کلا چند روز طول میکشه
این رفیق ما همش که مرخصیه
هرهفته خونن
با مرخصی چند روزه
چی چند روزه ؟ آموزشی 60 روزه 20 روزش مرخصی داری . کل خدمت رو خبر ندارم
کلا چند روز طول میکشه
این رفیق ما همش که مرخصیه
هرهفته خونن
با مرخصی چند روزه
چی چند روزه ؟ آموزشی 60 روزه 20 روزش مرخصی داری . کل خدمت رو خبر ندارم
مرخصی ها چند روزه اس؟ اگه شهرستان بیفتی ارزش داره بیای خونه؟
وقتی تو آموزشی مرخصی میریم باید اون ساک که تو آموزشی می دهند و پتو و ... توش هست را همراه خودمون ببریم ؟؟
آقا وضع ظاهری روز رفتن چظور باشه خوبه ؟؟ مثلا ریش بذارم و ...
سلام
کد 82 کجاست ؟
من کد 82 هستم .
نیروی دریایی **** - 15 کیلومتری جاده شیراز - اصفهان (مرودشت)
پادگان رزمی مقدماتی احمد ابن موسی (ع)
شما هم کد 82 افتادی ؟؟
من 6 صبح روز 18 مهر اعزام هستم به همین پادگان .
اگر اشتباه نكنم اين كد مربوط به سازمان زندانهاست كه آموزشيش در كرج
است.يا 82 بود يا 89..يكي از اين 2تا بود. اگر زندان باشد جاي خوبيست .سرباز زندان ميشي واقعا راحت است البطه بايد مواظب خود باشي گول زندانيهارو نخوري
ولي اگر 04 بيرجند هم بيفتي بازم ناراحت نشو .جون هنوز اعزام نشدي دلشوره داري و ميترسي ولي بعد از 2/3ماه كاملا راحت ميشي يا خوش ميگزروني..اين رو بهت قول ميدم
آقا كد 185 صد در صد پادگان آموزشي شهداي كرمانشاهه ، (نيروي زميني **** )
كد 87 هم پادگان آموزشي شهيد خاتمي يزده (نيروي مقاومت )
كد 35 پادگان 01 نيروي زميني ارتش تهران
كد 36 پادگان 02 نيروي زميني ارتش تهران
كد 82 نيروي دريايي **** پادگان آموزشي مرودشت
كد 12 ارتش پادگان 04 بيرجند
كد 182 نيروي هوايي ارتش تهران
كد آموزشي 12 كسي نميدونه كجاست؟ من از **** وظيفه شهرمون سوال كردم گفتن اطلاع نداريم. روي اينترنت مرجعي وجود نداره؟ يكي ميگفت اين كدها ثابت نيست و فقط بعد از مراجعه و رمزگشائي معلوم ميشه كجاست؟ اين حرف تا چه حد صحت داره؟
کد 12
04 بیرجند ارتشی
خوده منم کد 36 تهران 02 ارتشم......
سلام روزبه جان !
آقا با اين تايپيكت خيلي به ملت حال دادي !
لطفا اگه ميشه يكم از اون موقع كه اعزام شدين و از اون اول همه چيو دقيق بگو تا هفته اول آموزشي !
مثلا بگو ورزش هايي كه ميدادن چي بود ؟! زياد ميدووندنتون ؟! خلاصه كامل بگو لطفا !
من دفترچه رو فرستادم و الآن كلللللي استرس دارم !
خيلي ازت ممنونم !
شما مطمئنی کد 82 همین جاست !؟
والا اون دو سه روز اول که حسابی آویزون بودیم . آسایشگاه معلوم نبود لباس ها رو نداده بودن برنامه و چیزی هم نداشتیم فقط تو آسایشگاه موقت نشسته بودیم . خلاصه شیر تو شیر بود . هی این کوله رو بر می داشتیم از یه طرف بدو بدو میرفتیم طرف دیگه باز جامون رو عوض می کردن . بعد یه مدت لباس هاتون رو میدن و کلاس ها شروع میشه و همه چی مثل برق می گذره . بیخود نگران نباش اون اول هیچی معلوم نیست . فرمانده ها هم اون اوایل برای این که زهر چشم بگیرن خیلی جدی خودشون رو نشون میدن و نظامی برخورد می کنن بعد یه مدت که فهمیدن شما بچه های آرومی هستید یا قصد شر بازی دارید رفتارشون رو متناسب با شما عوض می کنن .
چون می گذرد غمی نیست . اون جا چون همه با همن زیاد بهت سخت نخواهد گذشت . برو به سلامت .
فقط سعی کن حتما کمد گیرت بیاد بعد از اینکه جات قطعی شد .
آقا روزبه دستت درد نکنه خیلی به من دلگرمی میدی !
اولش که میریم با چه لباسی هستیم !؟ شلوار جین خودمون و ... ؟!
لباس سربازی رو اونا میدن !؟ پولش رو نمیگیرن ؟!
من از بچگی عادت دارم لباسم رو میزارم روی شلوارم !
وقتی میزارم تو شلوارم خیلی و بد جوری کلافه میشم !
یکی از دوستم هم مثل من بود و رفته بود سربازی ! چوم بهش اجازه این کار رو ندادند ورداشت زیپ شلوارش رو
از خود شلوار پاره کرد و ... و مجبور شدن بهش اجازه بدن !
منم باید این کار رو بکنم یا باهام راه میان !؟
برای تخت خواب دان چی ؟! خودشون میگن کی کجا بخوابه یا گوشفندی عمل میکنند !؟
من هیچ دوستی ندارم ! مشکلی واسم پیش نمیاد !؟ (خیلی کم پیش میاد آبم با یکی توی 1 جوب بره !):f34r:
از توضیحاتت ممنون !
امشبه که تا صبح خابم نبره !نمی خواهم بترسانمتان ولی متاسفانه مجبورم این را بنویسم . اگر در ارتش در زاهدان و اهواز و اونطرف ها بیفتید احتمال دارد که دار و دسته عبدالکسخول ریگی نصفه شب سر نگهبانی سرتان را ببرند ( چند وقت پیش سیدی پوست کندن یک سرباز را دم پادگان اهواز پخش می کردند ) . پس اگه اون طرف ها افتادید حواستان جمع باشد . سر نگهبانی به هیچ عنوان نخوابید و هرکس به طرفتان آمد بدون تعارف شلیک کنید . اگر فوق دیپلم به بالا باشید نگهبانی اینجوری خبری نیست نگران نباشید .
با توضیحی که دادی **** نمی افتم ولی برا کنجکاوی می خوام بدونم . یعنی سربازی اگر از پادگان بره بیرون سرشمتاسفانه مجبورم این را بنویسم . اگر در کردستان به خدمت در **** مشغول بشوید( آموزشی یا کل خدمت ) و به شهر بروید احتمالا سالم برنمی گردید و کله شما بر خواهد گشت .