• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها اشتباه نكنيد ...

آخرين توضيحي كه من دادم براي انتخاب كردن دمز براي ويز بار ادونسيد بود نه ادونسيد دسكتاپ

آخه ديدم برو بكس مشكلي در اين مورد توي ورژن 3 داشتن.

حيف دوستم ميخاد بره يزد دانشگاه :blush: امشب شب خداحافظي هست وگرنه ادونسيد دسكتاپ هم واستون توضيح مي دادم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا من ويزبار و ادونس دسكتاپ رو نصب كردم. 2 تا مشكل دارم. اول اينكه نفهميدم آخرش واسه تم ويستا چي رو كجا كپي كنم. دوم اينكه فايل اكسپلورر دستگاهم ديگه درست كار نميكنه. يعني وارد هر جا بخوام بشم از بالاي صفحه تا اونجا رو مارك ميكنه blush:

خدارو شکر که مشکل اکسپلوررت حل شد . اما برای تم ها باید به همون مسیری که توی فایل زیپ شده هست ( البته دنبال آدرس نگردید همون طوری که فولدر ها ساخته شدن - شما هم همانطور

توی دیواستون کپی کنید ) بعد از اجرای برنامه کلید راست کرده ( قلم رو روی صفحه نگه دارید ) تا منو ظاهر شود - سپس Theme Manager رو انتخاب کنید . بعد روی Desktop Theme کلیک کنید و

Theme مورد نظر رو انتخاب کنید .

آقاي سيم كش وقتي شما ها كه قديمي هستيد اين مطالب رو ندونيد تكليف ما تازه كارا معلومه ديگه!!! :cool: آقاي بادي بيلدر كجايي؟ بيا جواب ملت رو بده ديگه! البته لطفا:blush:

والا من توضیحات رو تا جایی که می شد ساده براتون نوشتم - دیدید که آقای saeid.z بعد از چند بار تونست نصبش کنه دقیقا مثل روز اولی که من با ویسبار آشنا شدم - خواستن توانستن است :specool:

در ضمن اصلا فرقی نمی کنه که ویسبارتون 2 باشه یا 3 - روی هردو کار میکنه . اون کاری هم که آقا مهرداد گفته برای اطلاعاتتون خوبه اما چون تمی که من ساختم با ویسبار ادونس دسکتاپ لود

می شه پس تاثیری نداره .

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
bodybuilder2 یا عرض سلام

یکی اینکه این فولدر icon رو کجا باید کپی کرد؟
یکی دیگه اینکه محتویات فولدر WisBar Advance Desktop رو در فایلی که دانلود کردیم رو کجا باید کپی کرد؟
یکی دیگه اینکه وقتی محتویات Themes\Desktop رو در جایی که گفته شده کپی میکنم و وارد برنامه WAD میشم
یک صفحه آبی میاد با 2-3 تا مربع سفید که مشخص هست باید جای اینها icon باشه

فقط خواهشن نگید برو توی مسیری که داخل فایل دانلودی هست چون در گوشی فقط مسیر یکی از فولدی های شما که Theme Vista\Themes\Desktop باشه وجود داره و در ppc مسیری با آدرس Program Files\Icons و Program Files\WisBar Advance Desktop اصلا وجود ندارد

ممنون میشم پاسخ بدهید.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
bodybuilder2 اقا من ویسبار ادونسد دسکتاپ رو روی WM5 نصب کردم اما هر کاری کردم نتونستم این تم ویستارو نصب کنم میشه بهم توضیح بدین چجوریه ؟

سلام برادر شما باید دوباره این دوصفحه رو مطالعه کنید حتما میتونید :(

bodybuilder2 یا عرض سلام

یکی دیگه اینکه محتویات فولدر WisBar Advance Desktop رو در فایلی که دانلود کردیم رو کجا باید کپی کرد؟
یکی دیگه اینکه وقتی محتویات Themes\Desktop رو در جایی که گفته شده کپی میکنم و وارد برنامه WAD میشم

فقط خواهشن نگید برو توی مسیری که داخل فایل دانلودی هست چون در گوشی فقط مسیر یکی از فولدی های شما که Theme Vista\Themes\Desktop باشه وجود داره و در ppc مسیری با آدرس Program Files\Icons و Program Files\WisBar Advance Desktop اصلا وجود ندارد

ممنون میشم پاسخ بدهید.

:blink: وشما . من فکر می کنم همه کارهارو درست انجام دادی فقط آیکن ها رو توی دیواست \ توی پروگرام فایل \

کپی کنید یعنی بعد از کپی کردن شما این آدرس رو خواهید داشت \programfiles\Icons\Alarms,applications,contr,...

علاوه بر این توی همون پروگرام فایل فولدر ویسبار ادونس دسکتاپ و هم حتما کپی کنید که شامل Docks و چند تا عکس برای بک گراند می باشد.

bodybuilder2
bodybuilder2 عزیز ممنون ولی
شما توی Program Files گوشیتون فولدی با اسم WisBar Advance Desktop دارید؟

به خاطر اینکه پستها زیاد نشه همین جا ادیت کردم بله من توی پروگرام فایلم ویسبار ادونس دسکتاپ دارم - چون خودم فولدرش رو درست کردم شما هم همون فولدر رو که توی فایل زیپ شده هست همون جا کپی کنید

امیدوارم موفق بشید اگر هم نشدید پست رو به خودم بزنید ( ممکنه بچه های فروم ناراحت بشن ) با تشکر.

