگر نشه چطور حل خواهد شد خلاصه قیمت کارت بالا هست و حتی اگر دست خریدار هم آسیب دیده باشه بعید میدونم به ضرر فروشنده راضی باشه کاری اصلا به امتیاز ندارم
الان اول باید وضعیت کارت مشخص بشه که آیا واقعا brick شده یا خیر؟ بنده در ضمینه سخت افزار اطلاع چندانی ندارم یک متخصص در این زمینه باید اظهار نظر کنه اوجب واجبات اول همینه بعد قاضی و محکمه
بنده هم قصد قضاوت هیچکسی رو ندارم و اصلا برام اهمیتی نداره این معامله.
خود استارتر تاپیک زدن و نظرخواهی کردن.
هر دو طرف در دو انجمن متفاوت هرچی سند و مدرک داشتن رو کردن.
بنده با دیدن شواهدی که خودشون ارایه دادن اینارو گفتم.
اونم چون خود استارتر گفتن بیا نظر بده.
تنها چیزی که باعث شد اینارو بنویسم دیدم جلوی چشم همه به کسی که ضعیف تره زور میگن و تهدید میکنن! حتی اگه شواهد و مدارک به نفع ش باشه.

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
اول باید به وضعیت کارت رسیدگی بشه بعد مابقی داستان
ممکنه بایوسی حالا نمیدونم کدومشون زده باشن رو کارت مناسب نبوده و حالا دیگه شاید نمیشه روش بایوس دیگری زد! باید اول به کارت رسیدگی بشه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
اما تموم این معادله با این نکته (اگه واقعیت داشته باشه و ثابت بشه) که فروشنده در قبال پس گرفتن جنس خسارت تعیین کرده باشه، به هم می‌ریزه
چنین چیزی نیست. اگه اسکرین شات هارو خونده باشین اول فروشنده قبول کرده پول رو کامل پس بده. اما وقتی خریدار گفته چند روز بیشتر مهلت بدین با دوستم تست کنم و بعد از تست خواسته پس بده فروشنده گفته در صورتی که کارت رو فرستادید و من تست کردم و سالم بود خسارت کم میشه که طبیعی ه.
حتی اگه چنین چیزی هم باشه خریدار باید اون موقع تاپیک بزنه و شکایت کنه.
نه اینکه اول تا جایی که امکانش هست دستکاری کنه و بعد از خرابی کامل کارت بیاد تاپیک بزنه!

just1unique1god

Registered User
لایک‌ها
119

چنین چیزی نیست. اگه اسکرین شات هارو خونده باشین اول فروشنده قبول کرده پول رو کامل پس بده. اما وقتی خریدار گفته چند روز بیشتر مهلت بدین با دوستم تست کنم و بعد از تست خواسته پس بده فروشنده گفته در صورتی که کارت رو فرستادید و من تست کردم و سالم بود خسارت کم میشه که طبیعی ه.
حتی اگه چنین چیزی هم باشه خریدار باید اون موقع تاپیک بزنه و شکایت کنه.
نه اینکه اول تا جایی که امکانش هست دستکاری کنه و بعد از خرابی کامل کارت بیاد تاپیک بزنه!
جواب قطعا اینه که خریدار با وجود سابقه زیاد، مثل کم تجربه‌ها عمل کرده!
اما چون خودم تجربه‌ی این موضوع رو دارم، مسائل غیر اخلاقی مثل طلب خسارت خیلی کار زشتی هست و بنده اگه جای ادمین‌های فروم باشم حتما برای این کارها قوانین سخت‌گیرانه‌ای قرار میدم. (البته سوء تفاهم نشه؛ این ادعا تا اینجا اثبات نشده و بنده کلی عرض کردم)

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
والا منکه سر در نمیارم چه بر سر این کارت اوردن ! خودشون هم که صادقانه چیزی نمیگن ... و حتی سوال دوستان رو هم جواب ... ولی اینطور که شواهد موجوده بصورت کاملا نا صحیح کارت رو مورد زجر قرار دادن تا تست !

