• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من از مشتریان جدید صبا هستم و یک روتر ایسوس کمبو (USB+LAN) از شرکت گرفتم
مشکل من اینجاست که میخام دو کامپیوتر رو یکی با یو اس بی و دیگری رو با لن وصل کنم ونیاز به اینکه همیشه یکی روشن باشه تا دیگری بتونه وصل بشه نداشته باشم (البته بدون هاب یا سخت افزار دیگه)
از اساتید محترم تمنای یاری دارم!
امروز نیازمند شماییم فردا دیر است:D

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی از مسئولین شرکت ندا گستر صبا هستم

اولا : خیلی تشکر میکنم از ابزار لطف دوستان نسبت به شرکت صبا

دوما: ما در شرکت صبا نماینده ها رو مجبور به ذکر نام صبا نمی کنیم ولی خیلی از دوستانی که در کل کشور قیمت ما رو ارائه میکنند به صورت رسمی و غیر رسمی نماینده صبا هستند.
برای مشاهده لیست کامل نمایندگان تهران به این صفخه مراجعه بفرمایید: http://www.sabanet.ir/reseller.asp
و برای مشاهده لیست نمایندگان شهرستان ها به این صفحه مراجعه نمایید.http://www.sabanet.ir/reseller_sh.asp
(توجه داشته باشید این نمایندگان فقط نمایندگان درجه اول ما بوده و ممکن است دیگر نمایندگانی که در لیست ما نیستند، نماینده نماینده ( نماینده درجه دوم) باشند.)

سوما : هیچ فرقی ندارد که از کدام نماینده ما سرویس میگیرید ، همه به سرور مرکزی ما متصل شده و بهترین سرویس را خواهید گرفت(ان شاءا...) در ضمن همه نمایندگان درجه اول ما پنل مدیریت کاربران خود را دارند و کلیه تعاریف سرویس ها ، تغییر رمز عبور ، شارژ کاربر ، درخواست رانژه از طزیق پنل نماینده به صورت میگیرد در نتیجه نماینده بصورت کاملا مستقل همه نیازهای شما کاربر گرامی را تامین می نماید.

چهارما : همه نمایندگان ما در کل کشور طبق قانون سازمان محترم تنظیم مقررات فقط ملزم به ارائه سرویس 128 کیلو بیت برای کاربران خانگی و 256 کیلوبیت به بالا برای کاربران اداری و شرکتی خواهند داشت. با کلیه نمایندگانی که بر خلاف این قانون تبلیغات نمایند بشدت برخورد شده و پس از اخطار نمایندگی از آنان سلب شده و می شود.

پنجما: سیاست شرکت صبا فروش حجمی اینترنت در مدت زمان معین مثلا یک ماهه ، سه ماهه ، شش ماهه و یک ساله می باشد. یکی از دلایل اتخاذ این سیاست مدیریت بهینه پهنای باند توسط کاربر بوده و به اندازه نیاز دانلود و یا آپلود نموده و در نتیجه پهنای باند اصلی شرکت ( همانطور که دوستان در جواب های خود مکرر ذکر فرمودند) با کیفیت و سرعت بالا می باشد. ( بر عکس دیگر همکاران ما در بعضی از شرکتها محدودیت حجمی نامحدود ارائه میکنند مشکلات فراوانی را متحمل میشوند و در نتیجه در یک توزیع نا برابر کاربرانی که در فاصله نزدیک مراکز تلفنی هستند بیشترین مصرف را نموده و با توجه به عدم محدودیت دانلود و آپلود به بسیاری از کاربران پهنای باند کمتری میرسد و در نتیجه کلا افت کیفیت و سرعت برای این شرکتها کاملا محسوس است)
ششما : سرویس شبانه نداگستر صبا در ساعات 3 تا 7 صبح بصورت کاملا رایگان به کلیه مشترکین ارائه میگردد و جزو محدودیت حجمی سرویس کاربر محسوب نمی گردد ( البته نام کاربری شبانه متفاوت است)

هفتما : محض اطلاع طبق اعلام سازمان مقررات مقام اول فروش ADSL در کل کشور به شرکت ندا گستر صبا و در تهران مقام دوم فروش را کسب نموده است ( البته به زودی در تهران هم اول میشیم ).

