دفترچه چيو !؟ :lol:
manual گوشیت رو
الان هست که علیرضا مثل میتی کمان بپره وسط حال همه رو بگیره ....تاپیک داره به بیراهه میره
من که شخصا از داداش کایکو و برادر تسکه میترسم:wacko:
دفترچه چيو !؟ :lol:
اگه تا فردا صبر کنی یادت میدم ولی اگه بگردی تاپیکش بود انگار
اگه سوالی داری بپرس ولی تو موبایلستان یه تاپیک واسه این موضوع هست خواستی لینک اونم میدم بهت
آقا ما كوچيكتيم ! شرمند اين چند مدتي كه نبودم عقده هام جمع شده بود ! همش رو ييهو خالي كردم ! :wacko:؟؟؟؟!! ؟؟؟؟
آلفردوی شیطون !!!!![]()
![]()
نبودی حالا داری عوضشو در میاری ؟ ؟ ؟ بابا این مطالب را PM بزنید....
راجع به ساین کردن هم باید بگم که سایت قوانینش را عوض کرده... من مدتی پیش امتحان کردم دیدم اجازه ساین کردن جدید نمیده .... حالا اساتید هم اگه امتحان کنن بد نیست .![]()
خواهش ميكنم ! قابلي نداشت ! :f34r:منتظرم....
لینکم بدی بازم ممنونم
theboss عزیز این آموزش sign کردن برنامه ها
امیدوارم مفید باشه
جناب آلفردو بابا ما قبولت داریم
من میدونم پشت گوشیت امضای تمام رئیس جمهور های سابق فرانسه هم هست
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=26612منتظرم....
لینکم بدی بازم ممنونم
theboss عزیز این آموزش sign کردن برنامه ها
امیدوارم مفید باشه
جناب آلفردو بابا ما قبولت داریم
من میدونم پشت گوشیت امضای تمام رئیس جمهور های سابق فرانسه هم هست
يكي بياد ترجمه كنه ! :lol:
یه سوال...
داشتم عکس می گرفتم یکی زنگ زد و گوشی هنگید.هر کاری کردم خاموش نشد.مجبور شدم باطری رو در ارم.خلاصه گوشی دوباره اومد بالا وی عکس 3 تا ایکون عوض شده،ایکونه تسک منجر و ایکون اون درجه انتن و ایکن باطری هم که سبز بود سیاه شد.مشکل چیه ؟
master reset هم کردم نشد....دیگه مشکلی نداره.این سیاه شدن ایکن که مشکل جدی نیست؟!
مطمئنید عدم نمایش شماره تلفن رو فعال نکردید؟با سلام خدمت دوستان قديمي
يه مشكلي پيش اومده لطف كنيد نظر بديد ممنون ميشم:
من از امروز عصر به بعد نميتونم از گوشيم با جايي تماس بگيرم ولي sms از گوشيم ارسال ميشه و با گوشي من ميشه تماس گرفت!
با يه sim card ديگه هم امتحان كردم همين وضع بود.
ضمنا زمين هم نخورده فقط امروز يكي دو بار هنگ كرده بود كه مجبور شدم باتري رو در بيارم.
به نظرتون مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري كه با update شايد برطرف بشه؟ احتمال سوم هم كه به نظرم ضعيفه اينه كه شايد در مخابرات گوشيم از register خارج شده باشه!
سلام برو بتچسلجمسلاتيغليدطذزاطظتزيلفغالثغعش !
حال و پذيراييتون خوب بيد ؟!
چيزه ... ! 1 سوال ! :happy:
بروبتچس موبايلستان تونستن آيكن هاي صفحه دسكتاپ رو عوض كنند !
نديدم اينجا كسي چيزي بگه ! :blink:
من كارايي كه اونا گفته بودند كردم ! ولي نشد !
كسي از شما بلده !؟ :f34r:
سلام دوست قديمي !:happy:با سلام خدمت دوستان قديمي
يه مشكلي پيش اومده لطف كنيد نظر بديد ممنون ميشم:
من از امروز عصر به بعد نميتونم از گوشيم با جايي تماس بگيرم ولي sms از گوشيم ارسال ميشه و با گوشي من ميشه تماس گرفت!
با يه sim card ديگه هم امتحان كردم همين وضع بود.
ضمنا زمين هم نخورده فقط امروز يكي دو بار هنگ كرده بود كه مجبور شدم باتري رو در بيارم.
به نظرتون مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري كه با update شايد برطرف بشه؟ احتمال سوم هم كه به نظرم ضعيفه اينه كه شايد در مخابرات گوشيم از register خارج شده باشه!
من فک کنم دانلود کردم فایلش رو از موبایلستان و چون گوشیم اونطوری شد که گفتم ،مجبور شدم امتحانش کنم و شد.تمامه ا یکون های main menu تغییر کردن و رنگ باطریم هم دوباره سبز رنگ شد:lol:
سلام دوست قديمي !:happy:
مستر ريست كن شايد درست شه ! اگه آپديت كني كه بهتره سرعت گوشيت خيلي زياد ميشه !
:f34r:
من اون فايلايي رو كه دانلود ميكنم و توي Resourse ميريزم خود گوشي پاكشون ميكنه ! و هيچ آيكني عوض نميشه !
دقيقا بگو چيكار كردي !
9 تا فولدر داخل پوشه resourse هست .من همشون رو کپی کردم داخل پوشه resourse تو رم و گوشی خود به خود ریست شد و وقتی اومد بالا دیدم کلا ایکن ها عوض شدن به غیر از 4 تا ایکنی که وقتی فلیپ بستس میبینی.دیگه کاره به خصوصی نکردم !!
اينايي كه من دانلود كردم 8 تا بود ! :blink: فقط هم مدل باطري و آنتن و آيكن هاي تولز عوض شده !
هنوز 4 تا آيكن صفحه دسكتاپ تغيير نكرده !
اگه مال شما قشنگ شده و اون آيكن ها هم تغيير كرده بي زحمت لينكش رو اينجا هم كپي كن تا ملت صفا كنند ! :f34r:
مطمئنید عدم نمایش شماره تلفن رو فعال نکردید؟
من هم یه بار فعال کرده بودم به هیچ کس نمیتونستم زنگ بزنم،غیرفعال کردم درست شد
سلام دوست قديمي !:happy:
مستر ريست كن شايد درست شه ! اگه آپديت كني كه بهتره سرعت گوشيت خيلي زياد ميشه !
:f34r:
یه سوال...
داشتم عکس می گرفتم یکی زنگ زد و گوشی هنگید.هر کاری کردم خاموش نشد.مجبور شدم باطری رو در ارم.خلاصه گوشی دوباره اومد بالا وی عکس 3 تا ایکون عوض شده،ایکونه تسک منجر و ایکون اون درجه انتن و ایکن باطری هم که سبز بود سیاه شد.مشکل چیه ؟
master reset هم کردم نشد....دیگه مشکلی نداره.این سیاه شدن ایکن که مشکل جدی نیست؟!