من بهش میگم
کارت به همون صورتی که تحویل شده / تحویل میگیرم ( تصویر دار ) و هزینه رو برگشت . در غیر این صورت حق بدین که داره حق ام بی دلیل و شواهد معتبر ضایع میشه !
درود بر شما🌹
شما کارتی که دست خودت نبوده و از صحت وسلامتی100% اطلاع نداشتی فروختی..
خیلی جالبه من از شما کارت خریدم یه شخص دیگه برا من فرستاده دوباره برا همون شخص من کارت رو پس فرستادم
چرا روز اول نگفتی کارت مشکل داره و چراغ چشمک زن قرمز داره ...
چرا تو چند ورژن gpu z مشخصات کارت رو ناقص میاره ..
قطعاتی که شما داری بهشون ایراد میگیری و میگی مشکل دارن من کارت دارم بصورت 24ساعته میتونم استفاده کنم ازشون و در صحت و سلامت کامل هستن..
در مورد زجر دادن و آور کلاک بنده بلدم کار کنم و تو شرایط ایده آل هم قرار دادم و 5دقیقه بیشتر نبود بعدش کارت با اورکلاکی که من انجام دادم به این حالت دچار نمیشه نهایت سیستم غیر استیبل و خاموش میشه..
الان همه دوستان و همکاران از شهرهای مختلف من باهاشون مشورت کردم دارن میگن کارت بایوس خورده چرا نمیخوای قبول کنی..
شما اصلا اون گرافیک رو قبل ارسال ندیدی یه نفر دیگه برا من ارسال کرده دوباره من برای همون شخص فرستادم
شما گرافیک رو ندیدی و از استفاده خبر نداشتی و نمیدونستی تو چه وضعیته فروختی..
الان که رسیده دوباره دست همون شخص گفته بهش بگو پاور ایراد داره نوسان برق بوده و..زده منبع تغذیه رو مشکل دار کرده...

الان هم میفرمایید منبع تغذیه مشکل داره بگو درستش کنه برا من بفرسته یا پول من رو برگردونید

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
جواب قطعا اینه که خریدار با وجود سابقه زیاد، مثل کم تجربه‌ها عمل کرده!
اما چون خودم تجربه‌ی این موضوع رو دارم، مسائل غیر اخلاقی مثل طلب خسارت خیلی کار زشتی هست و بنده اگه جای ادمین‌های فروم باشم حتما برای این کارها قوانین سخت‌گیرانه‌ای قرار میدم. (البته سوء تفاهم نشه؛ این ادعا تا اینجا اثبات نشده و بنده کلی عرض کردم)
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترامعزیز من به حالت کاملا روتین و نرمال کارت رو تست کردم کارت ایشون از لحظه ای که بدست من رسید ایراد داشت
کار میکرد ولی چندتا جا ایراد داشت که بالاتر عرض کردم که من حدس زدم یه دستکاری شده بهش هم گفتم کارتن کار می‌کنه ولی نرمال نیست دستکاری شده.
ازش 24ساعت تست خواستم همکارم رو گفتم اومد دیدش و باهم تست کردیم گفت اینو برگشت بزن منم بهش گفتم که گفتن اگه بخواد برسه دست من و اوکی باشه چون کارتها گرون شده منم میخواستم کارت بگیرم یه مبلغی از کارت رو خسارت میگیرم این چه روشیه من تا حالا ندیدم گفت دوباره بیا به روش های دیگه تست کن که تست کردیم و تصویر کارت رفت الان هم زیر بار نمیره..
من کارت رو با همون وضعیتی که دریافت کردم میخواستم براش بفرستم ولی ایشون منو تو منگنه قرار داد که تست های بیشتر بگیرم تا آخرش تصویر هارد رفت و دلیل خوبی شد براشون برای پس نگرفتن کارت..
من بی تجربه ولی تست یه کارت نیاز به تجربه نداره عزیز فقط یه نصب درایور هست و یه تست

