• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1)
راستی میشه به طور کامل بگی چطوری به wm6 تببدیلش کنییم؟ خودمون می تونیم؟
اخه هزار wm6 40 گرون تر بود .تو علاالدین

بابته WM6.0 چهل هزارتومن نـــــدیـــــــد - اگه سی دی رو از بازار بخرید 1000 هم نمیشه یه از اینترنت ( اگه سرعت کمه از کافی نت ) باز هم 1000 تومن خرجشه اما در عوض Sorce ویندوز رو همیشه داری

نصبش هم که خیلی راحته - یه چیری هم یاد میگیری - مثل خودم ( که رام چینی و عربی و انگلیسی را با هم قاطی کردم ) خیلی خوب شده اما باز هم باید عربایزر نصب کنی :blink:

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نرم افزار bluezard را نصب کردم بعد بهم میگه microsoft .net Framework را باید نصب کرده باشی.میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من نرم افزار bluezard را نصب کردم بعد بهم میگه microsoft .net Framework را باید نصب کرده باشی.میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم؟

سلام
این برنامه برای نصب خیلی از برنامه ها نیاز هست !!!
1- لینک برنامه توی 1-2 صفحه قبل هست!:happy:
2- منم این برنامه را نصب کردم ( bluezard )
ولی ظاهرا به هیچ دردی نمیخوره !!! چرا ؟ منم نمیدونم ! نه فایل دریافت میکنه نه هیچی !!!
دوستانی که تست کردن به ما هم بگن !!! :D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
آقایون گل من winmobile 6 میخوام بریزم روی JAMin !
1- بریزم یا نه ؟!
2- کسی لینک دانلود دست کاری نشده از winmobile 6 داره یا نه ؟ ؟ ؟ ؟
آخه ظاهرا دست کاری شدش دهن گوشی را ...... :blush:

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نرم افزار یک سری توضیحات پزشکی در خلاص شدن از درد و رنج در ناحیه دست هستش در مدت زمان 2 دقیقه ... البته 15 دقیقه خوندنش طول میکشه ولی چیز باحالیه واقعاً جواب میده .

AcuHangoverAnim.gif

Hangovers Remedy - Acupressure Guide 4.1

Requirements:
Requires 360kB of free memory (very small program)

• Arrived: Dec 18, 2006

توضیحات :

Features

- Step-by-step guide to relieving wrist and hand pain.
- Every step explains point location, direction of force, and duration of massage.
- No previous experience necessary.
- It is not necessary to massage active points on your own, you can ask somebody else to massage points for you.
- Total treatment duration 10 to 15 minutes.

How Acupressure Works

Stimulation of active points is thought to lead to increased release of endorphins. Endorphin is a natural body painkiller. Endorphin and morphine are chemically different molecules but, by coincidence, they have very similar 3-dimensional shape. This similarity in shape allows morphine to bind the endorphin receptor, reduce pain, and induce feeling of happiness.

Thus endorphin released by acupressure stimulation may lead to relaxation and normalization of body functions. Note: the full version is free
Please also consider these titles developed for You by MobileReference and SoundTells:
TRAVEL GUIDES AND PHRASEBOOKS: New York | Paris | London | Amsterdam | Boston | Miami | Chicago | Greece | Israel | Montreal | National Parks | more... - Search keywords mobilereference MEDICINE: Human Anatomy and Physiology | Human Nervous System | Neurophysiology | Neurochemistry | Biochemistry | Cell Biology | Acupressure Guide | more...- Search keyword mobilereference HEALTH: Acupressure Guide | First Aid Guide | Blood Pressure Tracker | Glucose Tracker | Temperature Tracker - FREE | Office Yoga | Sitting Yoga | Headache Remedy | Headache Diary | Hangover Remedy - FREE | Fertility Calendar | Contractions Calculator | Newborn Tracker | Quit Smoking Calculator | Sleep Well (audio) | Meditation (audio) | more...- Search keyword soundtells DIET: Calorie Burner-Diet Planner | Weight Tracker | Cholesterol Tracker | Cookbook | Cooking Alarm Clock - Search keyword soundtells SCIENCE: Human Anatomy and Physiology | Human Nervous System | Neurophysiology | Neurochemistry | Biochemistry | Cell Biology | Lightning Distance Calculator - FREE | Scientific Alarm Clock | more...- Search keyword mobilereference HISTORY: Art History Guide | American Presidents | World Religions | U.S. History | European History | more...- Search keyword mobilereference RELIGION: The World English Bible (Modern Translation) | The Holy Bible (American Standard Version) | more...- Search keyword mobilereference SPORTS: Pace Calculator (free) | Gym Journal | Heart Rate Calculator | Chess Guide | Chess Clock | Six Timer | Baseball Ball Speed Calculator | Office Yoga | Sitting Yoga - Search keyword soundtells HOBBIES AND GAMES: Feng Shui | Chinese Astrology Cookbook | Cooking Alarm Clock | more... - Search keyword mobilereference

دانــــــــــــــــــــــــلـــــــــود برنــــــــــــــــــــامــــــــــــــه

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
بابته WM6.0 چهل هزارتومن نـــــدیـــــــد - اگه سی دی رو از بازار بخرید 1000 هم نمیشه یه از اینترنت ( اگه سرعت کمه از کافی نت ) باز هم 1000 تومن خرجشه اما در عوض Sorce ویندوز رو همیشه داری

نصبش هم که خیلی راحته - یه چیری هم یاد میگیری - مثل خودم ( که رام چینی و عربی و انگلیسی را با هم قاطی کردم ) خیلی خوب شده اما باز هم باید عربایزر نصب کنی :blink:
اخه فروشنده میگفت که اگه یه ذره اشتباه توی نصب کنی گوشیت میره اون دنیا !!!

اقا مثل اینکه شما نوشته بودی WM6 رو داری که سالم هست قرار بود آپلود کنی اگه زحمتشو بکشی ممنون میشیم
چون گفته بودی ویندوزت مطمئن و با سرعت هست
راستی اگه WM6 نصب کنم فایل های که مربوط به WM5 هست و به صورت اینستال نشده روی گوشیمونه پاک میشه یا نه ؟
منظورم اینه که اگه به هر دلیلی خواستیم به WM5 قبلی تغییر ویندوز بدیم به همون ویندوزه که تو کارخونه روی گوشیم ریخته بود میرسیم یا نه باید یه WM5 دیگه رو گوشیمون بریزیم؟
دمت گرم

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2

اگه ممکنه یه جا آپلودش کن چون نسخه شما مثه اینکه نسخه خوبیه.
در ضمن اگه یه راهنمایی توپ هم واسه نصبش بدی که دیگه نور علا نوره که گوشیمون نره اون دنیا! آخه من تازه کارم:blink:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه ممکنه یه جا آپلودش کن چون نسخه شما مثه اینکه نسخه خوبیه.
در ضمن اگه یه راهنمایی توپ هم واسه نصبش بدی که دیگه نور علا نوره که گوشیمون نره اون دنیا! آخه من تازه کارم:blink:

چشم دوست عزیز آپ میکنم حدود 40 مگابایته باید فرصت کنم ... همین امروز دست به کار میشم .

اخه فروشنده میگفت که اگه یه ذره اشتباه توی نصب کنی گوشیت میره اون دنیا !!!

اقا مثل اینکه شما نوشته بودی WM6 رو داری که سالم هست قرار بود آپلود کنی اگه زحمتشو بکشی ممنون میشیم
چون گفته بودی ویندوزت مطمئن و با سرعت هست
راستی اگه WM6 نصب کنم فایل های که مربوط به WM5 هست و به صورت اینستال نشده روی گوشیمونه پاک میشه یا نه ؟
منظورم اینه که اگه به هر دلیلی خواستیم به WM5 قبلی تغییر ویندوز بدیم به همون ویندوزه که تو کارخونه روی گوشیم ریخته بود میرسیم یا نه باید یه WM5 دیگه رو گوشیمون بریزیم؟
دمت گرم

بعد هم 2 یا 3 تا مورد که اگه درست انجام بدید برای گوشیتون هیچ موردی پیش نخواهد آمد ( یکیش داشتن باتری در حدود 15 دقیقه کار - دومیش هم اینکه در هنگام انجام کار به هیچ وجه کانکشن یو اس بی قطع - جدا - نشه و... که بعداً توضیح خواهم داد .

در ضمن I-mate Jamin و Qtek S200 از جمله گوشی هایی هستند که DownGraid نمی شوند - یعنی دیگه امکان برگشت به نسخه قبلی ویندوز وجود ندارد .

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
این نرم افزار یک سری توضیحات پزشکی در خلاص شدن از درد و رنج در ناحیه دست هستش در مدت زمان 2 دقیقه ... البته 15 دقیقه خوندنش طول میکشه ولی چیز باحالیه واقعاً جواب میده .

AcuHangoverAnim.gif

Hangovers Remedy - Acupressure Guide 4.1

Requirements:
Requires 360kB of free memory (very small program)

• Arrived: Dec 18, 2006

توضیحات :

Features

- Step-by-step guide to relieving wrist and hand pain.
- Every step explains point location, direction of force, and duration of massage.
- No previous experience necessary.
- It is not necessary to massage active points on your own, you can ask somebody else to massage points for you.
- Total treatment duration 10 to 15 minutes.

How Acupressure Works

Stimulation of active points is thought to lead to increased release of endorphins. Endorphin is a natural body painkiller. Endorphin and morphine are chemically different molecules but, by coincidence, they have very similar 3-dimensional shape. This similarity in shape allows morphine to bind the endorphin receptor, reduce pain, and induce feeling of happiness.

Thus endorphin released by acupressure stimulation may lead to relaxation and normalization of body functions. Note: the full version is free
Please also consider these titles developed for You by MobileReference and SoundTells:
TRAVEL GUIDES AND PHRASEBOOKS: New York | Paris | London | Amsterdam | Boston | Miami | Chicago | Greece | Israel | Montreal | National Parks | more... - Search keywords mobilereference MEDICINE: Human Anatomy and Physiology | Human Nervous System | Neurophysiology | Neurochemistry | Biochemistry | Cell Biology | Acupressure Guide | more...- Search keyword mobilereference HEALTH: Acupressure Guide | First Aid Guide | Blood Pressure Tracker | Glucose Tracker | Temperature Tracker - FREE | Office Yoga | Sitting Yoga | Headache Remedy | Headache Diary | Hangover Remedy - FREE | Fertility Calendar | Contractions Calculator | Newborn Tracker | Quit Smoking Calculator | Sleep Well (audio) | Meditation (audio) | more...- Search keyword soundtells DIET: Calorie Burner-Diet Planner | Weight Tracker | Cholesterol Tracker | Cookbook | Cooking Alarm Clock - Search keyword soundtells SCIENCE: Human Anatomy and Physiology | Human Nervous System | Neurophysiology | Neurochemistry | Biochemistry | Cell Biology | Lightning Distance Calculator - FREE | Scientific Alarm Clock | more...- Search keyword mobilereference HISTORY: Art History Guide | American Presidents | World Religions | U.S. History | European History | more...- Search keyword mobilereference RELIGION: The World English Bible (Modern Translation) | The Holy Bible (American Standard Version) | more...- Search keyword mobilereference SPORTS: Pace Calculator (free) | Gym Journal | Heart Rate Calculator | Chess Guide | Chess Clock | Six Timer | Baseball Ball Speed Calculator | Office Yoga | Sitting Yoga - Search keyword soundtells HOBBIES AND GAMES: Feng Shui | Chinese Astrology Cookbook | Cooking Alarm Clock | more... - Search keyword mobilereference

