• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سیاوش جان گمون نمی کنم با بازی ستتوس بتونی اور کنی چون اون فقط مال اومپ 200 هستااااا !!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان خسته نباشيد. اولين سوالم اينه كه نميدونم چرا نرم افزار persian date رو كه استفاده ميكنم اكثرا نشان دهنده باتريش 255 درصد رو نشون ميده:blink:
دوم اين كه واسه اوركلاك تايتن (cpu 400 سامسونگ) به وسيله battery status بايد تا چه عددي اوركلاك كنم؟ اصلا تا حالا كسي 400 سامسونگ رو اوركلاك كرده؟؟؟ فكر كنم آقاي دكتر يه مدت از اوركس استفاده ميكردن... دكتر جان اگه ميشه راهنمايي كنيد. حسين آقا هم كه معمولا در مورد سي پي يو اطلاعات خوبي ميداد از وقتي مدير شد ديگه اطلاعات نميده! (مثل يانگوم اگه همسر امپراطور ميشد!)
سپاس گذارم از لطف همه.

سیاوش جان ،
دور اورکلاک کردن سامسونگ ها رو خط بکش ، برنامه ای که مانوئل گفت ، برای اومپ هاست و اصلا کار نمی کنه روش
برنامه معروف سی پی یو ایکس اسکیلر ، ظاهرا ً الکی اور می کنه ، ولی در پرفورمانس تغییر نداره و می تونی بخونی تو سایت رسمی ش که از سامسونگ پشتیبانی نمی کنه و برای اینتل هست
تنها فکر کنم کpocket hack master هست که اونم ما هر بار و از هر ورژنی ش استفاده کردیم که اور کنیم، هنگ کرد
اخیرا برای سی پی یو های 2442 سامسونگ که روی ایکس 500 هست ، یک برنامه امده که ادعا می کنه اورکلاک می کنه و توی یک فروم روسی پیداش کردم ، آپش می کنم ، امتحان کن ببین می تونی کاری کنی

موفق باشی

فایل های ضمیمه

• ClockWizard_172.rar
    21.9 KB · نمایش ها: 2

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اگر در مورد برنامه SuperMemo کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم که چی هست و چطوری باید استفاده کرد؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه
خسته نباشيد
من تو اين فروم تازه واردم!
گوشي من جمين هست !
1 سوال دارم !!!
جريان microsoft .net چيه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :blink:
هموني كه واسه اجراي برنامه ها لازمه !!!!
و از كجا گير مياد ؟
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييي :D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه
خسته نباشيد
من تو اين فروم تازه واردم!
گوشي من جمين هست !
1 سوال دارم !!!
جريان microsoft .net چيه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :blink:
هموني كه واسه اجراي برنامه ها لازمه !!!!
و از كجا گير مياد ؟
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييي :D

یه فریم ور هستش که بمنظور پياده سازی و بکارگيری برنامه های مديريت يافته ، شی گراء و پيشرفته است . :blink:

دات نت ، روشی جديد بمنظور پياده سازی برنامه تحت ويندوز ( Desktop application ) را با استفاده از کلاس های فرم های ويندوز رو براتون داره.

دا ت نت، امکان تشريح خودکار عناصر نرم افزاری را ارائه و حمايت می کنه .

دات نت ، امکاناتی نظير : ارتباط بين زبان ها ، عناصر مستقل از زبان برنامه نويسی با قابليت استفاده مجدد و توارث در بين زبان ها را ارائه میده .

دات نت ، روش جديدی برای پياده سازی برنامه های مبتنی بر مرورگر ( برنامه های وب ) را با استفاده از کلاس های ASP.NET ، رو هم ارائه میده .

کلاس های ADO.NET مربوط به دات نت ، يک معماری جديد غير متصل برای دستيابی به داده ه از طريق اينترنت را ارائه میده .

دات نت ، امکان ايجاد سرويس های وب XML مستقل از پلات فرم را با استفاده از استانداردهائی نظير :

SOAP)Simple Object Access Protocol) و WSDL)Web Service Description Langauge ) ارائه میدهد .

دات نت، يک معماری جديد برای پياده سازی و بکارگيری اشياء راه دور را نیز ارائه میدهد .

دات نت ، تکنولوژی ها ی متعددی از ويندوز را حمايت میدهد .

برنامه رو از اینجا دانلود کنید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقای بادی بیلدر از توضیحات خوبتون تشکر میکنم

-------------------------------------------

سیاوش جان تونستی اور کنی !؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
برنامه ی باتری ستتوس تنها برای اورکلاک سی پی یوهای ننگین اومپ 200 ، در خواستی از جناب بادی بیلدر

فایل های ضمیمه

• BatteryStatusExt[1].1.04.build_0236.CAB
    142.3 KB · نمایش ها: 4

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برنامه ی باتری ستتوس تنها برای اورکلاک سی پی یوهای ننگین اومپ 200 ، در خواستی از جناب بادی بیلدر

مرسی رفیق .

یه برنامه هم من دارم اتچ می کنم - اون هم اورکلاک میکنه - بد نیست ، خوب هم نیست .

فایل های ضمیمه

• OmapClock.rar
    7 KB · نمایش ها: 7

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون ، حالا من پلاسش رو هم دارم اگه از رام جداش کردم میذارمش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان تونستی اور کنی !؟[/QUOTE]
پارساي عزيز تازه دانلود كردم برم ببينم چي ميشه. در خصوص نشون دادن 255 درصدي ميزان باتري در persian date كسي چيزي نميدونه؟؟؟
اديت شده در 6.14 بعد از ظهر... دكتر جان ممنون از لطفت ولي فايل اتچ شده اجرا نميشه. 2 بار دانلود كردم ظاهرا ايراد داره. به هر حال ممنونم. اين تايتن به نظرم خيلي كند مياد !

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
:)سلام
ممنونم از اون همه توضيح ! :D
دست شما درد نكنه
اجرتون با شركت HTC :lol:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
1 خواهش داشتم از آقايون گل و خانوم ها ( كه فكر نكنم پيذا شه !!)
من خواستم برنامه ها را دانلود كنم ولي 1كي 2تا نيست كه ماشاالله !!!!!:blink:
مي خواستم ببينم كسي لطف ميكنه رو cd بزنه واسه من ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟
از شرمندگي اون عزيز هم در ميام !!!!
ممنونم !!!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فکر نکنم بچه های پی پی سی قسمتی واسه پخش داشته باشن

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پارساي عزيز تازه دانلود كردم برم ببينم چي ميشه. در خصوص نشون دادن 255 درصدي ميزان باتري در persian date كسي چيزي نميدونه؟؟؟

چرا سیاوش جان
یواش یواش داره بوی هارد ریست میاد! :(

برای منم همین اتفاق افتاد،تو پرشین دیت باطری دقیقا رفت روی 255درصد چندروز بعد از این ماجرا ویندوز کلا باطری رو صفر نشون داد
هر کاری هم کردم که برگرده به حالت نرمالش اصلا نشد :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1 خواهش داشتم از آقايون گل و خانوم ها ( كه فكر نكنم پيذا شه !!)
من خواستم برنامه ها را دانلود كنم ولي 1كي 2تا نيست كه ماشاالله !!!!!:blink:
مي خواستم ببينم كسي لطف ميكنه رو cd بزنه واسه من ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟
از شرمندگي اون عزيز هم در ميام !!!!
ممنونم !!!!

کسی که میخاد دوچرخه سواری یاد بگیره
باید چند بار بخوره زمین و خودش بلند بشه رکابهاشو همزمان بزنه و تمرین کنه تا بشه یه دوچرخه سوار

شما باید خودت زحمشتو بکشی و از اینترنت کلی برنامه (برنامه های مورد نیازت) رو جمینت بریزی و از برنامه هات لذت ببری و خودت دنبال آپ تو دیت کردن برنامه هات باشی و یا اینکه یا ازشون متنفر بشی چون باعث شده جمینت قاطی کنه و مجبور بشی هارد ریست کنی!;)

یادت باشه داشتن پاکت پی سی بدون زحمت گرفتن برنامه و نصبش و آپ دیت کردنش و درست کردنش و راه انداختنش هیچ لذتی نداره

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ویزبار ها اطلاعاتم کافی نیست

اما باتری ستتوس بهترینش اینه : ( بعضی ها توی ایکس دی ای میگن این ستینگ باعث بهتر شدن الاینمنت ها میشه )

2hi8ryv.jpg

2dmdrm1.jpg

تو شكل دوم اولي كه min هستش رو يا آخري boost رو مثل شما تنظيم كردم همه ميمونه ولي اولي و دومي ميشه 69 نميدونم چرا؟؟؟ هيچ تاثيي هم روي سرعت نداشتش مشكل چيه ؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
در مورد 69 موندنش نمیدونم !
شما اون ورژنی رو که در صفحه ی قبل اتچ کردم رو نصب کنید

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من شدیدا نیاز به برنامه noviiremote deluxe ver4.0 دارم لینکش از همه جا پاک شده نمی تونم دانلود کنم
اگه لطف کنید و کمکم کنید واقعا ازتون ممنون میشم
qteck -s200 : گوشی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی رفیق .

یه برنامه هم من دارم اتچ می کنم - اون هم اورکلاک میکنه - بد نیست ، خوب هم نیست .

ببخشید که من پسته خودم رو کوت می کنم .

آقا این اورکلاکر روی جمین فوق العاده جواب میده ...

فقط کافیه سرعت رو روی 264 بگذارید - اونوقت تفاوتشو احساس میکنید .

سرعته منوها ، سرعت کپی کردن ، سرعت باز شدن فون و برقراری تماس و هر چیزی که فکرشو بکنید ( البته من توی بازی ها تستش نکردم ).

اما بهترین جایی که از تغییراتش خوشم اومد توی مدیا پلیر بودش - برای پخش WMV توی ظرفیت های بالا ( 100 مگ ) در حالت عادی فریم ها باسرعت پایین و بعضی جا ها فیلم اسلوموشن میشد اما وقتی اورکلاک میکنید ریل تایم پخش میشه .

در حالت دائم روی 240 بذارید خوبه - ولی اگه می خواهید آخرش باشه تا 264 هم تضمینه مشکلی پیش نمیاد .

لینک دانلود

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من شدیدا نیاز به برنامه noviiremote deluxe ver4.0 دارم لینکش از همه جا پاک شده نمی تونم دانلود کنم
اگه لطف کنید و کمکم کنید واقعا ازتون ممنون میشم
qteck -s200 : گوشی

نمی دونم نیاز حیاتی به یه ریموت چی میتونه باشه اما از اونجایی که ما دوست داریم صنعت پاکت پی سی دار بودن رو در کشورمون توسعه بدیم ( هر ایرانی یک پاکت پیسی ) :lol: من این برنامه رو اتچ میکنم .

فایل های ضمیمه

• NR Deluxe 4.0.rar
    948.2 KB · نمایش ها: 18
بالا