اکولایزر رو نمیشه دستی تنظیم کرد ؟!:blink:
نه :lol:
اکولایزر رو نمیشه دستی تنظیم کرد ؟!:blink:
نه :lol:
به نظر من کلا انتی ویروس و این چیزها همش کشکه// تو ایرانی که ما داریم زندگی میکنیم نه اینترنتی به اون صورت رو موبایل موجوده که بخوایم استفاده کنیم نه سرویس های رنگ و وارنگ ایمیل و این چیزها...
کلا ویروسی اونچنان برای سیمبین 9 موجود نیست که بخوای بترسی...شاید تعدادشون به 10 تا هم نرسه...و ضمن اینکه هر فایل رو از هر کسی نگیری و این که فایل های sis رو با دقت از فروم های معتبر دانلود کنی مطمین باش مشکلی پیش نمیاد...
6 ماهی که من داشتم P990 رو هیچ انتی ویروسی روش نصب نکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم...
کلا بیشتر به نظر میاد این بحث ها جو سازی های خود شرکت های نویسنده انتی ویروس هست تا یه مشکل واقعی در زندگی روزمره...
باید تبلیغی بکنن که بله ویروس موجوده تا بتونن محصولشون رو بفروشن دیگه...
کلا به نظر من لازم نیست...
خوب در اصل بودن و تقلبی نبودن شکی نیس ولی با این Very likely نمیشه فهمید گوشی کجا ساخته شده، این سایت هم جایی برای نمایش کشور سازنده گوشی ندارهخب very likely یعنی خیلی مشابه...مشابه چی؟ مشابه با یه IMEI که valid و واقعی هست...خب این یعنی چی؟
یعنی گوشی تو یه جای مطمین درست شده...پشتش هم که میگه زده فرانسه...تا جایی که من یادمه تو اون سایت مینویسه محل تولید گوشی و زمان حدودی تولید رو...
پس در کل نتیجه میگیریم که گوشی اصل هست...![]()
به نظر من کلا انتی ویروس و این چیزها همش کشکه// تو ایرانی که ما داریم زندگی میکنیم نه اینترنتی به اون صورت رو موبایل موجوده که بخوایم استفاده کنیم نه سرویس های رنگ و وارنگ ایمیل و این چیزها...
کلا ویروسی اونچنان برای سیمبین 9 موجود نیست که بخوای بترسی...شاید تعدادشون به 10 تا هم نرسه...و ضمن اینکه هر فایل رو از هر کسی نگیری و این که فایل های sis رو با دقت از فروم های معتبر دانلود کنی مطمین باش مشکلی پیش نمیاد...
6 ماهی که من داشتم P990 رو هیچ انتی ویروسی روش نصب نکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم...
کلا بیشتر به نظر میاد این بحث ها جو سازی های خود شرکت های نویسنده انتی ویروس هست تا یه مشکل واقعی در زندگی روزمره...
باید تبلیغی بکنن که بله ویروس موجوده تا بتونن محصولشون رو بفروشن دیگه...
کلا به نظر من لازم نیست...
1 سوال ديگه هم داشتم كه گفتم تو يه پست جدا بزنم تا يه حالي به تعداد پستام داده باشم كه
بتونم به زودي كاربر فعال بشم و بعدش مدير يه قسمتي بشم و بعدم ADMIN بشم و به آرزوهام برسم !
به نظر شما اصلا ارزش دارد كه من گوشيم رو كه اصل فرانسه هستش و از مال همتون بهتر هستش رو آپديت كنم ؟!
پ ن : فريمور فعلي همين يكي مونده به آخريست !