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
درود بر شما🌹
خیلی جالبه من از شما کارت خریدم یه شخص دیگه برا من فرستاده دوباره برا همون شخص من کارت رو پس فرستادم
قطعاتی که شما داری بهشون ایراد میگیری و میگی مشکل دارن من کارت دارم بصورت 24ساعته میتونم استفاده کنم ازشون و در صحت و سلامت کامل هستن..
در مورد زجر دادن و آور کلاک بنده بلدم کار کنم و تو شرایط ایده آل هم قرار دادم و 5دقیقه بیشتر نبود بعدش کارت با اورکلاکی که من انجام دادم به این حالت دچار نمیشه نهایت سیستم غیر استیبل و خاموش میشه..
الان همه دوستان و همکاران از شهرهای مختلف من باهاشون مشورت کردم دارن میگن کارت بایوس خورده چرا نمیخوای قبول کنی..
شما اصلا اون گرافیک رو قبل ارسال ندیدی یه نفر دیگه برا من ارسال کرده دوباره من برای همون شخص فرستادم
الان که رسیده دوباره دست همون شخص گفته بهش بگو پاور ایراد داره نوسان برق بوده و..زده منبع تغذیه رو مشکل دار کرده...

الان هم میفرمایید منبع تغذیه مشکل داره بگو درستش کنه برا من بفرسته یا پول من رو برگردونید
جسارتا شما هنوز جواب سوال من رو ندادید
منظورتون از چشمک زدن rgb کدوم قسمت کارته ؟ ار جی بی لوگو و نورپردازی کارت یا led کنار سوکت برق ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درود
من کلیات رو کاری ندارم ولی تست gpuz ربطی به اپدیت بودن یا نبودن درایور نداره
درایور نصب شد یعنی درایور کارت رو شناخته حالا هر کارتی و با موفقیت نصب شده
تست gpuz هم بازی تازه ریلیز شده نیست که فقط با ورژن جدید درایور سازگار باشه
با نصب و پاک کردن درایور بشخصه ندیدم کارتی سخت افزاری به مشکل بخوره
البته با دایور نرمال و استاندارد! gpuz تا حدی وابسته به درایور هستش.
سلام
حقیقتا من متوجه غیرعادی بودن مشخصات در GPUZ نشدم
اگه منظورتون قسمت هایی هست که Unknown زده بخاطر باگ خود نرم افزار gpuz هست که برای بعضی از مدلها شناسایی نمیکنه...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
البته اسکرین شات ایشون مواردی که توش اننون هستش بیشتر از نرماله!
عذر میخوام بنده ن تجربه خرید و فروش دارم ن زیاد آشنا به قطعات ولی سری 30 انویدیا با نسل 4 اینتل سازگاری نداره جناب
داداش این حرف از بیخ و بن غلطه! نه تنها از نظر تجربی و روی مورد ایشون بلکه تو سطوح حتی بالاتر! یه چیزی هست به اسم کولیفیکیشن برای تست و درایور نویسی! هنوز که هنوزه هسول استفاده میکنن! خود اینتل داره توی 2021 روی معماری bigLITTLE استفاده میکنه فقط بخاطر سازگاری! قسمت عمده تست های خود تولید کننده روی همین معماری ائه!
واقعیت اینه که فروشنده باید کارت رو قبلا تست میکردن ‌خودشون و نباید با توجه به اینکه مال دوستمه و دوستم تست کرده میفروختن
پاور و درایور و ... هیچ ربطی به گرافیک ندارن و پیچوندن بحث و وقت کشی هستش
گرافیک سالم توپ تکونش نمیده !! اونم MSI Gaming X !!! حالا Palit میبود باز میشد یه جور ماس مالش کرد
باید عوض کنن یا هزینه رو برگشت بزنن
داداش شما هم حرفت غلطه! چه ربطی به msi و palit داره؟ این حرفای خاله زنگی مال 200 سال قبله! انودیا برای همه اینا مینیمم ریکواریمنت میفرسته و همشون ملزم به رعایت هستن! حتی تو موارد شمابه تو سری های مشابه palit به مراتب بهتر از msi ائه! فقط فرقشون اینکه palit محصول سوپر های اند نمیزنه که اصلا توی این بحثم نیست! همین تفکرات 2زاری باعث شده که بازار ایران کلا پر از زباله های رده پایین msi و ایسوس شده!