وب سایت رسمی شرکت صبا : www.SABANET.ir

با تقدیم احترامات شائبه
مدیر فروش الکترونیک ندا گستر صبا
ا.صادقی

سلام جناب اقاي صادقي خسته نباشيد. راستش من بار اول از شما گرفتم تجربه هم نداشتم قسمت فروش شركت شما نگفت از بيرون ميتوني مودم بگيري گفت بايد همه رو از ما بگيري براي همين 60000 تومن مودم پياده شدم فقط هم پورت lan داره الان مودم 2 پورته خوب 45000 تومن. بعدش 10 هزار تومن هزينه نصب گرفتيد كه آخرشم خودم نصبش كردم هيچ كاري برام نكردن خيلي شاكي شدم. بعدش چند سري به مشكل خوردم پشتيباني زنگ زدم منو پاس ميدادن به فروش اونجا پاس ميداد به پشتيباني حتي من نامه زدم به مديرعامل شركت تا اين حد. پشتيباني ميگفت ما دسترسي نداريم. الان از اسيا تك گرفتم مشكلي پيش مياد زنگ ميزنم در عرض 2 دقيقه نميشه سريع انجام ميدن همه كار هم ميكنن. اين باعث ميشه مشتري هاتون ميپره در صورتي كه من خيلي ها رو تشويق كردم. در ضمن سايتشما كه مركزي هستين خيلي ناقص هستش در صورتي كه سايت sabaonline.ir كه نمايندگي شما هستش سايت كاملي داره و هر وقت سوال پرسيدم بهم جواب دادن و راهنمايي كردن و در مورد مشكلات تو سايت سوال و جواب گذاشتن اكثر سايتها اينجوريه ولي سايت شما پشتيباني و طراحي ضعيفي داره با اونكه تمام سفارشها از نت هستش. حتي موقع سفارش دادن 2روز سايت شما قسمت فروش آنلاين خراب بودش من زنگ زدم شركت تازه فهميدن باز فرداش درست شدش. البته اميدوارم ناراحت نشين چون من دارم نظرات خودم رو ميگم. حالا ميخواستم شما مشكل منو حل كنيد از شركت كه روز اول نيومدن درست كنن با اونكه 10 هزار تومن هم دادم .

مشكل من:

من تو تنظيمات مودم از pppoe گذاشتم روي bridgi حالا به آي پي مودم هم وصل نميشه ولي به اينترنت وصل هستم خود شركت تو سايتش نوشته بود مودم رو اينجوري تنظيم كنيد. الان ميخوام تنظيمات رو درست كنم دوباره به آي پي وصل نميشه. در ضمن من اصلا اي پي تعريف نكردم رو auto گذاشتم كه از همش استفاده كنه. من هر كاري كردم كه مودم رو روشن كنم خودش وصل بشه نشد كه نشد حالا تو سايت صبا آنلاين ديدم گفته بود bridging انتخاب كنيد منم كردم الان وصل ميشم ولي كانكشن Local area connection علامت تعجب زرد اومده هرچي repaire ميكنم باز هستش ولي اينترنت وصل هستش كانكشن خود اشتراك كه هستش كانكشن local area زده speed: 100.0 mbps بعد status: limited or no conectivity نميدونم چيكار كنم اينكه رو pppoe باشه بهتره يا briging چه فرقي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. چيكار كنم مودم روشن كردم خودش وصل بشه؟؟؟
مودم من ZTE ZXDSL 831 پورت lan هستش كمكممممممممم كنيد

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز و امروز که سرعت خیلی افتضاه بود

در مورد اعمال محدودیت هم در صورتی که محدودیت سرعت رو اعمال کنن دیگه فرقی با شاتل و غیره ندارن 4 ساعت شبانه هم با محدودیت و هم قطع یک ساعت به یه ساعت به درد نمیخوده

من که اگه محدودیت اعمال کنن اشترک خودم و همه مشتری هام رو دیگه تمدید نمیکنم

خوبی صبا نت این بود که محدودیت سرعت نداشت چیزی رو که میخواستم زود دانلود میکردم وقتم تلف نمیشد اگه محدودیت سرعت هم اعمال کنه که اینم میشه لنگه همارا سیستم :(:wacko:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای کی پست میزنید؟؟
این آقاي صادقي که دیگه نمیان اینجا.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آقای Sabanet_ir

من از شرکت شما درخواست میکنم که با منطقه مخابراتی شهید چمران با پیش شماره 6650 قرار داد ببندید و ساکنین این منطقه رو از امکان ADSL بهره مند کنید.

نزدیک متروی شریف، در اون دست خیابون که منطقه فرد اسدی میشه ، سرویس ارائه میشه اما این طرف نه.
یعنی فقط 1 خیابان ؟؟

bkh

Guest
لایک‌ها
1
کسی برای مشکل دی سی شدن در شب (هر یک ساعت) و مشکل حاصله در دانلود از رپید و مگا آپلود راه حلی پیدا نکرده ؟
:(

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سرعت صبا نت تو قم چند روزه افتضاح شده
روزانه نهایت 15
شبانه هم نهایت 20
کاشکی لا اقل مودمشون رو نمیخریدم !

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان سرعت تون چقدردره ؟

سرعت من روزانه و شبانه 50 هسن !

امیدوارم از adsl تون راضی باشین، فقط هر روز مقدار مصرفتون رو چک کنین تا یه دفعه کم نیارین auto Aupdate ha رو هم مال هر برنامه که هسا خاموش کنین جز ویروس کشتون

سرعت منم همون رو 50 هست روزا وسط ظهر و تو پیک مصرف گاهی یه خورده کم میشه که اصلا واسم مهم نیست.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دیروز سرویس من وصل شد

اینم تست سرعتش :

164094226.png

سرعت روزانه همون50 هست که گاها به 36 میرسه

شبانه هم 46 تا 50

اینم مال شبانه :

164518948.png

و یک ساعت به یک ساعت قطع میشه

از سامان و مهرزاد و سیب سبز هم که کمکم کردند ممنون
م

این چیزی که شما دادی به کیلو بیت هست نه کیلو بایت !!!!!
در ضمن تازگی ها سرعت اونده پایین که دلیلش معلوم نیست ، بیشتر مواقع روی 25 - 30 هستش ... شبانه هم که افتضاحه !!!!
حداکثر 15 داره که تازه قطعی هم داره وسطش ....
اگه اینجوری بخواد پیش بره منم میرم پولم رو پس می گیرم .....:eek:

bkh

Guest
لایک‌ها
1
در ضمن تازگی ها سرعت اونده پایین که دلیلش معلوم نیست ، بیشتر مواقع روی 25 - 30 هستش ... شبانه هم که افتضاحه !!!!
حداکثر 15 داره که تازه قطعی هم داره وسطش ....
اگه اینجوری بخواد پیش بره منم میرم پولم رو پس می گیرم .....:eek:

اهوم . جدیدا" (چند شبه) خیلی افتضاح شده . همین دیشب پدر ما رو در آورد :wacko:

هرشب با 50 دی ال می کردیم . دیشب شده بود 12-10-8.5 و ... :puke:

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرعت صبا نت تو قم چند روزه افتضاح شده
روزانه نهایت 15
شبانه هم نهایت 20
کاشکی لا اقل مودمشون رو نمیخریدم !

مودمشون برا شرکتای دیگه جواب نمی ده؟

من قصد داشتم دفعه بعد از یه شرکتی غیر از صبا سرویس بگیرم این که خیلی افتضاحه من یه 3 ماهه 64 گرفتم ک محدودیت دانلودش 5 گیگه الان که هنوز یه ماهم نگذشته و منم باور کنید 500 مگ دانلود نکردم تو سایتش نوشته فقط 500 مگ از محدودیتم مونده آخه این چه وضعیه؟ اگه به این زودی محدودیتم تموم شه من می رم نمایندگیش داد و بیداد می کنم اینم سایتشه : www.ngsnet.ir

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در ضمن منم تو قمم:)

