• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فال حافظ و طالع بینی هندی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خب ما هم فارسي ساز داريم و اونايي كه نصب نكردن اگه ديوان حافظ رو دوست داشته باشن نصب ميكنن

نكته دومتون واقعا جالب بود

تشكر ميكنم

نمي دونم والا... چه عرض كنم. اتفاقا چند روز پيش به صورت كاملا تصادفي Text كل ديوان حافظ به دستم رسيد...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طالع بيني هندي لينكش خرابه ممنون ميشم بزاريد.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
طالع بيني هندي لينكش خرابه ممنون ميشم بزاريد.

هرچي بين فايل هاي خودم گشتم پيداش نكردم. اگر كسي از دوستان اين برنامه رو داره مي شه واسه من email كنه؟
[email protected] يا همون ايميلي كه از من تو برنامه ها داريد. ممنون.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرچي بين فايل هاي خودم گشتم پيداش نكردم. اگر كسي از دوستان اين برنامه رو داره مي شه واسه من email كنه؟
[email protected] يا همون ايميلي كه از من تو برنامه ها داريد. ممنون.

ممنونم شهرام جان فقط اين دو تا رو دوباره بزار چون حافظ هم خرابه من فكر كردم دانلود كردم ولي نبودش احتياج دارم ممنون

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنونم شهرام جان فقط اين دو تا رو دوباره بزار چون حافظ هم خرابه من فكر كردم دانلود كردم ولي نبودش احتياج دارم ممنون

من فكر نمي كنم كه نسخه آخري كه از فال حافظ داده باشم خراب باشه. ولي مي توني اين برنامه رو مستقيما از سايتم دانلود كنيد.

دانلود

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر نمي كنم كه نسخه آخري كه از فال حافظ داده باشم خراب باشه. ولي مي توني اين برنامه رو مستقيما از سايتم دانلود كنيد.

دانلود

شهرام جان ممنونم اگه طالع بيني هندي هم داري بزاري ممنون ميشم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان.
نسخه جديد طالع بيني هندي رو هم واسه دانلود آماده كردم. اگه يادتون باشه ماهاي ابان و آذر با هم يكي بودند كه در اين نسخه درست شده. سرعت بازشدن برنامه هم افزايش يافته...

Screen.gif

دريافت نرم افزار طالع بيني هندي

قبل از نصب برنامه، در صورت وجود نسخه قبلي آن را پاك نماييد.

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون شهرام جان من هم نصب کردم . خوب کار کرد

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
میگم شهرام جان یه پیشنهاد داشتم
اگه بتونی این فال رو یه فال چینی هم بهش اضافه کنی (نه جداگونه ) البته با نشون دادن رابطه عاشقانه فلان ماه با بهمان ماه! (چی گفتم :lol: ) خیلی عالی میشه

راستی برای اینکه فروممون بین فرومهای دیگه یه سر و گردن بالاتر باشه
و اینکه تو فرومهای دیگه همین طوری یرخی پخش نشه ( منظور واسه اینکه این فروم رو ملت، فروم دولوپر بدونن!:D)
اگه یه اسمی هم از فروم پی تی بیاری خیلی عالی میشه (البته صاحب این برنامه شما هستی، شما مختاری اینکارو بکنی یا نه، من فقط در حد پیشنهاد اینو گفتم)

بازم ممنون عزیز بابت این همه زحمتی که اینجا میکشی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
میگم شهرام جان یه پیشنهاد داشتم
اگه بتونی این فال رو یه فال چینی هم بهش اضافه کنی (نه جداگونه ) البته با نشون دادن رابطه عاشقانه فلان ماه با بهمان ماه! (چی گفتم :lol: ) خیلی عالی میشه

راستی برای اینکه فروممون بین فرومهای دیگه یه سر و گردن بالاتر باشه
و اینکه تو فرومهای دیگه همین طوری یرخی پخش نشه ( منظور واسه اینکه این فروم رو ملت، فروم دولوپر بدونن!:D)
اگه یه اسمی هم از فروم پی تی بیاری خیلی عالی میشه (البته صاحب این برنامه شما هستی، شما مختاری اینکارو بکنی یا نه، من فقط در حد پیشنهاد اینو گفتم)

بازم ممنون عزیز بابت این همه زحمتی که اینجا میکشی

در مورد فال چيني فعلا هيچ قولي نمي دم...;)

در مورد نام PT هم بايد بگم كه خواستم اسم اين فروم رو بذارم! نمي دونم چرا نذاشتم! دليلشو خودمم نمي دونم.! نمي دونم اصلا كار درستي هست يانه؟ البته مي شه به عنوان تشكر ها در قسمت درباره يه چيز از اين فروم نوشت!;) البته نمودم تا چه اندازه اين كار دست است... لطف كنن يكي از مديران محترم اعلام نظر نمايند. من لينك و Banner انجمن پي تي رو تو سايتم گذاشتم...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
شهرام جان والاه بنده تو این چند روز فرصت کافی نداشتم به اینجا تمام و کمال سر بزنم و بکل فراموش کرده بودم که اینجا پست زدم

من فکر میکنم پست قبلی من برای شما یکمی سوء تفاهم ایجاد کرده
من گفتم که اگه برنامه ای خواستی بنویسی یه اسمی هم از انجمن محبوبمون بیار تا همه کسایی که با سری برنامهاتون کار میکنن با اینجا آشنا بشن
( کاش یکمی بیشتر وقت میزاشتی و پست قبلیمو دوباره ریویو میکردی، تمام حرفای من یه پیشنهاد بود عزیز امیدوارم برداشت بدی از حرفام نداشته باشی )

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان والاه بنده تو این چند روز فرصت کافی نداشتم به اینجا تمام و کمال سر بزنم و بکل فراموش کرده بودم که اینجا پست زدم

من فکر میکنم پست قبلی من برای شما یکمی سوء تفاهم ایجاد کرده
من گفتم که اگه برنامه ای خواستی بنویسی یه اسمی هم از انجمن محبوبمون بیار تا همه کسایی که با سری برنامهاتون کار میکنن با اینجا آشنا بشن
( کاش یکمی بیشتر وقت میزاشتی و پست قبلیمو دوباره ریویو میکردی، تمام حرفای من یه پیشنهاد بود عزیز امیدوارم برداشت بدی از حرفام نداشته باشی )

نه بابا! اين حرفا كدومه! من درست برداشت كردم! من مشكلي ندارم! ;)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب خدا رو شکر

بالا