• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب يه سوال دارم من به شما ليست بدم ميزنيد؟:happy:

علی جان شاید شما اینطور فکر کنید و شناخت شما از افراد در همین حد باشه ولی اگه شما میخواستید و ایشون نمیزد اولین نفر معترض بنده بودم بهشون.. کما اینکه این حرف و حدیث نگرفتن کارتون از سمت انیمیشن مطرح شد نه ایشون...

فكر كنم مام همين كارو مي كرديم فقط شرطش اين بود كه كاربر بايد در بخش فعاليت بكنه نه چيزي بيشتر نه چيزي كمتر فكر نمي كنم كار سختي بود. خود منم از اين مسير رد شدم.

خوب فرق درخواست و خواهش با قانون و اجبار رو میشه اینجا نادیده گرفت؟ 1 نمونه از ندادن کارتون مثال بزنید و بگید ایشون بخاطر فلان مشئله از اقای مردی کارتون خواسته و نگرفته.. اون بحث اینکه کسی کارتون داشته باشه و نده کاملا هم مشخصه روی صحبت با چه کسانی بود.. خواهر فریدا 10 بار این جمله به کارتونهای شما احتیاجی نداریم رو بکار نبردن ایا؟

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
من نمیدونم چرا اینجا بعضی ها دوست دارن جناب مردی رو از دور خارج کنن ؟
vahidrk.gif
حالا برفرض که ایشون همجین شرطی هم بذاره . نمیشد مدیر محترم مربوطه برای دفعه ی اول با پیام خصوصی مسئله رو حل میکردن ؟
6.gif
حالا شاید هم کمی تندروی شده باشه ولی به نظر من میشد که این مسئله رو مسالمت آمیزتر حل کرد .
greenstars.gif
با این مسئله ای که پیش اومده حالا بازهم درگیری درست میشه . حل کردن این مسئله هم برمیگرده به هنر مدیریت مدیرها . امیدوارم که مثل دفعه ی قبل بحران درست نشه . چونکه زحمات جناب مردی رو هم باید در نظر بگیرید و سابقه ی فعالیت ایشون رو . یا حق

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یه خواهش دارم از دوستان عزیز (هر دو طرف)

اگه بحث با روند فعلی بخواد ادامه پیدا کنه غیر از ایجاد درگیری و دلخوری بیشتر سودی نداره و کمکی به حل مساله پیش اومده هم نمی کنه. مدیر بخش صلاح دونستن تاپیک رو موقتا ببندن، پس تا زمانی که خود ایشون برنگشتن و جواب ندادن لطف کنین دیگه اینجا پستی نزنین، چون جناب مردی حرفشونو زدن و فکر نمی کنم نیازی به صحبت دیگه ای از جانب هیچ کدوم از طرفین باشه.

مرسی از همکاریتون.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه خواهش دارم از دوستان عزیز (هر دو طرف)

اگه بحث با روند فعلی بخواد ادامه پیدا کنه غیر از ایجاد درگیری و دلخوری بیشتر سودی نداره و کمکی به حل مساله پیش اومده هم نمی کنه. مدیر بخش صلاح دونستن تاپیک رو موقتا ببندن، پس تا زمانی که خود ایشون برنگشتن و جواب ندادن لطف کنین دیگه اینجا پستی نزنین، چون جناب مردی حرفشونو زدن و فکر نمی کنم نیازی به صحبت دیگه ای از جانب هیچ کدوم از طرفین باشه.

مرسی از همکاریتون.

من قصدم از پست زدن واقعا درگیری نبود.. ولی واقعا درک نمیکنم...

