prelude2love
Registered User
اینجا هم باز 2 تا بحثه. اول اینکه میگی با در نظر گرفتن یه مقدار سود برای پخش کننده، پخش کننده ها رو جذب کنیم. من شخصا با این حرف مشکلی ندارم، ولی سوالم اینه که این قضیه چه تفاوتی پیدا می کنه با اون ماجرایی که چند ماه پیش سر پخش سریال ها به صورت DVD و با قیمت 500 تومن به ازای هر DVD داشتیم؟!
به نظر من پخش کننده با سودی که پيشنهادش رفت کاملا رغبت به پخش ميکنه و کسی هم به اين مطلب که با روح مشارکت منافات داره اعتراض نخواهد کرد ، ( اونجا که بچه ها به ارائهٔ هر ديويدی 500 تومان اعتراض کردند به اين خاطر بود که بازارچه داره dvd رو ميده 550 ولی ما منظورمون اينه که هر divx رو پخش کننده بزنه 450 که تو بازارچه ميدن 1000 )
حالا من نقدمو بگمخودت میگی که یه سری آدم ثابت دارن توی خرید ها شرکت می کنن. حالا فرض کن بیایم طبق روش تو عمل کنیم و اولین بار که یه سریالی خریده شد، به خریدارها آوانس بدیم که توی خرید بعدی هزینه نکنن. در نتیجه اون 10 نفر که توی خرید اول شرکت کرده بودن توی خرید دوم قراره هزینه ای نکنن. پس کسی نمی مونه که برای خرید دوم هزینه کنه - نهایتش چند نفر آدم جدید - و به این ترتیب خرید بی خرید.
اون 10 نفر واسه سود مالی در خريد اول شرکت کردند >؟ نه ! اين يعنی چی ؟ يعنی اينکه به خاطر اشتراک و رسديدن سريال و علاقه و اينجور حرفا کمک کردند ! دفعه بعد هم به همين دلايل کمک خواهند کرد اگه دستشون برسه ! مشکل اين ميشه که بار ميافته رو دوش افرادی خاص ! (گر چه ميشه بار رو به کمک همون هزينهٔ اضافی که بناس پخش کننده بگيره کم کرد ) !
يه سؤال : اگه کسی الان ديگه پرستاران رو نخواد ، و به اصطلاح صندوق خالی بمونه کار خريد ديگر سريال ها متوقف ميمونه ؟ ( با تجسم کردن ، ميشه ديد که وقتی اين قانون حذف بشه اوضاع چجوری ميشه )