• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1- یه مورد دیگه اینکه من مثلا قبلا از اینکه با دانشگاه تصفیه حساب کنم و مدرکمو بگیرم می تونم برم دنبال کارای اعزام؟
2- از وقتی شروع به اقدام کردی تا اعزام چقدر طول میکشه؟

جواب‌ها :

1- خیر، باید گواهی **** وظیفه که توسط دانشگاه صادر شده است و در آن تاریخ صدور مدرک و نوع مدرک و معدل ذکر شده است را به همراه مدارک **** وظیفه ارسال کنی

2- بین 2-4 ماه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تلفن گویا وظیفه عمومی شمارش چنده ؟

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
چاکر همه رفقا آش خور و غیر آش خور :D

اگه دفترچه که فرستادی بیاد و خونه نباشی چی میشه

یکی از رفقام پرسیده :happy:

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چاکر همه رفقا آش خور و غیر آش خور :D

اگه دفترچه که فرستادی بیاد و خونه نباشی چی میشه

یکی از رفقام پرسیده :happy:

در حقیقت دفترچه‌ایی برای شما فرستاده نمی‌شود بلکه نامه‌ایی سفارشی یا پیشتاز است که در آن یک برگ حاوی اطلاعات تاریخ اعزام و ... وجود دارد و پستچی وظیفه دارد از شخص مربوطه امضاء بگیرد و نامه را تحویل بدهد .
اگر نبودید نامه را می‌برد و روز دیگری می آورد و یا اینکه پس از چند بار رفت و آمد به خانواده طرف تحویل می‌دهد !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
ROOZBEH33
رشته من فنی هستش
به نظر شما من از کدوم اداره یا شرکت میتونم امریه بگیرم

متاسفانه اطلاع زیادی راجع به امریه ندارم . ولی شرکت یا باید دولتی باشه یا خلاصه یه جوری به **** ربط داشته باشه . **** اینجور که من شنیدم شرکت های زیادی داره . اطلاع دیگه ای ندارم .

آقا با این توضیحاتی که شما دادین تو دوره آموزشی هیچ فرقی بین دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس نیست دیگه. درسته؟ یعنی مثلا همشون باید سراشونو بتراشن؟
یه مورد دیگه اینکه من مثلا قبلا از اینکه با دانشگاه تصفیه حساب کنم و مدرکمو بگیرم می تونم برم دنبال کارای اعزام؟
از وقتی شروع به اقدام کردی تا اعزام چقدر طول میکشه؟

بین فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکتر فرق زیادی نیست .
بین دیپلم به پایین فرق زیادی نیست .
بین گروه اول با دوم فرقش خیلی زیاده . سعی کنید حتما حداقل با فوق دیپلم به سربازی برید .

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بین فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکتر فرق زیادی نیست .
بین دیپلم به پایین فرق زیادی نیست .
بین گروه اول با دوم فرقش خیلی زیاده . سعی کنید حتما حداقل با فوق دیپلم به سربازی برید .

این مطلب رو تایید می کنم

ولی یه چیزی بگم

توی خدمت یه سرباز صفر که همه کار بتونه انجام بده با یک لیسانسی که هیچی بلد نیست از زمین تا آسمون فرق می کنه

من توی خدمت یه زیر دیپلم می شناسم داره حکومت می کنه تو پادگانه که هیچ لیسانس و فوق دیپلم و .. مثل اون نیست

البته این مثال مشت نمونه خرواره .

واقعیتش هم همینه من خیلی از این کسانی که دیدم با مدرک اومدن هنوز هیچ چیزی بلد نیست .... واقعا متاسفم

بستگی به اراده و پشتکار انسان هاست نه به مدرک و ...