سر جریان تاپیک اوشین دوستان بخاطر دارند من خودم بخاطر اون مسئله چقدر عصبانی شدم.. بحث سر اینکه مستنداتی مگه ارائه شده از اینکه همچین کاری صورت گرفته ؟ اونجا طرف علنا و رمسا گفت من دلم بخواد هر کاری میکنم و پشتیبانیشم از 1 گروه خاص اعلام کرد براش نوشابه هم باز بشه اقای مردی که بجز این مشگلاتشون و دردرسراشون برای تهیه این مجموعه ها بیشترین زحمت و درگیری و هزینه رو هم داشتند فقط بخاطر یه جمله خواهش مابانه و نه قانون مندانه اونم نه از همه کاربران فروم ( طبعا علم غیب ندارن کی توانش چقدره) این برخورد رو ببینه؟

من مشگلم با رفتار علی نیست.. 100000000 بار گفتم اینجا هر کی از راه میرسه قوانین بخش رو پشمک حساب میکنه هیچ گونه برخوردی نمیشه اونم افرادی که عمل انجام شده نه کاری حتی به مرحله عمل هم درنیومده رو به عنوان مثال دارم براشون ذکر میکنم..

در ضمن مثه روز هم روشن الان فروم رو شما دارید جناح بندی میکنید:

فکر نمی کنم نیازی به صحبت دیگه ای از جانب هیچ کدوم از طرفین باشه.

ولی فقط 1 نکته رو نفمیدم این تقسیم بندی همون تقسیم بندی معروفه؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من قصدم از پست زدن واقعا درگیری نبود.. ولی واقعا درک نمیکنم...

سر جریان تاپیک اوشین دوستان بخاطر دارند من خودم بخاطر اون مسئله چقدر عصبانی شدم.. بحث سر اینکه مستنداتی مگه ارائه شده از اینکه همچین کاری صورت گرفته ؟ اونجا طرف علنا و رمسا گفت من دلم بخواد هر کاری میکنم و پشتیبانیشم از 1 گروه خاص اعلام کرد براش نوشابه هم باز بشه اقای مردی که بجز این مشگلاتشون و دردرسراشون برای تهیه این مجموعه ها بیشترین زحمت و درگیری و هزینه رو هم داشتند فقط بخاطر یه جمله خواهش مابانه و نه قانون مندانه اونم نه از همه کاربران فروم ( طبعا علم غیب ندارن کی توانش چقدره) این برخورد رو ببینه؟

من مشگلم با رفتار علی نیست.. 100000000 بار گفتم اینجا هر کی از راه میرسه قوانین بخش رو پشمک حساب میکنه هیچ گونه برخوردی نمیشه اونم افرادی که عمل انجام شده نه کاری حتی به مرحله عمل هم درنیومده رو به عنوان مثال دارم براشون ذکر میکنم..

در ضمن مثه روز هم روشن الان فروم رو شما دارید جناح بندی میکنید:

منم نگفتم قصد کسی درگیری بوده. ولی به درگیری ختم میشه همونطور که بارها شاهدش بودیم.

کدوم تقسیم بندی؟!
1655.gif

منظور از طرفین کسانیه که پست های هم رو کوت می کنن و در مخالفت با پست قبلی جواب میدن. هیچ تقسیم بندی ای در کار نیست، جناح بندی هم همینطور.

من دیگه حرفی ندارم و خواهش می کنم بحث ادامه پیدا نکنه.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد

من فکر می کنم این وسط سوء تفاهمی پیش اومده . من الان با آقای مردی که صحبت می کردم ایشون گفتند برای برخی چهره های انجمن انیمیشن سابق هم انیمه ارسال کردند . اون جمله هم از روزی اضافه شد که برخی دوستان تاپیک ایشون را کردند میدون جنگ و اصلا قرار نبود اون جملات خیلی بمونه ولی به آقای مردی هم حق بدین که با توجه به مشکلاتشون و حجم سفارشاتی که دارند ، فراموش کنند پست اول را به حالت اولیه اش دربیارند . همه دیگه می دونند که ایشون از کسانی بودند که همیشه طرفدار اشتراک بدون محدودیت بودند و هستند ...

البته برای من واضحه که مشکل بسرعت حل میشه و همه چیز به حالت عادی بر می گرده .

دوستدارم

بدرود .

