سلام.
نسخه جديد فال حافظ جهت استفاده در PPC هاي VGA هم آماده شد.
بزودي آپلود خواهم كرد...
نسخه جديد فال حافظ جهت استفاده در PPC هاي VGA هم آماده شد.
بزودي آپلود خواهم كرد...
خواهش مي كنم. بيشتر حركت مثبت شما بود كه به من انرژي داد عزيز. كارهاي ديگه ايم تو راهه...
سلام دوست عزیز
ممنون از برنامتون
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه مشکل اینکه حروف جدا جدا و برعکس هست مثل عکسی که مهرداد جان imate_pda2k گذاشته چیه ؟ مال من هم همینطوره
یکی دیگه اینکه منبع این تفاسیر چی هست؟ ممنون میشم بگید
سلام دوست خوب و عزيزم.
در مورد سوال اول شما بايد بگم كه به نظر من مشكل از فارسي ساز شماست. نه اينكه فارسي ساز شما مشكل داشته باشه. يعني اينكه احتمالا با Charset برنامه اي كه من نوشتم مشكل داره. شايد اگه نام فارسي سازتونو بهم بگيد بتونم درستش كنم.
در مورد سوال دوم شما هم بايد بگم كه خودمم نمي دونم منبعش چيه...:wacko: من اين اطلاعات رو از يه سايت فارسي زبان دانلود كردم. تفاسير هر فال انتهاي خود فال چسبيده بود. به همون سايت هم رفتم ولي خوب اونجا هم توضيحي در اين مورد پيدا نكردم. بازم شرمنده!
سلام ممنون از جوابتون
در مورد اولی اصلا من فارسی ساز نداشتم روی PPCپس حتما باید فارسی ساز داشته باشی؟
در مورد دومی هم دشمنتون شرمنده اشکالی نداره :happy:
سلام دوست عزیز
ببخشید من هر برنامه ای رو میریزم ERROR میده و نمیدونم چکار کنم تا از برنامه های خوب شما استفاده کنم
گوشی من I-MATE K-JAM هست
net framework for pocket pc version 2 رو نصب کنید
در مصرف باتري؟ من چيزي در اين مورد نشنيدم و البته هم نديدم.
در مورد dotnet frameword 2 بايد بگم يكي از اساسي ترين تفاوت اون با نسخه 1 اينه كه، در هنگامي كه برنامه اي كه از frameword استفاده مي كنه اجرا ميشه، فايلهاي مربوط به framework در حافظه قرار ميگيره. به همين خاطر شما بعد از نصب dotnet framework 2 چه در PC و چه در PPC شاهد كندي سيستم نيستيم. ولي در مورد مصرف باتري، هيچ اطلاعاتي ندارم.
والا چی بگم!من چندین بارم امتحان کردم تا نصبش میکنم هم سرعت میاد پایین هم خیلی خیلی زود یه جورایی جلو چشمم باتریش شروع میکنه خالی شدن!![]()
من هم اصلا ندیدم باطری مصرفش بالا بره
تازه با پاک کردنشم همینجور باتری میگیره باید هارد ریست کنم!
راسی رام wm6 برا اتم اومده روش dotnet framework 2 هس دیگه؟(البته ربطی به این تایپیک نداره شرمنده دکتر همین یه بار!:blush![]()
سلامي دوباره. اينم نسخه VGA برنامه فال حافظ كه قول داده بودم.
اميد وارم كه دوستان عزيز كه VGA دارن بعد از تست برنامه خبرشو بدن.
ضمن تشكر بابت نسخه VGA![]()
برنامه به طور كامل و جامع كار ميكنه و سالم هست
تشكر ميكنم
![]()
طرح ديوان حافظ براي VGA در نظرتون نيست ؟
اتفاقا به فكر خودمم رسيده بود. ولي با توجه به مشكلي كه با فارسي سازم دارم، اگر همچين برنامه هايي رو بنويسم، بايد حتما فارسي ساز روي دستگاه شما نصب باشه.
البته سعي مي كنم كه از اين به بعد براي تمامي برنامه هاي هم نسخه VGA و هم نسخه QVGA ريليز كنم.