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
شما توی Program Files گوشیتون فولدی با اسم WisBar Advance Desktop دارید؟:blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بادي بيلدر عزيز ممنون از اين كه زحمت ميكشي و راهنمايي ميكني. اما باور كن همه اين كارا رو كردم و بي نتيجست. نميدونم چرا:(

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
bodybuilder2 یا عرض سلام

ممنون میشم پاسخ بدهید.
ببین
...................( قلم رو روی صفحه نگه دارید ) تا منو ظاهر شود - سپس Theme Manager رو انتخاب کنید . بعد روی Desktop Theme کلیک کنید و ...
وقتی تا اینجا اومدی چند گزینه هست که دوتا ورتیکال که یکیشون qvga و یکی vga دو تا پورتریت که اینها هم qvgaو یکی vga هست و یک گزینه هم دیفالت
من هم مشکل شما رو داشتم وقتی qvga رو استفاده کردم آیکونها درست نشون داده شدند .
=======
حالا یه سوال دارم چرا من نمیتونم start bar رو از بالا به پایین انتقال بدم مثل شکل تمی که گذاشتید ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم مشکل شما رو داشتم وقتی qvga رو استفاده کردم آیکونها درست نشون داده شدند .
=======
حالا یه سوال دارم چرا من نمیتونم start bar رو از بالا به پایین انتقال بدم مثل شکل تمی که گذاشتید ؟

برای شما 2 حالت ممکنه پیش اومده باشه 1 اینکه صفحه دسکتاپتون از حالت فول اسکرین خارج شده باشه که اگه اینطور باشه

قلم رو نگه داشته و ==> Page > Full Screen رو انتخاب کنید ( باید تیک داشته باشه ).

حالت دوم در مورد جابه جایی هاست دوباره در قسمت Page > lock Items اگه تیک باشه هیچ چیزی در دسکتاب قابل

حرکت نیست . و اگر تیک نباشه خیلی راحت با قلم همانند موس می تونید جا به جا کنید . ( بهتره لاک باشه ).

شما توی Program Files گوشیتون فولدی با اسم WisBar Advance Desktop دارید؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
اگه تو مموری اینستال کنی همونجا مگه فولدرو نمیسازه؟!
من دارم اون فولدرو

دقت کنید اگه توی پروگرام فایلتون فولدر WisBar Advance Desktop دارید ، و می خواهید فولدر جدید رو اضافه کنید Replace نکنید ( جدیده رو جایگزین قبلی که سورس برنامست نکنید ) فایل های داخل فولدر رو کپی کنید توی ویسبار ادونس دسکتاپه داخل پروگرام فایل هستش کپی کنید - اگر هم نیستش که بهتر ، همونو کامل بریزید - امیدوارم بتونید.

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
bodybuilder2 عزیز ممنون ازت
درست شد همه چی ok شد .

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
profixus عزیز منم از شما تشکر میکنم که با کمک شما مشکلم با این تم حل شد ::X:X

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
bodybuilder2 عزیز ممنون ازت
درست شد همه چی ok شد .

خـــــدا رو صــــد هــــزار مـــرتبه شــــکر :graduated

خیلی تم باحالیه مگه نه ؟

حالا هر کدوم از برنامه هایی رو که آیکنش هست اما اجرا نمی کنه ( دلیلش هم اینه که توی پی دی ای من نصب بوده و

روی دستگاه شما نیست ) یا پاک کنید یا از Properties مسیر برنامه ی جدیدی رو که دوست دارید رو بگذارید.

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
خـــــدا رو صــــد هــــزار مـــرتبه شــــکر :graduated

خیلی تم باحالیه مگه نه ؟

حالا هر کدوم از برنامه هایی رو که آیکنش هست اما اجرا نمی کنه ( دلیلش هم اینه که توی پی دی ای من نصب بوده و

روی دستگاه شما نیست ) یا پاک کنید یا از Properties مسیر برنامه ی جدیدی رو که دوست دارید رو بگذارید.

بله خیلی باحال بود مرسی

آره تغیرشون دادم مرسی:rolleyes:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بادي بيلدر عزيز سيستم عامل مورد استفاده من wm6 هست. ممكنه به اين دليل باشه كه من موفق نميشم؟؟؟ راستي ميشه بگي چه شهري هستي؟ شايد مزاحمت شدم انداختنم گردن خودت!!! من آبادانم.:happy:

Ali Kheradmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم برای کاملتر شدن چهره ابی ویندوز موبایل:D
4g8ncpx.png

سلام ...
این اسکین رو وقتی روی موبایلم ریختم دیدم که هیچ کدوم از دگمه هاش کار نمی کنه .... کسی می دونه مشکل چیه ؟
راستی کسی سیاه این رو سراغ نداره ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بادي بيلدر عزيز سيستم عامل مورد استفاده من wm6 هست. ممكنه به اين دليل باشه كه من موفق نميشم؟؟؟ راستي ميشه بگي چه شهري هستي؟ شايد مزاحمت شدم انداختنم گردن خودت!!! من آبادانم.:happy:

سیستم عامل Wm6.0 هیج مشکلی با این برنامه نداره اگه امضای من رو می خوندی میدیدی که من هم wm6.0 دارم

من خونه اصلیم اهوازه اما مدتی هستش که بخاطر کارم ماهشرم ( پتروشیمی ماهشهر کار می کنم ) نزدیکم نه !!!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد:

من هر تمي عوض ميكنم نوشته ها سفيد هستش براي همين روي بعضي تم ها ديده نميشه چطوري ميشه اين رنگ نوشته ها رو درست كردش كه ديده بشه ؟؟؟

ممنون

zaxar_exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا آقای بادی بیلدر عزیز من هم از wm6 استفاده میکنم و هم همه کارایی که گفتی انجام دادم ولی نمی دونم چرا موفق نمیشم؟؟؟ به هر حال از راهنمایی ممنونم. اگه تم های معمولی tsk هم دوستان بذارن بد نیستا... راستی من هم قبلا تند گویان بودم. شما کجایی؟؟:blush:

بالا