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نیروی دریایی **** که من افتادم چطوره ؟؟
بعد از آموزشی کجا می فرستند ما را ؟؟
من یک سرهنگ آشنا تو ارتش - نیروی هوایی دارم می تونه بعد از آموزشی برای من کاری بکنه بیفتم شهرم و همان جا خدمت کنم ؟؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این مطلب رو تایید می کنم

ولی یه چیزی بگم

توی خدمت یه سرباز صفر که همه کار بتونه انجام بده با یک لیسانسی که هیچی بلد نیست از زمین تا آسمون فرق می کنه

من توی خدمت یه زیر دیپلم می شناسم داره حکومت می کنه تو پادگانه که هیچ لیسانس و فوق دیپلم و .. مثل اون نیست

واقعیتش هم همینه من خیلی از این کسانی که دیدم با مدرک اومدن هنوز هیچ چیزی بلد نیست .... واقعا متاسفم

یک عده از کسانی که به سربازی رفتند توصیه می‌کنند که مهارت‌هایتان را رو نکنید که آنقدر از شما کار می‌کشند که بیچاره می‌شوید! یک عده دیگر مثل شما می‌گویند که سرباز کاربلد پادشاهی می کند! بالاخره کدام؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
این مطلب رو تایید می کنم

ولی یه چیزی بگم

توی خدمت یه سرباز صفر که همه کار بتونه انجام بده با یک لیسانسی که هیچی بلد نیست از زمین تا آسمون فرق می کنه من توی خدمت یه زیر دیپلم می شناسم داره حکومت می کنه تو پادگانه که هیچ لیسانس و فوق دیپلم و .. مثل اون نیست البته این مثال مشت نمونه خرواره .

واقعیتش هم همینه من خیلی از این کسانی که دیدم با مدرک اومدن هنوز هیچ چیزی بلد نیست .... واقعا متاسفم بستگی به اراده و پشتکار انسان هاست نه به مدرک و ...

والا توی خود خدمت رو من نرفتم درست نمی دونم چجوریه . اما آموزشی که اصلا همچین چیزی که شما میگید نیست . دیپلم به پایین نسبت به فوق دیپلم به بالا خیلی بهش سخت تر میگذره .احترامش هم خیلی کمتره . یه سری از اونا دژبان میشن که اگه منظورت از حکومت کردن این جور حکومته که ... بگذریم
درضمن مگه قراره چیزی بلد باشن ؟ اونجا هدفشون بیگاری کشیدنه . کسی نمیاد سربازی چیزی یاد بگیره که .
رفیقای من همه الان یه اتاق بهشون دادن یارو روزی 4 ورق پیرینت میگیره بقیه اش با تخماش یقل دوقل بازی می کنه . واسه این کار اراده و پشتکار خاصی مورد نیاز هست ؟!

این نیروی دریایی **** که من افتادم چطوره ؟؟
بعد از آموزشی کجا می فرستند ما را ؟؟
من یک سرهنگ آشنا تو ارتش - نیروی هوایی دارم می تونه بعد از آموزشی برای من کاری بکنه بیفتم شهرم و همان جا خدمت کنم ؟؟

نیرو دریایی رو نمی دونم ولی اون سرهنگه رو خفت کن میتونه کمکت کنه اینا دستشون تو یه کاسست .

یک عده از کسانی که به سربازی رفتند توصیه می‌کنند که مهارت‌هایتان را رو نکنید که آنقدر از شما کار می‌کشند که بیچاره می‌شوید! یک عده دیگر مثل شما می‌گویند که سرباز کاربلد پادشاهی می کند! بالاخره کدام؟

تو آموزشی که اصلا رو نکن . بقیه اش رو نمی دونم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این مطلب رو تایید می کنم

ولی یه چیزی بگم

میگم مثلا چی !؟
یکی که مثل من کامپیوتر و اینا بلده ؟

یا مثلا میکانیکی , خیاطی , آهنگری و این چیزا !!!؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ببخشید .. الان دوره آموزشی چند ماه ه !؟

توی منطقه محروم باشه چی !؟

در مناطق عادی این مدت به 20 ماه، مناطق مرزی به 18ماه ، مناطق محروم به 19 ماه و مناطق عملیاتی به 17 ماه

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
والا توی خود خدمت رو من نرفتم درست نمی دونم چجوریه . اما آموزشی که اصلا همچین چیزی که شما میگید نیست . دیپلم به پایین نسبت به فوق دیپلم به بالا خیلی بهش سخت تر میگذره .احترامش هم خیلی کمتره . یه سری از اونا دژبان میشن که اگه منظورت از حکومت کردن این جور حکومته که ... بگذریم
درضمن مگه قراره چیزی بلد باشن ؟ اونجا هدفشون بیگاری کشیدنه . کسی نمیاد سربازی چیزی یاد بگیره که .
رفیقای من همه الان یه اتاق بهشون دادن یارو روزی 4 ورق پیرینت میگیره بقیه اش با تخماش یقل دوقل بازی می کنه . واسه این کار اراده و پشتکار خاصی مورد نیاز هست ؟!

