• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درسته . برگه اعزام به زودی براش می اد

زمان ما دو تا برگه می اومد
یکی سبزرنگ که فقط تاریخ اعزام رو نوشته بود
یکی سفید رنگ که هم تاریخ اعزام و هم کد آموزشی رو نوشته بوئ

الان فکر کنم یک دونه می آد و کد و تاریخ اعزام نوشته می شه

منتظر باشه

نه الان هم همان دو تا می آید:

یکی سبزرنگ که فقط تاریخ اعزام رو نوشته است
یکی سفید رنگ که هم تاریخ اعزام و هم کد آموزشی رو نوشته است

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درسته که یه شماره تلفن و یک کد اختصاصی روی برگه سبز رنگ هست که وقتی اون کد رو بعد از گرفتن شماره تلفن ( گویا است ) وارد کنی آخرین اطلاعات پرونده ات رو بصورت گویا میگه ؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام

دوره آموزشی با دوره خدمت یگانی از زمین تا آسمون فرق می کنه . تو آموزشی شما در یه سطح هستی مثلا لیسانس ها اعزامی برج 4 یک جا هستند و یا مثلا دیپلمه های یه برج اعزامی همینطور

ولی دوره خدمت یگانی که بعد از آموزشی هست وقتی که وارد می شی دیگه هم پایه نداری و همه جور آدمی هست از زیر دیپلم یه سالی بگیر تا فوق لیسانس یه سال و اعزامی دیگه .

و اونجاست که باید زرنگ باشی . فرقی نمی کنی که مدرک چی داشته باشی . باید زرنگ باشی .

همسایه خودمون یه لیسانسه هست توی تهران هم داره خدمت می کنه داره هر 3 روز یکبار پست نگهبانی می ده و

یکی از بچه های خودمون که زیر دیپلمه داره هر روز می آد خونه نگهبانی هم نمی ده

پس دیدی که مدرک و درجه برای بخاری و شومینه و اینجور چیزهاست !!!

یه چیز هم بهت بگم که اون دنیا نمی آن بهت بگن که مدرک چی داری چی نداری حالا که لیسانس داری بیا برو بهشت !!!!!

انسان بودن مهمه نه مدرک داشتن

سلام عزیز .همونطور که همه میدونید من اطلاعاتم منحصر به دوره آموزشیه و مطالبی که میگم برا دوره آموزشی صدق می کنه ( به اسم تاپیک دقت کنید ) . پس نمی تونم چیزی راجع به از اون به بعد بگم . همینقدر میدونم و مطمئنم که در اموزشی مدرک تاثیر خیلی مهمی داره . از اوضاع بعد آموزشی با رفقای خدمت صحبت کردم گفتن همه مون الافیم و توی یه اتاق نشستیم و مجله میخونیم . راست و دروغش پای خودشون . اون دیگه یه تاپیک جدا می خواد که اگه خدا خواست 4 سال دیگه اونم باز می کنم :) .
درضمن ما کارمون گیر این دنیاست حالا حالا ها تا اون دنیا وقت هست !!! انشاالله

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام عزیز .همونطور که همه میدونید من اطلاعاتم منحصر به دوره آموزشیه و مطالبی که میگم برا دوره آموزشی صدق می کنه ( به اسم تاپیک دقت کنید ) . پس نمی تونم چیزی راجع به از اون به بعد بگم . همینقدر میدونم و مطمئنم که در اموزشی مدرک تاثیر خیلی مهمی داره . از اوضاع بعد آموزشی با رفقای خدمت صحبت کردم گفتن همه مون الافیم و توی یه اتاق نشستیم و مجله میخونیم . راست و دروغش پای خودشون . اون دیگه یه تاپیک جدا می خواد که اگه خدا خواست 4 سال دیگه اونم باز می کنم :) .
درضمن ما کارمون گیر این دنیاست حالا حالا ها تا اون دنیا وقت هست !!! انشاالله

از قدیم گفتن

دنیا مزرعه آخرته

حالا شما چطور میگی این دنیا رو بچسبیم و اون دنیا رو ولش کن

حیف که تو پادگان ما نیافتادی بعد از آموزشی
شانس اوردی که فعلا خلاص شدی

اون موقع معلوم می شد که یه قل دو قل بازی کردن یعنی چی

boy iran

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از دوستام رفته اموزشی میگه اونجا گیم نت دارن راست میگه ؟؟!!
تا اینو گفت روده بر شدم از خنده

گیم نت :blink:

کافی نت چی :D

کافی شاپ چی ( دوست دخترت هم میشه ببری ) :lol:

عجب چیزهائی :eek:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
از قدیم گفتن

دنیا مزرعه آخرته

حالا شما چطور میگی این دنیا رو بچسبیم و اون دنیا رو ولش کن

حیف که تو پادگان ما نیافتادی بعد از آموزشی
شانس اوردی که فعلا خلاص شدی

اون موقع معلوم می شد که یه قل دو قل بازی کردن یعنی چی

گویید شما بهشت با حور خوش است .... من می گویمت که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی... کاواز دهل شنیدن از دور خوش است

لطفا بحث دینی هم نکنید حوصله اش رو ندارم . مرسی

من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت .... از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت .... این هر سه مرا نقد و تورا نسیه بهشت ...

