- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
سیاوش جان گمون نمی کنم با بازی ستتوس بتونی اور کنی چون اون فقط مال اومپ 200 هستااااا !!!
دوستان خسته نباشيد. اولين سوالم اينه كه نميدونم چرا نرم افزار persian date رو كه استفاده ميكنم اكثرا نشان دهنده باتريش 255 درصد رو نشون ميده:blink:
دوم اين كه واسه اوركلاك تايتن (cpu 400 سامسونگ) به وسيله battery status بايد تا چه عددي اوركلاك كنم؟ اصلا تا حالا كسي 400 سامسونگ رو اوركلاك كرده؟؟؟ فكر كنم آقاي دكتر يه مدت از اوركس استفاده ميكردن... دكتر جان اگه ميشه راهنمايي كنيد. حسين آقا هم كه معمولا در مورد سي پي يو اطلاعات خوبي ميداد از وقتي مدير شد ديگه اطلاعات نميده! (مثل يانگوم اگه همسر امپراطور ميشد!)
سپاس گذارم از لطف همه.
سلام به همه
خسته نباشيد
من تو اين فروم تازه واردم!
گوشي من جمين هست !
1 سوال دارم !!!
جريان microsoft .net چيه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :blink:
هموني كه واسه اجراي برنامه ها لازمه !!!!
و از كجا گير مياد ؟
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييي![]()
برنامه ی باتری ستتوس تنها برای اورکلاک سی پی یوهای ننگین اومپ 200 ، در خواستی از جناب بادی بیلدر
پارساي عزيز تازه دانلود كردم برم ببينم چي ميشه. در خصوص نشون دادن 255 درصدي ميزان باتري در persian date كسي چيزي نميدونه؟؟؟
1 خواهش داشتم از آقايون گل و خانوم ها ( كه فكر نكنم پيذا شه !!)
من خواستم برنامه ها را دانلود كنم ولي 1كي 2تا نيست كه ماشاالله !!!!!:blink:
مي خواستم ببينم كسي لطف ميكنه رو cd بزنه واسه من ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟
از شرمندگي اون عزيز هم در ميام !!!!
ممنونم !!!!
در مورد ویزبار ها اطلاعاتم کافی نیست
اما باتری ستتوس بهترینش اینه : ( بعضی ها توی ایکس دی ای میگن این ستینگ باعث بهتر شدن الاینمنت ها میشه )
![]()
![]()
مرسی رفیق .
یه برنامه هم من دارم اتچ می کنم - اون هم اورکلاک میکنه - بد نیست ، خوب هم نیست .
من شدیدا نیاز به برنامه noviiremote deluxe ver4.0 دارم لینکش از همه جا پاک شده نمی تونم دانلود کنم
اگه لطف کنید و کمکم کنید واقعا ازتون ممنون میشم
qteck -s200 : گوشی