• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره بابكم 1000 پسته شد، بابك جان اميدوارم طول عمرتم به اين عدد برسه و هميشه اسپول هايي به اين تكميلي بزاري، گفته بودي كه ساعت 2 ميزاري:hmm:

ممنون علی :D نه چیزه ... :p خوب یه کاری پیش اومد مجبور شدم ساعت 4 بزارم :blush:

وهمینطور 1000 پستی شدن کاکاشی عزیز.
flowerysmile.gif

ممنون ویلی جان :happy: نیستی؟ ;)

برای اینکه نوار تبریک گفتنها قطع نشه هزار پسته شدن کاکاشی ساما هم مبارک
teddy01.gif

ممنون افشین جان :happy: واقعا این چند وقته چقدر تبریک گفتیم :p:D

بابك جان بابت همه پستهاي قشنگت ممنون
1000 پسته شدنتو تبريك ميگم.

ممنون سروش جان :happy:

همچنین هزار پسته شدن بابک عزیر را:p

ممنون سهیل جان :happy:

در ضمن کاکاشی عزیز 1000 پسته شدنت رو بهت تبریک میگم
6747.gif
7120.gif
امیدوارم 10000 پسته بشی:blink: :lol:

ممنون لاکی - چان :happy:

همچنين 1000 پسته شدن بابك جون رو تبريك ميگم

ممنون میثم جان :happy: کجایی پس؟ :p نیستی؟ ;)

تبريکات فراوان به کاکاشی سنسی: omedetooooo....
4_1_204.gif

اميدوارم 10000 پسته بشی
36_1_12.gif
ممنون فریدا-ساما :happy: ما که تا 10000 پسته بشیم ، دیگه کم کم باید عصا بدست بیایم اینجا
301.gif

کاکاشی عزیز هزار پسته شدنت مبارک!
biggrinjester.gif
ممنون کاتسو ;) حالا از اوچیها کاتسورا چه خبر؟ :p:happy:

منم تولدت دوستان روتبریک میگم.جناب کاکاشی 1000 پسته شدن شمارو هم همینطور.
congratualtions.gif

cheerleader3.gif
cheerleader2.gif
cheerleader3.gif

ممنون علی یار جان :happy: حالا تا یادمه یه تشکر و خسته نباشید هم به تمام ایندکس کننده ها میگم :happy:
---------------

در کل از همه تشکر میشه :happy: و از ته دل آرزو میکنم همتون به چیزی که میخواین برسین :rolleyes:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب امیدوارم دیر نشده باشه تولد سهیل رو تبریک گفته بودم اما بازم میگم
سهیل ،میثم ،افشین عزیز تولدتون مبارک امیدوارم سالی پر از شادی در انتظارتون باشه
7093.gif
7576.gif
SuperSmileys%20(11).gif
6502.gif
7780.gif
1263.gif

خیلی ممنون لاکی جان
21.gif

عمر گران ميگذرد خواهي نخواهي:(

از تمام دوستان عزيزي كه تبريك گفتن واقعا متشكرم ببخشيد كه ديگه دونه دونه تشكر نميكنم

منم تولد سهيل و افشين عزيز رو تبريك ميگم

چقدر مردادي اينجا هست :eek:

خیلی ممنون میثم جان
242.gif

امیدوارم دوستان من رو ببخشند بخاطر دیرتبریک گفتن درهر صورت
من هم به سه دوست عزیز سهیل، میثم، افشین تبریک میگم
13_10_3.gif

