• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره این بخش: پیشنهاد ،انتقاد ،کاربرهای فعال و...( پست اول: قوانین)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
ایده ی خیلی خوبیه و انجام میشه ... شما هم یه گشتی بزن و اگه تاپیکی از زیر دست من در رفته لینک بده تا ادغام کنم ...

ادیت : نظرتون چیه که کل تاپیک های مربوط به کلاس رو هم باهاش ادغام کنیم ... یعنی یه تاپیک به نام " تمام موارد مربوط به کلاس ها آموزش و آزمون های انگلیسی : تافل ، آیلتس و ... " ... فکر کنم اینطوری بهتر باشه ...

من با این نظرت موافقم:)100%موافقم....:)
همشون رو با Advance دغام کن:lol::D

شوخی کردم هر طوری که مایلی من حرفی ندارم فقط همینکه باعث رشد اینجا بشه برای من کافی هست:)
خیلی وقته که کاربر خوفی شدم:):blush::rolleyes:

فقط یه تاپیک جدا واسه ثبت نام هم باشه واطلاع رسانی که جدا باشه:)

من با این تصمیم موافقم و چشم میگردم و اگه چیزی بود حتما اطلاع میدم:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در ضمن دوست عزیز این سوال مربوط به نکات جالب نمیشه...جای این سوال اشتباه است:)

سیمور عزیز هم توجه کنن که این مطالبی که گفتن متاسفانه فکر نکنم مطالب جالب باشه و بیشتر جنبه آموزشی داره و اینگونه سوالات رو میشه در دیکشنری آکسفورد هم یافت ....
مثلا من میتونستم اون سوال پلیس آفیسر رو اینجا بگم؟...جای این سوالات درر تایک آموزش زبان هست....البتع به من مربوط نیست و ساید من خودم رو نخود هر آشی میکنم....ولی این استباط کاربران غلط هست که نباید جایی که سوال میخوان بپرسن کجاست و بیشتر سوال چه جنبه ای رو داره:)

شرمنده که جسارت کردم...اگه ناراحت شدین حتی سیمور بگم که غلط کردم با این سن ام...ولی حیف که آدم خودشش رو اینقدر کوچیک کنه ولی کسی ارزش قائل نباشه:
(
شرمنده از دوستانی که دارند این حرفای تکراری من رو می خونند ...

جناب english lord : من مدیر بخش هستم ، در نتیجه اگه لازم باشه تذکری داده بشه ، من میدم ... اگه چیزی جاش اشتباه باشه من انجام میدم ... اگه فردی کار اشتباهی بکنه ، من بهش تذکر میدم (هرچند در مورد شما مطمئنا خیلی استثنا قایل شدم) ...

از این به بعد در مورد پست های نامناسب شما فقط یک اقدام انجام میشه : edit ... بدون توضیح و صرفا با این reason : بی ربط ...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

جناب english lord : من مدیر بخش هستم ، در نتیجه اگه لازم باشه تذکری داده بشه ، من میدم ... اگه چیزی جاش اشتباه باشه من انجام میدم ... اگه فردی کار اشتباهی بکنه ، من بهش تذکر میدم (هرچند در مورد شما مطمئنا خیلی استثنا قایل شدم) ...

از این به بعد در مورد پست های نامناسب شما فقط یک اقدام انجام میشه : edit ... بدون توضیح و صرفا با این reason : بی ربط ...

ممنونم از اینکه به من لطف داری:)
ولی من اصلا با شما کاری نداشتم یعنی منظورم به شما نبود...ولی آیا جای سوال درست بود؟
آیا وقتی درخواست میشه که مثال رو بزنن ..بعدا باید نظر هم بدن؟

من شرمنده ام:)
از این به بعد چیزی نمیگم و نخود نمیشم:)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16

ممنونم از اینکه به من لطف داری
ولی من اصلا با شما کاری نداشتم یعنی منظورم به شما نبود...ولی آیا جای سوال درست بود؟

من شرمنده ام
از این به بعد چیزی نمیگم و نخود نمیشم

403fx8l.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

ممنونم از اینکه به من لطف داری:)

من شرمنده ام:)
از این به بعد چیزی نمیگم و نخود نمیشم:)
اگه من به چیزی دست نزدم ، حتما مشکلی نداشته ... این یه قاعده کلیه ...

