میخام برای امتحان تافل اماده بشم باید چه گار کنم؟ کلاسی کتابی ؟ لیسنینگم حیلی ضعیفه درک مطلبم امیدوارکننده نیست. اصلا به نطرتون تافل بهتره یا ایلس؟ و اینکه مدرک زبان بینالمللی برای کسی که فلا امکان ادامه تحسیل در خارج را نداره فایده داره؟ مثلا میشه با این مدرک جایی استخدام بشه یا تدریس کنه؟
همینک نیازمند یاری سبزشما هستیم:blush:
خب دوست عزیز در مورد شما باید بگم که آیلتس برای افرادی هست که میخوان برن خارج تز کشور و در اونجا زندگی کنن یا درس بخونن و یا کار کنن و یا هر چیز دیگه که مربوط به وانجا و مسائل اجتماعی و اقتصادی افراد در اون باشه
شما که میگین نمیخواین خارج برید و در ضمن تا بحال کسی رو با داشتن مدرک آیلتس ندیدم که بیاد و کار کنه البته در موسسات زبابی چون امتحان آیلتس با تافل کاملا فرق داره و هرکدوم به منظور خواصی هست و تافل هست که بیشتر مورد قبول موسساتآموزشی بوده و اجازه کار کردن رو به شما میدن
اما در مورد راهنمایی برای ادامه کارتون باید بگم که:
در اینجا تاپیک های زیادی هست که میتونه به شما کمک کنه:
تاپیک اصطلاحات که در اون جولات زیبا و واژه ای روزمره آموزش داده میشه که بسیار کاربردی هم هستن هم در انمتحانات و هم جهت یادگیری یک زبان
جهت تقویت مهارت گفتاری خود و یادگیری بیشتر کلمات انگلیسی میتونید به تا پیک let's enjoy english برین و جمله بندی خودتون رو تقویت کنید
هرگونه سوالی در ضمینه ادامه یادگیری زبان و چگونگی یادگیری کلمات در بهترین و کوتاه ترین زمان و غیره میتونید در تاپیک ادامه یادگیری زبان مطرح کنید
هرگونه سوالی در مورد گرامر و دیگر نکات زبان از جمله گفتاری و نوشتاری میتونید در تاپیک advanced english learning مطرح کنید
هرگونه سوالی در زمینه اشکالات شما در نحوه انتخاب بهترین کتاب و نوار های آموزشی میتونید در تاپیک دذخواست کتاب مطرح کنید
هرگون سوالی در زمینه ترجمه کلماتی که اطمینان از انگلیسی بودن آن ندارید و دنبال ترجمه اونها هستید میتونید در تاپیک زبان شناسی مطرح کنید تا کلیه اطلاعات مربوط به کلمه در اختیار شما قرار بگیرد
هرگون مشکلی در مورد ترجمه متون و عبارات زبان انگلیسی که بنظر براتون مشکل هست میتونید به تاپیک رفع اشکال مراجعه کنید
در کل سر شما رو به درد نیارم گرچه بخش زبان فرومی است با حجم ترافیکی کمی از کاربران و بسیار خلاصه هست اما کلی و جمع و جور بوده که بسیاری از مطالب آموزشی رو در بر میگیره
و هرگونه مشکلی در زمینه نحوه اطلاع رسانی و نحوه برزگزاری امتحانات تافل و آیلتس به همرا هزینه و بهترین موسساتی که چنین خدماتی را ارائه میکنن میتونید در تاپیک های آخرین محلت ثبت نام آزمون تافل و حتی آیلتس مطرح کنید
افراد زیادی هستمن که در ضمینه زبان میتونن به شما کمک کنن چراکه اکثر کاربران از سطح علمی خوبی برخوردار هستن و همگی به نوعی در تمامی زمینه ها تجربهای هر چند کوتاه مدت اما جامع و پویا دارند (به قول انگلیسی ها
dynamic)
در ضمن جسارتهو شاید هم من اشتباه میکنم ولی تاپیک شما یه تاپیک تکراری بود و میتونتید در بخش ادامه یادگیری زبان مطرح کنید این سوالتون رو
گرچه مطمئنا من جواب درستی ندادم به شما ولی نه تنها من بلکه هیچ کسدیگری نمیتونه به ما راهنمایی کلی بکنه که چکار کنید چون شناخت خوب ودقیقی رو کسی از شما نداره
پیشنهاد من اینه که ابتدا شما به اینجا بیاین و در تاپیکها شرکت کنید و خوذدتون رو بسنجید که چطور هستین ودر همین راستا کلیه کاربران نیز از شما بهطبع شناختی خواهند یافت و در آن موقع شما میتونید با راهنمایی بهتر و شایسته تری از طرف دوستان مواجه بشین و اینطوری پولتون رو هم دور نمیریزید و سردر گم نمیمونید
حتی خود بنده و تعدائی از کاربران میخوایم یه کنفرانس رو در یاهو هر چند وقت یک باز بذاریم و با هم انگلیسی صحبت کنیم که در این صورت ضریب اشکالات بچه ها بسیار کاهش خواهد یافت

شما هم میتونید شرکت کنید چرا کهاصلا ضرری نداره

در ضمن خود من دارم یک فایل سوالات آزمون تافل رو دانلود میکنم که دیگه چیزی نمونده اگه بخواین اون رو هم در اختیارتون قرار میدم