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود بر شما🌹

دوست عزیز
این صحبت هارو چندین بار گفتین

شما محبت کنین اون سوالاتی که تو صحفه های قبل از شما پرسیده شده رو جواب بدین. موضوع رو با چنین صحبت های پیش پا افتاده به بی راهه نبرین ...

موفق باشین.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترامعزیز من به حالت کاملا روتین و نرمال کارت رو تست کردم کارت ایشون از لحظه ای که بدست من رسید ایراد داشت
کار میکرد ولی چندتا جا ایراد داشت که بالاتر عرض کردم که من حدس زدم یه دستکاری شده بهش هم گفتم کارتن کار می‌کنه ولی نرمال نیست دستکاری شده.
ازش 24ساعت تست خواستم همکارم رو گفتم اومد دیدش و باهم تست کردیم گفت اینو برگشت بزن منم بهش گفتم که گفتن اگه بخواد برسه دست من و اوکی باشه چون کارتها گرون شده منم میخواستم کارت بگیرم یه مبلغی از کارت رو خسارت میگیرم این چه روشیه من تا حالا ندیدم گفت دوباره بیا به روش های دیگه تست کن که تست کردیم و تصویر کارت رفت الان هم زیر بار نمیره..
من کارت رو با همون وضعیتی که دریافت کردم میخواستم براش بفرستم ولی ایشون منو تو منگنه قرار داد که تست های بیشتر بگیرم تا آخرش تصویر هارد رفت و دلیل خوبی شد براشون برای پس نگرفتن کارت..
من بی تجربه ولی تست یه کارت نیاز به تجربه نداره عزیز فقط یه نصب درایور هست و یه تست

از کی تا حالا تست یه کارت به این صورت شده ؟!

شما اصلا میدونن کاراین نرم افزار چیه ؟! یا اینم مثل حریان کلاک مموریه اس ؟! که یه ساعت داشتین تهمت میزدین کلاک مموری شده 7 هزارتا ... در صورتی که کلاک واقعی این کارت از 2 تا 15 هزارتا متغیره !

با کمال احترام کسی که این مساعل رو ندونه ... هز چیزی ازش بعیده ! وسلام

مجدد عرض میکنم ادرس بفرمایید من کارت رو برگشت بزنم هر موقع کارت رو مثل روز اول صحصح و سالم ( تصویر دار ) پس فرستادین من تمام هزینه شمارو برگشت میدم در غیر این صورت هیچ کمکی از من ساخته نیست !

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
البته اسکرین شات ایشون مواردی که توش اننون هستش بیشتر از نرماله!
بشدت اشتباه میکنید !...
ورژن GPUZ که ایشون استفاده کرده نسخه بسیار بسیار قدیمی سال 2017 هست یعنی 3 سال قبلتر از اینکه کارت گرافیک موردنظر عرضه بشه!

1635612574441.png

برای اینکه بهتون این مورد رو بصورت عملی و کتبی اثبات کنم همین الان رفتم نسخه قدیمی نرم افزار GPUZ رو نصب کردم
این نسخه برای زمانی هست که هنوز گرافیک بنده رونمایی نشده و اطلاعاتش وارد نرم افزار نشده
بفرمایید اینم نتیجه :

1635613050286.png

اینم نتیجه با نسخه بروز شده نرم افزار GPUZ :
1635613296997.png

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
بشدت اشتباه میکنید !...
ورژن GPUZ که ایشون استفاده کرده نسخه بسیار بسیار قدیمی سال 2017 هست یعنی 3 سال قبلتر از اینکه کارت گرافیک موردنظر عرضه بشه!