//

انشالا که همینطور باشه ... باز هم تکرار می کنم که شما دوست من هستید و اگه این چهارتا قانون ساده که همه مون داریم (و باید) رعایت می کنیم رو رعایت کنید ، مساله حله ...

//

ضمنا Boss جان ، دوست عزیز کم پیدا ، اگه احساس می کنید که می تونید در تلطیف فضا کمکی بکنید ، خیلی خوب میشه ... منظورم اینه که این مشکل باید ظرف یه هفته اول با come on حل میشد ، الان شده 6 ماه !! ... اصلا شاید تقصیر منه ... این خیلی خوبه که دوستان نظرشون رو بگن ...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
اگه من به چیزی دست نزدم ، حتما مشکلی نداشته ... این یه قاعده کلیه ...//
انشالا که همینطور باشه ... باز هم تکرار می کنم که شما دوست من هستید و اگه این چهارتا قانون ساده که همه مون داریم (و باید) رعایت می کنیم رو رعایت کنید ، مساله حله ... //
ضمنا Boss جان ، دوست عزیز کم پیدا ، اگه احساس می کنید که می تونید در تلطیف فضا کمکی بکنید ، خیلی خوب میشه ... منظورم اینه که این مشکل باید ظرف یه هفته اول با come on حل میشد ، الان شده 6 ماه !! ... اصلا شاید تقصیر منه ... این خیلی خوبه که دوستان نظرشون رو بگن ...

ممنونم سیمور جان:)

در مورد این باس اگه من اینو گیر بیارم...آتیشش میزنم....ما رو مسخره کرده...:p:D
شوخی بود بابا.....ولی اگه بیاد خوبه من دیگه دست تنها نیستم:)
یه happy بود و یه بلودی و یه بهناز که همه رفتن:(

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

//

انشالا که همینطور باشه ... باز هم تکرار می کنم که شما دوست من هستید و اگه این چهارتا قانون ساده که همه مون داریم (و باید) رعایت می کنیم رو رعایت کنید ، مساله حله ...

//

چی بگم سیمور جان...
میگی نظر بدید ...
بابا این روزا خودمون اعصاب درس حسابی که نداریم .میایم فروم که یکم بخندیم و بچه ها رو شاد ببینیم خوشحال شیم .میبنی دارن میزنن تو سر و کله هم .اون از بخش سریالا و سینما که به چیز رفته اینم از اینجا...
کاربرای سال 2006 خیلی اروم و خوب بودن...:happy:
حالا کاری به لرد عزیر ندارم ولی بابا یه سوال کوچولو پریسدیم که جو عوض شه برق 220 گرفت ما رو.
اون دو تا پست رو هم به احترام سیمور عزیز پاک کردم.
انگلیش لرد take it easy .دنیا رو سخت نگیریم که بعد پشیمون میشیم
نمی دونم چرا امروز حس موعظه کردن دارم ولی به خدا قسم که فایده نداره این کارا...
من الان یه سالو اندی ایه که عضوم تا حالا اینجوری نبود اینجا که ..همیشه بنظرم اروم ترین فروم بین فرومهایی مثل p30 یا اونجا بوده.مدیراش مهربون و دلسوز ...مثل بهروز عزیز که دیگه بخاطر همین بی حترامی ها اینجا نمیاد .. دیروز هم که یکی دیگه از بهترین مدیرا استعفاشو داد.چرا؟
بیخیال اصلا.اینو باور کنید;)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16

//

//

من یکمکی کم پیدا بیدم.بعدش اومدم دیدم شما بازم .....
من دیگه واقعا هیچ نظری نداشتم که گفتم c'mon.از این به بعد به خاطر اینکه اوضاع بد تر نشه اصلا دخالت نمیکنم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من یکمکی کم پیدا بیدم.بعدش اومدم دیدم شما بازم .....
من دیگه واقعا هیچ نظری نداشتم که گفتم c'mon.از این به بعد به خاطر اینکه اوضاع بد تر نشه اصلا دخالت نمیکنم
خب حرف منم همینه که دخالتی که باعث حل مشکل بشه خیلی هم خوبه ... فرض کن دوتا بچه با هم دعوا کنن ، بعد پدره بیاد و بدون اینکه بررسی که مشکل چی بوده و تقصیر کی بوده ، هر دو تا رو تنبیه کنه و بهشون بگه " بازم دارید دعوا می کنید " ... متوجه منظورم که هستی ؟ ...

بهرحال خوشبختانه اون موضوع مرتفع شد .. ایشالا که دیگه پیش نیاد ...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
چی بگم سیمور جان...
میگی نظر بدید ...
بابا این روزا خودمون اعصاب درس حسابی که نداریم .میایم فروم که یکم بخندیم و بچه ها رو شاد ببینیم خوشحال شیم .میبنی دارن میزنن تو سر و کله هم .اون از بخش سریالا و سینما که به چیز رفته اینم از اینجا...
کاربرای سال 2006 خیلی اروم و خوب بودن...:happy:
حالا کاری به لرد عزیر ندارم ولی بابا یه سوال کوچولو پریسدیم که جو عوض شه برق 220 گرفت ما رو.
اون دو تا پست رو هم به احترام سیمور عزیز پاک کردم.
انگلیش لرد take it easy .دنیا رو سخت نگیریم که بعد پشیمون میشیم
نمی دونم چرا امروز حس موعظه کردن دارم ولی به خدا قسم که فایده نداره این کارا...
من الان یه سالو اندی ایه که عضوم تا حالا اینجوری نبود اینجا که ..همیشه بنظرم اروم ترین فروم بین فرومهایی مثل p30 یا اونجا بوده.مدیراش مهربون و دلسوز ...مثل بهروز عزیز که دیگه بخاطر همین بی حترامی ها اینجا نمیاد .. دیروز هم که یکی دیگه از بهترین مدیرا استعفاشو داد.چرا؟
بیخیال اصلا.اینو باور کنید;)

یه کاربر گل باشه اینجا تویی به خدا

پ ن :خیلی میخامت
126fs2276621.gif

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه کاربر گل باشه اینجا تویی به خدا

پ ن :خیلی میخامت
126fs2276621.gif

لطف داری...
1418v1i.gif

عروسی خوب بود؟(امضاتونو میگم):happy:
این تاپیکه خوشکلتونو بیارید بالا حیف.من برسم میارمش

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام...خب به علت یک سری دلایل تا مدت نامعلومی من به فروم زبان نمیام(شاید همیشه) :)چون اینطور احساس میکنم که به وجود من نیازی نیست:) گرچه مزد زحماتم رو....:(

تا این لحظه حضوری بسیار فعال داشتم...اما متاسفانه بتدریج کم رنگ تر خواهد شد...با وجود دوستان زیادی که هستند و از سطح سواد نسبتا خوب و بالایی برخوردار هستند.....به وجود من آنچنان نیازی احساس نمیشه...

فقط در بخش حل مشکلات دوستان اون هم تا اونجایی که از دستم بر بیاد کار میکنم:)

به امید موفقیت همگی دوستان...:)
لحظات خوب و شادای رو در کنار هم برای دوستان آرزومندم:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هر وقت برگردی خوشحال میشیم ...
peace.gif

این یه واقعیته (هرچند بدبینانه) که به وجود هیچکدوم از ما احتیاجی نیست... به وجود من هم نیاز نیست ... مطمئن باش اگه من نباشم ، یکی 10 برابر بهتر از من پیدا میشه ... اگه تاپیک های متعددم رو پیش نبرم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته ... مساله اینه که من کاری که به نظرم درسته رو انجام بدم و نسبت بهش احساس مسوولیت می کنم ..