blink:
يكي 2 بار يادم رفت قبل از آپديت رو رو از تو گوشي در بيارم !!! و وسط آپديت اين كار رو كردم ! :f34r:
![]()
به به به ....سلام جناب الفردو گرامی
میدونم گرفتار بودی پیدات نبود اصلا مگه دختر ایرونی قحطی اومده بود که رفتی دنبال یانگومحالا چی شده مهریشو میخواد؟؟
![]()
در کل خدمتتون که عرض کنم واسه اپدیت مموری کارت رو نمیخواد خالی کنی اما اگه قبلا برنامه نصب کرده بودی الان باید پوشه ای که مربوط به فایل سیستم ها و برنامه های نصبی توی مموری بوده رو پاک کنی که انشالله بعد از اپدیت که اومد بالا اذیتت نکنه
2 -اپدیت کنی حافظه گوشی پر پر میشه باید قبل از اپدیت یه بک اپ بگیری از چیزات
3 - مشکل 99% به احتمال زیاد مربوط به یو اس بی هست.... دوباره نصب کن ترجیخا با نوت بوک اینکارو کن ...یا با یه pc دیگه تست کن توی این مورد باید حسابی پوست کلفت باشییا اگه صبر نداری برو بده فلش کنن خلاص
4-این چی بود که یادت رفته در بیاری
اگه سیم کارت یا مموری هست که مشکلی پیش نمیاد
5- دوتا پست پشت سر هم که به تعداد پست هات اضاف نمیکنهحالا شما 100 تا پست بزن معلومه زندگی مشترک توی این مدت کوتاه روت تاثیر منفی گذاشته بگو واست جوشونده اشقه درست کنه :lol:
6-اپدیت جدید گویا صدای EARPHONE رو کم میکنه اما به نظر من ارزش داره ... اینکارو بکنی
به به lafredo عزیز کجایی آقا کلی دنبالت گشتیم
این بحث های اپدیت رو ول کنید انگار تفریحتون شده اپیدیت کردن گوشی
بابا من هنوز به جوابم نرسیده ام که:
هنوز اصل بودن و نشانه های اصل بودن این گوشی برام مشخص نشده است
به به آلفردو جون1 سوال ديگه هم داشتم كه گفتم تو يه پست جدا بزنم تا يه حالي به تعداد پستام داده باشم كه
بتونم به زودي كاربر فعال بشم و بعدش مدير يه قسمتي بشم و بعدم ADMIN بشم و به آرزوهام برسم !
به نظر شما اصلا ارزش دارد كه من گوشيم رو كه اصل فرانسه هستش و از مال همتون بهتر هستش رو آپديت كنم ؟!
پ ن : فريمور فعلي همين يكي مونده به آخريست !
حالا من با اين گوشي كه از مال همتون اصل تره و خود فرانسه بهم هديه داده چيكار كنم !؟![]()
ببين مارموزي جان گوشيه هيچ كودومتون اصل نيست!
فقط مال من اصله ! راه فهميدنش هم اينه :
فليپ گوشي رو باز كن !
زيز پيچ سمت راست رو ببند (پيچ رو بدون فيليپ ببند)
بعد در باتري رو باز بزار !
اون برچسب رو كه روش نوشته Made in france رو هم دربيار !
بعد يه ظرف آب بيار !
برچسب رو بزار نيم ساعت توي آب بمونه ! اگه رنگش نرفت يعني گوشي اصله !
براي مطمعن شدن بزار خود گوشي هم نيم ساعت تو آب بمونه ! اونم اگه رنگش نرفت يهني اصله !
:f34r:
نبود یک مرد خداکسی میتونه راجع به ساین کردن برنامه ها توضیح بده.برنامه Advanced Call Manage رو گرفتم چطوری نصبش کنم.
2 تا فایله سیس داره که یکیش یه کرکه و یه فایل به اسمه binsign که وقتی زیپش باز میشه 3 تا فایل داره.
راهنمایی کنید لطفا:f34r:
به !سلااام پويا خان ! راستش هنوز دارم روش كار ميكنم ! :f34r:به به آلفردو جونچطوری تو؟![]()
تو این مدت که نبودی فکر کردیم افقی شدی![]()
![]()
راستی! بالاخره فهمیدی دنیا دست کیه یا نه؟ :دی
دفترچه چيو !؟ :lol:هیچی میدادی سارکوزی دفترچه رو امضا کنه واست![]()
ببين اونايي كه رئيس جمهور فرانسه هديه داده اصل نيست ! اينو اخبار هم اعلام كرد ! :blink:خوب شد یادم انداختی من گوشی خودمو از رئیس جمهوری فرانسه هدیه گرفتم
دیشب با رئیس جمهوری فرانسه تلفنی از کاخ الیزه مکالمه داشتم میگفت برای تست اصل بودن فرانسه میتونی گوشی رو با سر فشنگ روی صفحه نمایش لمسی اون بکشی اگر خورد نشد و خط بهش نگرفت بدون که اصل فرانسه بهت هدیه دادم
بابا جون من يكي جواب بده ! منم ميخوام ياد بيگيرم ! :f34r:نبود یک مرد خدا
i need help ASAP !!
اگه تا فردا صبر کنی یادت میدم ولی اگه بگردی تاپیکش بود انگارنبود یک مرد خدا
i need help ASAP !!