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی **** بهتره یا ارتش ؟؟
من که الان آموزشی افتادم نیروی دریایی **** یعنی بعد از آموزشی باید برم برای نیروی دریایی حتما خدمت کنم ؟؟ پس حتما یا جنوب می افتم یا شمال بعد از آموزشی . درسته ؟؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آموزشی **** بهتره یا ارتش ؟؟
من که الان آموزشی افتادم نیروی دریایی **** یعنی بعد از آموزشی باید برم برای نیروی دریایی حتما خدمت کنم ؟؟ پس حتما یا جنوب می افتم یا شمال بعد از آموزشی . درسته ؟؟

رفیق های من که ارتش افتادن خیلی آموزشیشون نسبت به ما راحت تر بود . البته همشون افسریه تهران بودن بقیه جاها رو نمیدونم . دوماه اینجا بودن دوماه هم شیراز کد می خوردن . ساعت 5 بیدار میشدن هرکی نخواست بره نماز اجباری نبود . وسط روز هم استراحت داشتن .شهر خودشون بودن و خلاصه همه از دم می گفتن هتل بوده . ما ساعت سه و نیم بیدار میشدیم وسط روز هم استراحت خبری نبود .خدا شاهده نصفه شب که می رفتیم برا نماز تو تاریکی از دور میدیدیم یه سری گونی سیب زمینی پشت ساختمون دستشویی رو زمین افتاده . جلوتر می رفتیم میدیدیم سربازای بدبختن که صبح از لونه شون بیرونشون انداختن هیچ جا پیدا نکردن اومدن اونجا خوابیدن . خلاصه همه کمبود خواب داشتن . ریش هم که نمیشه زد تو اون گرما دهنمون صاف شد . صبح تا شب هم تو گوشمون نوحه می خوندن . خلاصه خیلی مزخرف بود . هرچند وقت یکبار هم می رفتیم مثلا شهر که اردکان باشه . تو خیابون آستینت رو بالا میزدی یهو یه پیرزنه از طبقه چهارم میگفت : ننه آستینت رو بالا میزنی ؟ برم به فرمانده پادگانتون بگم ؟! حالا فرمانده پادگان مثلا خواهر زادشه . اونجاهم تلفن پادگان مثل 118 میمونه همه حفظن . یه بابایی تو شهر سیگار کشیده بود:cigar: نیم ساعت بعد کل پادگان خبر داشت . همه هم قبلا تو همین پادگان بودن و همه با هم فامیل بودن .خلاصه جوش خیلی ناجور بود .

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
من برگ سبزم اومده،توش فقط تاریخ اعزام (1/10) نوشته ( ارتش)و گفته مثه بچه آدم ساعت 6 صبح روز یکم دی می ری خودتو **** وظیفه شهرتون معرفی می کنی، ها بارکلا پسر
می گن برگ سفید یکی دو روز مونده به اعزام میاد! یعنی اینقد کارشون دقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ اومدیم و 2و3 روزی تاخیر کرد و یک دی شد و برگ سفید نیومد چه خاکی به سرمون باید بکنیم؟؟؟؟؟؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به احتمال زیاد میاد . اگرم نیومد زحمت می کشی با کد ملیت میری **** وظیفه اونا تو کامفلوترشون میزنن برگت رو همونجا چاپ می کنن میدن دستت . به سلامت .

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور از کد خوردن چیه ؟؟

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. منم يه سربازم. سرباز دژبان كل **** تهران (دژبان شهر). 9 روز ديگه هم بيشتر خدمت ندارم. ما كه دژبان خوبي بوديم !! :happy: ولي اميدوارم گير دژبان شهر نيفتي ! :wacko:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
گویید شما بهشت با حور خوش است .... من می گویمت که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی... کاواز دهل شنیدن از دور خوش است

لطفا بحث دینی هم نکنید حوصله اش رو ندارم . مرسی

من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت .... از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت .... این هر سه مرا نقد و تورا نسیه بهشت ...

درضمن ما رفتیم **** تروریست :f34r:شدیم که یقل دوقل بازی کنیم . شما هم می خواستی خوش خوشانت باشه باید میرفتی پذیرش **** می گرفتی . هیچ هم شانس نیاوردم یخورده زرنگی کردم کلی هم دنبالش دویدم پذیرش گرفتم . بقیه برو بچ هم اگه قصد رفتن اونطرف رو ندارن برن پذیرش **** بگیرن . اصلا سخت نیست . یه آشنا پیدا کنید حله .

