اگه ميشه ليست فروش رو براي منم بفرستيد
[email protected]
[email protected]
ok مشکلی نداره چند روز دیگه هم صبر میکنیم![]()
بازی FEAR نیاز به قسمتهای قبلی هم داره واسه نصب یا مجزا نصب میشه ؟؟
سلام عزیزم من پولو ریختم شماره فیش رو هم برات فرستادم به همراه ادرس بهت رسیده ؟
salam
agha ye soal man be che hesabi bayad pol berizam age in gamaro bekham.badam in link ke to page 1 dadi in gamehaye jadido tosh nadare .age mishe ye link ya list az akharin gamhaye omade mojod ham bede ke albate ro DVD bashan. thxxxx a a lot![]()
آقا بالاخره این pro street یه dvd شد یا دو تا ؟؟؟
اگه ميشه ليست فروش رو براي منم بفرستيد
[email protected]
اگه میشه شماره رهگیری رو برای من هم بفرستید . ممنون میشم
مرسی عزیزم بی صبرانه منتظرشون می مونم:lol:
راستی لیست بازی هارو چرا اکسل کردی من ندارم می خوام لیستو ببینم بکنش ورد دیگه:blush:
آقا من فردا کار قبل از اینکه برم سرکار برات پی ام می زنم و شماره فیش رو می گم. شما هم هروقت تونستی برام پستش کن. فقط به جای تایم شیفت، S.O.F را می خوام. یادت باشه![]()
شماره رهگیری رو زدم تو سایت گفت هیچ مرکز پستی بسه شما رو دریافت نکردهچیکارش کنم ؟؟
سلام
میشه لطفا لیست را برای من هم بفرستید؟
ممنون میشم
کوچیک شما علی![]()
سلام عزیزم الان دی وی دی ها رسید اما من بازی c3c رو گذاشتم دی وی دی یک تموم شد و گفت دو رو بزار دو رو گذاشتم باز رد نشد و همچنان گفت دی وی دی دو رو بزار رفتم تو ش دیدم اینم ستاپ داره تازه رو ستاپشم که می زنی نصفه ارور می ده بعد بازی dawn of war رو نصب کردم که موردی نداشت نصب شد بعدش بازی world isn conflict رو گذاشتم و برای نصب یه قسمت داره که باید روی گزینه اسکپت بری اما اون غیر فعاله بقیه رو هم هنوز چک نکردم چیکا کنم![]()
ممنون که خبر دادی. ایشالله راضی باشیبسته امروز رسید دستم . خیلی ممنون . نصب میکنم خبرشو میدم بهتون![]()