• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
میخام برای امتحان تافل اماده بشم باید چه گار کنم؟ کلاسی کتابی ؟ لیسنینگم حیلی ضعیفه درک مطلبم امیدوارکننده نیست. اصلا به نطرتون تافل بهتره یا ایلس؟ و اینکه مدرک زبان بینالمللی برای کسی که فلا امکان ادامه تحسیل در خارج را نداره فایده داره؟ مثلا میشه با این مدرک جایی استخدام بشه یا تدریس کنه؟

همینک نیازمند یاری سبزشما هستیم:blush:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
میخام برای امتحان تافل اماده بشم باید چه گار کنم؟ کلاسی کتابی ؟ لیسنینگم حیلی ضعیفه درک مطلبم امیدوارکننده نیست. اصلا به نطرتون تافل بهتره یا ایلس؟ و اینکه مدرک زبان بینالمللی برای کسی که فلا امکان ادامه تحسیل در خارج را نداره فایده داره؟ مثلا میشه با این مدرک جایی استخدام بشه یا تدریس کنه؟

همینک نیازمند یاری سبزشما هستیم:blush:

خب دوست عزیز در مورد شما باید بگم که آیلتس برای افرادی هست که میخوان برن خارج تز کشور و در اونجا زندگی کنن یا درس بخونن و یا کار کنن و یا هر چیز دیگه که مربوط به وانجا و مسائل اجتماعی و اقتصادی افراد در اون باشه

شما که میگین نمیخواین خارج برید و در ضمن تا بحال کسی رو با داشتن مدرک آیلتس ندیدم که بیاد و کار کنه البته در موسسات زبابی چون امتحان آیلتس با تافل کاملا فرق داره و هرکدوم به منظور خواصی هست و تافل هست که بیشتر مورد قبول موسساتآموزشی بوده و اجازه کار کردن رو به شما میدن

اما در مورد راهنمایی برای ادامه کارتون باید بگم که:

در اینجا تاپیک های زیادی هست که میتونه به شما کمک کنه:

تاپیک اصطلاحات که در اون جولات زیبا و واژه ای روزمره آموزش داده میشه که بسیار کاربردی هم هستن هم در انمتحانات و هم جهت یادگیری یک زبان

جهت تقویت مهارت گفتاری خود و یادگیری بیشتر کلمات انگلیسی میتونید به تا پیک let's enjoy english برین و جمله بندی خودتون رو تقویت کنید

هرگونه سوالی در ضمینه ادامه یادگیری زبان و چگونگی یادگیری کلمات در بهترین و کوتاه ترین زمان و غیره میتونید در تاپیک ادامه یادگیری زبان مطرح کنید

هرگونه سوالی در مورد گرامر و دیگر نکات زبان از جمله گفتاری و نوشتاری میتونید در تاپیک advanced english learning مطرح کنید

هرگونه سوالی در زمینه اشکالات شما در نحوه انتخاب بهترین کتاب و نوار های آموزشی میتونید در تاپیک دذخواست کتاب مطرح کنید:)

هرگون سوالی در زمینه ترجمه کلماتی که اطمینان از انگلیسی بودن آن ندارید و دنبال ترجمه اونها هستید میتونید در تاپیک زبان شناسی مطرح کنید تا کلیه اطلاعات مربوط به کلمه در اختیار شما قرار بگیرد

هرگون مشکلی در مورد ترجمه متون و عبارات زبان انگلیسی که بنظر براتون مشکل هست میتونید به تاپیک رفع اشکال مراجعه کنید

در کل سر شما رو به درد نیارم گرچه بخش زبان فرومی است با حجم ترافیکی کمی از کاربران و بسیار خلاصه هست اما کلی و جمع و جور بوده که بسیاری از مطالب آموزشی رو در بر میگیره:)

و هرگونه مشکلی در زمینه نحوه اطلاع رسانی و نحوه برزگزاری امتحانات تافل و آیلتس به همرا هزینه و بهترین موسساتی که چنین خدماتی را ارائه میکنن میتونید در تاپیک های آخرین محلت ثبت نام آزمون تافل و حتی آیلتس مطرح کنید

افراد زیادی هستمن که در ضمینه زبان میتونن به شما کمک کنن چراکه اکثر کاربران از سطح علمی خوبی برخوردار هستن و همگی به نوعی در تمامی زمینه ها تجربهای هر چند کوتاه مدت اما جامع و پویا دارند (به قول انگلیسی ها dynamic):)

در ضمن جسارتهو شاید هم من اشتباه میکنم ولی تاپیک شما یه تاپیک تکراری بود و میتونتید در بخش ادامه یادگیری زبان مطرح کنید این سوالتون رو:)

گرچه مطمئنا من جواب درستی ندادم به شما ولی نه تنها من بلکه هیچ کسدیگری نمیتونه به ما راهنمایی کلی بکنه که چکار کنید چون شناخت خوب ودقیقی رو کسی از شما نداره

پیشنهاد من اینه که ابتدا شما به اینجا بیاین و در تاپیکها شرکت کنید و خوذدتون رو بسنجید که چطور هستین ودر همین راستا کلیه کاربران نیز از شما بهطبع شناختی خواهند یافت و در آن موقع شما میتونید با راهنمایی بهتر و شایسته تری از طرف دوستان مواجه بشین و اینطوری پولتون رو هم دور نمیریزید و سردر گم نمیمونید
حتی خود بنده و تعدائی از کاربران میخوایم یه کنفرانس رو در یاهو هر چند وقت یک باز بذاریم و با هم انگلیسی صحبت کنیم که در این صورت ضریب اشکالات بچه ها بسیار کاهش خواهد یافت:) شما هم میتونید شرکت کنید چرا کهاصلا ضرری نداره:)
در ضمن خود من دارم یک فایل سوالات آزمون تافل رو دانلود میکنم که دیگه چیزی نمونده اگه بخواین اون رو هم در اختیارتون قرار میدم:)

shadiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه ارشد رشته مترجمی و یا آموزش چه تافلی خوبه ؟میشه کمکم کنید

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
الان دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران داره برای تافل و آیلتس ثبت نام میکنه:)

آخرین مهلت ثبت نام:
30/8/86

تاریخ آزمون تعیین شطح:
2/9/86

هزینه ثبت نام:

تافل 7000 تومان

آیلتس 7000 تومان

مکالمه 3000 تومان

پرداخت به نام حساب دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران :)

شماره حساب:
18711869
بانک تجارت شعبه اردیبهشت

برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید:

82089178

یادم نبود که بگم:)
1قطعه عکس هم لازم داره..
آدرسش رو هم که همه بلدن:)
خیابان کارگر شمالی...جنب دانشکده تربیت بدنی هست طبقه همکف

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب طبق قولی که داده بودم نمونه سوالات تافل سال های گذشته رو برای دوستان میذارم:)

Advanced English Learning

لینک رو کلیک کنید:)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام خدمت دوستان
تافل برای 2008 باز شده و برای ژانویه و فوریه ثبت نام می کند

شیما

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامـــــــــــــــــ

از شیراز هستم و تا نوروز باید تافل یا ایلس بگیرم.
من چه کنم؟؟؟؟:(

مرسی شیما:rolleyes:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلامـــــــــــــــــ

من چه کنم؟؟؟؟:(

مرسی شیما:rolleyes:
اگه منظورتون روش درس خوندنه که باید توی تاپیک مربوطه مطرح کنید ، اما اگه منظورتون ثبت نام و کلاس و ایناس که همین جا درسته و ایشالا دوستان جواب بدن ...

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
کسی از دوستان راجع به اینکه مدرک تافل یا حالا ایلس در چه زمینه هایی کاربرد بهتری داره توضیحی میتونه بده!
مرسی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کسی از دوستان راجع به اینکه مدرک تافل یا حالا ایلس در چه زمینه هایی کاربرد بهتری داره توضیحی میتونه بده!
مرسی
کاربرد از چه نظر ؟ ... خب این یه مدرک که میزان تسلط انگلیسی شما رو مشخص و ثابت می کنه ... کاربردش بیشتر تو محیط های آکادمیکه ... یعنی فلان دانشگاه یا فلان کشور میگه متقاضیان باید نمره تافل یا آیلتس شون بالاتر از این حد نصاب باشه ....

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
کاربرد از چه نظر ؟ ... خب این یه مدرک که میزان تسلط انگلیسی شما رو مشخص و ثابت می کنه ... کاربردش بیشتر تو محیط های آکادمیکه ... یعنی فلان دانشگاه یا فلان کشور میگه متقاضیان باید نمره تافل یا آیلتس شون بالاتر از این حد نصاب باشه ....

