چون فکر کنم بدتر از پارس آنلاین توی ایران وجود نداشته باشه !!
1. قطعی بسیار
2. سرعت پایینتر از قرارداد
3. پشتیبانی ضعیف
4. قیمت بالا
5. اشکالات فنی بسیار
6. و... !
در کل اگر میخواهید قدر دایل آپ رو بدونید ، از پارس آنلاین سرویس بگیرید تا همیشه آفلاین باشید !!!
کاملا موافقم، برای آگاهی همشهری های خودم و همچنین دیگر اعضای محترم این فروم از وضعیت ADSL در شهر رشت لازم دیدم توضیحاتی رو اینجا بنویسم شاید به درد کسانی که در رشت ساکن هستند بخوره. من برای خونه ی خودمون از نماینده ی پارس آنلاین در رشت ( شرکت پارس وی ) سرویس ADSL گرفتم. الان مدت شش روز هست که سیستم اینجا از DHCP به PPPOE تغییر کرده. از روزی که این اتفاق افتاد کاهش محسوس سرعت برای من اتفاق افتاد و به نوعی از قبل بدتر شد. همچنین دوستان من هم که 256 دارن هم همینطور بودند ( دلیلش رو هنوز نمی دونم ) و همچنین محدودیت ماهیانه حدودآ 8 گیگ برای سرعت 128 و ماهیانه حدودآ 20 گیگ برای سرعت 256 هم به تازگی در رشت اعمال شده. گفتنی هست که بیشتر مشتری های پارس وی در رشت به خاطر محدود نبودن پهنای باند ماهیانه از اینا سرویس می گرفتن. وگرنه کسی اینجا طرف قیمت های بالای پارس آنلاین ( پارس وی در رشت ) و تازه با این محدودیت و سرعت بد نمیره. فقط بیست هزار تومن هزینه ی نصب و جالب اینجاست که بدونید یک مودم Symphony SY800 را به قیمت 60 هزار تومن فاکتور می کنند و به من هم به این قیمت قالب کردند ! در حالی که در سایت پارس آنلاین قیمت مودم رو زده 45 هزار تومن و به نظر من این یعنی دزدی ! چون مشتری اول میره سایت پارس آنلاین و قیمت ها رو مشاهده می کنه و بعد اقدام به خرید می کنه. و این عدم شفاف سازی فقط به ضرر مشتری هست و هر قیمتی دلشون میخواد مودم رو قالب می کنند.
در مورد برخورد این عزیزان و خیلی عذر می خوام، احمق فرض کردن مشتری هم باید نکته یی رو عرض کنم. پس از اعمال محدودیت، من به شرکت پارس وی زنگ زدم و نه تنها جواب من رو درست ندادن. تازه برای دلداری به من گفتن : این محدودیت فقط واسه دانلود هست ! اپلود حساب نیست !!! یعنی من حرف از این خنده دار تر نشنیدم. چطور ممکنه که فقط دانلود حساب باشه، حال اینکه من تو سایت پارس آنلاین دارم می بینم که چطور داره از پهنای باندم هر روز کم میشه. چه دانلود کنم و چه آپلود فرقی نمی کنه و حساب میشه. و اونها با توضیحات من هم زیر بار نرفتن. من بهشون گفتم لا اقل پهنای باند من رو در ماه زیادتر کنید و من پولش رو به شما میدم و در جواب گفتن که نه ممکن نیست !
وقتی به پارس آنلاین تهران هم زنگ زدم به مشکل رو مطرح کردم به من جواب درست ندادن و گفتن ما نمی تونیم در این ضمینه کاری کنیم و نماینده ی ما در شهر شما تصمیم میگیره ! هرچی اونا بگن ...
حالا من از شما می پرسم این هست رسم مشتری مداری ؟ یا این شعارها که میدن حق همیشه با مشتریه ؟ واقعا متاسفم.. فقط دوست دارم یکی از شرکت های ارایه ی خدمات پرسرعت از تهران در رشت نمایندگی بزنه تا ما از دست پارس آنلاین خلاص بشیم و دست این ادم های حرف نفهم از جیب مردم کوتاه بشه.