سلام استاد

منظور شما همون تقسیم بندی خودی و نخودیه ؟؟؟
193.gif

پ . ن : دنی جان چشم . این دیگه اخریش بود به جون خودم ...
208.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شما از BRADER SHIAN بپرسيد من با اينكه ميدونستم ايشون كارتونهايي دارند كه تو ليست من نيست بهش گفتم كارتونهاي درخواستي رو بهش ميدم .

........

شهادت می دهم فقط حقیقت رو بگم!این جانب اول شهرویور یا زودتر از اون به جناب مردی سفارش نوزده عدد انیمه رو دادم!ایشون از من پرسیدن انیمه ای دارم که بتونم به اشتراک بزارم خوب انیمه ها مال خودم نبود!(با سرعت دایال اپ مگه می شه دانلود کرد!) بنده هم گفتم نه! حدود ده روز تا پانزده روز قبل وبعد از تصویب قانون جدید تاپیک جناب مردی پیگیر سفارش شدم و قرار شد برام فرستاده شود!و خوب دیروز با دو دوست دیگه سرنوشت سفارشامونو پرسیدیم(پستم و.سطشون بود!) که گویا جناب مردی پستمو ندیدن و خوب امروزم که تاپیک بسته شد!
25.gif

راستی جناب مردی عزیز اگه زودتر بسته رو ارسال کنید ممنون می شم بینهایت برام مهمه!

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب مثل اينكه بحثا داره تموم ميشه، منم براي حسن ختام موضوع، از بي احترامي ها كه برخي از دوستان در جملاتشون به بچه هاي انيميشن كردند عذرخواهي مي كنم(خوب بيشتر از اين انتظاري هم ازشون نداشته باشيد:D ) و از آقا وحيد و دني عزيز به علت شفاف سازي شون تشكر مي كنم و اميدوارم كه آقاي مردي هميشه در كارشون موفق باشند چون واقعا توزيع اونم انيمه با اين همه مشكلات خاص خودش بسيار كار مشكلي هست و اميدوارم دوست داراني كه به ايشون سفارش مي دهند با سعه صدر منتظر باشند و درك كنند كه اين حجم انيمه و زدن بر حسب سفارش و پست كردن كار زمان گيري هست.

در انتها براي همگي دوستان آرزوي تفكري درست و آينده اي موفق دارم و اميدوارم كه به هدف اصلي كه همانا بسط و گسترش فرهنگ مشاركت و بخصوص فرهنگ انيمه و انيمه ديدن هست كمك كنيم حالا هر كي مي تونه:rolleyes:

موفق و پيروز باشيد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب مثل اينكه بحثا داره تموم ميشه، منم براي حسن ختام موضوع، از بي احترامي ها كه برخي از دوستان در جملاتشون به بچه هاي انيميشن كردند عذرخواهي مي كنم(خوب بيشتر از اين انتظاري هم ازشون نداشته باشيد:D ) و از آقا وحيد و دني عزيز به علت شفاف سازي شون تشكر مي كنم و اميدوارم كه آقاي مردي هميشه در كارشون موفق باشند چون واقعا توزيع اونم انيمه با اين همه مشكلات خاص خودش بسيار كار مشكلي هست و اميدوارم دوست داراني كه به ايشون سفارش مي دهند با سعه صدر منتظر باشند و درك كنند كه اين حجم انيمه و زدن بر حسب سفارش و پست كردن كار زمان گيري هست.