خوب نمیشه باهاش تدریس کرد یا موسسه تاسیس کرد؟کاربردش توی ایران چیه؟به چه درد میخوره اینجا؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلامـــــــــــــــــ

من چه کنم؟؟؟؟

مرسی شیما
پس شما برای تافل الان باید ثبت نام کنید
پس بروید پروفایل باز کنید و سپس به سازمان سنجش مراجعه کنید و برای ثبت نام اقدام کنید
موفق باشید

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی
تافل و یا آیلتس اکادمیک برای تحصیلات دانشگاهی در خارج هست
و اگر شما این مدرک را در ایران داشته باشید شاید در تدریس دادن به شما کمکی بکند

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب نمیشه باهاش تدریس کرد یا موسسه تاسیس کرد؟کاربردش توی ایران چیه؟به چه درد میخوره اینجا؟
منم زیاد دیدم که موسسات مختلف تافل یا آیلتس (بخصوص اولی) رو بعنوان مدرک قبول داشته باشند ... بالاخره یه چیز معتبره دیگه ...

شیما

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس شما برای تافل الان باید ثبت نام کنید
پس بروید پروفایل باز کنید و سپس به سازمان سنجش مراجعه کنید و برای ثبت نام اقدام کنید
موفق باشید

سلام.

ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدید. :)
من فردا(5شنبه) دارم می یام تهران اگه باید کاری تهران انجام بدم لطفا زودتر بگید.

مرسی شیما

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
منم زیاد دیدم که موسسات مختلف تافل یا آیلتس (بخصوص اولی) رو بعنوان مدرک قبول داشته باشند ... بالاخره یه چیز معتبره دیگه ...
مرسی:happy:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام.

ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدید.
من فردا(5شنبه) دارم می یام تهران اگه باید کاری تهران انجام بدم لطفا زودتر بگید.

مرسی شیما

سلام دوست عزیز
به لینک زیر مراجعه کنید و یا به دوصفحه قبل
که در باره نحوه ثبت نام و شهرهایی که تافل برگزار می شود اشاره شده است
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1392570&postcount=168

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلامـــــــــــــــــ

من چه کنم؟؟؟؟

مرسی شیما

ای وای و ای وای و ای وایییییییییییییییی

کاش من بودم......به هر حال اگه بازم به اینجا مییاین جواب شما پیش من هست:)
من با این پی تی توی باز کردن و ئائن پست کمی مشکل دارم...با دایل آپ تا زمانی که این adsl وصل شه...توی یاهو اگه خواستین من جوابتون رو بطور کامل میدم...:)و اینکه چکار کنید...:)و کجا برین ....و اینکه پیش چه کسانی برین...اگه بخواین براوتن معرفی کنم البته موسسه نه...اشخاص و افرادی که سالها در این ضمینه سابقه دارن...:)

بنظرت شاید عبارت درستی هست؟

اگه شما هدفتون تدریس هست....دنبال هیچ کدومشون نرید...و پول خودتون رو هم دور نریزد...من چون کمی کار دارم باید برم...شب هستم . جوابتون رو کامل میدم....

کسی از دوستان راجع به اینکه مدرک تافل یا حالا ایلس در چه زمینه هایی کاربرد بهتری داره توضیحی میتونه بده!مرسی

این سوال شما خودش یه طومار هست....اصلا شما هدفتون چی هست؟چه زمینه هایی رو مد نظر دارین...چون هر کدوم جای خودش رو داره....بصورت ساده تافل مدرک سواد هست و شغلی که اگه مایل باشین و اجباری هم در اون در کار نیست که دنبالش برین..اما اگه قصد سفر کردن یعنی کار کردن رو دارین..خب آیلتس هست نه تافل...شما بگین چه زمینه رو دوست دارین که بهش بپردازین تا بنده و دیگر دوستان به شما کمک کنیم....شما هم اگه واقعا بدونم هدفتون اونی هست که خیلی ها دنبالش هستن به نظر من دنبال تافل و آیلتس نرید..بجاش کار دیگه ای بکنید که همه چی رو یه جا داشته باشید....:)راه حل من ساده هست...اما 3 چیز نیاز داره....

استعداد
پشتکار
استاد خوب

اینا رو قبلا هم گفتم.....اگه دوست داشته باشین تا به شما هم بگم؟.....(همونی که به سیمای عزیز میگم):)

یه نکته جالب توجه ما یه هفته نبودیم همه بسیج شدن و امودن اینجا....:)حالا که من اومدم همه فراری میشن..انگاریی روح دیدن:lol:

گفتم کمی بخندیم...حال و هوای تاپیک عوض شه...:)

hmalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال: آيا براي ثبت‌نام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟

بالا