مشاهده پیوست 1266734

برای اینکه بهتون این مورد رو بصورت عملی و کتبی اثبات کنم همین الان رفتم نسخه قدیمی نرم افزار GPUZ رو نصب کردم
این نسخه برای زمانی هست که هنوز گرافیک بنده رونمایی نشده و اطلاعاتش وارد نرم افزار نشده
بفرمایید اینم نتیجه :

مشاهده پیوست 1266735

مشاهده پیوست 1266736

پیرو صحبت این دوست عزیز

بنده هم این مورد رو تو چت واتس اپ بهشون تاکید کردم !

جالب اینجاست هیچ عکسی از نسخه جدید نرم افزار GUP_Z تا جای که یادمه واسم نفرستادن !!!

کسی که ادعا حرفه ای بودن داره ! آیا نباید این مساعل جزی رو بدونه ؟! و یا اگه بهش تاکید میشه تست کنه ؟! اینم مثل اون سوالات امیدوارم بی جواب نمونه !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بشدت اشتباه میکنید !...

بفرمایید اینم نتیجه :

برادر اولا من نگفتم ایشون ورژن بروز استفاده میکنند و دوما یه سری موارد اصلا ربطی به نسخه gpuz نداره! مستقیم بایوس رید اوت ائه یا درایور ریده و یا سنسور رید!حتی وندور ای دی و غیره درایور هم نصب نباشه معلومه! و از همه مهمتر اصلا اهمیتی نداره! اصل حرف من اینه که مهم نیست! این تاپیک بجای گشتن دنبال درستی ادعاهای مربوط به داشتن و نداشتن ایراد و زدن و نزدن بایوس کاستوم از بیخ دنبال موارد بیربط گشتین! بایوس همونه که باید باشه حداقل کاستوم سایر مدلها نیست!
94.06.14.00.DF
و درمورد rgb هم اون دوستمون چند بار پرسید که اصل مطلب همون بود! rgb کنتلر روی گرافیک معمولا ارتباطی به gpu و مموری و غیره نداره ولی بایوس با کنتلرش درگیره! من هنوزم بعید میدونم بایوس کاستومی زده شده باشه روی کارت! ولی لزوما دلیل بر این نیست که کارت کاملا سالمه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
همون لینکی که دادم بایوس ریداوت رو ببینید:
GPU Device Id: 0x10DE 0x2503 Version: 94.06.14.00.DF PG190 SKU 60 VGA BIOS MSINV397MH.300 Copyright (C) 1996-2021 NVIDIA Corp. GPU Board Connectors 1x HDMI 3x DisplayPort Board power limit Target: 170.0 W Limit: 180.0 W Adj. Range: -41%, +6% Thermal Limits Rated: 83.0C Max: 90.0C Memory Support GDDR6, Samsung GDDR6, Micron GDDR6, Hynix GDDR6, Unknown Boost Clock: 1837 MHz

masooyan

Registered User
لایک‌ها
162
گرافیک که فاقد گارانتی هستش از طرفی فکر نمیکنم تو شهر های خریدار و فروشنده تعمیرکار حرفه ای گرافیک مشغول فعالیت باشه بهترین راه اینه گرافیک توسط یه تعمیرکار

حرفه ای گرافیک بررسی بشه تا مشکل اصلی تشخیص داده بشه ممکنه با مبلغ کمی گرافیک تعمیر بشه.

