• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
اینجا هم باز 2 تا بحثه. اول اینکه میگی با در نظر گرفتن یه مقدار سود برای پخش کننده، پخش کننده ها رو جذب کنیم. من شخصا با این حرف مشکلی ندارم، ولی سوالم اینه که این قضیه چه تفاوتی پیدا می کنه با اون ماجرایی که چند ماه پیش سر پخش سریال ها به صورت DVD و با قیمت 500 تومن به ازای هر DVD داشتیم؟!

به نظر من پخش کننده با سودی که پيشنهادش رفت کاملا رغبت به پخش ميکنه و کسی هم به اين مطلب که با روح مشارکت منافات داره اعتراض نخواهد کرد ، ( اونجا که بچه ها به ارائهٔ هر ديويدی 500 تومان اعتراض کردند به اين خاطر بود که بازارچه داره dvd رو ميده 550 ولی ما منظورمون اينه که هر divx رو پخش کننده بزنه 450 که تو بازارچه ميدن 1000 )

حالا من نقدمو بگم :D خودت میگی که یه سری آدم ثابت دارن توی خرید ها شرکت می کنن. حالا فرض کن بیایم طبق روش تو عمل کنیم و اولین بار که یه سریالی خریده شد، به خریدارها آوانس بدیم که توی خرید بعدی هزینه نکنن. در نتیجه اون 10 نفر که توی خرید اول شرکت کرده بودن توی خرید دوم قراره هزینه ای نکنن. پس کسی نمی مونه که برای خرید دوم هزینه کنه - نهایتش چند نفر آدم جدید - و به این ترتیب خرید بی خرید.

اون 10 نفر واسه سود مالی در خريد اول شرکت کردند >؟ نه ! اين يعنی چی ؟ يعنی اينکه به خاطر اشتراک و رسديدن سريال و علاقه و اينجور حرفا کمک کردند ! دفعه بعد هم به همين دلايل کمک خواهند کرد اگه دستشون برسه ! مشکل اين ميشه که بار ميافته رو دوش افرادی خاص ! (گر چه ميشه بار رو به کمک همون هزينهٔ اضافی که بناس پخش کننده بگيره کم کرد ) !

يه سؤال : اگه کسی الان ديگه پرستاران رو نخواد ، و به اصطلاح صندوق خالی بمونه کار خريد ديگر سريال ها متوقف ميمونه ؟ ( با تجسم کردن ، ميشه ديد که وقتی اين قانون حذف بشه اوضاع چجوری ميشه )

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

اول باید بگم با احترام به نظر دوستان با بالاتر بردن قیمت دی وی دی ها مخالفم . چون یک قدم دیگه برداریم می رسیم به قیمتهای بازارچه . درسته که این موضوع انگیزه خوبیه ولی دیگه انگیزه برای اشتراک نیست ، انگیزه ای برای فروشه !!

در مورد راهکارها ، من با سیاستهای تشویقی برای مشارکت کننده ها موافقم . حالا این سیاستهای تشویقی چی می تونه باشه ؟؟

1 - لیستشون در یک تاپیک قرار بگیره و تمام پخش کننده با تخفیف براشون دی وی دی ها را ارسال کنند . (( مثلا هر دی وی دی مبلغی بین 250 تا 300 تومان ))

2 - سفارشهاشون بدون نوبت و سریعتر از حالت عادی ارسال بشه

3 - سریالهایی پر بیننده را برای مدتی محدود (( مثلا 2 ماه )) فقط برای دوستان مشارکت کننده پخش کنیم و بعد پخش کلیشون را شروع کنیم ...

دوستدارم

بدرود .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همه

اول باید بگم با احترام به نظر دوستان با بالاتر بردن قیمت دی وی دی ها مخالفم . چون یک قدم دیگه برداریم می رسیم به قیمتهای بازارچه . درسته که این موضوع انگیزه خوبیه ولی دیگه انگیزه برای اشتراک نیست ، انگیزه ای برای فروشه !!

در مورد راهکارها ، من با سیاستهای تشویقی برای مشارکت کننده ها موافقم . حالا این سیاستهای تشویقی چی می تونه باشه ؟؟

1 - لیستشون در یک تاپیک قرار بگیره و تمام پخش کننده با تخفیف براشون دی وی دی ها را ارسال کنند . (( مثلا هر دی وی دی مبلغی بین 250 تا 300 تومان ))

2 - سفارشهاشون بدون نوبت و سریعتر از حالت عادی ارسال بشه

3 - سریالهایی پر بیننده را برای مدتی محدود (( مثلا 2 ماه )) فقط برای دوستان مشارکت کننده پخش کنیم و بعد پخش کلیشون را شروع کنیم ...

دوستدارم

بدرود .

ميگن دود از کنده بلند ميشه ها ! خيلی پيشنهاد های عالی بودند ! موافقم .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
میشه بپرسم چرا عنوان کاربر فعال از من صلب شده؟ آیا بنده اشتباهی مرتکب شدم؟ خلافی کردم؟:(

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه بپرسم چرا عنوان کاربر فعال از من سلب شده؟ آیا بنده اشتباهی مرتکب شدم؟ خلافی کردم؟:(

سلام بر شما

حتما اشتباه شده . مدیران کنترل می کنند و بزودی مشکل حل میشه .

میگم نکنه از بس از دانلودر ها پیگیری کردی نفرینت کردند ؟؟؟؟

بدرود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام بر شما

بدرود .

نمی دونم ققنوس جان . من گفتم شاید نا خواسته خطایی کردم. آخه چون دلیلش رو نمی دونم برام جای تعجب داشت:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام بر شما

بدرود .
نخیر درست نمیشه :D
تا الان هرکی به 1000 پست میرسید کاربر فعال میشد , از این به بعد دیگه اینطور نیست و مدیر ها تعیین میکنن کیا کاربر فعال بشن :whistle:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
نخیر درست نمیشه :D
تا الان هرکی به 1000 پست میرسید کاربر فعال میشد , از این به بعد دیگه اینطور نیست و مدیر ها تعیین میکنن کیا کاربر فعال بشن :whistle:

خب یعنی من فعالیت ندارم؟ بنده در عرض 3 ماه این همه اینجا فعالیت کردم.خب پس چرا همون اول دادن:(بعد پس گرفتن.باشه بنده قبول می کنم این مسئله رو ولی ای کاش یه اطلاعی می دادن قبلش. آخه یهو فکرم 1000 جا رفت گفتم نکنه خطایی کردم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خب یعنی من فعالیت ندارم؟ بنده در عرض 3 ماه این همه اینجا فعالیت کردم.خب پس چرا همون اول دادن:(بعد پس گرفتن.باشه بنده قبول می کنم این مسئله رو ولی ای کاش یه اطلاعی می دادن قبلش. آخه یهو فکرم 1000 جا رفت گفتم نکنه خطایی کردم
شما رو کسی فعال نکرد :D
شما اتوماتیک چون پستتون به 1000 رسیده بود فعال شده بودید !
مدیرا مشورت کردن , تصمیم اینجوری گرفته شد که خودمون تعیین کنیم کی کاربر فعال بشه کی نشه!! رو همین حساب کاربر فعالی تمام کسانی که با 1000 پست فعال شده بودن گرفته شد :whistle:
شما فعالیتت تو اینجا فقط پست تشکر و درخواست هست ,
یکی دیگه فعالیتش پخش هست ,
خودتون قضاوت کنید , کدوم یکی لایق تر هست ؟ ;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
مدیرا مشورت کردن , تصمیم اینجوری گرفته شد که خودمون تعیین کنیم کی کاربر فعال بشه کی نشه!! رو همین حساب کاربر فعالی تمام کسانی که با 1000 پست فعال شده بودن گرفته شد :whistle:

البته بنده قبول ندارم که هستی عزيز کاربر فعال نيست ! ولی خوب به نظرم تشکر کردن يا پخش کردن لزوم فعال بودن نيست !

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
البته بنده قبول ندارم که هستی عزيز کاربر فعال نيست ! ولی خوب به نظرم تشکر کردن يا پخش کردن لزوم فعال بودن نيست !
خوب هر بخشی کاربر فعال میتونه داشته باشه , کاربر فعال هم که علکی نمیتونه انتخاب بشه , میتونه ؟
این بخش , بخش مشارکت هست , خوب اونایی که تو این بخش فعال هستن (کار مفید میکنن) , عنوان کاربر فعال میگیرن !!
حالا تعیین این که کی کاربر فعال بشه , با مدیر این بخش هست !!
منم این وسط هیچکاره هستم , علکی به من نتوپید
sadangel2%5B1%5D.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
شما فعالیتت تو اینجا فقط پست تشکر و درخواست هست ,یکی دیگه فعالیتش پخش هست ,

خب. مهدی جان من نفس حرف شما رو قبول دارم و به شما نمی خوام بتوپم.فقط اینجای حرفتون رو قبول ندارم
1.بنده فقط اینجا پست ندارم
2.و صرفا پست هام فقط در این مورد که فرمودید نیست
در هر حال مهدی جان از پاسخ شما و مدیران در پیغام ممنونم;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

شما مدیرای پی تی چرا همش دنبال اختیارات بیشترین!یعنی کابران فعال باید فقط افراد مورد تایید مدیرا باشن!;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
الان من متوجه نمیشم این بحث ها چه ربطی به بخش مشارکت داره
1655.gif

دوستمون یه سوالی کردن که جوابشو هم گرفتن. تصمیمی بوده که از طرف ادمین ها و مدیرها برای کل فروم گرفته شده. فکر می کنم دیگه جایی برای بحث بیشتر - حداقل توی این بخش - وجود نداره
rollingf.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
الان من متوجه نمیشم این بحث ها چه ربطی به بخش مشارکت داره
1655.gif

دوستمون یه سوالی کردن که جوابشو هم گرفتن. تصمیمی بوده که از طرف ادمین ها و مدیرها برای کل فروم گرفته شده. فکر می کنم دیگه جایی برای بحث بیشتر - حداقل توی این بخش - وجود نداره
rollingf.gif

راستش چون من کاربر این بخش بودم بیشتر اینجا پرسیدم. اگه میشه راهنمایی کنید کجا باید بحث رو دنبال کنم.چون یه چیزایی واسه گفتن دارم.ممنون دنیل جان;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
راستش چون من کاربر این بخش بودم بیشتر اینجا پرسیدم. اگه میشه راهنمایی کنید کجا باید بحث رو دنبال کنم.چون یه چیزایی واسه گفتن دارم.ممنون دنیل جان;)

هستي عزيز
و ساير دوستان محترم

من يك توضيح در اينجا دادم

دوستاني كه كاربر فعال بخش ما هستند زير لوگوي كاربر فعاليشون اسم اين بخش اومده

شما صرفآ به دليل اينكه 1000 پست رو رد كرده بوديد به صورت خودكار فعال شده بوديد
اين تصميم هم در راستاي يكسان سازي پورسه كاربري فعال بود!!!

به زودي مشكل دوستاني مثل شما كه فعال هم هستيد جدا با طرحهايي كه داريم حل خواهد شد!

اين بحث همينجا تموم ميشه براي ادامه اون لطفآ به اينجا مراجعه كنيد!

چون همونطور كه دني هم اشاره كرد بحث كلي فروم هست

متشكرم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مدیران و دوستان عزیز می خواستم توجه شما رو به نکته ای جلب کنم
اما نکته ای که می خواستم بگم اینه که
:
فکر می کنم کاری که ما داریم الان انجام می دیم درست نیست. خب حالا این کار چیه. همین که هر روز شاهد تاپیک های جدیدی برای مشارکت هستیم در صورتی که این بخش مگه چند فرد فعال داره که بتونه به همه اون ها رسیدگی کنه و این ازدیاد تاپیک ها باعث میشه تا تاپیک های قدیمی تر که امیدی برای تهیه اون ها هست فراموش بشن و این چرخه همچنان ادامه داشته باشه به این ترتیب همه چی بهم می ریزه مگر اینکه کسی که پیگیر امور میشه آنچنان وقت بذاره که تاپیک سر پا بمونه که این تقریبا غیر ممکنه. پس از دوستان تقاضا دارم اول یه فکری برای تاپیک های قدیمی تر بکنید حالا یا تهیه یا کنار گذاشتن تاپیک تا تکلیف کار مشخص بشه بعد برای تاپیک های جدید اقدام کنید.چون هر چقدر زمان بگذره تهیه مشکل تر میشه و اشتیاق دوستان کمتر.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فکر می کنم کاری که ما داریم الان انجام می دیم درست نیست. خب حالا این کار چیه. همین که هر روز شاهد تاپیک های جدیدی برای مشارکت هستیم در صورتی که این بخش مگه چند فرد فعال داره که بتونه به همه اون ها رسیدگی کنه و این ازدیاد تاپیک ها باعث میشه تا تاپیک های قدیمی تر که امیدی برای تهیه اون ها هست فراموش بشن و این چرخه همچنان ادامه داشته باشه به این ترتیب همه چی بهم می ریزه مگر اینکه کسی که پیگیر امور میشه آنچنان وقت بذاره که تاپیک سر پا بمونه که این تقریبا غیر ممکنه. پس از دوستان تقاضا دارم اول یه فکری برای تاپیک های قدیمی تر بکنید حالا یا تهیه یا کنار گذاشتن تاپیک تا تکلیف کار مشخص بشه بعد برای تاپیک های جدید اقدام کنید.چون هر چقدر زمان بگذره تهیه مشکل تر میشه و اشتیاق دوستان کمتر

70 درصد تایید میشه
انقدر سریالا زیاد شده ادم وقت نمیکنه ببینه........
در مورد تاپیک های قدیمی هم به نظرم بهشون خوب رسیدگی شده...........مساله فعالیت روی اون تاپیک ها نیست .......مساله بزرگی اون تاپیک هاست..........روز اولی که تایپک فیلمهای درخواستی زده شد من هیچ امیدی بهش نداشتم........برای اینکه به نظرم کار بسیار بزرگی بود.........اما الان میبینیم که خیلی خوب پیش رفته........درسته که به پخش نرسیده اما فیلمها جمع اوری شده و دسته بندی شده و ......(که البته همرو بنده خدا هادی کرد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا