خب ما هم فارسي ساز داريم و اونايي كه نصب نكردن اگه ديوان حافظ رو دوست داشته باشن نصب ميكنن
نكته دومتون واقعا جالب بود
تشكر ميكنم
نمي دونم والا... چه عرض كنم. اتفاقا چند روز پيش به صورت كاملا تصادفي Text كل ديوان حافظ به دستم رسيد...
خب ما هم فارسي ساز داريم و اونايي كه نصب نكردن اگه ديوان حافظ رو دوست داشته باشن نصب ميكنن
نكته دومتون واقعا جالب بود
تشكر ميكنم
طالع بيني هندي لينكش خرابه ممنون ميشم بزاريد.
هرچي بين فايل هاي خودم گشتم پيداش نكردم. اگر كسي از دوستان اين برنامه رو داره مي شه واسه من email كنه؟
[email protected] يا همون ايميلي كه از من تو برنامه ها داريد. ممنون.
ممنونم شهرام جان فقط اين دو تا رو دوباره بزار چون حافظ هم خرابه من فكر كردم دانلود كردم ولي نبودش احتياج دارم ممنون
من فكر نمي كنم كه نسخه آخري كه از فال حافظ داده باشم خراب باشه. ولي مي توني اين برنامه رو مستقيما از سايتم دانلود كنيد.
دانلود
ممنون شهرام جان من هم نصب کردم . خوب کار کرد
میگم شهرام جان یه پیشنهاد داشتم
اگه بتونی این فال رو یه فال چینی هم بهش اضافه کنی (نه جداگونه ) البته با نشون دادن رابطه عاشقانه فلان ماه با بهمان ماه! (چی گفتم :lol: ) خیلی عالی میشه
راستی برای اینکه فروممون بین فرومهای دیگه یه سر و گردن بالاتر باشه
و اینکه تو فرومهای دیگه همین طوری یرخی پخش نشه ( منظور واسه اینکه این فروم رو ملت، فروم دولوپر بدونن!)
اگه یه اسمی هم از فروم پی تی بیاری خیلی عالی میشه (البته صاحب این برنامه شما هستی، شما مختاری اینکارو بکنی یا نه، من فقط در حد پیشنهاد اینو گفتم)
بازم ممنون عزیز بابت این همه زحمتی که اینجا میکشی
شهرام جان والاه بنده تو این چند روز فرصت کافی نداشتم به اینجا تمام و کمال سر بزنم و بکل فراموش کرده بودم که اینجا پست زدم
من فکر میکنم پست قبلی من برای شما یکمی سوء تفاهم ایجاد کرده
من گفتم که اگه برنامه ای خواستی بنویسی یه اسمی هم از انجمن محبوبمون بیار تا همه کسایی که با سری برنامهاتون کار میکنن با اینجا آشنا بشن
( کاش یکمی بیشتر وقت میزاشتی و پست قبلیمو دوباره ریویو میکردی، تمام حرفای من یه پیشنهاد بود عزیز امیدوارم برداشت بدی از حرفام نداشته باشی )