tsd137
Registered User
سلام خدمت شما:سلام آقا سعید عزیز.
مسله آسیب دیدگی به کنار. خریدار کاملا از موقعیت و سابقه اش داره سو استفاده میکنه.
پست بالاتر بنده رو بخونید.
به زبان ساده و با یک مثال مشابه برای عزیزان بیان میکنم شاید ملموس تر بشه عمق فاجعه.
فرض کنید شما از بنده یک خودروی پراید خریدید. (پراید میشه کارت)
بعد از معامله شما تماس میگیرید و میگین که چراغ هاش روشن نمیشه (rgb) ولی در کل ماشین بسیار خوبیه (ویس تایید سلامت کالا)
من میگم اشکالی نداره خودروی بیارین و پولتون رو بگیرین.
شما میگین نه من یه رفیق دارم تعمیرکار حرفه ای هست. بزار میرم پیشش اونم یه نگاهی بندازه(دستکاری).
شما و به همراه دوست تعمیرکار تغییرات جدی و تخصصی روی ecu و تجهیزات حساس مثل سوپاپ و زمانبندی و ... انجام میدین و خودرو رو ریمپ میکنید!!(نرم افزار afterburner)
به علت استفاده از سوخت نامناسب (پاور) و همچنین تغییرات مخرب موتور خودرو کاملا از بین میره. (کارت تصویر نمیده)
حالا شما میاین میگین عه داداش ببخشید. ما هر کاری تونستیم کردیم ولی خودروی شما از اول خراب بود!!! لطفا پس بگیر و پولم رو بده.
به نظر شما چنین چیزی منطقیه؟ من از استارتر عزیز میپرسم.
فرمایشات شما اصلا میگیم متین و کاملا صحیح.
بنده با خواندن حتی گوش کردن و یا دیدن موضوعی هم به خودم اجازه قضاوت رو نمیدم چرا؟ چون ممکنه ورای این صحبتها مشکلی دیگری وجود داشته باشه
من حرفم این هست اگر مشکل کارت برطرف بشه همه مشکل حل شده اگر نشه چطور حل خواهد شد خلاصه قیمت کارت بالا هست و حتی اگر دست خریدار هم آسیب دیده باشه بعید میدونم به ضرر فروشنده راضی باشه کاری اصلا به امتیاز ندارم
الان اول باید وضعیت کارت مشخص بشه که آیا واقعا brick شده یا خیر؟ بنده در ضمینه سخت افزار اطلاع چندانی ندارم یک متخصص در این زمینه باید اظهار نظر کنه اوجب واجبات اول همینه بعد قاضی و محکمه