نظرت درباره اسمایل های زیر چیه به نظرت در چه شرایطی میشه ازشون استفاده کرد:دی در باره تک تکشون توضیح بده
اينو فکر کنم از سيمور بايد بپرسى که تفسيرش چيه، چون تو پست هاش کم و بيش ازش استفاده مى کنه
بىادب ها، دارند دختر مردم رو مسخره مى کنند
خب اين خانمه هم داره نخودى مىخنده ديگه، موارد استفاده اش هم ميشه يه حرف نسبتا شيطنت آميزى رو زد و بعدش اينو گذاشت.
اسمايلى مريض و در حال بالا آوردن - در خيلىجاها ميشه ازش استفاده کرد، مثلا تو بخش گفتگوى آزاد يه سرىعکس از طبخ غذا با گوشت موش گذاشتند
1000 تا از اينا (البته 50 تا که اگر عکس مربوطه را هم کوت کرده باشند احتمالا ميشه 49 تا) زيرش گذاشت که حالمان بهم خورد اول صبحى
يا يکى يه حرف احمقانه يا مزخرفى رو ميزنه، اونجام ميشه اينو گذاشت.
جون ميده براى بخش بازى هاى کامپيوترى هرچند من هنوز نفهميدم اين دسته مربوط به کدوم يکى از کنسول ها ميشه، پلى استيشن يا اکس باکس!!
اين ميتونه 2 تا حالت داشته باشه، يا طرف بغض کرده و آبى شده، يا از شدت سرما دندوناش داره ميخوره به هم و کبود شده. مصرفش در موارد بغضانه و گريه اور به نظرم به مراتب بيشتر از حالات سرمائيه!
خودش که آگليه، کار اولش هم که لابد بى ادبيه، ولى بعدش دوست ميشه (احتمالا براى اذيت کردن و سر کار گذاشتن طرف مقابل کاربرد داره!). از بيمسيون بايد پرسيد -_^
آگلى بانو!!! ازش تعريف جوندار کردند، اونم داره احترام ميگذاره که مرسى، ممنون، خجالتم ندين!
گربه ى سياه روى هلال ماه . هالوين نزديکه (31 اکتبر، يک ماه و چند روز ديگه) جادوگرها به زودى به زمين خواهند آمد!
کار بدى کردى، اينبار رو چشم پوشى مىکنم و فقط با يه کارت زرد بهت هشدار ميدم که ديگه اين کار رو نکنى يا فلان حرف رو نزنى.
بىادب بى نزاکت، اون دفعه بهت کارت زرد دادم که درس بگيرى، نه اينکه بدتر کنى، باشه، خودت خواستى، کارت قرمزو ميگرم زير دماغت و اخراج، التماس هم نکن که ميدم به زور ببرنت ها، دِهَه!
برداشت اول: من يک کارگردانم که با بلندگوم دارم سر هنرپيشه هاى نازنينم که ميخوام سر به تنشون نباشه داد ميزنم که چجورى نقششون رو بازى کنند
برداشت دوم: من سر قايق نشستم و اينجورى پاروزنانم رو هدايت مىکنم
برداشت سوم: راجر واترز تو کنسرت ديوار در برلين!!
برداشت چهارم: الو، الو، صدا مياد، 1-2-3، امتحان ميکنيم
برداشت پنجم: آهن، چدن، آلومينيوم، وسايل منزل ... مىخريم!!
برداشت ششم: (با داد و بيداد) مگه گوشاتون نميشنوه، مگه کريد؟ يعنى تمام مدت داشتم براىخودم داستان مىگفتم @#$%
پيشى زبون دراز - گوله ى کامواى مامان بزرگ رو به باد داده و حالا بهش ميگن پيشى تو بودى، ميگه نه، من نبودم و زبونشو درمياره. مناسب براى شيطنت هاى کيوت و ظريف ^.^
زبون دراز پشمالو. حالتش ابهام داره، معلوم نيست زبون درازى مؤدبانه داره ميکنه يا دهن کجى بى ادبانه، يا اينکه اينم ورژن پشمالوىاون اسمايلى سبر حال بهم خوره است!!!!
مستربين بدون لباس در عصر حجر!!! گل کنده ببره براى تدى برش!!
به من ميگى بالاى چشمت ابروست؟!! انقدر ميزنمت تا جونت درآد!!!!!!!!!
عشق از نوع آدمخوارى احتمالا!! انقدر دوسِت دارم که ميخوام بخورمت (در اصل همون ميخوام سر به تنت نباشه است منتها در سبکى نوين!!)
من يک پسر پيازى هستم، خيلى قوىهستم، از هيچ کس باکى ندارم، خيلىهم بىخيالم، اينجا ايستاده ام و به افق خيره شده ام و شنلم هم در باد به اهتزاز درآمده است. عينهو اين فيلم هاى کارتون!!!!! در شرايط اعتماد به نفس داشتن زياد به گمانم مصرف ميشه!
نه بابا، اين چه حرفيه، من اصلا ازين حرف شما / سؤال شما ناراحت نشدم، اصلا بياين جلو تا روتونو ببوسم و بغلتون کنم (و اونوقت دل و روده تون رو بريزم بيرون!!!)
کوت حرف احتمالا مسخره يا احمقانه! راست و دروغ چيزى که گفتم پاى نقل کننده ى حرف.
فرزندانم اين گفته مرا بشنويد و پند بگيريد. اينقدر بچه بازى در نيارين ديگه!
دى رى رى رى ريم، دى رى رى رى ريم، دانس برره اى!!! هى، غلط پرونانسيشن ازم نگيريد، اين بريتيش اکسنت بود!
مرسى