ایشالا قضیه کاربری فعال شدنت رو هم موکول کنیم به بعد از بازگشتت ..
ok.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
peace.gif

این یه واقعیته (هرچند بدبینانه) که به وجود هیچکدوم از ما احتیاجی نیست... به وجود من هم نیاز نیست ... مطمئن باش اگه من نباشم ، یکی 10 برابر بهتر از من پیدا میشه ... اگه تاپیک های متعددم رو پیش نبرم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته ... مساله اینه که من کاری که به نظرم درسته رو انجام بدم و نسبت بهش احساس مسوولیت می کنم ..
ایشالا قضیه کاربری فعال شدنت رو هم موکول کنیم به بعد از بازگشتت ..
ok.gif

نظر لطفته...... ممنونم:)
4lqqtqv.gif
th_valentine.gif

این یه واقعیته (هرچند بدبینانه) که به وجود هیچکدوم از ما احتیاجی نیست

قربون دهنت:)
th_valentine.gif

اگه تاپیک های متعددم رو پیش نبرم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته

منظورت کی بود؟:hmm:ولی حقیقت رو گفتی..فرقی نمیکنه منظورت به کی باشه
4lqqtqv.gif

مساله اینه که من کاری که به نظرم درسته رو انجام بدم و نسبت بهش احساس مسوولیت می کنم ..

خب من که گفتم در حل مشکلات دوستان هستم:)همون چیزی که هدف من هست:) و احساس مسوولیت میکنم و به همین دلیل اینجا هستم:)....و خب حتما هدف من رو هم دیگه میدونی که همین احساس مسوولیت بوده..مگه نه؟

و تازه من نگفتم که به کل میرم:)من گفتم هستم بخصوص در علم و دانش:)در زبان هم تا اونجایی که نیاز باشه:)و فق گفتم حضورم کمرنگ تره...که اون بستگی به شرایط و زندگیم داره که وقت زیادی رو داشته باشم

در ضمن اگه یادت باشه من گفته بوده که اصل کارمن رو از اول تیر به بعد میبینی:):D...چون این هفته به هیچ عنوان نمیتونم بیام...و کامپیوتر به کل تعطیل و موقوف حتی کافی نت...پس همه میتونن یه نفس راحتی این یک هفته بکشن....

دو تا کتاب خریدم :

La Lingua italiano
Per tranieri

بسم الله گفتم که برم سراغ زبون ایتالیایی:):D
البته بجز اون مقاله های زبان شناسی:)

خب بیخیال ربطی به موضوع نداشت:)

آهان میگفتم که شدیدا این یک هفته ابدا نمیتونم بیام...خودم رو تحریم کردم به خاطر یک سری شرایط و موقعیتم(کارم):)در ضمن دوستان کار اون کتاب ها هم داره حل میشه...البته اگه خدا بخواد...البته هنوز به دست خودم نرسیده...به محض رسیدن میدم به یکی از بچه ها شاید سیمور یا هر کسی دیگه که به بچه ها بده:)فعلا قولی نمیدم:)تا الان 80 درصدش حل شده و فقط خود کتاب نیست..دیکشنری های زیادی هم هست..مثل لانگ من..وبستر...(اون هم advance و collegiate)و خیلی های دیگه با کتاب های صوتی:)

یکی 10 برابر بهتر از من پیدا میشه

من موندم منظورت کی هست...یعنی کی میتونه جای تو باشه؟:blink::blink::blink: بهتر از تو؟آخه کی....؟من؟خب من که نیستم:)وای به اون روزی که دوتا سیمور داشته باشیم:lol:اینجا میشه آزمایشگاه انشتین:lol::lol::lol:(شوخی بودا..گفتم کمی بخندیم...):p:lol:
به هر حال من نسبت به تمام کارهایی که کردم احساس مسولیت کردم:)اگه نمیکردم این همه پست حدود حداقل 500 پست رو اینجا نمیدادم...و مطلبی رو نمگفتم:)

در کل با تمام مطالبت در اون پست موافقم و همگیشون منطقی بود...و سنجیده....:)
مطمئن باش اگه ببینمکه باید باشم خواهم بود....اگه نیاز باشه همیشه هستم:)

راستی یه سوال بینهایت کنجکاوانه هم داشتم...که باید و باید بهش جواب بدی یا اینجا یا توی علمو دانش..این که این آواتور تو چی هست؟علامتی یا چیزی از ورزش یا تاریخ کشور چین هست؟کامل توضیح بده...برای اشنایی بیشتر با english lord هم میتونید در گوگل یا یاهو هم عکسش رو ببینید و هم جزئیاتش رو:)

خب من برای یک هفته..الوداع....یک هفته از دست پی تی با سختی تمام دل میکنم و فرار میکنم
download.aspx

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی یه سوال بینهایت کنجکاوانه هم داشتم...که باید و باید بهش جواب بدی یا اینجا یا توی علمو دانش..این که این آواتور تو چی هست؟علامتی یا چیزی از ورزش یا تاریخ کشور چین هست؟کامل توضیح بده...برای اشنایی بیشتر با english lord هم میتونید در گوگل یا یاهو هم عکسش رو ببینید و هم جزئیاتش رو:)
اینجا (سمبل غربی) و اینجا (سمبل شرقی)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب من بالاخره اومدم....الوعده وفا...میبینم که دوستان اصلا یه احوالی هم از من نپرسیدن:(

خب عباداتتون قبول حق...:)

اینجا (سمبل غربی) و اینجا (سمبل شرقی)

خیلی خوب شد...ممنونم..لطف کردی....:)
چندین سوال دیگه هم دارم تقریبا نزدیک به همین ها هست که توی علم و دانش مطرح میکنم:)
میدونی چرا بنظرم جالب و زیبا هست این آواتورت..؟چون مفهومی هست....(تاریخی)که به فرهنگ هم مربوط میشه....مگه نه؟:)

3. این تعابیر که مثلا " عشق نتیجه نفرت بیش از حده " و " متضاد عشق ، بی تفاوتیه" از نظر شاعرانگی و رمانتیک بودنش قشنگه (هرچند جاش توی فیلم و قصه اس به نظرم!) و اصلا شاید گوینده این جمله بیاد و بگه " غلط کردی سیمور ، منظورم دقیقا همین بود که mndst جان گفت " (مثلا توی جملات بعدی اینو توضیح داده) ... مساله اینه که "من دقیقا چطوری باید از یه جمله 5 کلمه ای این مفاهیم عمیق رو استخراج می کردم ؟ " ...

نکنه جالبی بود این یکی البته:

مساله اینه که "من دقیقا چطوری باید از یه جمله 5 کلمه ای این مفاهیم عمیق رو استخراج می کردم ؟ "

ولی.....:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب بگم که:...به فعالیتم در بخش زبان ادامه میدم:)...طبق حرفی که به سیمور زدم:).....البته نه بخاطر خودم یا حرفی که به سیمور زدم....بخاطر همه کاربران و رشد این فروم...گرچه شاید نیازی به من نباشه....اما یه مهره هر چند کوچیک هم میونه کارساز باشه...:)

چند تا کار میخوام بکنم اگه مشکلی نباشه..کمی روند تاپیک:

so you think you're good in English ? ... Let's find out (بازی ترجمه)

رو تغییر بدیم..البته نه کاملا...:
منظورم اینه که اونجا فقط داره سوالات مربوط به ترجمه میشه...و فقط این قسمت ااسم به تاپیک میخوره:

به نظر من اگه یادتون باشه...من یه کاری کردم در تاپیک اصطلاحات اونم اینکه سوالات زبانی رو به فارسی گفتم و معادل انگلیسیش رو خواستم...خب خدایی کمی که هیچ..بلکه بسیار مشکل تر شد و به نظر من یادگیریش هم بهتره چون انگلیسیش رو شما میری دنبای ترجمه تک تک کلمه ها و آخر یه چیزی رو از توش که بهش میخوره میکشی بیرون....ولی متاسفانه با وجود اینکه همه استقبال کردن ...اما همه پراکنده شدن..و رفتن...بگذریم...میخوام اگه مشکلی نباشه من عمدا مدتی به اون تاپیک نرفتم و متاسفانه کسی هم سری نزد...میخوام که دیگه اصطلاحات رو به صورت فارسی بگم و انگلیسیش رو بخوام...و یا اینکه اگه چیزی رو میگیم دیگه سوالی نباشه...یعنی اصطلاح رو بگیم و ترجمه اش رو هم بگیم....کدوم بهتره.....؟

خب میخوام در تاپیک:
so you think you're good in English ? ... Let's find out (بازی ترجمه)

این کار رو انجام بدیم...یعنی جمله فارسی رو بگیم و انگلیسی رو بخوایم...تازهجالبتر هم خواهد بود مگه نه؟
و دومین کارم هم اینه کهچون حالا یا متاسفانه یا خوشبختانه....برخلاف اینکه تعداد پست ها در تاپیک advance بره بالا و شاهد حضور بچه ها باشیم...تعداد بازدید هاش داره بالا میره و کاربران بیشتر ترجیح میدن تا از مطالب استفاده کنن تا مطالبی رو عنوان کنن که خوب میل خود دوستان هست:)..به همین دلیل میخوام یک سری سوالات گرارمی که مربوط به ترجمه هم میشه رو از دوستان بپرسم...و اینطوری هم مهارت و تسلط بچه ها رو گرامر رو بیشتر مورد ارزیابی قرار میدیم...

سومین کاری که میخوام بکنم البته به نظر من عالی هست و خب تا نظر شما چی باشه....من چند تکه رو از فیلم های سینمایی بریدم..متاسفانه حجمشون زیاده و من اونا رو تبدیل به mp3 کردم.... میخوام از اونها هم بذارم که مهارت بچه ها رو هم در ترجمه اونها و هم شنیداریشون رو هم بهتر بشناسیم:)
البته امیدوارم حجم اونها هم کمتر بشه که بشه attach کرد به پست ها:)
گرچه اگه این Adsl ما وصل شه دیگه مشکلی نیست:)

یه سری کارهای دیگه هم هست در مورد تاپیک های دیگه که بعدا میگم...فعلا ببینیم با اینها موافقت میشه؟:)

موفق باشید...:)
ولی خدایی کسی دلش واسه من تنگ نشد؟:(یعنی یه جای خالی هم واسه ما حس نشد...کسی حس نکرد؟:(

متاسفانه نرسیدم به تاپیک ها سربزنم:(فعلا تا شب که بیام و سر بزنم:):):)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کاشکی نظراتت در مورد تاپیک ها رو به شکل خلاصه تر می گفتی ... من یه بار خوندم این دو پست رو ولی فکر کنم درست متوجه نشدم ... بهرحال :

1. تاپیک بازی ترجمه روال خوبی داره ... عنوانش هم به تایید خیلی از دوستان خوبه ...چون باعث میشه که طرف علاقه مند به شرکت در بازی بشه و ضمنا واقعا محک خوبی واسه تعیین سطحه ... یعنی من خودم دوستانی که توی اون تاپیک شرکت می کنن رو یه درجه بالاتر از بقیه قرار میدم و اونایی که جواب بهتر میدن ، یه درجه بالاترتر !

2. برای ترجمه از فارسی به انگلیسی یا اون یکی پیشنهادت (ترجمه از روی فیلم) ، می تونی تاپیک جداگانه بزنی ... من مخالف مطرح شدنشون توی تاپیک بازی ترجمه هستم ... یه بار هم گفته قبلا " به ترکیب تیم برنده دست نزن"

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
کاشکی نظراتت در مورد تاپیک ها رو به شکل خلاصه تر می گفتی ... من یه بار خوندم این دو پست رو ولی فکر کنم درست متوجه نشدم ... بهرحال :
1. تاپیک بازی ترجمه روال خوبی داره ... عنوانش هم به تایید خیلی از دوستان خوبه ...چون باعث میشه که طرف علاقه مند به شرکت در بازی بشه و ضمنا واقعا محک خوبی واسه تعیین سطحه ... یعنی من خودم دوستانی که توی اون تاپیک شرکت می کنن رو یه درجه بالاتر از بقیه قرار میدم و اونایی که جواب بهتر میدن ، یه درجه بالاترتر !

2. برای ترجمه از فارسی به انگلیسی یا اون یکی پیشنهادت (ترجمه از روی فیلم) ، می تونی تاپیک جداگانه بزنی ... من مخالف مطرح شدنشون توی تاپیک بازی ترجمه هستم ... یه بار هم گفته قبلا " به ترکیب تیم برنده دست نزن"

خیلی ممنون...جوابم رو گرفتم...:)

بالا