• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی بازی های کامپیوتری و XBOX360

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اگه ميشه ليست فروش رو براي منم بفرستيد
[email protected]

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
ok مشکلی نداره چند روز دیگه هم صبر میکنیم :D
بازی FEAR نیاز به قسمتهای قبلی هم داره واسه نصب یا مجزا نصب میشه ؟؟

مرسی که صبر می کنید :happy:- نه بازی FEAR، کامل هست و نیازی به فیر اصلی نداره . یعنی STAND ALONE هست :)

سلام عزیزم من پولو ریختم شماره فیش رو هم برات فرستادم به همراه ادرس بهت رسیده ؟

بله وحید جان، رسیده. شنبه براتون پست میشه :)

salam
agha ye soal man be che hesabi bayad pol berizam age in gamaro bekham.badam in link ke to page 1 dadi in gamehaye jadido tosh nadare .age mishe ye link ya list az akharin gamhaye omade mojod ham bede ke albate ro DVD bashan. thxxxx a a lot:cool:

سلام دوست عزیز. یه لیست توپ دارم می سازم، که ایشالله تا شب تموم میشه و لینکشو می ذارم توی صفحه اول. این لینک کامل هست و بلافاصله هم آپدیتش می کنم. برای سفارش هم شما باید تعداد دی وی دی هایی که میخواهید را مشخص کنید، بعد با توجه به قیمتهایی که توی پست اول هست، پول رو به حسابی که بهتون پی ام خواهم زد، واریز می کنید. بعد هم من توی اولین فرصت براتون پست می کنم :cool:

آقا بالاخره این pro street یه dvd شد یا دو تا ؟؟؟

راستشو بخواین، شده یک دی وی دی و یک سی دی :wacko: در واقع اگه شما یه بازی دیگه هم بخواهی که دی وی دیش 700 مگ خالی باشه، من قسمت اضافه پرواستریت را روی اون می ریزم. مثال:
DVD1 : Gears Of War_1
DVD 2 : Pro Street _1
DVD 3 : Gears Of War _ 2 , Pro Street _ 2
یا اگه فقط پرواستریت می خواین، میشه یه دی وی دی و یه سی دی :blink:

اگه ميشه ليست فروش رو براي منم بفرستيد
[email protected]

تا شب، لیست جدید را براتون می فرستم :happy:

yegane

Registered User
لایک‌ها
2
احمد جان، اگه میشه تعداد دی وی دی بازی های صفحه پیش را بزن، در ضمن این بازی ها کاملند؟
Guitar Hero 3
Soldier Of Fortune Payback

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
احمد جان، بالاخره لیست کامل شد و توی صفحه اول گذاشتمش. اگه اونو دانلود کنی، همه اطلاعات توش نوشته شده. حالا باز برای راحتی کارت این تعداد دی وی دی هاست:
Black Site : 3DVD - S.O.F : 1dvd - Kane & Lynch : 2 DVD - Company... : 2DVD - Witcher : 2DVD - Viva : 2DVD - Guitar : 1DVD - NHL 08 : 1DVD - EE3 : 2DVD - Supereme ... : 2DVD - Rcae07 : 1DVD
بازیهایی هم کف گفتی، سالم و کامل هستند. من خودم امتحانشون کردم :)

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام عزیزم اگر مال منو فرستادی شماره پی گیری رو بده :rolleyes:

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
وحید جان، برات پی ام زدم :happy:

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه شماره رهگیری رو برای من هم بفرستید . ممنون میشم

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
مرسی عزیزم بی صبرانه منتظرشون می مونم:lol:

راستی لیست بازی هارو چرا اکسل کردی من ندارم می خوام لیستو ببینم بکنش ورد دیگه :D:blush:

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
اگه میشه شماره رهگیری رو برای من هم بفرستید . ممنون میشم

کوروش جان، براتون فرستادم :happy:

مرسی عزیزم بی صبرانه منتظرشون می مونم:lol:

راستی لیست بازی هارو چرا اکسل کردی من ندارم می خوام لیستو ببینم بکنش ورد دیگه :D:blush:

وحید جان، به خاطر اینکه بچه ها راحتتر باشن و مثلا بتونن بر حسب امتیاز یا کمپانی یا حتی تاریخ انتشار فیلترش کنن، من لیستو اکسل کردم. حالا واسه خاطر شما هم که شده، حتما یا ورد یا پی دی افشو می سازم. :rolleyes:

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برام میل زدی ؟ پس چرا نرسیده بود به دستم :( میشه یک بار دیگه بزنی plz یا همینجا بگی؟ ممنون

Kubaiashi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من فردا کار قبل از اینکه برم سرکار برات پی ام می زنم و شماره فیش رو می گم. شما هم هروقت تونستی برام پستش کن. فقط به جای تایم شیفت، S.O.F را می خوام. یادت باشه :p

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره رهگیری رو زدم تو سایت گفت هیچ مرکز پستی بسه شما رو دریافت نکرده :D چیکارش کنم ؟؟

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میشه لطفا لیست را برای من هم بفرستید؟
ممنون میشم

کوچیک شما علی:)

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
آقا من فردا کار قبل از اینکه برم سرکار برات پی ام می زنم و شماره فیش رو می گم. شما هم هروقت تونستی برام پستش کن. فقط به جای تایم شیفت، S.O.F را می خوام. یادت باشه :p

همین الان شماره فیشت رسید، ایشالله تا ظهر پست می کنم و بعد خبرت می کنم. اون S.O.F هم برات می فرستم
شماره رهگیری رو زدم تو سایت گفت هیچ مرکز پستی بسه شما رو دریافت نکرده :D چیکارش کنم ؟؟

کوروش جان، من از این کارهای پست سردر نمیارم، شما اگه تا فردا هم دستت نرسید، برو به پستتون و شماره رهگیری را بهشون بده تا خودشون رهگیری کنن. این که نوشته، گمون کنم منظورش اینه که بسته از شهر من خارج شده، ولی هنوز توی راهه و به شهر شما نرسیده.

سلام
میشه لطفا لیست را برای من هم بفرستید؟
ممنون میشم

کوچیک شما علی:)

علی جان، تمام لیستها توی پست اول همین تاپیک هست. اونجا می تونید هرلیستی که خواستید را دانلود کنید :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
need for speed pro street
FEAR
gears of war
Call of duty 4
fifa manager 08
Soldier Of Fortune PayBack
من اینارو میخوام !
میشه شرایط رو برام پی ام کنید !
ممنون

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
دوست عزیز، براتون پی ام زدم :happy:
در ضمن آنریل 3 و بیو ولف، تا پنجشنبه آماده میشند. متأسفانه با اومدن اینها، ماه زیبای نوامبر بازی، دیگه تموم میشه و تک و توک بازی خوب میایند:(

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام عزیزم الا دی وی دی ها رسید اما من بازی c3c رو گذاشتم دی وی دی یک تموم شد و گفت دو رو بزار دو رو گذاشتم باز رد نشد و همچنان گفت دی وی دی دو رو بزار رفتم تو ش دیدم اینم ستاپ داره تازه رو ستاپشم که می زنی نصفه ارور می ده بعد بازی dawn of war رو نصب کردم که موردی نداشت نصب شد بعدش بازی world isn conflict رو گذاشتم و برای نصب یه قسمت داره که باید روی گزینه اسکپت بری اما اون غیر فعاله بقیه رو هم هنوز چک نکردم چیکا کنم :(

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسته امروز رسید دستم . خیلی ممنون . نصب میکنم خبرشو میدم بهتون :D

NFS PROSTREET : تست شد
CRYSIS : هنوز تست نشده
HALF LIFE 2 : هنوز تست نشده
JERICHO : هنوز تست نشده
BIOSHOCK : هنوز تست نشده
GEARS OF WAR : هنوز تست نشده

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام عزیزم الان دی وی دی ها رسید اما من بازی c3c رو گذاشتم دی وی دی یک تموم شد و گفت دو رو بزار دو رو گذاشتم باز رد نشد و همچنان گفت دی وی دی دو رو بزار رفتم تو ش دیدم اینم ستاپ داره تازه رو ستاپشم که می زنی نصفه ارور می ده بعد بازی dawn of war رو نصب کردم که موردی نداشت نصب شد بعدش بازی world isn conflict رو گذاشتم و برای نصب یه قسمت داره که باید روی گزینه اسکپت بری اما اون غیر فعاله بقیه رو هم هنوز چک نکردم چیکا کنم :(

دوست عزیز، برای حل شدن مشکل C&C3 ، شما باید هردوتا دی وی دی را توی یک پوشه کپی کنید، بعد نصبش کنید. اون World In Conflict هم اگه ممکنه عنوان یا متن پنجره و یا بهتر، عکس از نصب را بذارید تا بگم چیکارش کنید :happy:
بسته امروز رسید دستم . خیلی ممنون . نصب میکنم خبرشو میدم بهتون :D
ممنون که خبر دادی. ایشالله راضی باشی

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
بسته رسيد... نصب كردم هر سه تا اجرا شد
biggrinsmiley.gif

بالا