در انتها براي همگي دوستان آرزوي تفكري درست و آينده اي موفق دارم و اميدوارم كه به هدف اصلي كه همانا بسط و گسترش فرهنگ مشاركت و بخصوص فرهنگ انيمه و انيمه ديدن هست كمك كنيم حالا هر كي مي تونه:rolleyes:

موفق و پيروز باشيد

علی جان بنده کجا بی احترامی کردم..:blink:

2 خط اخر هم واقعا امیدوارم همبشه هدف همین باشه..;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علی جان بنده کجا بی احترامی کردم..:blink:

2 خط اخر هم واقعا امیدوارم همبشه هدف همین باشه..;)

:blink::blink::blink::blink:
ركس جان من اصلا اون جمله رو به شما نگفتم، ببخشيد، واقعا شرمنده، اصلا منظور من به شما نبود يه ذره بصورت جمعي گفتم كه اون دوستمون كه بدون تفكر و احترام حرفهاي زدند متوجه بشند، وگرنه شما و يا ديگر دوستان اگه از من ناراحت شديد واقعا شرمنده :blush:
من خيلي شما رو دوست دارم اميدوارم كه از من ناراحت نشده باشيد.:rolleyes:
بازم ببخشيد:p

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ركس جان من اصلا اون جمله رو به شما نگفتم، ببخشيد، واقعا شرمنده، اصلا منظور من به شما نبود يه ذره بصورت جمعي گفتم كه اون دوستمون كه بدون تفكر و احترام حرفهاي زدند متوجه بشند، وگرنه شما و يا ديگر دوستان اگه از من ناراحت شديد واقعا شرمنده :blush:

خوب علی جان اینجا فکر نمیکنم بحث بی احترامی به قشر خاصی باشه.. مطمئنا اگه تافته جدا بافته ندونیم خودمون رو افراد با سابقشون و هدفشون بسنجیم هیچ وقت زود هم قضاوت نمیکنیم..

این قضایا رو مدتهاست من هضم کردم در مورد تفکر ادمها.. بحث سر اینکه واقعا اینجا شمشیری از رو بسته شده؟ اگر شده دلیلش رو بجای اینکه بفهمیم و درک کنیم علت شمشیر بستن رو توجیه میکنیم..

هدف علی مشخصه از کل این جریانات جلوگیری از تک روی.. ولی ایا قبلا تک روی و تک تصمیمی انجام نشده؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من جا داره از جناب مردي بابت اينكه با ما همكاري كردند

و اين رو هم بگم كه از طرف ساير مديران قبلآ تذكر داده شده بود!
ما تيم مديريتي هستيم و لازم نيست تمام كارها رو من بكنم!

در پيام خصوصي با ايشون هم تماس گرفته شد!

از ساير دوستان هم تشكر ميكنم! مخصوصآ ققنوس عزيز كه براي رفع اين سو تفاهم تلاش كردند!

نكته مهم: اختلاف جز لاينفك هر جامعه اي هست
موضوع مهم حل كردن اين اختلافات هست!

در اين راستا از هر عملي حمايت ميشه!
و در صورتيكه احساس كنم كسي داره اين وسط از اين موارد سو استفاده ميكنه! به شكلي كه كاملآ مناسبش باشه باهاش برخورد ميكنم!

پس سعي كنيم دست هاي هم ديگر رو براي پيشرفت كارها بگيريم نه پاهاي هم رو براي جلوگيري از پيشرفت دست جمعي

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست عزیز

من حرفهایی را زدم که آیینه تمام نمای برخوردت با آقای مردی بود ، حالا اگر هضمش براتون مشکله بهتره ایراد را در خودتون جستجو و حلش کنید ...

البته اگر از همون روز اول مودب بودی و با آقای مردی که دوست زحمت کش من و همه بچه های فروم هستند با انصاف برخورد می کردی و از همون ابتدا همین پستی را می زدی که آخر زدی ، لزومی به توجیحت هم وجود نداشت ...

موفق باشی

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
كي به من تذكر داده شده ؟؟؟

در اين مورد من بايد رسما عذر خواهي كنم!

از اونجايي كه من حدود يك هفته پيش نظرم رو در مورد اين تاپيك گفته بودم و از صحبتهاي دوستان هم اين برداشت رو كردم كه تذكر داده شده!

به هر حال

در بخش مشاركت قوانين فردي و موردي اجرا نميشه!

خواهشي كه از دوستان دارم اينكه به قوانين احترام بذارند و درصورتيكه خواهان تغييري هستند در همين تاپيك پي گيري كنند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا