• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان من امروز 45 دقيقه تو نوبت بودم تا با پشتيباني تماس بگيرم!
حسابي كلافه ام !
اينترنت بي سيم واي مكس هم صحبت كردم 1 ب3 و 1ب7 اشتركشون هست مسئولش ميگفت 60 درصد توي 1ب3 پهناي باند داريد اينم يعني در پيت !
چطور مي شه از ماهواره با حداقل هزينه اينترنت پر سرعت گرفت اگه لينكي است لطف كنيد
ممنون از همگي

عزيزم اينترنت ماهواره‌اي به اين سادگيها هم نيست اگه بخاي send , recive با ماهواره باشه حدود 3 تا 4 ميليون بايد پول تجهيزات بدي در ضمن بعد از 30 دقيقه کار کردن مخابرات محلتو شناسايي مي‌کنه و به جرم جاسوسي و خيانت به **** تحويل دادگاه سياسيت مي‌ده. اگه بخاي فقط recive با ماهواره داشته باشي خيلي مشکلات داري اول اينکه بايد يه خط دايل اپ يا اي دي اس ال دائمي براي send داشته باشي (که تازه شرکتهاي عوضي مثل همين پارس انلاين امکان دريافت از ماهواره رو بستن) خلاصه تو اين روش که از امواج پخش شده ماهواره‌ها روي زمين به صورت قاچاقي استفاده مي‌کنه خودت نمي‌توني دانلود کني بايد منتظر باشي اگه کسي برنامه يا هر چيز ديگه‌ي مورد در خواستتو خواست دانلود کنه با اون دانلود کني در ضمن فايلهايي که به اين روش دانلود ميشن اکثرا خراب هستن البته با اين روش مي‌توني تا 4 مگ در ثانيه سرعت دانلود داشته باشي. هزينه تجهيزاتش هم
(کارت dvb / ديش/ ال ام بي و سيم) حدود 100 تومن ميشه. بازهم اگه ميبيني به دردت مي‌خوره مي‌توني توي اينترنت و فروم‌ها دنبال کلمه اينترنت آفلاين بگردي فکر کنم مطلب زياد باشه.

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این قیمت برای شهرستان ها هست ولی برای تهران همان قدیم است.

untitled.GIF

بزک نمير بهار مياد کمبزه با خيار مياد طرحشونو دارن يکي يکي براي همه شهرها اجرا مي‌کنن:D صبر کن

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
این طور نمیشه همه ی سرویس دهنده ها قیمت شهرستان ها با تهران اختلاف قیمت داره

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این طور نمیشه همه ی سرویس دهنده ها قیمت شهرستان ها با تهران اختلاف قیمت داره

خوب معلومه اختلاف داره اما بحث اصلي سر علني شدن محدوديته ميگم صبر کن ميبيني. در ضمن همه جا (حتي قيمتهاي قديم دزد انلاين) اختلاف قيمت تهران با شهرستان حدود 3 تا 4 هزار تومن گيرم 4 تومنش هم جهنم بقيش چي اما حالا اينقدر داري سنگ پارس انلاينو به سينه مي‌زني خودداني با همين سرويس بيخودش حال کن :D

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
عزيزم اينترنت ماهواره‌اي به اين سادگيها هم نيست اگه بخاي send , recive با ماهواره باشه حدود 3 تا 4 ميليون بايد پول تجهيزات بدي در ضمن بعد از 30 دقيقه کار کردن مخابرات محلتو شناسايي مي‌کنه و به جرم جاسوسي و خيانت به **** تحويل دادگاه سياسيت مي‌ده. اگه بخاي فقط recive با ماهواره داشته باشي خيلي مشکلات داري اول اينکه بايد يه خط دايل اپ يا اي دي اس ال دائمي براي send داشته باشي (که تازه شرکتهاي عوضي مثل همين پارس انلاين امکان دريافت از ماهواره رو بستن) خلاصه تو اين روش که از امواج پخش شده ماهواره‌ها روي زمين به صورت قاچاقي استفاده مي‌کنه خودت نمي‌توني دانلود کني بايد منتظر باشي اگه کسي برنامه يا هر چيز ديگه‌ي مورد در خواستتو خواست دانلود کنه با اون دانلود کني در ضمن فايلهايي که به اين روش دانلود ميشن اکثرا خراب هستن البته با اين روش مي‌توني تا 4 مگ در ثانيه سرعت دانلود داشته باشي. هزينه تجهيزاتش هم
(کارت dvb / ديش/ ال ام بي و سيم) حدود 100 تومن ميشه. بازهم اگه ميبيني به دردت مي‌خوره مي‌توني توي اينترنت و فروم‌ها دنبال کلمه اينترنت آفلاين بگردي فکر کنم مطلب زياد باشه.

ممنون از پاسخت دوست عزيز ، يكماه ديگه از اينترنت در پيت دزد آنلاين مونده كار من شده هروز زنگ زدن به پشتيباني و 3 - 4 ساعت معطللي و اخر هم ساعت 12 وصل ميشه اونهم با سرعت در پيت و چپ و راست هم دي سي و سكته ، فعلا دارم ميرم مسافرت وقتي برگشتم واي مكس رو هم امتحان ميكنم ( گور پدر 500 تومن هزينه) ببينيم چي در مياد خداييش صد رحمت به كارت البرز حداقل يكنواخت وصلي و هي بالا پايين نميشي اگه البرز سرويس بده حتما از انجا ميگيرم ، فاتحه پارس خونده شده :grrr:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
ممنون از پاسخت دوست عزيز ، يكماه ديگه از اينترنت در پيت دزد آنلاين مونده كار من شده هروز زنگ زدن به پشتيباني و 3 - 4 ساعت معطللي و اخر هم ساعت 12 وصل ميشه اونهم با سرعت در پيت و چپ و راست هم دي سي و سكته ، فعلا دارم ميرم مسافرت وقتي برگشتم واي مكس رو هم امتحان ميكنم ( گور پدر 500 تومن هزينه) ببينيم چي در مياد خداييش صد رحمت به كارت البرز حداقل يكنواخت وصلي و هي بالا پايين نميشي اگه البرز سرويس بده حتما از انجا ميگيرم ، فاتحه پارس خونده شده :grrr:

واقعا جای سوال برای من هست کسانی که در تهران هستند چرا از پارس آنلاین سرویس می گیرن. حداقل در تهران

تعداد سرویس دهندگان adsl زیاد هست و حق انتخاب دارید.

با این دوستمون هم موافقم اگر البرز adsl راه اندازی بشه یک رقیب جدی هست. البته تو سایتش زده در حال راه اندازی

هستند. کسی از دوستان در مورد تاریخ راه اندازی adsl البرز اطلاعی نداره.

در مورد اینترنت ماهواره ایی هم می تونی با هزینه ماهانه 60 تومن از اینترنت ماهواره ایی استفاده کنی.

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا جای سوال برای من هست کسانی که در تهران هستند چرا از پارس آنلاین سرویس می گیرن. حداقل در تهران

با این دوستمون هم موافقم اگر البرز adsl راه اندازی بشه یک رقیب جدی هست. البته تو سایتش زده در حال راه اندازی

در مورد اینترنت ماهواره ایی هم می تونی با هزینه ماهانه 60 تومن از اینترنت ماهواره ایی استفاده کنی.

عوض كردن سرويس دهنده به اين راحتي هم نيست حدود 2 هفته براي قطع و وصل مجدد وقت ميبره بعدش هم ميبيني از چاله در اومدي افتادي تو چاه !
هر كدومشون هم يه باميول در مي اورند مثلا مودم را بايد از ما بخريد وگرنه بعدا اگر مشكلي پيش بياد پاي خودتونه و......
يكبار يكي از دوستان از شاتل دت كشيد براي صبا بعد از 3 هفته كه وصل نشد هنوز دنبال پس گرفتن پولش از صبا است جواب دادند الان نقدينگي نداريم انشالله بعدا.......

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

ميدوني الان البرز حداقل 2 يا 3 ساله تو سياتش زده اي دي اس ال در حال راه اندازي:D در ضمن برام جاي سئواله چه جوري با 60 تومن ميشه اينترنت ماهواره‌اي داشت اگه بلدي به ما هم بگو ياد بگيريم شايد از شر اين شرکتهاي کذايي خلاص شيم

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
در کل باید باهاش ساخت ، تقریباً هر مدت یه بار یکسری بازی در می آورند. بقیه سرویس دهنده خا هم چندان بهتر نیستند.مثلاً یکی اول که میاد سرویس خوبی میده ولی بعد از چند ماه میشه مثل بقیه.​

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این قیمت برای شهرستان ها هست ولی برای تهران همان قدیم است.

untitled.GIF

جدا؟ این نرخ جدیده؟ پس چرا من هنوز ماهی 24000 تومن واسه 64 میدم؟:blink:

اونروز یکی اومده بود نمایندگی و گفت یه خط مستقل می خواد گفت سرعت 384 ماهی 94 هزار تومن.
واقعا از این شرکت خسته شدیم .الان مدت یک هفته است که قطع و وصل میشه.زنگ هم که میزنی میگه مخابرات اشکال داره.جالبه که مخابرات ماهی 5 روز هر ماه کابل بر گردون داره.و اینکه همیشه فیبر نوریشون مشکل داره.خودشونو مسخره کردن.
مشکل شهرستانها اینه که کسی نمیاد یه شرکت جدید بیاره تا رقابت به وجود بیاد
3572.gif

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال اگر خط رانژه شده باشه.
چراغ adsl روشن میشه؟
یا باید حتما از طرف isp هم کاری بکنند؟
مرسی

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
جدا؟ این نرخ جدیده؟ پس چرا من هنوز ماهی 24000 تومن واسه 64 میدم؟:blink:

اونروز یکی اومده بود نمایندگی و گفت یه خط مستقل می خواد گفت سرعت 384 ماهی 94 هزار تومن.
3572.gif

تایید می شود!!
قیمتهای پارس هیچ تغییری نکرده! آن افت قیمت مخابرات اصلاً قرار نیست تغییری تو قیمت نهایی بزاره.
من هم تا حالا هر وقت شارژ کردم هیچ قیمت پایین نیامده.

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال اگر خط رانژه شده باشه.
چراغ adsl روشن میشه؟
یا باید حتما از طرف isp هم کاری بکنند؟
مرسی

خیر! وقتی که خط رانژه میشه در مخابرات یکسری تغییرات خاص و کوچک میدهند که بتوانید از ADSL روی خط تلفنتان استفاده کنید، فقط همین. یعنی در حقیقت مخابرات فقط میتوان گفت که اجازه میدهد که از ظرفیت بیشتر سیم مسی تلفن برای ADSL استفاده کنید.ولی بیشتر کار مربوط به ISP است. تا ISP کاری نکند چراغ Status مودم شما ثابت نخواهد شد.

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون فکر کنم بدتر از پارس آنلاین توی ایران وجود نداشته باشه !!

1. قطعی بسیار
2. سرعت پایینتر از قرارداد
3. پشتیبانی ضعیف
4. قیمت بالا
5. اشکالات فنی بسیار
6. و... !

در کل اگر میخواهید قدر دایل آپ رو بدونید ، از پارس آنلاین سرویس بگیرید تا همیشه آفلاین باشید !!!

کاملا موافقم، برای آگاهی همشهری های خودم و همچنین دیگر اعضای محترم این فروم از وضعیت ADSL در شهر رشت لازم دیدم توضیحاتی رو اینجا بنویسم شاید به درد کسانی که در رشت ساکن هستند بخوره. من برای خونه ی خودمون از نماینده ی پارس آنلاین در رشت ( شرکت پارس وی ) سرویس ADSL گرفتم. الان مدت شش روز هست که سیستم اینجا از DHCP به PPPOE تغییر کرده. از روزی که این اتفاق افتاد کاهش محسوس سرعت برای من اتفاق افتاد و به نوعی از قبل بدتر شد. همچنین دوستان من هم که 256 دارن هم همینطور بودند ( دلیلش رو هنوز نمی دونم ) و همچنین محدودیت ماهیانه حدودآ 8 گیگ برای سرعت 128 و ماهیانه حدودآ 20 گیگ برای سرعت 256 هم به تازگی در رشت اعمال شده. گفتنی هست که بیشتر مشتری های پارس وی در رشت به خاطر محدود نبودن پهنای باند ماهیانه از اینا سرویس می گرفتن. وگرنه کسی اینجا طرف قیمت های بالای پارس آنلاین ( پارس وی در رشت ) و تازه با این محدودیت و سرعت بد نمیره. فقط بیست هزار تومن هزینه ی نصب و جالب اینجاست که بدونید یک مودم Symphony SY800 را به قیمت 60 هزار تومن فاکتور می کنند و به من هم به این قیمت قالب کردند ! در حالی که در سایت پارس آنلاین قیمت مودم رو زده 45 هزار تومن و به نظر من این یعنی دزدی ! چون مشتری اول میره سایت پارس آنلاین و قیمت ها رو مشاهده می کنه و بعد اقدام به خرید می کنه. و این عدم شفاف سازی فقط به ضرر مشتری هست و هر قیمتی دلشون میخواد مودم رو قالب می کنند.

در مورد برخورد این عزیزان و خیلی عذر می خوام، احمق فرض کردن مشتری هم باید نکته یی رو عرض کنم. پس از اعمال محدودیت، من به شرکت پارس وی زنگ زدم و نه تنها جواب من رو درست ندادن. تازه برای دلداری به من گفتن : این محدودیت فقط واسه دانلود هست ! اپلود حساب نیست !!! یعنی من حرف از این خنده دار تر نشنیدم. چطور ممکنه که فقط دانلود حساب باشه، حال اینکه من تو سایت پارس آنلاین دارم می بینم که چطور داره از پهنای باندم هر روز کم میشه. چه دانلود کنم و چه آپلود فرقی نمی کنه و حساب میشه. و اونها با توضیحات من هم زیر بار نرفتن. من بهشون گفتم لا اقل پهنای باند من رو در ماه زیادتر کنید و من پولش رو به شما میدم و در جواب گفتن که نه ممکن نیست !

وقتی به پارس آنلاین تهران هم زنگ زدم به مشکل رو مطرح کردم به من جواب درست ندادن و گفتن ما نمی تونیم در این ضمینه کاری کنیم و نماینده ی ما در شهر شما تصمیم میگیره ! هرچی اونا بگن ...

حالا من از شما می پرسم این هست رسم مشتری مداری ؟ یا این شعارها که میدن حق همیشه با مشتریه ؟ واقعا متاسفم.. فقط دوست دارم یکی از شرکت های ارایه ی خدمات پرسرعت از تهران در رشت نمایندگی بزنه تا ما از دست پارس آنلاین خلاص بشیم و دست این ادم های حرف نفهم از جیب مردم کوتاه بشه.

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
کاملا موافقم، برای آگاهی همشهری های خودم و همچنین دیگر اعضای محترم این فروم از وضعیت ADSL در شهر رشت لازم دیدم توضیحاتی رو اینجا بنویسم شاید به درد کسانی که در رشت ساکن هستند بخوره. من برای خونه ی خودمون از نماینده ی پارس آنلاین در رشت ( شرکت پارس وی ) سرویس ADSL گرفتم. الان مدت شش روز هست که سیستم اینجا از DHCP به PPPOE تغییر کرده. از روزی که این اتفاق افتاد کاهش محسوس سرعت برای من اتفاق افتاد و به نوعی از قبل بدتر شد. همچنین دوستان من هم که 256 دارن هم همینطور بودند ( دلیلش رو هنوز نمی دونم ) و همچنین محدودیت ماهیانه حدودآ 8 گیگ برای سرعت 128 و ماهیانه حدودآ 20 گیگ برای سرعت 256 هم به تازگی در رشت اعمال شده. گفتنی هست که بیشتر مشتری های پارس وی در رشت به خاطر محدود نبودن پهنای باند ماهیانه از اینا سرویس می گرفتن. وگرنه کسی اینجا طرف قیمت های بالای پارس آنلاین ( پارس وی در رشت ) و تازه با این محدودیت و سرعت بد نمیره. فقط بیست هزار تومن هزینه ی نصب و جالب اینجاست که بدونید یک مودم Symphony SY800 را به قیمت 60 هزار تومن فاکتور می کنند و به من هم به این قیمت قالب کردند ! در حالی که در سایت پارس آنلاین قیمت مودم رو زده 45 هزار تومن و به نظر من این یعنی دزدی ! چون مشتری اول میره سایت پارس آنلاین و قیمت ها رو مشاهده می کنه و بعد اقدام به خرید می کنه. و این عدم شفاف سازی فقط به ضرر مشتری هست و هر قیمتی دلشون میخواد مودم رو قالب می کنند.

در مورد برخورد این عزیزان و خیلی عذر می خوام، احمق فرض کردن مشتری هم باید نکته یی رو عرض کنم. پس از اعمال محدودیت، من به شرکت پارس وی زنگ زدم و نه تنها جواب من رو درست ندادن. تازه برای دلداری به من گفتن : این محدودیت فقط واسه دانلود هست ! اپلود حساب نیست !!! یعنی من حرف از این خنده دار تر نشنیدم. چطور ممکنه که فقط دانلود حساب باشه، حال اینکه من تو سایت پارس آنلاین دارم می بینم که چطور داره از پهنای باندم هر روز کم میشه. چه دانلود کنم و چه آپلود فرقی نمی کنه و حساب میشه. و اونها با توضیحات من هم زیر بار نرفتن. من بهشون گفتم لا اقل پهنای باند من رو در ماه زیادتر کنید و من پولش رو به شما میدم و در جواب گفتن که نه ممکن نیست !

وقتی به پارس آنلاین تهران هم زنگ زدم به مشکل رو مطرح کردم به من جواب درست ندادن و گفتن ما نمی تونیم در این ضمینه کاری کنیم و نماینده ی ما در شهر شما تصمیم میگیره ! هرچی اونا بگن ...

حالا من از شما می پرسم این هست رسم مشتری مداری ؟ یا این شعارها که میدن حق همیشه با مشتریه ؟ واقعا متاسفم.. فقط دوست دارم یکی از شرکت های ارایه ی خدمات پرسرعت از تهران در رشت نمایندگی بزنه تا ما از دست پارس آنلاین خلاص بشیم و دست این ادم های حرف نفهم از جیب مردم کوتاه بشه.
علتش اینه کسانی که تو پارس وی نشستن از شبکه جیزی نمیدونن یه بار من از مدیر دفترشون سوال کردم چرا 4.2.2.4 درست پینگ نمیشه 1 ساعت داشت محاسبه میکرد که این ip محلی نیست در حالی که این ip یکی از dns server هاست منم دیدم اینجوریه دیگه هیچی بهش نگفتم اگه پشتیبانیشونم زنگ بزنی 4 تا سوال کنی کاملا متوجه میشی که فقط یه چیزایی روتین بلدن ما همه تو رشت منتظریم که یه شرکتی بیاد و ما رو از دست پارس افلاین خلاص کنه

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام پارس آنلاین در بیرجند (طنین)محدودیت نداره واسه دانلود
چجوریه؟
میشه یک شهر بزارن یک شهر نزارن؟

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علتش اینه کسانی که تو پارس وی نشستن از شبکه جیزی نمیدونن یه بار من از مدیر دفترشون سوال کردم چرا 4.2.2.4 درست پینگ نمیشه 1 ساعت داشت محاسبه میکرد که این ip محلی نیست در حالی که این ip یکی از dns server هاست منم دیدم اینجوریه دیگه هیچی بهش نگفتم اگه پشتیبانیشونم زنگ بزنی 4 تا سوال کنی کاملا متوجه میشی که فقط یه چیزایی روتین بلدن ما همه تو رشت منتظریم که یه شرکتی بیاد و ما رو از دست پارس افلاین خلاص کنه

hooman جان گویا ما همشهری هستیم، خوشحالم ... درسته با حرفت موافقم که کسانی رو که در پارس وی گذاشتن متاسفانه چیزی از کارشون نمی دونن. در جواب دوستمون هم که فرمودن مگر شهر با شهر فرق داره. باید عرض کنم تا جایی که من پرسیدم و از تهران جویا شدم، در هر شهری نماینده ی همون شهر تا حدود زیادی اختیار داره که چجوری سرویس بده. الان من خبر دارم که در اهواز هم پارس آنلاین به صورت نامحدود سرویس میده ! و من فکر می کنم بسته به اوضای هر شهر و وضعیت رقابتی این کار رو می کنند. در شهر رشت چون فعلا غیر از پارس آنلاین یک شرکت دیگه هست که سرویس ADSL میده به نام اندیشه سبز خزر، و اون شرکت هم محدودیت هایی رو واسه سرویس هاش گذاشته. حالا اگر پس فردا یه شرکتی بیاد تو رشت ADSL بده اونم بدون محدودیت دانلود یا با پهنای باند بیشتر از این شرکت هایی که الان هستند، مطمین باشید پارس وی هم مجبوره برای حفط جایگاه خودش و از دست ندادن یوزرهاش، امکانات و امتیازات بیشتری رو برای کاربرانش قایل بشه. چون اگر این کار رو نکنن خب کاربرهاشون هم میرن از جای دیگه که هم ارزون تره و هم امکانات بهتری داره میگیرن. حالا ما هم همچنان منتظریم که شرکت های دیگه ی تهرانی در رشت نمایندگی بزنن تا انتخاب های بیشتری داشته باشیم و به اینترنت ADSL با کیفیت بهتر و قیمت کمتر دست پیدا کنیم.

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام پارس آنلاین در بیرجند (طنین)محدودیت نداره واسه دانلود
چجوریه؟
میشه یک شهر بزارن یک شهر نزارن؟

بله.من از نمایندگی شهرمون پرسیدم.گفت می خواید؟گفتم نه قربون دستت فقط پرسیدم.گفت ما نمیاریم اینجا چون به درد نمی خوره.چه عجب دلشون به حال ما سوخت.در ضمن گفت محدودیت هم نمی گذاریم
thumbsup.gif

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدآ که مسخره هست. بعضی شهرهایی که بزرگ تر هستند و به طبع یوزر بیشتری هم دارند سرویسشون به صورت نامحدوده ولی شهر ما که از خیلی جاها کوچیکتر و کم یوزر تره این وضعیت رو داره ... باعث تاسف هست این بی برنامگی و هرکی هرجوری دلش بخواد تا می کنه با مشتری.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من امروز صبح مشکل داشتم ( قطع و وصل )
ولی جدا از پارس آنلاين راضی هستم ( سرعت داونلود / سرت Load صفحات )
فقط اگه قيمت'ش رو يکمی میورد پايين عالی میشد
rollingf.gif

بالا