خیلی ممنون امیر جان
22.gif

منم تولدت دوستان روتبریک میگم.جناب کاکاشی 1000 پسته شدن شمارو هم همینطور.
congratualtions.gif

cheerleader3.gif
cheerleader2.gif
cheerleader3.gif

خیلی ممنون
21.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بابک جان هزار پسته شدن مبارک !از پستهای جالبت واقعا لذت بردیم به امید اعدام موکلت!بازم هم هزار پسته شدنت رو تبریک می گم!
بابک!;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
بابک جان هزار پسته شدن مبارک !از پستهای جالبت واقعا لذت بردیم به امید اعدام موکلت!بازم هم هزار پسته شدنت رو تبریک می گم!
بابک!;)
همین که این گفت:D:D:D:D:D:D:D:D:D یادته تو تاپیک ساکورا بهم گفتی همش حرفای داداش شیان رو تاکید می کنم؟ حالا من دوباره همون آرزو ها رو دارم یعنی اعدام موکلت و تبریک واسه هراز پسته شدنت وقتی من اومدم تو فروم تو 450 پست داشتی ولی حالا تو 1000 تایی شدی و من فقط 150 تا :crying:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها نظرتون در مورد اينکه يه تاپيک در مورد claymore بزنيم چيه؟ چون اينجا که نميتونيم همينطور تو تگ صحبت کنيم. يه تاپيک بزنيم با خيال راحت حرف بزنيم، بچه هايی که سريال رو نديدن هم اونجا نيان. :D چون ما ميخوايم در مورد تک تک قسمت ها حرف بزنيم. کاملن همه حرف هامون spoil هست. :f34r: موافقين يا ميگين همين جا بحث رو ادامه بديم؟ :eek:

خوب از اين که بگزريم:

اين پسره لاکی احمقه يا چی؟!:blink: ميبينه که پريشيلا يوماست، اونوقت ميگه ايزلی ساما شما ميدونستی؟ :blink::blink: :blink:يعنی به عقل ناقص اين پسر نرسيد که آدم و يوما با هم همسفر نميشن؟؟؟!!! :eek::blink:

فکر ميکنين اين 26 قسمت تا chapter چند مانگا رو پوشش بده؟:eek:

کسی از دست ريگاردو جون سالم به در ميبره يا نه؟ (البته به جز کلر!) :D

چرا من وقت نميکنم مانگا رو بخونم؟!
4_9_15v.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها نظرتون در مورد اينکه يه تاپيک در مورد claymore بزنيم چيه؟ چون اينجا که نميتونيم همينطور تو تگ صحبت کنيم. يه تاپيک بزنيم با خيال راحت حرف بزنيم، بچه هايی که سريال رو نديدن هم اونجا نيان. :D چون ما ميخوايم در مورد تک تک قسمت ها حرف بزنيم. کاملن همه حرف هامون spoil هست. :f34r: موافقين يا ميگين همين جا بحث رو ادامه بديم؟ :eek:

خوب از اين که بگزريم:

اين پسره لاکی احمقه يا چی؟!:blink: ميبينه که پريشيلا يوماست، اونوقت ميگه ايزلی ساما شما ميدونستی؟ :blink::blink: :blink:يعنی به عقل ناقص اين پسر نرسيد که آدم و يوما با هم همسفر نميشن؟؟؟!!! :eek::blink:

فکر ميکنين اين 26 قسمت تا chapter چند مانگا رو پوشش بده؟:eek:

کسی از دست ريگاردو جون سالم به در ميبره يا نه؟ (البته به جز کلر!) :D

چرا من وقت نميکنم مانگا رو بخونم؟!
4_9_15v.gif

منم موافقم :happy: اینطوری راحتتر میشه حرف زد :D راستی خواهر اینروزا خیلی کم پیدا شدی :f34r: خبریه؟ ;)

همین که این گفت:D:D:D:D:D:D:D:D:D یادته تو تاپیک ساکورا بهم گفتی همش حرفای داداش شیان رو تاکید می کنم؟ حالا من دوباره همون آرزو ها رو دارم یعنی اعدام موکلت و تبریک واسه هراز پسته شدنت وقتی من اومدم تو فروم تو 450 پست داشتی ولی حالا تو 1000 تایی شدی و من فقط 150 تا :crying:

بابک!;)