فعلا ما داریم خوش خوشان می کنیم یا شما ؟
توی ارتش بودن و نزدیک 13 ماه نگهبانی ندادن و ساعت 12 هر روز خونه بودن اون هم تو ارتش کار هر بزی نیست که

این کار توسط من با کمک خدا شده . پس خوش خوشان منه دیگه

در صمن اینقدر خوش خوشان هستی که نمی تونی جواب مسائل دینی بدی . پس چطور اسم خودت رو گذاشتی مسلمون !!!

باش تا اموراتت بگذره

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
منظور از کد خوردن چیه ؟؟

کد خودن دیپلمه ها

دیپلمه ها در صورت عادی می شن سرجوخه ولی اگه بهشون کد بخوره می شن گروهبان

کد خوردن فوق دیپلم

فوق دیپلمه ها بعضی هاشون مستقیم گروهبان می شن و بعضی هاشون دوره کد تخصصی می بینن

کد خوردن لیسانسه ها

لیسانسه ها بعضی هاشون مستقیم ستوان می شن و بعضی هاشون دوره کد تخصصی می بینن

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
کلا چند روز طول میکشه
این رفیق ما همش که مرخصیه
هرهفته خونن
با مرخصی چند روزه

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تلفن گویا وظیفه عمومی شمارش چنده ؟

021-73941739
این شماره در ساعات اداری -صبح‌ها- بوسیله اپراتور پاسخگوی سئوالات مشمولان است و در ساعات غیراداری می‌رود روی پیغام‌گیر.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درسته که یه شماره تلفن و یک کد اختصاصی روی برگه سبز رنگ هست که وقتی اون کد رو بعد از گرفتن شماره تلفن ( گویا است ) وارد کنی آخرین اطلاعات پرونده ات رو بصورت گویا میگه ؟

نه چنین چیزی نیست.

Ghoghnoos62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال زیاد میاد . اگرم نیومد زحمت می کشی با کد ملیت میری **** وظیفه اونا تو کامفلوترشون میزنن برگت رو همونجا چاپ می کنن میدن دستت . به سلامت .

سلام آقا روزبه چندتا سوال داشتم ممنون می شم کمکم کنی
1- مدت خدمت زیاد شده؟
2- درجه لیسانسه ها تو خدمت چیه ؟
3- می تونم درحین خدمت تو آزمون ارشد شرکت کنم؟
4- منم مثل شما کرجیم . شما رو چه جوری اعزام کردن؟ همون روز یا چند روز بعد؟
مرسی.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
فعلا ما داریم خوش خوشان می کنیم یا شما ؟
توی ارتش بودن و نزدیک 13 ماه نگهبانی ندادن و ساعت 12 هر روز خونه بودن اون هم تو ارتش کار هر بزی نیست که
این کار توسط من با کمک خدا شده . پس خوش خوشان منه دیگه در صمن اینقدر خوش خوشان هستی که نمی تونی جواب مسائل دینی بدی . پس چطور اسم خودت رو گذاشتی مسلمون !!!

باش تا اموراتت بگذره

خوبه خوش به حالت . درسته کار هر بزی نیست . ضمنا من اسم خودم رو مسلمون نذاشتم خیلی هم کافر تشریف دارم . سوالای دینیت رو هم برو از آخوند سر کوچه تون بپرس .

هستم اموراتمم خوب میگذره.

منظور از کد خوردن چیه ؟؟

والا همین قدر میدونم که رفقام یه دوره تخصصی بعد آموزشی خوردن و سرپرست یه قسمتی میشن . واسه این دوره دیدن هم معمولا 2 ماه بعد آموزشی میرن شیراز یا اون طرف ها .

سلام. منم يه سربازم. سرباز دژبان كل **** تهران (دژبان شهر). 9 روز ديگه هم بيشتر خدمت ندارم. ما كه دژبان خوبي بوديم !! :happy: ولي اميدوارم گير دژبان شهر نيفتي ! :wacko:

سلام . دمت گرم که دژبان خوبی بودی . نسل دژبان های خوب کم کم داره منقرض میشه !! زنده باشی

سلام آقا روزبه چندتا سوال داشتم ممنون می شم کمکم کنی
1- مدت خدمت زیاد شده؟
2- درجه لیسانسه ها تو خدمت چیه ؟
3- می تونم درحین خدمت تو آزمون ارشد شرکت کنم؟
4- منم مثل شما کرجیم . شما رو چه جوری اعزام کردن؟ همون روز یا چند روز بعد؟
مرسی.

سلام عزیز .
نه فعلا همون 20 ماهه
از این به بعد ستوان سه
بله .
مارو گفتن یه روز صبح بیاید چیتگر . اونجا با اتوبوس اعزام شدیم . اعزام ما که دوم بود 18 تیر انجام شد . این مدت جزو خدمت حساب میشه ولی جزو آموزشی حساب نمیشه . یعنی آموزشی همون دو ماهه . این مطلب برای **** گفتم ارتش همون دوم باید اعزام شی .

بالا