دانــــــــــــــــــــــــلـــــــــود برنــــــــــــــــــــامــــــــــــــه
آقا فك كنم اين رو بايد ترد بقلي مي نوشتيد.
34.gif

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
من تقریبا تمام برنامه های هواشناسی رو روی گوشیم - Dopod 818 - امتحان کردم، ولی همشون بدون استثناء این مشکلو بوجود میارن. وقتی که Plugin اینارو تو Today Screen فعال میکنم، گوشی که Standby میشه، دیگه بالا نمیاد تا Soft Reset بکنی!!! مطمئنم که از پلاگین هستش، چون وقتی غیر فعالش کنم، هیچ مشکلی بوجود نمیاد. لازمه بگم همه برنامه های هواشناسی رو تو External Memory میریزم. مموریم هم هیچ مشکلی نداره، فقط نمیدونم مساله از چیه؟:(
اگه کسی اطلاعاتی در اینمورد داره، منو منت دارش بکنه و راهنماییم کنه...:rolleyes:
ممنون

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا فك كنم اين رو بايد ترد بقلي مي نوشتيد.
34.gif

شرمنده دوستان اشتباه شد من چون همیشه چهار تا فروم اصلیه پاکت پیسی توی اکسپلوررم بازه از این اشتباهها هم میشه ( پست نرم افزار رو اینجا زدم ) :baaasmile

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
[QUOTE/]
بعد هم 2 یا 3 تا مورد که اگه درست انجام بدید برای گوشیتون هیچ موردی پیش نخواهد آمد ( یکیش داشتن باتری در حدود 15 دقیقه کار - دومیش هم اینکه در هنگام انجام کار به هیچ وجه کانکشن یو اس بی قطع - جدا - نشه و... که بعداً توضیح خواهم داد .

در ضمن I-mate Jamin و Qtek S200 از جمله گوشی هایی هستند که DownGraid نمی شوند - یعنی دیگه امکان برگشت به نسخه قبلی ویندوز وجود ندارد .[/QUOTE]

حتی توی خود سی دی گوشی هم فایل ویندوز وجود نداره؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حالا که فروم ها دوباره پر بار شدند بگذارید یه سئوال هم ما از دوستان بزرگوار بپرسیم

دستگاهه من جمینه که مدتیه ( ازوقتی وین 6.0 جدید نصب کردم ) دیگه با یو اس بی شارژ نمیشه - چراغش روشن میشه و توی باتری ستینگ هم در حال پر شدنه اما عملاً هیچ شارژ نمیشه در ضمن بخاطر روشن بودن اون چراغ نارنجی و اکتیو سینک مصرف باتری بالاتر هم میره .

قبلاً هم وین 6.0 تاچ فلو روش بود ولی با اون شارژ یو اس بی فعال بود .

* اینو هم بگم که توی رجیستری هم رفتم هم مقداره یو اس بی شارژ رو 0 و هم 1 گذاشتم بازم شارژ نشد * :f34r:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
کمکککککککککککککککککککککک

من به اون روشی که body جون گفته بود خواستم تم ویستا نصب کنم !
اما تم ویسا نیماد فقط تم خود wisbar میاد !
چه کار کنم !؟؟ :blink:

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من بعد از 4 سريi-mate خريدن بالاخره يك HTC Touch از دوبي گرفتم كه باياس آن Arabic/English هست.تا هفته قبل كه در بين فروشندگان ايراني فقط ورژن English وجود داشت.اين ورژن كه دستگاه من داره ذاتا فارسي روش نصبه و هيچ پچ يا عربايزر جنبي نياز نداره.
هم براي اينكه يه بك آپ از باياس فعلي كه روي سي دي هاي داخل پك نبود بگيرم و هم براي اينكه بتونم اونو در اختيار بقيه علاقمندان بدارم دنبال يك برنامه ميگردم كه بتونه از باياس دستگاه يك ايميج بگيره به نحوي كه بعدا بشه اونو روي دستگاه هاي ديگه يا همين دستگاه( در صورت پاك شدن باياس) قرار داد.
اگر كسي اطلاعي داره يا راهنمائي ميتونه بكنه ممنون ميشم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
من بعد از 4 سريi-mate خريدن بالاخره يك HTC Touch از دوبي گرفتم كه باياس آن Arabic/English هست.تا هفته قبل كه در بين فروشندگان ايراني فقط ورژن English وجود داشت.اين ورژن كه دستگاه من داره ذاتا فارسي روش نصبه و هيچ پچ يا عربايزر جنبي نياز نداره.
هم براي اينكه يه بك آپ از باياس فعلي كه روي سي دي هاي داخل پك نبود بگيرم و هم براي اينكه بتونم اونو در اختيار بقيه علاقمندان بدارم دنبال يك برنامه ميگردم كه بتونه از باياس دستگاه يك ايميج بگيره به نحوي كه بعدا بشه اونو روي دستگاه هاي ديگه يا همين دستگاه( در صورت پاك شدن باياس) قرار داد.
اگر كسي اطلاعي داره يا راهنمائي ميتونه بكنه ممنون ميشم.

اولاً که مبارکه
بهزاد جان من فکر میکنم شما می تونید با تغییرات توی رجیستری که در بخش ( حقه های رجیستری هست ) Extended Rom گوشیتون رو آشکار کنید ( البته اگه پنهان باشه که 90 درصد اینطوره ) بعد یه کپی از اون بگیرید .

دوستان علاقه مند هم میتونند Ex Rom دستگاهشونو آشکار و UnLock کنند و این رام رو توش کپی کنند - که کاری بس خطرناک است .

در ضمن برادر شما نیاز به برداشتن نسخه پشتیبان برای خود ندارید چون 100 بار هم که Hard Restet کنید باز هم توی Ex Rom دستگاهتون اون نسخه رو دارید . امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم :blush:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
برای رجیستر کردنش یک فایل تکست هستش که اتچ میکنم

مشکل در نصب رو هم میتونید با خواندن 2 صفحه ای که در مورد تم و نحوه نصب آن صحبت شده رو برطرف کنید .

من اون 2 صفحه را کامل خوندم !!!
و کارا او هم انجام دادم

میگما اون فایلی را که توی theme باید بریزم باید replace کنم یا کنار همون فایل desktope قبلی بگذارم ؟ ؟ ؟

در ضمن در مورد nero هم این طوری تو ذوق بچه نمیزنن !!! :hmm:
خب من تازه کشفیدم !!!! :blink:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
راستی من لینک اون 2تا صفحه را گم کردم
اگر میشه 2باره میگذارین برام ؟ ؟ ؟ ؟
مرسی:D

beh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

میشه یکی به من کمک کنه خواهش می کنم
من یک گوشی goldfish X500 دارم با wm5
وقتی برنامه دیکشنری بابیلون رو روش نصب کردم گفت باید ریست کنم منم ok کردم حالادیگه گوشه بالا نمیاد
حتی باطری اون رو یکبار در آوردم که شاید حافظه پاک شه ولی فقط صفحه اول ویندوز رو نشون میده و همونجا می مونه

من چی کار کنم ؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان سلام

میشه یکی به من کمک کنه خواهش می کنم
من یک گوشی goldfish X500 دارم با wm5
وقتی برنامه دیکشنری بابیلون رو روش نصب کردم گفت باید ریست کنم منم ok کردم حالادیگه گوشه بالا نمیاد
حتی باطری اون رو یکبار در آوردم که شاید حافظه پاک شه ولی فقط صفحه اول ویندوز رو نشون میده و همونجا می مونه

من چی کار کنم ؟

تنها راه اینه که گوشی رو HARD Reset بکنی
طریقه این کارم باید از ETEN دار ها بپرسی چون هر مدل فرق داره

بالا