ممنون بابک جان و مهرداد عزیز :D شما که آخرش عمرا موفق به اعدام ساکورا نخواهی شد ولی کلا آرزو بر جوانان عیب نیست ;)

حالا جالب اینجاست که من 300 پسته بودم که فریدا-ساما 3000 پسته شده بود ، حالا من 1000 پسته شدم و فریدا-ساما 5000 پسته :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آ ... اين پست بيشتر مال خواهر ين ين هست و البته بقيه بچه هايی که تو کار دانلود drama هستن.:)

اولاً که سلام خواهر ين ين جون :D
خوبی؟ خوشی؟;)

دوم اينکه ببخشيد هنوز جواب پست قبليت رو ندادم.:(

سوم اينکه شروع کردم به دانلود اين 2 تا سريال، اگه دان نکردی نکن من دفعه ديگه ميفرستم.;)

Kurosagi

post-345788-1146014527.jpg

post-345788-1146014549.jpg
Yamada Taro Monogatari

YamadaTaro1.JPG

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

مرسي خواهر فريداي عزيز ( لطفا واسه جواب ها خودتان را ناراحت نكنيد جواب لازم ندارن كه^_^)
مرسي كه خبر داديد در واقع اين سريال در ليست دانلودي هاي من هم بود kurosagi تقريبا هر كس كه سريال خوبي معرفي مي كنه از اين هم اسم مي بره ^_^

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

[/spoiler]
استقبال میشه جدیدا زیاد دربارش بحث میشه و فکر میکنم به اندازه 1 تاپیک جدا مطلب داشته باشه

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من هم تمام تولد ها و چندهزار پسته شدن ها رو تبریک می گم.
//
شامل 9 انیمیشن کوتاه است که برگرفته از سری The Matrix .محصول 2003
پروژه ی این آثار زمانی شکل گرفت که برادران واچوفسکی در حین پروژه ی میتریکس اول در ژاپن بودند و از بعضی کاراکتر های انیمه ای هم تاثیر زیادی در شکل گیری اثرشون گذاشتند.این بود که تصمیم گرفتند با کمپانی های ژاپنی همکاری کنند.

نظارت و سرپرستی پروژه ی Animatrix رو برادران واچوفسکی برعهده داشتند اما فقط 4 قسمت رو خودشون نوشتند و کارگردانی هم به عهده ی کارگردانان ژاپنی بود.

کاراکترهای نئو و ترینیتی با صدای اصلی Keanu Reeves و Carrie-Anne Moss صداگذاری شدند .

لیست اپیزودها:
The Second Renaissance Part I
The Second Renaissance Part II
Program
Beyond
Kid's Story
World Record
Matriculated
A Detective Story
Final Flight of the Osiris

به نظرم از نظر گرافیکی باید شبیه به Final Fantasy ها باشند.

اول خیلی ممنون ، و همچنین در مورد این باید بگم فقط Arc اولش 3 بعدی هستش ، بعدی ها 2 بعدی هستند و اگه از فلسفه خوشتون نمیاد بهتره نگاش نکنید ، چون خیلی کسل کننده خواهد بود ;)

داريمش که! :blink:;)

تایید میشه :D دست منه ;):happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من الان بالاخره وقت كردم كليمور رو ببينم، عجب افتضاح بود، از هر لحاظي داستان كه برعكس شده بود اين موضوع فهميدن Aweken بودن پريشيلا توسط راكي چي بود كه اينا اين وسط اضافه كرده بودند:hmm: نبرداي ريگاردو هم كه زياد مثل مانگاش نبود:(
من كه اصلا اين قسمتشو حال نكردم، شايد مانگاشو نخونده بودم بيشتر حال ميكردم ولي باتوجه به مانگاش نظرمو دادم.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اسپویل

دیدن Black Lagoon رو شروع کردم!کار جالبیه با اینکه زمینه مساعدی برای بالای هجده سالو داره ولی سازندش به این نتیجه رسیده که احتیاجی نیست!

