هر وقت برگردی خوشحال میشیم ...
این یه واقعیته (هرچند
بدبینانه) که به وجود هیچکدوم از ما احتیاجی نیست... به وجود من هم نیاز نیست ... مطمئن باش اگه من نباشم ، یکی 10 برابر بهتر از من پیدا میشه ... اگه تاپیک های متعددم رو پیش نبرم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته ... مساله اینه که من
کاری که به نظرم درسته رو انجام بدم و نسبت بهش احساس مسوولیت می کنم ..
ایشالا قضیه کاربری فعال شدنت رو هم موکول کنیم به بعد از بازگشتت ..
هر وقت برگردی خوشحال میشیم ...
نظر لطفته...... ممنونم
این یه واقعیته (هرچند بدبینانه) که به وجود هیچکدوم از ما احتیاجی نیست
قربون دهنت
اگه تاپیک های متعددم رو پیش نبرم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته
منظورت کی بود؟:hmm:ولی حقیقت رو گفتی..فرقی نمیکنه منظورت به کی باشه
مساله اینه که من کاری که به نظرم درسته رو انجام بدم و نسبت بهش احساس مسوولیت می کنم ..
خب من که گفتم در حل مشکلات دوستان هستم

همون چیزی که هدف من هست

و احساس مسوولیت میکنم و به همین دلیل اینجا هستم

....و خب حتما هدف من رو هم دیگه میدونی که همین احساس مسوولیت بوده..مگه نه؟
و تازه من نگفتم که به کل میرم

من گفتم هستم بخصوص در علم و دانش

در زبان هم تا اونجایی که نیاز باشه

و فق گفتم حضورم کمرنگ تره...که اون بستگی به شرایط و زندگیم داره که وقت زیادی رو داشته باشم
در ضمن اگه یادت باشه من گفته بوده که اصل کارمن رو از اول تیر به بعد میبینی

...چون این هفته به هیچ عنوان نمیتونم بیام...و کامپیوتر به کل تعطیل و موقوف حتی کافی نت...پس همه میتونن یه نفس راحتی این یک هفته بکشن....
دو تا کتاب خریدم :
La Lingua italiano
Per tranieri
بسم الله گفتم که برم سراغ زبون ایتالیایی

البته بجز اون مقاله های زبان شناسی
خب بیخیال ربطی به موضوع نداشت
آهان میگفتم که شدیدا این یک هفته ابدا نمیتونم بیام...خودم رو تحریم کردم به خاطر یک سری شرایط و موقعیتم(کارم)

در ضمن دوستان کار اون کتاب ها هم داره حل میشه...البته اگه خدا بخواد...البته هنوز به دست خودم نرسیده...به محض رسیدن میدم به یکی از بچه ها شاید سیمور یا هر کسی دیگه که به بچه ها بده

فعلا قولی نمیدم

تا الان 80 درصدش حل شده و فقط خود کتاب نیست..دیکشنری های زیادی هم هست..مثل لانگ من..وبستر...(اون هم advance و collegiate)و خیلی های دیگه با کتاب های صوتی
یکی 10 برابر بهتر از من پیدا میشه
من موندم منظورت کی هست...یعنی کی میتونه جای تو باشه؟:blink::blink::blink: بهتر از تو؟آخه کی....؟من؟خب من که نیستم

وای به اون روزی که دوتا سیمور داشته باشیم:lol:اینجا میشه آزمایشگاه انشتین:lol::lol::lol

شوخی بودا..گفتم کمی بخندیم...)

:lol:
به هر حال من نسبت به تمام کارهایی که کردم احساس مسولیت کردم

اگه نمیکردم این همه پست حدود حداقل 500 پست رو اینجا نمیدادم...و مطلبی رو نمگفتم
در کل با تمام مطالبت در اون پست موافقم و همگیشون منطقی بود...و سنجیده....

مطمئن باش اگه ببینمکه باید باشم خواهم بود....اگه نیاز باشه همیشه هستم
راستی یه سوال بینهایت کنجکاوانه هم داشتم...که باید و باید بهش جواب بدی یا اینجا یا توی علمو دانش..این که این آواتور تو چی هست؟علامتی یا چیزی از ورزش یا تاریخ کشور چین هست؟کامل توضیح بده...برای اشنایی بیشتر با english lord هم میتونید در گوگل یا یاهو هم عکسش رو ببینید و هم جزئیاتش رو
خب من برای یک هفته..الوداع....یک هفته از دست پی تی با سختی تمام دل میکنم و فرار میکنم