linghuchong
مدیر بازنشسته
سلام ين ين جونسلام خواهر فريدا
فكر ميك نم چيزي كه دنبالش هستيداگر باشه بايد اطراف اين صفحه باشه http://forum.persiantools.com/t35042-post911200.html
راستش پست فقط در مورد اين کارتون بود که من لينکش رو گم کردم.
سلام ين ين جونسلام خواهر فريدا
فكر ميك نم چيزي كه دنبالش هستيداگر باشه بايد اطراف اين صفحه باشه http://forum.persiantools.com/t35042-post911200.html
خوب اين کارتون از نظر خانم ها قشنگه از نظر آقايون بسيار بد!!!:blink::lol: چون مشگل اخلاقی داره! :f34r: البته فقط مضمونی، نه تصويری!سلام بچه ها:happy:
خواهر فريدا شما يا دوستان ديگه اين انيمه Gravitation و اسپويل كرديد؟؟!!! شنيدم كه لاو استوري قشنگيه ميشه آدرس اسپويل رو دباره بزاريد ؟؟؟!!!
سلام
همين جا بايد بپرسی! کی گفته نپرسی!؟؟:blink: من فقط گفتم که فکر نکنم اون بازی کارتونی داشته باشه!حالا شايد بابک بهتر بدونه؟
! بابک اسم کارتون چيه؟ ماله چه ساليه؟ ...
![]()
سلام پيدا شد بفرماييد پست شماره 1310
راستي اگر اسم ژاپني اين سريال را بگيد من يك ليست مستقيم براي دانلودش پيدا مي كنم و اگر خواستيد مي توانم دانلودش را هم به عهده بگيرم ^_^
animenewsnetwork.com، animenfo.com, ... همه اينا rating دارن! که البته همشون هم با هم ديگه فرق دارنسلام مجدد منم از زور بي كاري شروع كردم به دانلود يه انيمه ي بي نشان ، چون با اين خط مي تونم فقط انيمه هايي رو بگيرم كه قسمت هاي خيلي كمي از اون ها اومده حالا يكي از شانسم پيدا كردم كه بدك نيست اسمش Zombie Loan هست از سبكش خوشم اومد ولي اگه سايتي مي شناسيد كه به انيمه ها رنك و درجه مي ده مي تونيد معرفي كنيد كه حداقل براي بعدا به كارم بياد...
آه دستت درد نکنه ممنون....... خدا عمرت بده الان 2-3 ماهه که ميخوام لينک اينو درست کنم ولی پيداش نميکردم!:wacko::happy:سلام پيدا شد بفرماييد پست شماره 1310
اينو نگفتم.همین که شما گفتیداین درواقع نام یه والپیپر هستش که برای انیمه Trinity Blood ساخته شده :happy:
خيلی وقت بود نميتونستم پيداش کنم تقريباً 2-3 ماه!الا چرا اینقدر دنبال پست اسپویل Fate stay Night بودین شما؟؟!! :blink::blink::wacko:
آها، ok برم يه نگاه ديگه بهشون بندازم ولی فکر کنم نشناسم!راستی جواب پستهارو تو تاپیک "این عکس مال کدوم کارتونه" ندادی؟![]()
خورشيد از کدوم طرف در اومده امروز؟؟؟ :blink::blink::blink:سلام
گفتم بیام یه سری بزنم اینجا و یه حالی هم از خواهر فریدا بپرسیم
...
خواهر بی زحمت PM هاتو یه چکی بکن شاید که بشه![]()
راستش بيشتر بگيم کامل spoil ميشه! :f34r: ولی يه چيز کاملن مسلم هست اونم اينکه اين کارتون مشابه اونايی که من بهت گفتم نيست! کارتون جدی اي تو ژانر خون آشامی محسوب ميشه و يه ماجرای لطيف عشقی هم بين يه پسر بچه خون آشام و يه دختر داره که خيلی قشنگه!ولی توضیحاتتون در موردش خیلی کم بود. راستی یادته من داستان چند تا کارتون رو نوشته بودم ولی به لیستت اضافه نکردی من که یادم نرفته ولی خیلی حیف بود چون من براش زحمت کشیده بودم.
اينو نگفتم.اون بازی اي که قبلن خواهر سيما در موردش پرسيده بود و تو گفتی از رو کارتونش ساخته شده!:blink: اون کارتون اسمش دقيق چيه؟ ماله چه ساليه و ...؟؟؟
![]()
Togainu no Chi is a Japanese BL anime game made by the softwarehouse Nitro+chiral [1]. The plot centers on Akira, a young man who was made to participate in a deadly game called "Igura" in post-apocalyptical Japan in exchange for being freed from jail. His goal is to beat the "Il-Re", the strongest person in Igura.
Anime Game Also known as anime-based games, this is a list of computer and video games that are based on anime or manga, or from which anime or manga have been made.
پس نوبت بعد همين کارتون Trinity Blood رو بگير و ببين. بايد خوشت بياد!![]()
خوب اين کارتون از نظر خانم ها قشنگه از نظر آقايون بسيار بد!!!:blink::lol: چون مشگل اخلاقی داره! :f34r: البته فقط مضمونی، نه تصويری!کارتون بسيار کمدی اي هست و خيلی معروف و خوش ساخت!
Seen in part or in whole by 1956 users, rank: #140
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.8631 (Very good-.13), std. dev.: 1.8747, rank: #507
Weighted mean: 7.7519 (Very good-.24), rank: #507
Bayesian estimate: 7.74607 (Very good-.25), rank: #294
کلاً وقتی شروع کنی تا تمومش نکنی راحت نميشی!تو يه نصف روز ديدی و تموم شده!
ديدنش به خواهر ها توصيه ميشه!
spoil ش هم گفته نشه بهتره!در يه جمله شوئيجی يه خواننده, عاشق يوکی نويسنده ميشه!:wub: ولی يوکی کلی چالش های روحی و گذشته سياه و ... داره:f34r: که باعث ميشه اين رابطه به اين راحتی ها هم جلو نره! ...
![]()
نه فريدا جون اصلا اين Hana Kimi كارتون ندارهآرام تو کارتون ديدی از اين سريال؟؟؟:blink::blink::blink: من تا الان نميدونستم که کارتون داره!مانگای معروفی داره
خوب جدیدا یه پرومو برای Rebuild Of evangelion بیرون دادن که جالب به نظر میرسه ، شما هم ببینید بد نیست .
اینم لینکش : http://www.youtube.com/watch?v=5wf-jmayRpI
يکی به من بگه اون پست spoil کارتون fate stay night من کجاست؟؟؟؟!!!!!!!! :blink::blink::blink:چرا هيچ کس نتونست اون پست منو پيدا کنه!!!
من پستمو ميخوام ...
![]()
خواهر لاکی، آرام، برادر علی يار شما ها اين پست منو نديدين داشتين ايندکس ميکردين؟؟؟
من پستمو ميخوام ...![]()
![]()
آرام تو اينو از کجا گير آوردی؟؟؟!!!:blink::blink::blink: فکر نميکردم تو ليست کسی باشه!!! :blink:درحال حاضر دارم enzai و ميبينم ولي عجب داستان اعصاب خورد كني داره:wacko: با اين اوضاعي كه داره پيش ميره بعيد نيست تهش حسابي حال گيري بشه
![]()
ميبينم که مثل خودم سنت رفته بالا کم حواس شدیخوب جدیدا یه پرومو برای Rebuild Of evangelion بیرون دادن که جالب به نظر میرسه ، شما هم ببینید بد نیست .
اینم لینکش : http://www.youtube.com/watch?v=5wf-jmayRpI