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
خواهشا لطفا عزیزانی که تخصص کامل تو حوضه سخت افزار و کاستومایز سازی بایوس یا برنامه های مثل افتربرنر ندارن اظهار نظر نکن
الکی توی ضمینه ای که نمیدونین دو طرف به جان هم دیگه نندازین
بنده مدل های مختلفی از 3060 برای ریگ تهیه کردم میخام چندتا تجربه بگم ( که همین برند gaming x - gaming x tiro دارم)
اولا که اصلا شما هر تنظیماتی روی افتربرنر برای کارت انجام بدین تا جایی که مورد قبول و کشش کارت باشه انجام میده نباشه سیستم فریز میکنه دیفالت میشه و هیچ اسیبی هم به دستگاه گرافیک نمیرسه
دوما داخل فورمارک اگر دما کارت بالای 60-70 بیستر از 1 ساعتم بذاری روی تست کارت اسیبی بهش نمیرسه..که 3060 بیشتر 60خورده ای بالا نمیره فورمارک
سوما اگر کارت واسه ماین در شرایط و کانفیگ نا مطلوب چندیدن ماه زیر بار باشه اسیب میبینی نه اینکه گریم این اقا اصن بلد نبوده کانفیگ کنه ظرف 48 ساعت زیر ماین کارت خراب شده...اگرم تازه فیکس 48 ساعت زیر بار بوده باشه که فکر نکنم بیشتر از چند دقیقه باشه...پس این موردم منطقی نیست
احتمال پریدن بایوس یا یه چیزی مشکل ریست کردن داشته باشه که با اون حل بشه...در غیر این صورت باید خوب دید به قبل چه نوع استفاده ایی به چه شدت روی کارت بوده که کاملا با باز کردن کارت مشخص میشه کارت چه شرایطی رو گذرونده از اول
دوستان شاید خیلیاتون اقا ابراهیم نشناسین...اگر کانل این شخص داشته باشین هفته ای 20 مدل گرافیک فقط برای فروش میذاره...که یه چیز خنده دار ما بیایم بگیم طرف اماتور باشه که مثال کارت بد جا زده پینای برق بد جا زده کارت فلان کرده خراب کرده..سابقه اقای اینوکرم جوری که بنده طی این چند سال دیدم از داستان مانیتور بنکیو و سیستم اقای رحیمی که گرافیکش معیوب بود این موارد زیاد جالب نبوده
ولی نمیخام باز کامل قضاوت کنم...هر کی با شناخت و برخوردی که از طرفین دیده و میبنی داره قضاوت میکنه
بهتر یه شخص کاملا فنی کار بیاد وسط صحبتی کنه...بنده تجربیات خودم گفتم از دوستانی که تخصص دارن مایلم بررسی کنن ببین حرفای بنده و طرفین در چه حد منطقی

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اولا که اصلا شما هر تنظیماتی روی افتربرنر برای کارت انجام بدین تا جایی که مورد قبول و کشش کارت باشه انجام میده نباشه سیستم فریز میکنه دیفالت میشه و هیچ اسیبی هم به دستگاه گرافیک نمیرسه
اعمال بار اضافی روی قطعات الکترونیکی آسیب زا هستند، حتی اگه اون وسیله مدار کنترل داشته باشه بازم زیر فشار مدارش به مشکل میخوره و کوچکترین پیامدش کاهش عمر قطعه ست، پیامد های بدترش هم که دیگه مشخصه

دوما داخل فورمارک اگر دما کارت بالای 60-70 بیستر از 1 ساعتم بذاری روی تست کارت اسیبی بهش نمیرسه..که 3060 بیشتر 60خورده ای بالا نمیره فورمارک
فورمارک یه برنامه کاملا خطرناکه و اصلا توصیه نمیشه و اینو توی تمام فروم های جهانی میتونید بررسی کنید
حالا اینکه تو ایران همه تاکید دارن که با این برنامه تست گرفته بشه دلیل نمیشه که این برنامه خوب باشه
تازه همین که میگم خطرناکه ماله 7 8 10 دیقه شه، اونوقت شما میگی 1 ساعت هم زیر فورمارک باشه هیچ آسیبی بهش نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :oops:

فعلا تا اینجا وضعیت معامله کاملا مبهم بوده، یعنی اصلا معلوم نیست کارت قبل ارسال خراب بوده یا توسط خریدار خراب شده
ولی چیزی که هست اینه که باید یه نفر حرفه ای کارت رو از نزدیک ببینه و نظر بده تا بشه به نتایج قابل اتکایی رسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا