• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
1.تا حالا چه انیمه هایی از بخش انیمیشن گرفتین!؟
2. نظرتون در مورد سریال بازگشت عقابهای مبارز چیه !؟
3. لنگار در بازگشت عقابها یا رونگار در عقابها یا شنگو در افسانه شجاعان کدوم یکی دختر شایسته از نظر شما!؟
4.بهترین کارتون دروان کودکی!؟
5. بهترین پسر کارتون های دوران کودکی!؟
6.بهترین دوختر کارتونهای کودکی!؟
این کلامات چه کلمه ای رو بخاطر شما میاروند!؟
1.فریبا
2.روژه
3.شیان
4. استاد امیر
6.لینخو
7.خواشان
8.شایان

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سوال خجالتی بودن یا نبودن رو می خواستم بپرسم که پرسیده شد ... یه سوال دیگه :
1. نمیخوای بری جهانگردی ؟ ... یه دوری بزنی چندتا کشور خارجی رو ؟ ...
hiker.gif
چرا، جهانگردى خوبه، فقط من يه اشکالى‌که دارم اينه که هرجاى‌که سفر ميخوايم بريم از همون ابتداش من به فکر آخرين روزش هستم که کى مياد تا برگرديم خونه!!!!!! البته اگر جايى که ميريم هتل خوب و تميزى داشته باشه که توش احساس راحتى بکنم شايد ديرتر دلتنگ خونمون بشم و يا اينکه جاى واقعا خاصى باشه که چنان محوش بشم که نفهمم چطورى زمان گذشت!!!

البته چند تا کشور هست که خيلى دوست دارم برم ببينمشون و به نظرم واقعا ارزش دور بودن از خونه رو داره، اوليشو که همه ميدونند، چينه، اگه ميلياردر بودم ميرفتم کل اين کشور رو ميگشتم چون واقعا ديدنيه، بعدش هم ميرفتم مصر، خيلى‌ دوست دارم اهرام ثلاثه رو ببينم و مجسمه ى ابولهول رو، بعدش هم چون عاشق طبيعت و حيواناتم ميرفتم کنيا و جنگل هاى آمازون ^_^ بعد از اينا هم مابقى‌کشورها. ولى يک جايى هست که عمرا پامو توش نميذارم، 2بى، يا کلى تر بگم، ا ما ر ا ت . حالم ازش به هم ميخوره
xpeople_blaah2.gif

2. اسمایلی محبوبت چیه ؟ از کدوم یکی متنفری ؟
82.gif
فکر کنم اين --- >
302.gif
بعدش هم اين --- >
cry2.gif
البته انتخاب سختيه، من همه ى‌اسمايل هامو دوست دارم مگر اينکه توسط کسى که ازش خوشم نمياد به کرات مورد استفاده قرار بگيره که اونوقت ديگه از چشمم ميفته :f34r:

اسمايلى‌مورد تنفر هم .... هوم، شايد اين --- > :hmm: يه جوريه @_@

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام خدمت شما یگانه بانو پرشیانای فروم
blondhair.gif
اوه، خجالتم ندين
girl.gif

خوبی خواهر؟ایشا ال.. هیچ وقت نشنویم که بیماری...
ميسى
rose.gif

اهل دارو خوردن هستی یا گیاهی درمان میکنی؟
من زياد اهل دارو نيستم ولى وقتى‌ چاره اى نباشه تماما داروهاى شيميايى
05ps_bbs21.gif

*چرا برای فوق مترجمی یا ادبیات انگلیسی رو نخوندی که ادامه لیسانست باشه؟
مترجمى‌فقط براى‌ليسانس بود، تو فوق ليسانس بايد ميرفتى ادبيات يا زبانشاسى که اونم دکتراش در اون زمان فقط منتهى ميشد به زبانشانسى که من خيلى‌ازش بدم ميومد، بعد هم همانطور که گفتم، من خيلى ‌زود از يه چيزى‌حوصلم سر ميره، 4 سال زبان خوندم بس بود ديگه، ارتباطات به نظرم مبحث جالبترى ميومد و براى‌همين رفتم اون، البته بگذريم که چه اساتيد عقده اى‌هم باهاشون برخورد کردم که شعورشون ماشالله انقدر نميرسيد و هنوزم نميرسه که اون کسى‌که از زبان اومده و اين رشته رو قبول شده که فقط نمره اش از زبان انگليسى حساب نميشده، اين همه درسى رو هم که تو عمرش نخونده بوده و ليسانسيون اين رشته 4 سال خونده بودند رو هم بايد ميخونده و کنکور ميداده تا قبول شه، ولى اين کله خراب ها اصرار دارند که بچه هايى‌که از زبان اومدند فقط نمره ى زبانشون بوده که باعث قبوليشون شده، نه هيچ چيز ديگه!!!!!!!!!!! به همين دليل منم افتخار ندادم بهشون و يه دونه کلاس پيش نياز رو هم باهاشون نگرفتم تا حسرت جفنگ گويى به من هم به دلشون بمونه
beee.gif