53.jpg

داستان یه بچه مثبت ژاپنیه که صاحبای شرکتشون برا مصالحشون تصمیم می گیرین با گروه دزدا قربانیش کنن و خود اونم سر خرده می شه و می ره قاطی دزدا!

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...

میتونید یک توضیح کوچولو در مورد داستان کارتون Togainu No Chi بدید؟

با تشکر فراوان...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان...

میتونید یک توضیح کوچولو در مورد داستان کارتون Togainu No Chi بدید؟

با تشکر فراوان...

سلام دوست عزیز :happy:

4or67gi.jpg

خوب عرض کنم خدمتتون که این انیمه در مورد پسری به نام آکیرا هستش که برای اینکه از زندان آزاد بشه مجبوره در یه بازی مرگبار با نام ایگورا شرکت کنه و هدفش شکست دادن II-Re بزرگترین بازیکن این بازی ها و آزاد شدن از زندانه ;) قبلا قهرمان مبارزات خیابانی Bl@ster بوده. که بعدا به جرم قتل به حبس ابد محکوم میشه که بعد Ema به اون یه شانس دوباره بار آزادی میده که همون شرکت در مسابقات هستش ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب عرض کنم خدمتتون که این انیمه در مورد پسری به نام آکیرا هستش ...
بببخشيد سوال:D: تا اونجا که من ميدونم انيمه اي وجود نداره!:blink: فقط يه بازی از اين ساخته شده! مطمئنی بابک؟ :eek:

و اما خواهر سيما اينجا تاپيک مشاوره نيست ولی خوب به نظر من اينا با سليقت جور در بيان;):

Loveless
Gravitation
haru labyrinth
gakuen heaven
princess princess
mirage of blaze
yami no matsuei
earthian
ai no kusabi
the song of wind and trees
zetsuai & bronze
Boku wa Konomama Kaeranai
...​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسپویل
دیدن Black Lagoon رو شروع کردم! ...
يه چيزی در مورد spoil:

شيان اينی که تو نوشتی spoil نيست چون آخر کارتون معلوم نميشه. :) ولی 2 تا معرفی آخر بابک و امير برای fate stay night و gun x sword، 100% اسپيل بودن چون هر 2 شون آخر داستان رو لو داده بودن!:cool:

خلاصه تو که نبايد اخطار بدی ، دادی! اونا که بايد ميدان ، ندادن! :p:lol:

بچه ها اگه تا 1-2 قسمت اول داستان رو لو بدين ok هست ولی اگه ميبينين بيشتر از اون رو دارين لو ميدين يه اخطاری چيزی بدين!:rolleyes: البته برای من که مهم نيست چون همه اينا رو ديدم ولی برای بقيه فکر کنم لازم باشه! ;)

ممنون :happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
يه چيزی در مورد spoil:

شيان اينی که تو نوشتی spoil نيست چون آخر کارتون معلوم نميشه. :) ولی 2 تا معرفی آخر بابک و امير برای fate stay night و gun x sword، 100% اسپيل بودن چون هر 2 شون آخر داستان رو لو داده بودن!:cool:

خلاصه تو که نبايد اخطار بدی ، دادی! اونا که بايد ميدان ، ندادن! :p:lol:

بچه ها اگه تا 1-2 قسمت اول داستان رو لو بدين ok هست ولی اگه ميبينين بيشتر از اون رو دارين لو ميدين يه اخطاری چيزی بدين!:rolleyes: البته برای من که مهم نيست چون همه اينا رو ديدم ولی برای بقيه فکر کنم لازم باشه! ;)

ممنون :happy:

می خواستم کل داستانو تعریف کنم دقیقه نود نظرم عوض شد!;)اینو با کابویز گرفتم تازه شروع کردم دیدن!(ته احتکاره!)!کلی گشتم انیمه که ندیده باشم تو دی وی دیام پیدا کنم!

بالا