• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی تو آموزشی مرخصی میریم باید اون ساک که تو آموزشی می دهند و پتو و ... توش هست را همراه خودمون ببریم ؟؟
آقا وضع ظاهری روز رفتن چظور باشه خوبه ؟؟ مثلا ریش بذارم و ...

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
مرخصی ها چند روزه اس؟ اگه شهرستان بیفتی ارزش داره بیای خونه؟

مرخصی شهری داریم و شهرستان شهرستان چند روزه مثلا 2 روزه هست شهری ساعت 5 تا 9 میری شهر . اگه **** باشی اینا رو میگم ها میدونید دیگه . خلاصه سه چهار تا مرخصی شهرتان می گیرید اون وسط ها هم اگه روز پدری چیزی بود چهار پنج روز مرخصی می گیرید . میان دوره هم یه هفته میرید میاید .
اونجا ماشین نبود وسط بیابون پیاده راه میفتادن به طرف خونه معلومه که ارزش داره .

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
وقتی تو آموزشی مرخصی میریم باید اون ساک که تو آموزشی می دهند و پتو و ... توش هست را همراه خودمون ببریم ؟؟
آقا وضع ظاهری روز رفتن چظور باشه خوبه ؟؟ مثلا ریش بذارم و ...

معمولا میان دوره بچه ها وسایل اضافی شون رو همراهشون بر می گردونن که پایان دوره بارشون سبک تر باشه . باقی مرخصی ها که نه تو کمد می مونه . این چیزا زیاد مهم نیست اونجا بری می فهمی
معمولی باشه . ریش نمی خواد

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

کد 82 کجاست ؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کد 82 کجاست ؟

من کد 82 هستم .
نیروی دریایی **** - 15 کیلومتری جاده شیراز - اصفهان (مرودشت)
پادگان رزمی مقدماتی احمد ابن موسی (ع)
شما هم کد 82 افتادی ؟؟
من 6 صبح روز 18 مهر اعزام هستم به همین پادگان .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام روزبه جان !

آقا با اين تايپيكت خيلي به ملت حال دادي !

لطفا اگه ميشه يكم از اون موقع كه اعزام شدين و از اون اول همه چيو دقيق بگو تا هفته اول آموزشي !

مثلا بگو ورزش هايي كه ميدادن چي بود ؟! زياد ميدووندنتون ؟! خلاصه كامل بگو لطفا !

من دفترچه رو فرستادم و الآن كلللللي استرس دارم !

خيلي ازت ممنونم !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من کد 82 هستم .
نیروی دریایی **** - 15 کیلومتری جاده شیراز - اصفهان (مرودشت)
پادگان رزمی مقدماتی احمد ابن موسی (ع)
شما هم کد 82 افتادی ؟؟
من 6 صبح روز 18 مهر اعزام هستم به همین پادگان .

شما مطمئنی کد 82 همین جاست !؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اطلاعاتی از همون فرومی که دوستمون لینک دادن !

اگر اشتباه نكنم اين كد مربوط به سازمان زندانهاست كه آموزشيش در كرج
است.يا 82 بود يا 89..يكي از اين 2تا بود. اگر زندان باشد جاي خوبيست .سرباز زندان ميشي واقعا راحت است البطه بايد مواظب خود باشي گول زندانيهارو نخوري
ولي اگر 04 بيرجند هم بيفتي بازم ناراحت نشو .جون هنوز اعزام نشدي دلشوره داري و ميترسي ولي بعد از 2/3ماه كاملا راحت ميشي يا خوش ميگزروني..اين رو بهت قول ميدم

آقا كد 185 صد در صد پادگان آموزشي شهداي كرمانشاهه ، (نيروي زميني **** )
كد 87 هم پادگان آموزشي شهيد خاتمي يزده (نيروي مقاومت )
كد 35 پادگان 01 نيروي زميني ارتش تهران
كد 36 پادگان 02 نيروي زميني ارتش تهران
كد 82 نيروي دريايي **** پادگان آموزشي مرودشت
كد 12 ارتش پادگان 04 بيرجند
كد 182 نيروي هوايي ارتش تهران

كد آموزشي 12 كسي نميدونه كجاست؟ من از **** وظيفه شهرمون سوال كردم گفتن اطلاع نداريم. روي اينترنت مرجعي وجود نداره؟ يكي ميگفت اين كدها ثابت نيست و فقط بعد از مراجعه و رمزگشائي معلوم ميشه كجاست؟ اين حرف تا چه حد صحت داره؟

کد 12
04 بیرجند ارتشی

خوده منم کد 36 تهران 02 ارتشم......

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجا داره کم کم بوی باروت میگیره :D

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون کد 87 خیلی جا خوبیه معروفه به هتل خاتمی
من که 141 بودم، اهواز...

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام روزبه جان !

آقا با اين تايپيكت خيلي به ملت حال دادي !

لطفا اگه ميشه يكم از اون موقع كه اعزام شدين و از اون اول همه چيو دقيق بگو تا هفته اول آموزشي !

مثلا بگو ورزش هايي كه ميدادن چي بود ؟! زياد ميدووندنتون ؟! خلاصه كامل بگو لطفا !

من دفترچه رو فرستادم و الآن كلللللي استرس دارم !

خيلي ازت ممنونم !

والا اون دو سه روز اول که حسابی آویزون بودیم . آسایشگاه معلوم نبود لباس ها رو نداده بودن برنامه و چیزی هم نداشتیم فقط تو آسایشگاه موقت نشسته بودیم . خلاصه شیر تو شیر بود . هی این کوله رو بر می داشتیم از یه طرف بدو بدو میرفتیم طرف دیگه باز جامون رو عوض می کردن . بعد یه مدت لباس هاتون رو میدن و کلاس ها شروع میشه و همه چی مثل برق می گذره . بیخود نگران نباش اون اول هیچی معلوم نیست . فرمانده ها هم اون اوایل برای این که زهر چشم بگیرن خیلی جدی خودشون رو نشون میدن و نظامی برخورد می کنن بعد یه مدت که فهمیدن شما بچه های آرومی هستید یا قصد شر بازی دارید رفتارشون رو متناسب با شما عوض می کنن .
چون می گذرد غمی نیست . اون جا چون همه با همن زیاد بهت سخت نخواهد گذشت . برو به سلامت .
فقط سعی کن حتما کمد گیرت بیاد بعد از اینکه جات قطعی شد .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
والا اون دو سه روز اول که حسابی آویزون بودیم . آسایشگاه معلوم نبود لباس ها رو نداده بودن برنامه و چیزی هم نداشتیم فقط تو آسایشگاه موقت نشسته بودیم . خلاصه شیر تو شیر بود . هی این کوله رو بر می داشتیم از یه طرف بدو بدو میرفتیم طرف دیگه باز جامون رو عوض می کردن . بعد یه مدت لباس هاتون رو میدن و کلاس ها شروع میشه و همه چی مثل برق می گذره . بیخود نگران نباش اون اول هیچی معلوم نیست . فرمانده ها هم اون اوایل برای این که زهر چشم بگیرن خیلی جدی خودشون رو نشون میدن و نظامی برخورد می کنن بعد یه مدت که فهمیدن شما بچه های آرومی هستید یا قصد شر بازی دارید رفتارشون رو متناسب با شما عوض می کنن .
چون می گذرد غمی نیست . اون جا چون همه با همن زیاد بهت سخت نخواهد گذشت . برو به سلامت .
فقط سعی کن حتما کمد گیرت بیاد بعد از اینکه جات قطعی شد .

آقا روزبه دستت درد نکنه خیلی به من دلگرمی میدی !

اولش که میریم با چه لباسی هستیم !؟ شلوار جین خودمون و ... ؟!

لباس سربازی رو اونا میدن !؟ پولش رو نمیگیرن ؟!

من از بچگی عادت دارم لباسم رو میزارم روی شلوارم !

وقتی میزارم تو شلوارم خیلی و بد جوری کلافه میشم !

یکی از دوستم هم مثل من بود و رفته بود سربازی ! چوم بهش اجازه این کار رو ندادند ورداشت زیپ شلوارش رو

از خود شلوار پاره کرد و ... و مجبور شدن بهش اجازه بدن !

منم باید این کار رو بکنم یا باهام راه میان !؟

برای تخت خواب دان چی ؟! خودشون میگن کی کجا بخوابه یا گوشفندی عمل میکنند !؟

من هیچ دوستی ندارم ! مشکلی واسم پیش نمیاد !؟ (خیلی کم پیش میاد آبم با یکی توی 1 جوب بره !):f34r:

از توضیحاتت ممنون !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372

آقا روزبه دستت درد نکنه خیلی به من دلگرمی میدی !
اولش که میریم با چه لباسی هستیم !؟ شلوار جین خودمون و ... ؟!
لباس سربازی رو اونا میدن !؟ پولش رو نمیگیرن ؟!
من از بچگی عادت دارم لباسم رو میزارم روی شلوارم !
وقتی میزارم تو شلوارم خیلی و بد جوری کلافه میشم !
یکی از دوستم هم مثل من بود و رفته بود سربازی ! چوم بهش اجازه این کار رو ندادند ورداشت زیپ شلوارش رو
از خود شلوار پاره کرد و ... و مجبور شدن بهش اجازه بدن !
منم باید این کار رو بکنم یا باهام راه میان !؟
برای تخت خواب دان چی ؟! خودشون میگن کی کجا بخوابه یا گوشفندی عمل میکنند !؟
من هیچ دوستی ندارم ! مشکلی واسم پیش نمیاد !؟ (خیلی کم پیش میاد آبم با یکی توی 1 جوب بره !):f34r:
از توضیحاتت ممنون !

قربون داداش . قابل نداره .
با لباس معمولی عزیز . یه پیرهن معمولی ( سعی کن خلاصه مثلا تی شرت با عکس مایکل جکسون تنت نباشه دیگه !!) یه شلوار معمولی با یه کفش راحت
بعله اونا میدن . نه پولش رو نمی گیرن
فکر نکنم بذارن لباس روی شلوار بیاد چون اولن توی سف همه یه دست توی شلوار میذارن شما روی شلوار بذاری بدجور تابلو میشه . دوما هرجا بری دژبان ببینتت بهت گیر میده و دردسر برات درست میشه . لباس سربازی خیلی راحته حالا می پوشی می فهمی
اولش که شیر تو شیره همینجور شانسی هرکی هرجا نشست . اون اولا زیاد نمی خواد حرص جا رو بزنی چون هی عوض می کنن . بعدا هم یه تخت طبق کدتون بهتون میدن سعی کن زود بری کمد اگه داره قفل کنی کلیدش رو برداری یه وقت تخت بغل کمد تو رو بر نداره که مثل من کارت به داد و بیداد نرسه
دوست هم به قدر کافی اونجا پیدا می کنی . آموزشی همه با هم رفیقن و به هم حال میدن ولی شنیدم توی خود خدمت برعکس میشه و زیراب هم رو میزنن راست و دروغش رو نمی دونم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
ارتش یا **** ؟
مزایای ارتش :

آموزشی ارتش ( در تهرانش رو خبر دارم ) خیلی ساده تر از آموزشی **** است زیرا در شهر خودتان هستید، صبح نسبت به سربازان **** دو ساعت دیرتر بیدار می شوید ، امکان اصلاح کردن دارید ، روی مختان کار نمی کنند ، نماز جماعت اجباری نیست ، صبح تا شب نوحه پخش نمی کنند ، خشم شب ندارید و ...

ارتش برای نیرو های خود خیلی ارزش قائل است . نمی دانم چرا ولی می گن سرهنگای ارتش خودشون رو بالاتر از سرهنگای **** حساب می کنن . همینطور بقیه شون .

معایب ارتش :
دوره آموزشی ارتش برای لیسانسه ها 4 ماه می باشد . 2 ماه آموزش رزم مقدماتی و 2 ماه دوره کد که به شیراز و کرمانشاه و جاهای دیگر می روند . دوره دوم آموزش از دوره اول هم ساده تر است و ساعت 2 به بعد در اختیار خودتان هستید اما در شهر غریب خرجتان بالا می رود ( دوست من که کم خرج هم هست در این دو ماه شیراز 200 هزار تومان خرجش شد ) . بر خلاف دوره های آموزشی که ساده گیرانه است باقی خدمت برای شما سخت خواهد گذشت و جو نظامی کاملا حکم فرما می باشد .
مهم تر از همه : برخلاف آموزشی که در شهر خودتان هستید در خدمت احتمالا لب مرز و در شهرستان های دور خواهید بود . از دوستان من که ارتش بودن یکی لب مرز عراق افتاده ، یکی تربت جام پشت مشهد است ، یکی کرمان دیگری کردستان و یکی هم سر پل عذاب ( ذهاب ) می باشد . مگر اینکه پارتی کت و کلفت داشته باشید . افتادن در تهران بدون پارتی محال است . یا حداقل احتمالش خیلی کم است . دوست من که پارتی هم داشته از شهریار باید صبح بلند شود برود لویزان شمال شرق تهران روزی 3500 کرایه تاکسی می دهد ( چون به تایم سرویس هم نمی خورد ) .

مزایای **** : دوره خدمت **** به سختی و نظامی گری ارتش نیست . در دوره خدمت به احتمال زیاد در شهر خودتان هستید و کار خاصی هم انجام نمی دهید . فقط وقت می گذرانید . اگر پذیرش گرفته باشید درهمان پادگانی که پذیرش گرفته اید می افتید . گرفتن پذیرش **** راحت است فقط باید یک سرهنگ **** پیدا کنید .

معایب **** : دوره آموزشی سختی در انتظار شماست . در یکی از شهرستان ها آموزش می بینید و پوستتان کنده می شود .

تصمیم گیری با خودتان است اگر می خواهید ارتش بیفتید کار خاصی لازم نیست بکنید فقط دفترچه را بفرستید و تمام . اگر به **** می خواهید بروید باید پذیرش بگیرید یا بسیجی باشید .

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا آنجایی که میدونم تو پاسپورت قید نمیشه که کجا خدمت کردیم و برای دریافت پاسپورت هم فقط نیاز به کارت پایان خدمت هست . پس چطور آقا روزبه شما میگی اگر **** خدمت کنیم مشکل میشه برای برخی کارها ؟؟!!

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی خواهم بترسانمتان ولی متاسفانه مجبورم این را بنویسم . اگر در ارتش در زاهدان و اهواز و اونطرف ها بیفتید احتمال دارد که دار و دسته عبدالکسخول ریگی نصفه شب سر نگهبانی سرتان را ببرند ( چند وقت پیش سیدی پوست کندن یک سرباز را دم پادگان اهواز پخش می کردند ) . پس اگه اون طرف ها افتادید حواستان جمع باشد . سر نگهبانی به هیچ عنوان نخوابید و هرکس به طرفتان آمد بدون تعارف شلیک کنید . اگر فوق دیپلم به بالا باشید نگهبانی اینجوری خبری نیست نگران نباشید .
امشبه که تا صبح خابم نبره !
بهروز جان چند درصد پادگان های ارتش در زاهدان و اهواز
هستش ؟ حالا اگر اونجا بیفتم با چند درصد احتمال داره
که نگهبان بشم اونجا ( دیپلمم ) منظورم اینه که همه
سرباز صفرا اونجا نگهبانن یا نه؟
حالا به فرض اگر از خوش اقبالیمون اونجا افتادیم نگهبانی
اگر خوابم نبره کسی میتونه بکشتم؟
متاسفانه مجبورم این را بنویسم . اگر در کردستان به خدمت در **** مشغول بشوید( آموزشی یا کل خدمت ) و به شهر بروید احتمالا سالم برنمی گردید و کله شما بر خواهد گشت .
با توضیحی که دادی **** نمی افتم ولی برا کنجکاوی می خوام بدونم . یعنی سربازی اگر از پادگان بره بیرون سرش
را میبرن ؟ سرباز اگه از پادگان نره بیرون چی ؟
کلا چند درصد احتمال داره زنده از سربازی بیرون نیام؟

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهروز جان چند تا سوال دیگه
ارتش تو کردستان پادگان نداره؟
اگر داره کردا با ارتشیا همون کاریا می کنن که با سپاهیا
می کنن ؟
کلا می شه از لباسی چیزی تشخیص داد که سرباز ارتشیه یا سپاهی ؟

بالا