*هر کسی دوست داره شغلش متناسب با رشتیه تحصیلیش باشه.شما چی؟ چه شغلی؟
من دوست داشتم و دارم و خواهم داشت که خلبان بشم، ولى‌چه فايده، اون موقع که اصلا امکانش نبود، الانم که ديگه براى‌من دير شده، تازه اگر هم نشده بود اين همه هزينه ميکردى ‌جايى ‌نبود که خلبان زن استخدام کنه، فقط هواپيمايى آسمان يکى‌دو تا کمک خلبان خانم داره که اونام با هواپيماهاى‌ کوچولو پرواز مى‌کنند (فوکر و بوئينگ 727 و ATR72 در مقايسه با 747 ى‌که من عاشقشم خيلى‌کوچولو موچولوئند خوب :happy: ).

*به این اعتقاد داری که سر و کله زدن با نت آدمو از دنیای واقعی و روابط اجتماعی دور میکنه؟
تا حدودى چون بستگى به فرد و شرايطش داره، اگر کسى روابط اجتماعى زيادى‌ نداشته باشه و خانه نشين هم باشه چيزى رو از دست نميده، مثل افراد سالمندى‌که تا قبل از اينکه بهشون يه کامپيوتر متصل به اينترنت بدهند خسته و بى حوصله و افسرده بودند ولى پس از ورود به دنياى بى انتهاى شبکه ى‌جهانى سرحال و خوشحال و قبراق شدند و کلى‌هم دوست پيدا کردند ^_^

*حیوون خونگی داری؟
اهين، 8 تا گلدفيش شکمو دارم که اگر 24 ساعته هم بهشون غذا بدى باز تا تو رو مى بينند شروع ميکنند به کله معلق زدن و بالا و پايين پريدن و ملچ و مولوچ کردن که ما غذا مى‌خوايم يالله!!!
litenbla.gif

*چرا اینقد با احساسی ؟خیلی عالیه
heartsmile.gif
نميدونم راستش، حتما خواست خدا بوده ولى‌ اصلا عالى ‌نيست، ميشه گفت در شرايطى زجر آور و ديوانه کننده است
sad.gif

*چرا هیمشه پست هات با طمئنینه (درست نوشتم؟)است؟
جدا؟! هوم، نميدونم، نظر لطفته ^_^ (ديکته ى اين تومأنينه رو هم بللد نيستم راستش :blush:).

*خواهر وقتی پست هات رو می خونم خیلی ریلکس میشم.چرا؟
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!! نميدونم، اگه اينجوريه که جدا خوشحالم
dancegirl2.gif

*روزی چند ساعت پشت سیستمی؟نت+بدون نت
تا حالا تايم نگرفتم ولى فکر کنم يه 7-8 ساعتى بشه
putertired.gif

*تو دنیای واقعی و نه اینجا چند تا دوست صمیمی داری؟
من از دوستى‌خير نديدم چون همشون منو نه به خاطر خودم، بلکه يا به خاطر چيزايى‌که داشتم يا کارايى که براشون ميکردم ميخواستند. منم ديگه نتونستم تحمل کنم، سواستفاده هم حدى‌داره، با همشون قطع رابطه کردم و يک نفس راحت کشيدم، در حال حاضر فکر کنم صميمى‌ ترين دوستم بعد از مامانم و مامان بزرگم و خالم کامپيوترم باشه :f34r:

*اگر بخوای یه دعا بکنی چی میگی؟
همه ى مردم دنيا هميشه شاد و سلامت باشند و هيچ غم و غصه و مشکلى ‌تو زندگيشون و کشورشون نداشته باشند، آمين
bh2.gif

*اگر یه ارزو باشه چی؟
اگه يه 40 - 50 کيلويى لاغر شويم ما خيلى‌عالى ميشه :eek::p:lol:

*کارتون مورد علاقه دوران بچگی؟
من راستش 90% کارتون هاى شبکه ى 2 رو دوست داشتم، ولى اينا رو بيشتر: سفرهاى‌ مارکوپولو، بامزى (لقب من هم تو مدرسه بامزى بود ^.^)، واتو واتو، الفى، بارباپاپا، دخترى به نام نل (از برادر نل خيلى‌خوشم ميومد و اون عروسک هايى که نل درست ميکرد، خيلى بامزه بودند ^^) و از همه مهمتر، سريال عروسکى "افسانه ى سه برادر"، واى‌که من عاشقش بودم، هنوزم هستم، حيف که بيشتر از نيم ميليون پول دى‌وى دى هاش ميشه وگرنه تا حالا خريده بودمش و حسابى تجديد خاطرات کرده بودم
sigh.gif
بابا لنگ دراز (هرچند اينجا ديگه بزرگ شده بودم!)، رابين هود و بمبى ^_^

*خواهر جون شما که اینقده عاشقه چینی ، کیمونو هم داری؟من خیلی دوست دارم ولی ندارم...
اوپس، يه اشتباه کوچولو دارى :blush: کيمونو مخصوص ژاپنى هاست، همونجور که اسمش هم اصلا ژاپنيه، مثل همونايى که اوشين مى پوشيد ^_^

*نظرت در باره فیلم خاطرات گیشا چیه؟
rainbowf.gif
فيلم جالبى بود و در جاهايى هم غم انگيز، ولى در نوع خودش متنفاوت بود چون فکر نکنم تا به حال ازين زاويه به زندگى‌يک گيشا نگاه شده باشه
164.gif

تنکس ^^ مى‌ تو
4706emo-messbrasil.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
1.تا حالا چه انیمه هایی از بخش انیمیشن گرفتین!؟
هيچى!

2. نظرتون در مورد سریال بازگشت عقابهای مبارز چیه !؟
هرگز به پاى‌افسانه ى شجاعان نميرسه، به ويژه که گواجينگ حسابى منو حرص داد، مخصوصا اونجا که تو جزيره ى شکوفه هاى‌هلو وقتى ديد اساتيدش کشته شدند و يه دونه شى رو زمين نوشته شده فکر کرد حتما خوان يائوشى زده کشته شون و اونجور بى ادبانه با خوان رونگ برخورد کرد، آخ که دلم ميخواست يک کتک جانانه بهش بزنم! بعد هم من انتظار يک مبارزه ى واقعى‌و جانانه رو در پايانش داشتم ولى چنين نشد و من در خمارى ‌مطلق ماندم. کلا زياد ازش خوشم نيومد.

3. لنگار در بازگشت عقابها یا رونگار در عقابها یا شنگو در افسانه شجاعان کدوم یکی دختر شایسته از نظر شما!؟
بازگشت عقاب ها رو که هنوز نديدم ولى تا وقتى شنگو هست نوبت به بقيه نمى رسه :D

4.بهترین کارتون دروان کودکی!؟
تو پست قبلى پاسخ دادم ^_^

5. بهترین پسر کارتون های دوران کودکی!؟
الفى اتکينز و ليو بى ^.^

6.بهترین دوختر کارتونهای کودکی!؟
جودى ‌ابوت ^^

این کلامات چه کلمه ای رو بخاطر شما میاروند!؟
1.فریبا
فريبا رو نمى دونم ولى يک دختر خيلى ناز و مهربون ميشناسم به نام فريدا که جدا و واقعا و رسما و همه گونه ماه و نازنينه
icon12.gif

يه موجود نازنين و با احساس ديگه که متأسفانه اين روزها خيلى‌کم پيدا شده :(

انقدر به استاد ما متلک گفت تا اينکه بالاخره يک دستش را در راه دفاع از رئيس رن از دست داد :f34r:

يک نينجاى واقعى با قلبى از طلا :happy:

انتقام استاد رو ازش خواهم گرفت
warriorsmiley.gif

کوه مقدس ما، اينشتين زمان حال
rainbowed.gif

worthy.gif
worthy.gif
worthy.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام

ا. اول از همه حالتون خوبه
سلام، مرسى، به مرحمت شما :happy:

تا حالا جند نفر را بن کردی> از این جور کار ها خوشت می یاد
تا حالا هيچ کس رو چون خوشم نمياد ولى در شرايطى ممکنه مجبور به انجامش شوم.

نظرت در مورد مدیر علی چه ؟.
پسر خيلى‌خوبيه :)

هیکل شو دیدی ورزشکاره ها !
آخه من به هيکل مردم چکار دارم؟؟؟!!!!

چرا انقدر به هواپیما الاقه داری ( علاقه درسته )
فيلم فرودگاه 75 رو ديدم، عاشق هواپيما شدم ^^

تا حالا گل چیدین
نه، من گل ميکارم، نمى‌چينم، مگر اينکه خشک شده باشه يا آفت زده باشه ;)

از بس گشتم و هیجی در موردش پیدا نکردم خسته شدم .شما اطلاعاتی در مورد لرد نوباناگا یا فیلم یا انمیشنی مربوط به وی را سراغ ندارید معروف به کشین( منظورم اون کنشین نیست) یکی دیگر از شخصیت هاش هم شخصی به نام اگچی بود ...........
306.gif

اب از دست ترش نمی چکید یعنی چه؟
خسيسه.

تاریخ مهم تر یا فرهنگ
هر دو، به علاوه تاريخ خودش بخشى از فرهنگ يک ملت رو شکل ميده.

راستی نظرت در مورد امضا من چیه نمی دونی راوی این سخن کیه؟/البته فکر کنم از امام علی ع باشه .چون یه خورده مربروط به اخلاق می شه
حرف قشنگيه ولى نميدونم از کيه.

اگه با من کاری ندارید خدا نگهدار
خدا نگهدار ...