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
حدود یه ماه پیش بود شارژم تموم شد و یه هفته بعد پول ریختم ولی مثل اینکه بعد از 48 ساعت خط رو قطع میکنن

الان 3 هفته هست درخواست دوباره دادم پولم ریختم ولی خبری نشده

خداحافظ صبانت سلام داتک

bkh

Guest
لایک‌ها
1
مودمشون برا شرکتای دیگه جواب نمی ده؟

من قصد داشتم دفعه بعد از یه شرکتی غیر از صبا سرویس بگیرم این که خیلی افتضاحه من یه 3 ماهه 64 گرفتم ک محدودیت دانلودش 5 گیگه الان که هنوز یه ماهم نگذشته و منم باور کنید 500 مگ دانلود نکردم تو سایتش نوشته فقط 500 مگ از محدودیتم مونده آخه این چه وضعیه؟ اگه به این زودی محدودیتم تموم شه من می رم نمایندگیش داد و بیداد می کنم اینم سایتشه : www.ngsnet.ir

این مشکل فکر کنم منحصر یه شما باشه !
من روزها هم دانلود می کنم . همیشه ی خدا هم آنلاین هستم . 5 گیگ من در بی ملاحظه ترین حالاتش 2 ماهه تموم میشه .
اینکه شما در کمتر از یک ماه حدود 4.5 گیگ ترسفر داشتین طبیعی نیست ! اونم فقط برای Browse !
احتمالا" مشکل از جانب شماست :happy:

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این مشکل فکر کنم منحصر یه شما باشه !
من روزها هم دانلود می کنم . همیشه ی خدا هم آنلاین هستم . 5 گیگ من در بی ملاحظه ترین حالاتش 2 ماهه تموم میشه .
اینکه شما در کمتر از یک ماه حدود 4.5 گیگ ترسفر داشتین طبیعی نیست ! اونم فقط برای Browse !
احتمالا" مشکل از جانب شماست :happy:

نمی دونم والا!!!

یعنی کامپیوتر من مشکل داره؟؟؟؟

این سایت www.ngsnet.ir کاملا درست نشون می ده؟ یعنی می شه صددرصد بهش اعتماد کرد؟

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله من خودم بررسی کردم اون سایت کاملا درست نشون میده

شماها کدوم شهر هستین

تبریز که که سرعتش عالیه

شبانه 50 روزانه 35 تا 50

من تو قم هستم

برای من هم سرعت دانلودش فوق العادست با این که 64 گرفتم معمولا 40 دانلود می کنم

من فقط مشکلم این محدودیته که واقعا نمی دونم چرا این جوریه!!!!

bkh

Guest
لایک‌ها
1
من تو قم هستم

برای من هم سرعت دانلودش فوق العادست با این که 64 گرفتم معمولا 40 دانلود می کنم

من فقط مشکلم این محدودیته که واقعا نمی دونم چرا این جوریه!!!!

خوب شبها دانلود کن . اینکه مهم نیست :D

bkh

Guest
لایک‌ها
1
اگه دانلود روزانه نامحدود بود کل پهانی باند روزانش وی رفت رو دانلود یوزرها ! بعد شما حتی صفحه ی یاهو رو هم نمی تونستی تو روز باز کنی :lol:

bkh

Guest
لایک‌ها
1
شب ها جزو محدودیت حساب نمی شه؟ می شه بگید از ساعت چند تا چند؟

آره عزیز
منتها یادت باشه شبها با اکانت روزانت دانلود نکنی اشتباهی .
با این شبها کانکت شو :
user : guest
pass : ngsnet

از ساعت 3 تا 7 صبح !
شبها راس ساعت 4 و 5 و 6 دی -سی می کنه احتمالا شما رو . منو که می کنن . پس مواظب باش اگه resume نات ساپورت بود دانلودت راس اون ساعتها نیفته !

دیگه اینکه اگه خواستی بزاری رو دانلود و بری بخوابی ببین که اکانت ست شده رو دانلود منیجرها روزانه نباشه ! که وقتی دی-سی میشه و یا صبح ساعت 7 که قطع میشه دانلود منیجر با اکانت روزانت کانکت نشه و بقیه دانلودو ادامه بده :D

بالا