آقا من ويزبار و ادونس دسكتاپ رو نصب كردم. 2 تا مشكل دارم. اول اينكه نفهميدم آخرش واسه تم ويستا چي رو كجا كپي كنم. دوم اينكه فايل اكسپلورر دستگاهم ديگه درست كار نميكنه. يعني وارد هر جا بخوام بشم از بالاي صفحه تا اونجا رو مارك ميكنه blush:
خدارو شکر که مشکل اکسپلوررت حل شد . اما برای تم ها باید به همون مسیری که توی فایل زیپ شده هست ( البته دنبال آدرس نگردید همون طوری که فولدر ها ساخته شدن - شما هم همانطور
توی دیواستون کپی کنید ) بعد از اجرای برنامه کلید راست کرده ( قلم رو روی صفحه نگه دارید ) تا منو ظاهر شود - سپس Theme Manager رو انتخاب کنید . بعد روی Desktop Theme کلیک کنید و
Theme مورد نظر رو انتخاب کنید .
آقاي سيم كش وقتي شما ها كه قديمي هستيد اين مطالب رو ندونيد تكليف ما تازه كارا معلومه ديگه!!!

آقاي بادي بيلدر كجايي؟ بيا جواب ملت رو بده ديگه! البته لطفا:blush:
والا من توضیحات رو تا جایی که می شد ساده براتون نوشتم - دیدید که آقای saeid.z بعد از چند بار تونست نصبش کنه دقیقا مثل روز اولی که من با ویسبار آشنا شدم - خواستن توانستن است :specool:
در ضمن اصلا فرقی نمی کنه که ویسبارتون 2 باشه یا 3 - روی هردو کار میکنه . اون کاری هم که آقا مهرداد گفته برای اطلاعاتتون خوبه اما چون تمی که من ساختم با ویسبار ادونس دسکتاپ لود
می شه پس تاثیری نداره .