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
انتقام استاد رو ازش خواهم گرفت
چرا آخه انتقام..من عاشق استادم..هنوز هم بهش عشق میورزم...خدا...:D
هرگز به پاى‌افسانه ى شجاعان نميرسه، به ويژه که گواجينگ حسابى منو حرص داد، مخصوصا اونجا که تو جزيره ى شکوفه هاى‌هلو وقتى ديد اساتيدش کشته شدند و يه دونه شى رو زمين نوشته شده فکر کرد حتما خوان يائوشى زده کشته شون و اونجور بى ادبانه با خوان رونگ برخورد کرد، آخ که دلم ميخواست يک کتک جانانه بهش بزنم! بعد هم من انتظار يک مبارزه ى واقعى‌و جانانه رو در پايانش داشتم ولى چنين نشد و من در خمارى ‌مطلق ماندم. کلا زياد ازش خوشم نيومد
برادر شیان گفت بازگشت عقابها نه خودشا..اما از اونجایی که منم عاشق خوانم سر اون مسئله دیوونه داشتم میشدم...
خوب میپرسیم...
1-مطمئنم عینکی هستی نه؟؟
2-ببینم حوصلت زیاد سر میره؟؟
3-به نظرت رییس جمهور آمریکا داره چیکار میکنه؟؟
4-فیلم هم میبینی؟؟
5-اهل گردش هستی؟؟؟
6-میونت با پدرتون چه جوریه؟؟باهاش راحتین؟؟
7-چرا انقدر مریض میشی؟/
8-از چه ماشینی خوشت میاد؟؟
9-سریال های ماه رمضونو میبینی؟؟
10-چرا تا به حال ازدواج نکردی؟؟
حالا اینا رو اگر نپیچونی بقیشو رو میکنم خواهر زرنگ من...:lol:

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مترجمى‌فقط براى‌ليسانس بود، تو فوق ليسانس بايد ميرفتى ادبيات يا زبانشاسى که اونم دکتراش در اون زمان فقط منتهى ميشد به زبانشانسى که من خيلى‌ازش بدم ميومد، بعد هم همانطور که گفتم، من خيلى ‌زود از يه چيزى‌حوصلم سر ميره، 4 سال زبان خوندم بس بود ديگه، ارتباطات به نظرم مبحث جالبترى ميومد و براى‌همين رفتم اون، البته بگذريم که چه اساتيد عقده اى‌هم باهاشون برخورد کردم که شعورشون ماشالله انقدر نميرسيد و هنوزم نميرسه که اون کسى‌که از زبان اومده و اين رشته رو قبول شده که فقط نمره اش از زبان انگليسى حساب نميشده، اين همه درسى رو هم که تو عمرش نخونده بوده و ليسانسيون اين رشته 4 سال خونده بودند رو هم بايد ميخونده و کنکور ميداده تا قبول شه، ولى اين کله خراب ها اصرار دارند که بچه هايى‌که از زبان اومدند فقط نمره ى زبانشون بوده که باعث قبوليشون شده، نه هيچ چيز ديگه!!!!!!!!!!! به همين دليل منم افتخار ندادم بهشون و يه دونه کلاس پيش نياز رو هم باهاشون نگرفتم تا حسرت جفنگ گويى به من هم به دلشون بمونه
beee.gif

خوب کردی نرفتی .دلشون بسوزه
243.gif
.این انگ که همیشه شما زبانی ها با زبانتون وارد میشید همیشه به ما میچسبه خواهر.
170fs738031.gif

اهين، 8 تا گلدفيش شکمو دارم که اگر 24 ساعته هم بهشون غذا بدى باز تا تو رو مى بينند شروع ميکنند به کله معلق زدن و بالا و پايين پريدن و ملچ و مولوچ کردن که ما غذا مى‌خوايم يالله!!!
litenbla.gif

dancegirl2.gif
putertired.gif
ماشاال... نه یکی نه دوتا ،8تا؟اونم گلد فیش .خیلی گامبالو هستن.با اون کله های سرخشون
(خواهر اسکات بخر که خیلی نازه .البته اونم شکمو و گوشت خواره.)
piscess.gif

من از دوستى‌خير نديدم چون همشون منو نه به خاطر خودم، بلکه يا به خاطر چيزايى‌که داشتم يا کارايى که براشون ميکردم ميخواستند. منم ديگه نتونستم تحمل کنم، سواستفاده هم حدى‌داره، با همشون قطع رابطه کردم و يک نفس راحت کشيدم، در حال حاضر فکر کنم صميمى‌ ترين دوستم بعد از مامانم و مامان بزرگم و خالم کامپيوترم باشه :f34r:
هاه.
sigh.gif
راست میگی.امان از دوستای اینطوری (ببخشیدا ولی مثل لاشخورن).خوبه که شما خودتو راحت کردی.