.

سلام

دوره آموزشی با دوره خدمت یگانی از زمین تا آسمون فرق می کنه . تو آموزشی شما در یه سطح هستی مثلا لیسانس ها اعزامی برج 4 یک جا هستند و یا مثلا دیپلمه های یه برج اعزامی همینطور

ولی دوره خدمت یگانی که بعد از آموزشی هست وقتی که وارد می شی دیگه هم پایه نداری و همه جور آدمی هست از زیر دیپلم یه سالی بگیر تا فوق لیسانس یه سال و اعزامی دیگه .

و اونجاست که باید زرنگ باشی . فرقی نمی کنی که مدرک چی داشته باشی . باید زرنگ باشی .

همسایه خودمون یه لیسانسه هست توی تهران هم داره خدمت می کنه داره هر 3 روز یکبار پست نگهبانی می ده و

یکی از بچه های خودمون که زیر دیپلمه داره هر روز می آد خونه نگهبانی هم نمی ده

پس دیدی که مدرک و درجه برای بخاری و شومینه و اینجور چیزهاست !!!

یه چیز هم بهت بگم که اون دنیا نمی آن بهت بگن که مدرک چی داری چی نداری حالا که لیسانس داری بیا برو بهشت !!!!!

انسان بودن مهمه نه مدرک داشتن

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ما آخر نفهمیدیم مدرک داشتن مهمه یا نه !!

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام دوباره به دوستان آش خور و آش نخور

مخصوصا روزبه جان که ما رو معتاد این تاپیک کرده با خاطراتش :D

آقا این رفیق بد بخت ما مدارکش اومده یعنی هر چی فرستاده دوباره برگشته یک مهر زده پشت پاکش که نوشته

مدارم جنابعالی در رایانه ثبت شد تعاقبا برگ اعزام به خدمت ارسال خواهد شد

آیا بایدصبر کنه تا برگه بیاد یا بره **** وظیفه

البته بی ادبی نباشه بنده خدا کمی شاش داره :blink:

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
یکی از دوستام رفته اموزشی میگه اونجا گیم نت دارن راست میگه ؟؟!!
تا اینو گفت روده بر شدم از خنده

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام دوباره به دوستان آش خور و آش نخور

مخصوصا روزبه جان که ما رو معتاد این تاپیک کرده با خاطراتش :D

آقا این رفیق بد بخت ما مدارکش اومده یعنی هر چی فرستاده دوباره برگشته یک مهر زده پشت پاکش که نوشته

مدارم جنابعالی در رایانه ثبت شد تعاقبا برگ اعزام به خدمت ارسال خواهد شد

آیا بایدصبر کنه تا برگه بیاد یا بره **** وظیفه

البته بی ادبی نباشه بنده خدا کمی شاش داره :blink:

درسته . برگه اعزام به زودی براش می اد

زمان ما دو تا برگه می اومد
یکی سبزرنگ که فقط تاریخ اعزام رو نوشته بود
یکی سفید رنگ که هم تاریخ اعزام و هم کد آموزشی رو نوشته بوئ

الان فکر کنم یک دونه می آد و کد و تاریخ اعزام نوشته می شه

منتظر باشه

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
یکی از دوستام رفته اموزشی میگه اونجا گیم نت دارن راست میگه ؟؟!!
تا اینو گفت روده بر شدم از خنده

تو آموزشی سینما که هست چند جا مثل بیرجند - کرمان - عجب شیر و ...

ولی گیم نت دیگه خدایی خنده داره

بالا