من راستش 90% کارتون هاى شبکه ى 2 رو دوست داشتم، ولى اينا رو بيشتر: سفرهاى‌ مارکوپولو، بامزى (لقب من هم تو مدرسه بامزى بود ^.^)، واتو واتو، الفى، بارباپاپا، دخترى به نام نل (از برادر نل خيلى‌خوشم ميومد و اون عروسک هايى که نل درست ميکرد، خيلى بامزه بودند ^^) و از همه مهمتر، سريال عروسکى "افسانه ى سه برادر"، واى‌که من عاشقش بودم، هنوزم هستم، حيف که بيشتر از نيم ميليون پول دى‌وى دى هاش ميشه وگرنه تا حالا خريده بودمش و حسابى تجديد خاطرات کرده بودم
sigh.gif
بابا لنگ دراز (هرچند اينجا ديگه بزرگ شده بودم!)، رابين هود و بمبى ^_^
جودی ابت
redhair.gif

اوپس، يه اشتباه کوچولو دارى :blush: کيمونو مخصوص ژاپنى هاست، همونجور که اسمش هم اصلا ژاپنيه، مثل همونايى که اوشين مى پوشيد ^_^

Its a shame
obm.gif
فقر اطلاعاتی همینه دیگه. (آب شدم به خدا)
mpr.gif

ممنون از حوصله و وقتی که به خرج دادی
heartsmile.gif

Have Good Time and Bye
thanku.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
برادر شیان گفت بازگشت عقابها نه خودشا..
آره؟!!!!! پس اصلا هيچى، چون من نديدمش، فقط موزيکاشو گوش ميدم که قشنگه ^_^

1-مطمئنم عینکی هستی نه؟؟
درسته.

2-ببینم حوصلت زیاد سر میره؟؟
چطور؟

3-به نظرت رییس جمهور آمریکا داره چیکار میکنه؟؟
عشق!!!

4-فیلم هم میبینی؟؟
به ضرب و زور مامانم آره!

5-اهل گردش هستی؟؟؟
تو خونه بودن رو ترجيح ميدم.

6-میونت با پدرتون چه جوریه؟؟باهاش راحتین؟؟
خوب - البته - چرا نباشم؟!

7-چرا انقدر مریض میشی؟/
چون خيلى پاستوريزه بزرگ شدم براى‌همين واکنشم به آلودگى‌ها بيشتر و شديدتره.

8-از چه ماشینی خوشت میاد؟؟
BMW
فرارى
لامبورگينى
فورد تاندربرد ساخت 1957 به رنگ قرمز براق و سقف کروکى سفيد رنگ (به به)
تمامى ماشين هاى قديمى و کلاسيک دهه ى 30
اين بنزهاى ‌الگانس هم بدک نيستند ^.^

در ضمن از تريلى‌هاى 18 چرخ کانتينردار هم خيلى خوشم مياد ^^

9-سریال های ماه رمضونو میبینی؟؟
نه، حوصله ى تماشاى سريال ندارم.

10-چرا تا به حال ازدواج نکردی؟؟
جوابش ساده است، چون حوصله ى داشتن آقا بالاسرى ‌که بخواد برام تکليف هم تعيين کنه ندارم.

حالا اینا رو اگر نپیچونی بقیشو رو میکنم خواهر زرنگ من
اين پيچوندن، نپيچوندن يعنى‌ چى؟
297.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نظرت درباره اسمایل های زیر چیه به نظرت در چه شرایطی میشه ازشون استفاده کرد:دی

در باره تک تکشون توضیح بده
onion011.gif

monkey6%5B1%5D.gif

143fs853788.gif

63.gif

65.gif

gamer4.gif

cold.gif

no-text.gif

rev.gif

8195.gif

4984.gif

4985.gif

2589.gif

AddEmoticons00952.gif

ker9.gif

crazy-family10.gif

mad5.gif

crazy-guy12.gif

onion021.gif

onion059.gif

285.gif

301.gif

303.gif

خسته نباشی
302.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
واى شرمنده هپى جان، اون روز من فقط پست برادر لينخو رو ديدم و جوابم هم رفت صفحه ى‌دوم و متوجه ى پست شما نشدم، واقعا ببخشيد :blush:

.این انگ که همیشه شما زبانی ها با زبانتون وارد میشید همیشه به ما میچسبه خواهر.
170fs738031.gif
اِ...، شما هم زبانى يعنى
b6.gif

ماشاال... نه یکی نه دوتا ،8تا؟اونم گلد فیش .خیلی گامبالو هستن.با اون کله های سرخشون
(خواهر اسکات بخر که خیلی نازه .البته اونم شکمو و گوشت خواره.)
راستش من تو ماهى‌ ها فقط گلد فيش ها رو دوست دارم و از اين خانواده هم بيشتر فن تيل ها و ويل تيل ها که شنا کردنشون با اون دم هاى بلندشون خيلى با شکوهه، البته اين 8 تا ماهى‌من همشون ازين سرى ‌نيستند، يکيشون که پدر منو درآورده فکر کنم ماهى حوض باشه يا همون کامت (اين همونيه که يک نفس زير گوش من ملچ و مولوچ ميکنه تا کاملا اعصاب منو داغون کنه و مجبور شم برم بهشون غذا بدم، منم 24 ساعته مشغول داد زدن سرش هستم که ساکت، هيس، همين يه دقيقه پيش خوردى، ول کن ديگه، ايش، اوش، پوش!!!)! 2 تا هم بلک مور دارم که به چشم تلسکوپى معروفند، سياه با چشم هاى‌ ورقلمبيده، البته بزرگتره داره رنگش از سياه در مياد و نارنجى‌ميشه :wacko:

20.th_sys.gif

Its a shame فقر اطلاعاتی همینه دیگه. (آب شدم به خدا)
mpr.gif
اى بابا، آب شدن نداره، آخه چيز چندان خاصى نبود :blush::blush:

ممنون از حوصله و وقتی که به خرج دادی
heartsmile.gif
خواهش ميکنم :happy: منم مرسى از وقتى‌که براى طرح کردن سؤالات گذاشتى :happy::happy:

Thanks. You too

rose1.th.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نظرت درباره اسمایل های زیر چیه به نظرت در چه شرایطی میشه ازشون استفاده کرد:دی در باره تک تکشون توضیح بده

monkey6%5B1%5D.gif

اينو فکر کنم از سيمور بايد بپرسى که تفسيرش چيه، چون تو پست هاش کم و بيش ازش استفاده مى کنه ;)

143fs853788.gif
بى‌ادب ها، دارند دختر مردم رو مسخره مى کنند
angry.th.gif

63.gif

خب اين خانمه هم داره نخودى ‌مى‌خنده ديگه، موارد استفاده اش هم ميشه يه حرف نسبتا شيطنت آميزى رو زد و بعدش اينو گذاشت.

65.gif

اسمايلى مريض و در حال بالا آوردن - در خيلى‌جاها ميشه ازش استفاده کرد، مثلا تو بخش گفتگوى ‌آزاد يه سرى‌عکس از طبخ غذا با گوشت موش گذاشتند
65.gif
1000 تا از اينا (البته 50 تا که اگر عکس مربوطه را هم کوت کرده باشند احتمالا ميشه 49 تا) زيرش گذاشت که حالمان بهم خورد اول صبحى
65.gif

يا يکى يه حرف احمقانه يا مزخرفى رو ميزنه، اونجام ميشه اينو گذاشت.

gamer4.gif

جون ميده براى بخش بازى هاى کامپيوترى هرچند من هنوز نفهميدم اين دسته مربوط به کدوم يکى از کنسول ها ميشه، پلى استيشن يا اکس باکس!!

cold.gif

اين ميتونه 2 تا حالت داشته باشه، يا طرف بغض کرده و آبى شده، يا از شدت سرما دندوناش داره ميخوره به هم و کبود شده. مصرفش در موارد بغضانه و گريه اور به نظرم به مراتب بيشتر از حالات سرمائيه!

no-text.gif

خودش که آگليه، کار اولش هم که لابد بى‌ ادبيه، ولى بعدش دوست ميشه (احتمالا براى اذيت کردن و سر کار گذاشتن طرف مقابل کاربرد داره!). از بيمسيون بايد پرسيد -_^

rev.gif

آگلى بانو!!! ازش تعريف جوندار کردند، اونم داره احترام ميگذاره که مرسى، ممنون، خجالتم ندين!

8195.gif

گربه ى سياه روى ‌هلال ماه . هالوين نزديکه (31 اکتبر، يک ماه و چند روز ديگه) جادوگرها به زودى به زمين خواهند آمد!

4984.gif

کار بدى کردى، اينبار رو چشم پوشى مى‌کنم و فقط با يه کارت زرد بهت هشدار ميدم که ديگه اين کار رو نکنى ‌يا فلان حرف رو نزنى.

4985.gif

بى‌ادب بى نزاکت، اون دفعه بهت کارت زرد دادم که درس بگيرى، نه اينکه بدتر کنى، باشه، خودت خواستى، کارت قرمزو ميگرم زير دماغت و اخراج، التماس هم نکن که ميدم به زور ببرنت ها، دِهَه!

2589.gif

برداشت اول: من يک کارگردانم که با بلندگوم دارم سر هنرپيشه هاى نازنينم که ميخوام سر به تنشون نباشه داد ميزنم که چجورى نقششون رو بازى ‌کنند

برداشت دوم: من سر قايق نشستم و اينجورى پاروزنانم رو هدايت مى‌کنم

برداشت سوم: راجر واترز تو کنسرت ديوار در برلين!!

برداشت چهارم: الو، الو، صدا مياد، 1-2-3، امتحان ميکنيم

برداشت پنجم: آهن، چدن، آلومينيوم، وسايل منزل ... مى‌خريم!!

برداشت ششم: (با داد و بيداد) مگه گوشاتون نميشنوه، مگه کريد؟ يعنى ‌تمام مدت داشتم براى‌خودم داستان مى‌گفتم @#$%

AddEmoticons00952.gif

پيشى زبون دراز - گوله ى‌ کامواى مامان بزرگ رو به باد داده و حالا بهش ميگن پيشى تو بودى، ميگه نه، من نبودم و زبونشو درمياره. مناسب براى شيطنت هاى‌ کيوت و ظريف ^.^

ker9.gif

زبون دراز پشمالو. حالتش ابهام داره، معلوم نيست زبون درازى مؤدبانه داره ميکنه يا دهن کجى بى ادبانه، يا اينکه اينم ورژن پشمالوى‌اون اسمايلى سبر حال بهم خوره است!!!!

crazy-family10.gif

مستربين بدون لباس در عصر حجر!!! گل کنده ببره براى تدى برش!!

mad5.gif

به من ميگى بالاى چشمت ابروست؟!! انقدر ميزنمت تا جونت درآد!!!!!!!!!

crazy-guy12.gif

عشق از نوع آدمخوارى احتمالا!! انقدر دوسِت دارم که ميخوام بخورمت (در اصل همون ميخوام سر به تنت نباشه است منتها در سبکى‌ نوين!!)

onion021.gif

من يک پسر پيازى هستم، خيلى قوى‌هستم، از هيچ کس باکى ‌ندارم، خيلى‌هم بى‌خيالم، اينجا ايستاده ام و به افق خيره شده ام و شنلم هم در باد به اهتزاز درآمده است. عينهو اين فيلم هاى کارتون!!!!! در شرايط اعتماد به نفس داشتن زياد به گمانم مصرف ميشه!

onion059.gif

نه بابا، اين چه حرفيه، من اصلا ازين حرف شما / سؤال شما ناراحت نشدم، اصلا بياين جلو تا روتونو ببوسم و بغلتون کنم (و اونوقت دل و روده تون رو بريزم بيرون!!!)

285.gif

کوت حرف احتمالا مسخره يا احمقانه! راست و دروغ چيزى که گفتم پاى ‌نقل کننده ى حرف.

301.gif

فرزندانم اين گفته مرا بشنويد و پند بگيريد. اينقدر بچه بازى در نيارين ديگه!

303.gif

دى رى رى رى ريم، دى رى رى رى ريم، دانس برره اى!!! هى، غلط پرونانسيشن ازم نگيريد، اين بريتيش اکسنت بود!

مرسى

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش ميکنم ^_^

صندليشم ...، نه خوبه، بد نيست، ولرمه ^0^

.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خسته نباشی ، در جواب سوال من درباره جهانگردی ، گفتی باید هتلش تمیز باشه ؟ .... جهانگردی یعنی اینکه بری آفریقا و شب رو بری روی یه درخت بائوباب 2000 ساله بخوابی ، در حالیکه حیوونای وحشی دارن زیر درخت نعره می زنن !! ...
149.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
1. رنگ چشم!؟
2. به نظرتون ایا بی توجه به بخش سریال(مدتهاست بچه های اینجا کاربر فعال نشدن‍) دلیل اصلی مهاجرت گسترده یوزرهای این بخش به بخش های دیگه یا فرومهای دیگست یا نه!؟
106.gif

3.فریدا بهتره یا ین ین!؟
4. از بخش اشتراک چرا سریال نمی گیرن!(مثلا فرندز یا...!)
5.نظرتون در مورد سخنرانی ریس جمهور در دانشگاه کالیفرنیا چیه حرفای ریس دانشگاه توهین بود یابیان حقیقت!؟
6. این شانار چرا اینقدر تربیت بد بود!؟
7. نظرتون در مورد دکور ورددی گروه شیطانی یعنی جسد به دیوار زنجاق شده یوئه چیه!
3.gif

ایانگ
ردی تون چه جوریه تا حالا جندق (دیگه جایی که هم دیدینی باشه و هم رفتنش سخت باشه بجز این به ذهنم نرسید!)رفتین!؟

jack_bauer24_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسمه تعالی
من هم اکنون و بدینویسله آمادگی خود را جهت حضور بر روی صندلی داغ و پر حرارت شما اعلام می دارم.

فقط تو رو خدا دماش رو بیارین پایین، یعنی چی از بچه ی مردم پرسیدین تا حالا عاشق شدی یا نه، دیگه سوال در این حد خصوصی آخه عیبه. البته اگه زور باشه، گردن من از مو هم باریک تره، هرچی باشه جواب می دیم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بسمه تعالی
من هم اکنون و بدینویسله آمادگی خود را جهت حضور بر روی صندلی داغ و پر حرارت شما اعلام می دارم.

فقط تو رو خدا دماش رو بیارین پایین، یعنی چی از بچه ی مردم پرسیدین تا حالا عاشق شدی یا نه، دیگه سوال در این حد خصوصی آخه عیبه. البته اگه زور باشه، گردن من از مو هم باریک تره، هرچی باشه جواب می دیم

دوست عزیز، روال این تاپیک به این صورته که بعد از اینکه مهلت نشستن نفر قبلی تموم شد (که هنوز نشده) با نظر بچه ها نفر بعدی انتخاب میشه. شما هم اگه یه کم صبر کنین حتما نوبتتون میشه ولی فعلا پرشیانای عزیز روی صندلی نشستن ;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
چطور شد؟ 2 روز من نبودم اينجا انقلاب شد؟ يکى ‌ديگه نشست رو صندلى من؟

خسته نباشی ، در جواب سوال من درباره جهانگردی ، گفتی باید هتلش تمیز باشه ؟ .... جهانگردی یعنی اینکه بری آفریقا و شب رو بری روی یه درخت بائوباب 2000 ساله بخوابی ، در حالیکه حیوونای وحشی دارن زیر درخت نعره می زنن !!
آها، جهانگردى از اون لحاظ، مثل برادران اميدوار. خب اون داستانش فرق ميکنه، فکر کنم دنبال جاهايى که نوشته بودم دوست دارم ببينم اينم نوشته بودم که بعدشم دوست دارم برم کنيا، ميخوام حيووناى آفريقا رو ببينم و بعدش هم برم وسط جنگل هاى‌آمازون (نکنه پاکش کردم اينو؟). خب صد البته که تو همچين جاهايى احمقانه است آدم بگه ميخوام برم هتل، پس واسه ‌چى اصلا رفته اونجاها؟ واقعا خيلى‌کيف داره آدم بره وسط جنگل و سر و صداهاى حيوانات و پرندگان و چرندگان و خزندگان و کلى‌گان ديگه رو بشنوه و تو پشه بند هم بخوابه! در ضمن من بچه بودم از درخت توت وسط حياطمون ميرفتم بالا، پس مشکلى‌با درخت بائوباب ندارم ^.^ با حيوونا هم مشکلى ‌ندارم، اصولا من با حيوانات راحتتر کنار ميام (حتى شيرها) تا آدما -_^
.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
Dark Brown

2. به نظرتون ایا بی توجه به بخش سریال(مدتهاست بچه های اینجا کاربر فعال نشدن‍) دلیل اصلی مهاجرت گسترده یوزرهای این بخش به بخش های دیگه یا فرومهای دیگست یا نه!؟
نه، فکر نکنم.

3.فریدا بهتره یا ین ین!؟
هر 3 تاشون -_^

4. از بخش اشتراک چرا سریال نمی گیرن!(مثلا فرندز یا...!)
چون در حال حاضر وقت ديدنشون رو ندارم و دوست ندارم يکيو تو دردسر بندازم که برام رايت کنه و بفرسته و منم بگذارم يک گوشه تا خاک بخوره (چقدره من خوبم ^.^)

5.نظرتون در مورد سخنرانی ریس جمهور در دانشگاه کالیفرنیا چیه حرفای ریس دانشگاه توهین بود یابیان حقیقت!؟
دنبال نمى کردمش براى‌همين خبر هم ندارم که چى به چى بود يا شد.

این شانار چرا اینقدر تربیت بد بود!؟
دديش لوسش کرده بود ^0^
7. نظرتون در مورد دکور ورددی گروه شیطانی یعنی جسد به دیوار زنجاق شده یوئه چیه!
3.gif
مشمئز کننده است >_<

ایانگ
ردی تون چه جوریه تا حالا جندق (دیگه جایی که هم دیدینی باشه و هم رفتنش سخت باشه بجز این به ذهنم نرسید!)رفتین!؟
شرمنده برادر جان ولى راستش نتونستم اين جمله تونو متوجه بشم که چى بود (اسمايل خجالت)

اديت:
آها، فهميدم منظورتون چى بود، پرسيدين ايرانگرديم چطوره؟ خب چند تا پست بالاتر گفته بودم کجاها رفتم ولى جندق نرفتم، جاهايى رفتم که همه ى ملت بيشتر ميرند: شيراز، اصفهان، کاشان (تو قمصر نزديک بود عقرب نيشم بزنه!) همدان، محلات، فومن، ماسوله، سنندج، کرمانشاه، رشت، کيش، قشم (الانشو نگاه نکنيد که توش فروشگاه زدن و يه کم بهش رسيدن، اون زمان که من رفتم وحشتناک بود)، بندر عباس، ميناب (در سفر بندعباس يه تورليدر عوضى‌ داشتيم که اول ما رو تو هتل جا گذاشت و به بقيه گفت اينا نميان و ما خودمون رفتيم اينطرف و اونطرف رو گشتيم، موقع برگشتن هم کل تور رو قال گذاشت و با چه مصيبتى اين همه آدم ماشين گرفتيم و خودمونو رسونديم به فرودگاه -و البته فرداش هم همه اول وقت دم آژانس بودند که يا خسارات ما رو جبران مى‌کنيد يا ازتون شکايت مى‌کنيم).

خب ديگه، مثل اينکه دوره ى ‌من تموم شد، مشتاقان نشستن رو صندلى هم که زيادند، پس من ديگه رفتم، مرسى از سؤالاتتون، اوقات خوبى بود، حسابى خوش گذشت ^_^
.

jack_bauer24_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید که پابرهنه پریدم وسط. ولی من فقط اعلام آمادگی کردم که جزو نفرات بعدی باشم، ولی وقتی یکی سوال پرسید، گفتم شاید قبلی کارش تموم شده، نوبت منه، منم جواب دادم:p
در مورد سوالاتی هم که نفر بعدی پرسیده بودن، هروقت نوبتم شد جواب می دم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا