• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان عزیز!یه موقعی من داشتم دنبال سریال شرلوک هلمز میگشتم که از لطف گوگل به این فروم رسیدم.باور میکنید یا نه هیچ وقت فکر نمیکردم که یه همچین جایی هم وجود داشته باشه که فیلمها و سریالهایی که حتی تو خواب هم نمیدیدید که بتونید اونا رو داشته باشید با قیمتی واقعا رویایی به دستتون برسه.از اون اول هم با دنی و وحید و هادی و فریدا و ...درخواستهایی داشتم و الحق و الانصاف هر کدوم به یک طریقی بنده رو شرمنده الطافشون کردند.
اینم بگم که اختلاف سلیقه همه جا وجود داره.بابا،زن و شوهر،پدر و پسر،برادر با برادر و .... ممکنه با هم اختلاف نظر داشته باشن.خداوند هیچ دو انسانی رو با یه منطق و سلیقه خلق نکرده.تمام حل این موضوعات برمیگرده به سعه صدر و منطق طرفین که باعث توافق میشه.
در هر صورت همونطور که من کاربر تازه وارد اینو میدونم،و مطمئن باشید که بقیه دوستان تازه وارد هم اینو به عینه دیدند،تمامی این دوستانی که الان با هم اختلاف نظر و سلیقه دارن به نحوی به این فروم و در حقیقت به بچه ها کمک کردن.شما تا حالا به رشد سریع این فروم توجه کردین؟
باید منو ببخشید،اما حالا که بنظر میاد دوستان عزیزمون که واقعا به یکایکشون احتیاج داریم دارن بخاطر اختلاف سلائق از ما دور و دورتر میشن،بنده حقیر از مدیران محترم ارشد و صاحب این فروم بزرگ تقاضا میکنم این پیشنهادات رو بررسی کنند :
- بخش مشارکت پربارترین و فعالترین بخش این فروم میباشد.از اینرو به مدیریت دقیق و تقسیم وظائف احتیاج مبرم دارد.همونطور که دیدید،ضعف در تقسیم وظائف و مشخص نبودن دقیق اینکه هر فردی چه وظیفه ای بر عهده داره باعث بوجود آوردن این اختلافات و بعضا درآوردن اختلافات قدیمی از گور شده که بدترین حالت ممکنه برای اعلام اختلافات همینه.
- تا اونجایی که بنده تازه وارد میدونم،برای رسیدن یک سریال بدست End User ،باید این مراحل طی بشه(اگه اشتباهه لطفا تذکر بدید):

1 - ابتدا سریال یا فیلم (یا هرچیزی که مربوط به این بخش میشه)از طرف مشتاقان اون پیشنهاد داده میشه.وقتی که به حد نصاب از لحاظ پایه بودن افراد برسه،دومین قسمت شروع میشه.

2 - این قسمت مهمترین قسمت و فکر میکنم مقصرترین ؟؟ در مورد این اختلافاته.
تاپیک سریال درخواستی که زده میشه،این سریال یا بین دوستان دیگه موجوده،یا باید دانلود بشه و یا باید خریداری بشه.در هر حال وقتی که معلوم شد به چه نحوی این سریال قابل دسترسیه،سهمی از مشارکت کنندگان دریافت میشه. تا به حال روال اینطور بوده که بسیاری از دوستان در دانلود کردن مشارکت میکنن(دست همشون درد نکنه).خرید رو هم فریدا انجام میده.تا اینجا که مشکلی وجود نداره.یعنی تا وقتی که خرید ها رو خواهر فریدا انجام بده(که یکی از مهمترین کارهاست)و دانلود کردن رو هم دوستان عزیز و استادان بنده مثل هادی و وحید عزیز که ید طولایی در اینجور کارها دارن انجام بدن،مشکلی پیش نمیاد.(البته خیلی اوقات فریدا هم تو دانلود کمک کرده و میکنه)

3 - همه دیدید که برای جلوگیری از هرج و مرج،هستی عزیز مسئولیت تاپیک "پیشنهاد سریالهای مورد نظر شما برای تهیه" رو عهده دار شدن.از اون موقع تا حالا دیگه هیچگونه اختلافی درباره تهیه یک سریال از لحاظ نام و عنوانش بوجود نیومده.پس میبینید که میشه یه همچین تاپیکی رو هم جهت هماهنگی دقیق بین وظایف عزیزان بوجود آورد که اون هم یک مدیریت خیلی قوی و منسجم رو میطلبه.

4 - مدیری که این قسمت رو برعهده بگیره،باید دارای این خصوصیات باشه :
الف : طرفین موظف رو بشناسه.
ب : به این قسمت زیاد سر بزنه.
ج : خودشو موظف به پیگیری دقیق بدونه.
د : اجازه اظهار نظر بیجا و دخالت بیمورد موظفان تو کارهای یکدیگر رو نده.
ه : پس از رسیدن سریال،مسئولیت چگونگی پخش اون اعم از انتخاب پخش کننده رو برعهده داشته باشه.

پس وقتی که بطور مثال فریدای عزیز زحمت خرید یک سریال رو بجهت برتری موقعیتیشون،یا هادی و وحید با محمد عزیز وظیفه(منظورم از وظیفه صرف کلمه اون نیست.میدونم همه دوستان لطف میکنند.منظورم وظیفه نسبت به امر محوله هست)دانلود کردن یا تهیه اون از دوستانشون رو بر عهده بگیرند،دیگه جناب X نمیتونه به جناب Y بگه که مثلا شما این سریال رو اینجوری دان کن. یا از فلان جا تهیه کن و ...

5 - پس از تهیه سریال،مدیر قدرتمند عزیز (که باید بدون قضاوت قبلی و جانبداری با تمامی فعالان این بخش تعامل داشته باشن)وظائف پس از تهیه رو تدوین میکنند،مثل انتخاب پخش کننده و ... .

6 - اگر اختلاف نظری هم بین عزیزان بوجود اومد،بجای اینکه در منظر عموم اونها رو برملا کنند که باعث مشکلات بیشتری بشه(چون فلانی دوستمه من ازش طرفداری میکنم و در برخی از مواقع کار به جاهای باریک کشیده میشه و حتی رای و اجرای اون هم ممکنه عادلانه نباشه)اون موارد رو با مدیر عزیز درمیون میگذارند و همگی به قضاوت ایشون احترام میذارن،حتی اگه به ضررشون تموم بشه.

دوستان عزیز من! مطمئنم که این مشکلات دیر یا زود برطرف میشه.اما مسئله اینجاست که " وقتی میخی رو روی دیوار میکوبند،حتی اگر اونو از دیوار دربیارن،جای سوراخ همیشه رو دیوار میمونه " و همین جای سوراخه که منشاء بروز بسیاری از اختلافات ما با دوستان و حتی نزدیکترین افراد بهمون میشه.

من همینجا از همه دوستان عزیزم میخام با کمی سعه صدر و ابراز نکردن این مسائل در جمع ، بچه های این فروم رو که روی اونا خیلی حساب میکنن،تا جایی که تو امضاءهاشون از اونا تشکر میکنن،از این فروم دلسرد نکنن.

از مدیر و صاحب این فروم هم تقاضا دارم بجای پرداختن به موضوعات کوچک که با سرعت هم اونا رو انجام میدن(ویرایش امضاء و ...) یه فکری درباره سرو سامون دادن به اوضاع بخش اشتراک بکنن.از اینجا از همه دوستان عزیزی که ممکنه از حرفهای بنده ناراحت شده باشن معذرت میخام و دوباره ازشون میخام یه تجدیدنظری بخاطر عزیزانی که دارن با نگرانی این بحثها رو دنبال میکنن در تصمیماتشون داشته باشن.

مخلص همتون،سعید.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
استاد دنی.. من پخش رو بخاطر هادی صرف متوقف کردم؟ اصلا همچین چیزی نوشتم.. من گفتم یه زمانی من با 1 مدیری توافقی کردم.. و هدف و رویه ای در کار بود.. تمام مسائل رو هم فقط اون دوستان در جریان بودن تقریبا.. طبیعی حق دارم انتخاب کنم پخش بکنم یا نکنم.. یعنی این حق طبیعی رو هم ندارم؟ من اصلا کاری به درخواستهای هادی ندارم.. نظرم رو در مورد حرفهای هادی نوشتم. اگه بدنوشتم بگید روشنش کنم..
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1553712&postcount=711

بنده اعتراض و غیره و ذالک و اینا نداشتم.. گفتم دست تک تک دوستان رو هم میبوسم.. نیرو که دارید.. مدیریت که حاکمه.. برنامه ریختید.. وقت هم که میگید قراره بزارید.. بسم الله..

حالا چرا ربطش میدید به اعتراض..؟ اگر قرار بر اعتراضی بوده در گذشته ها انجام شده و نتیجه اش هم معلوم بوده.. نیروهای فعلی ازمایششون رو پس دادن و سیستم فکریشون مشخصه..
اصلا کاری هم به خوبی و بدیش ندارم..حتما درست و اصولی هستش و حتما تهش به موفقیت ختم میشه...

بازم میگم من اصلا کاری به هادی و غیره و ذالک ندارم..توافق قبلی و تصمیم قبلی بوده بعد از رفتن علی من دیگه ادامه ندم.. البته سایر دوستان هم از من نظر خواستن گفتم صبر کنید وضع بخش مشخص بشه بعدش تصمیم بگیرن..

دوستان لطفا قضیه رو حداقل درمورد من از این زاویه نگاه کنند..:)

من اون پست رو دقیق خونده بودم، ولی همزمانی زفتن شما دو نفر منجر به این نتیجه گیری شد که این مسائل به هم مربوطه. حالا میگی مشکل فقط رفتن علی ـه و مشارکت داره از اهدافش دور میشه، حرفی نیست (که البته من این حرف رو قبول ندارم! با علی یا بی علی مشارکت همونیه که از اول بوده، ما هم قصد تغییر در اهداف و شیوه ها رو نداشتیم و نداریم و موردی هم نبوده که خلاف این قضیه رو ثابت کنه)

در هر صورت، حرف شما کاملا متینه؛ هر کسی حق داره برای فعالیت یا عدم فعالیت خودش تصمیم بگیره و حرفی هم توش نیست. به تصمیم شما احترام میذاریم :happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
همه اینا تقصیره منه :blush:
فروشگاهو تموم کرده بودم , دیگه همدیگه رو نمیدیدن اینجوری نمیشد

البته تقصیر منم زیاد نیستا , هاردم پاک شد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من اون پست رو دقیق خونده بودم، ولی همزمانی زفتن شما دو نفر منجر به این نتیجه گیری شد که این مسائل به هم مربوطه. حالا میگی مشکل فقط رفتن علی ـه و مشارکت داره از اهدافش دور میشه، حرفی نیست (که البته من این حرف رو قبول ندارم! با علی یا بی علی مشارکت همونیه که از اول بوده، ما هم قصد تغییر در اهداف و شیوه ها رو نداشتیم و نداریم و موردی هم نبوده که خلاف این قضیه رو ثابت کنه)

در هر صورت، حرف شما کاملا متینه؛ هر کسی حق داره برای فعالیت یا عدم فعالیت خودش تصمیم بگیره و حرفی هم توش نیست. به تصمیم شما احترام میذاریم :happy:

من کی این حرفا رو زدم؟ چرا همیشه خدا از جانب من اینجا قضاوت میشه.. من گفتم مشارکت از اهدافش دور شده؟ اونم با رفتن علی؟:blink: اصلا کی گفتم زمان علی همین رویه حاکم نبوده؟

از اون مهمتر من کی از عدم فعالیت حرف زدم؟ :blink: 2 تا پست بعد از همون پست بنده رو خوندید؟ من 10 بار اگه نه نوشتم تو صحبتام 11 بارش نوشتم از پخش کردن تو بخش مشارکت ( دقیقا و فقط همین کلمات) کنار میرم.. نه از زندگی که .. اگه دوستان راحتتر هستن با عدم فعالیت بنده هم احترام میذارم همون رویه عدم فعالیت رو پیش میگیرم..;)

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
112 ساعت من نبودم چقد پست رد و بدل شده :blink:

اول از همه بگم که خیلی متاسف شدم از اینکه وحید عزیز و آقای مردی هم تصمیمی مشابه هادی گرفتن (هر چند حدس می زدم)

وضعیت در حال حاضر اینطوره: هادی میگه حاضر نیست در این بخش فعالیت کنه مگر اینکه فریدا مدیر نباشه.

وحید و آقای مردی هم به اعتراض به وضعیت موجود پخش رو متوقف کردن.

پس من به عنوان مدیر اگه بخوام این 3 دوست عزیز رو از رفتن منصرف کنم، باید به شرط هادی عمل کنم. که اونم گفتم غیر ممکنه.

دوستان در مذاکره رو بستن، و شرطی که هادی گذاشته کاملا غیر قابل انجامه. اگه این 3 دوست عزیز حاضرن در مورد شرایط موجود و راه حل های ممکن و منطقی برای اینکه دیگه همچین برخوردهایی پیش نیاد بحث کنیم من حاضرم. ولی اگه شرط هادی غیر قابل تغییره، با کمال تاسف دیگه کاری از دست من بر نمیاد.

در صورتی که تصمیم این 3 دوستمون قطعی باشه، از محبتشون و زحماتشون تا اینجا قدردانی می کنم و سریال هایی که تا حالا زحمت پخشش رو می کشیدن رو به توزیع کننده های دیگه می سپاریم. با اینکه وحید و هادی دو عضو کلیدی بخش اشتراک هستن، ولی دلیل نداره با قطع همکاری این دوستان اشتراک مثل سابق به کارش ادامه نده. تحولات توی هر جامعه ای اتفاق میفته و بهتره اگه تصمیم این دوستان قطعیه و تمایل به مذاکره ندارن، تصمیمشون رو با آرامش بپذیریم.

از صفحه های پیش هر پستی پاک شده من پاک کردم. دلیلش هم این بوده که بحث هایی داره مطرح میشه که ربطی به مشکلات اخیر نداره. از دوستان خواهش می کنم اگه در زمینه راه حل های ممکن نظری دارن بیان کنن، ولی اگه قرار باشه مشکلات شخصی و مسائل نامربوط اینجا مطرح بشه و بحث منحرف بشه، و یا پست هایی زده بشه که منجر به پست های زنجیره ای و ایجاد تنش بیشتر بشه، پست ها رو پاک می کنم.

منتظر جواب هادی و وحید عزیز هستم.

یعنی برن:(
هیچ راهی نیست که بشه تشویقشون کرد بمونن

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من کی این حرفا رو زدم؟ چرا همیشه خدا از جانب من اینجا قضاوت میشه.. من گفتم مشارکت از اهدافش دور شده؟ اونم با رفتن علی؟:blink: اصلا کی گفتم زمان علی همین رویه حاکم نبوده؟

از اون مهمتر من کی از عدم فعالیت حرف زدم؟ :blink: 2 تا پست بعد از همون پست بنده رو خوندید؟ من 10 بار اگه نه نوشتم تو صحبتام 11 بارش نوشتم از پخش کردن تو بخش مشارکت ( دقیقا و فقط همین کلمات) کنار میرم.. نه از زندگی که .. اگه دوستان راحتتر هستن با عدم فعالیت بنده هم احترام میذارم همون رویه عدم فعالیت رو پیش میگیرم..;)

:blink:

وحید جان یه حرفایی می زنی :blink:

من از فعالیتت همیشه خوشحال میشم و امیدوارم پخش رو هم متوقف نکنی، چه رسد به فعالیت. منظورم از اینکه هر کسی آزاده برای فعالیت یا عدم فعالیتش تصمیم بگیره کلی بود، که شامل پخش هم میشه. وگرنه خوندم که گفته بودی هرجا نیاز به کمک باشه حاضر به کمکی و خیلی هم ممنونم. این مساله بزرگواریتو می رسونه و شدیدا استقبال می کنیم از این قضیه :D

در مورد علی ... اون حرفا در جواب این حرفای تو بود:

گفتم یه زمانی من با 1 مدیری توافقی کردم.. و هدف و رویه ای در کار بود .. تمام مسائل رو هم فقط اون دوستان در جریان بودن تقریبا.. طبیعی حق دارم انتخاب کنم پخش بکنم یا نکنم..

بازم میگم من اصلا کاری به هادی و غیره و ذالک ندارم..
توافق قبلی و تصمیم قبلی بوده بعد از رفتن علی من دیگه ادامه ندم.. البته سایر دوستان هم از من نظر خواستن گفتم صبر کنید وضع بخش مشخص بشه بعدش تصمیم بگیرن..

من فکر کردم منظور اینه که علی هم چون در اون جلسات اولیه بوده، بهروز و علی و شما برنامه هایی داشتین که الان ما در جریانش نیستیم. اگه اشتباه برداشت کردم عذر میخوام.

بازم میگم: من از اینکه شما دوستان فعالیتتون رو در این بخش - اعم از دانلود و پخش و هر گونه کمک دیگه ای که متصوره - ادامه بدین بسیار بسیار خوشحال میشم.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه اون موقع که اومدم حرف زدم هادی عزیزم گفت " نقش معلم اخلاق رو بازی نکن . اینجا بحثی هست بین چند تا دوست و آخرش هم حل می شه ".
دیدیم که نه تنها حل نشد بلکه به این مسائل ختم شد.
هادی جان به این دلیل که خیلی زیاد قبولت دارم این چیزا رو میگم
انصافا این شرطی که گذاشتی برای ادامه فعالیت منطقی نیست . و مطمئنا نتیجه اش اینه که پذیرفته نمی شه . از طرفی به اعتقاد من تو حق نداری به این راحتی از حقی که در این اشتراک داشتی کوتاه بیای و بگی میرم . مگه این همه بچه ها نمیان و اعتراض نمی کنن به تصمیمت ؟ مگه این همه خواهش نمی کنن بمون ؟ فکر می کنی به این دلیله که 100 درصد جانب تو رو گرفتن و خواهر فریدا رو مقصر می دونن ؟ نخیر به این دلیل هست که عدم حضور تو در این مکان ضرباتی رو به اشتراک می زنه که جبران پذیر شاید باشه اما به سختی . عزیزانی که اصرار به موندن تو دارند از روی منطق خواسته شون رو مطرح می کنن نه از روی احساس . پس منطقی باش . حضورت در اینجا لازمه و شرط غیر منطقی که گذاشتی متاسفانه هیچ گاه محقق نمی شه . این راهش نیست . این حق تو و فریدا هست که اینجا باشید پس از حقت به یک شکل دیگه دفاع کن .
مسلما توی این ماجرا یه جاهایی حق هم با تو هست و یه جایهایی هم با فریدا . و راهش این نیست که یکی از پیش ما بره . به نظر من این بزدلانه ترین تصمیم هست . باید ایستاد از حق دفاع کرد . اینجا ملک شخصی کسی نیست که بخواد با رفتارهاش و عملکردهاش کسی یا کسانی رو از بودن در اینجا محروم کنه .
پس خواهر فریدای عزیز و برادر هادی نازنین . این راهش نیست . به هر راهی فکر کنید جز رفتن .

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اکثر صحبت های آقای saeed_saba منطقی بود لطفن به پست ایشون توجه کنید.حالا که علی آقا نیستن، دنی مدیر ارشده و باید تصمیم نهایی رو در این مورد بگیره.

حرف آقای amin_lili هم درسته. خواهش کردیم از شما که بمونین، ولی اصلن به هیچ کدوم از حرفای بچه ها توجه نکردید، پس هر جور که راحتین، عمل کنین!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

من جوابي براي صحبتهاي دوستان ندارم . دوستان لطف دارند . خيلي از دوستان كاملا در جريان دلايل كناره گيري من از انجمن هستند و براي دوستان ديگه اي كه كاملا در جريان نيستند ، جريانات را از دريچه نگاه خودم توضيح مي دم تا اونها هم بتونند درست به ماجرا نگاه كنند و اون موقع تصميم من براي همه اين عزيزان قابل توجيح خواهد بود ...

اول داستان : مشكل من با خانم فريدا ، از اشتراك انيميشن اغاز شد . همون انجمني كه مثل قاره اتلانتيس ، بقايايي از اون مشاهده ميشه . جناب مردي كه تازه با اون انجمن آشنا شده بودند پيشنهاد كمك به افراد انجمن را ارايه كردند و گفتند حاضرند ارشيوشون را در اختيار اين دوستان قرار بدند و بجاي اون از آرشيو انيميشن استفاده كنند ... جواب اين بود كه شما ارشيوتون را حاوي 300 دي وي ديه به انجمن هديه كن و بجاي اون به كاربر طلايي با 10 دي وي دي در ماه ارتقا پيدا كن ... اين برخورد جالب توجه ، سرچشمه اختلافات دوستان و اقاي مردي شده و آقاي مري راسا تصميم گرفت كه پخش انيميشن را در انجمن اشتراك كه تازه نهالي شده بود آغاز كنه ... در اون موقع ، من كه ايشون را در اقليت ديدم و سمبه طرف مقابل را پر زور ، سعي كردم كمكشون كنم و اون تاپيك استمداد براي تهيه انيميشن را زدم كه از بطنش ، خيلي از اين انيميشنهايي دانلود و تهيه شد كه در ليست آقاي مردي مي بينيد ... نطفه اختلافات هم به همون تاپيك بر مي گرده ... جايي كه من به خانم فريدا پيشنهاد كردم كه فرومي با نام FaridaTools بزنند و اونجا انيميشن را با شرايط خودشون پخش كنند چون دنياي امروز كه ر روز سرعت انتقال اطلاعات بيشتر، دنياي سهميه بندي نيست و ايشون هم همين كارو انجام دادند و طي يك كوچ برنامه ريزي شده ، انجمن جديدي را با كمك دوستانشون تاسيس كردند و انجمن انيميشن PT را به خرابه اي تبديل كردند ...
در همين حين بود كه ايشون بخاطر بي احترامي به دوستانشون در انجمن انيميشن ، اولين و آخرين كارت قرمزم در پرشين تولز را به من دادند ... اينكه آيا اين رفتار سزاوار من بود يا نه و اينكه كلا در اين يكسال به چند نفر كارت قرمز و زرد در انجمن داده شده ، بحث ديگه ايست كه در حوصله اين
پست نمي گنجد ...
بعد از اون تاريخ ، من با ايشون اشتي كردم . دوست شديم و سعي كردم فراموش كنم كل گذشته ها رو ...
ولي متاسفانه بعد از مدتي < اين فكر براي ايشون پيش اومد كه اگر من و ايشون دوستيم ، وظيفه منه كه چشمم را روي اشتباهات عمدي يا سهوي ايشون ببندم ...
در اينجا دومين برخورد من با ايشون در تاپيك تهيه الفرد هيچكاك پيش اومد . يكي از دوستان پيشنهاد مبلغ بيشتر براي تسريع در روند خزيد سريالي را كرده بودند كه بخاطر مصالحي ، اين پيشنهاد رد شده و بار هزينه مورد نظر روي دوش بقيه كاربران قرار گرفت . وقتي كه من به اين نوع برخورد ايشون اعتراض كردم ، ابتدا موضع گرفتند كه تا وقتي سهم ها مساوي نباشه ، اقدام به خريد نمي كنند و بعدا فرمودند كه ديگه خريدي را براي انجمن انجام نمي دند ... كه به دليل غير منطقي بودن اين خواسته ، من وظيفه خريد را هم بعهده گرفتم . بعد از پايان نظر سنجي كه بيش از دو سوم كاربران به پيشنهاد من ، مهر تاييد زدند ، ايشون اعلام كردند كه در حال استعفا هستند و در فرومشون اعلام كردند كه بخاطر اينكه بتونند در فروم جديد فعاليت بيشتري داشته باشند ، در پرشين تولز استعفا دادند كه بعدا مشخص شد اين موضوع هم يكي ديگه از دروغهاي ايشونه ...
البته در همين حين ، تحت الحمايه هاي ايشون در انجمن شروع به برگزاري مانور جديد تحت فشار قرار دادن من نمودند كه همه عزيزان يادشونه . اين عزيزان تمام تاپيكهاي خريدي را وجود داشت آپديت كرد كه هادي بايد به وظيفه اي كه گفته عمل كنه و اين سريالها را خريداري كنه ...

ادر اخرين برخورد اين چند روزه هم ، در تاپيكي كه چندين ماه باز بود ، ابتدا تحت الحمايه شون را فرستادند تا اتيش را روشن كنه و بعد خودشون قصد ديكته كردن موضوعي را داشتند كه چيزي جز زورگفتن در پي اون نبود ...

اما مشكلات من با ايشون كه ادامه راه را براي من غيرممكن مي كنه :

1 : در گذشته ايشون نشون دادند كه كينه افراد را به دل مي گيرند و بدنبال بهانه براي تحت فشار دادن كاربران هستند . نمونه اين مسايل ، تاپيك آقاي مرديه كه ايشون بخاطر يك مساله كوچيم ، موجب قفل شدن تاپيك ايشون شدند ... من نمي تونم در انجمني فعاليت كنم كه مدير و افراد تحت الحمايه اش بدنبال پيدا كردن اشكال كوچكي در رفتار من هستند تا اين مشكل كوچيك را دستاويز حالگيري و آزار من قرار بدن ....

2 : من نمي تونم در انجمني فعاليت كنم كه ملاك دوري و نزديكي به مديرش ، متراژ دستمالي كه اون شخص در هنگام برخورد با مدير بكار مي بره ... اگر من در اشتراك فعاليت مي كردم ، براي اعتلاي فرهنگ و قواعد والاي انساني بود نه رواج فرهنگ كريه پاچه خواري و كاسه ليسي ...
متاسفم كه در اين انجمن ، كساني وا اسفا سر دادند كه سريال هاي اشتراكي را با سريالهاي جديد تعويض مي كنند و اون سريالها را به ليست فروششون در بازارچه اضافه مي كنند و ما مجبوريم براي بدست اوردن اون سريالها هزينه كنيم ...

3 : در انجمني كه مديرانش تيم تشكيل مي دند و فقط كسي وارد اين تيم ميشه كه خودش را به نفهمي بزنه و چشممش را روي حق كشي ها و تبعيض ها ببنده يا كاسب باشه و فقط به منفعتش فكر كنه ، فعاليت نمي كنم .

4 : در انجمني كه كاربران فقط بخاطر حمايت از دوستشون دچار مشكل ميشند و با اماج پستهاي افراد تحت الحمايه مواجه ميشند فعاليت نمي كنم . انجمن ايده ال من ، انجمن دوستيها و رفاقتهاست نه انجمن بالادهي ها و پايين دهي ها ... همينجا از همه دوستاني كه بخاطر من دچار مشكل شدند و از اين پس داغ ننگ دوستي با من به پيشونيشون خورده و عزيزان به دنبال گرفتن حالشون در اولين فرصت ممكن هستند < عذر خواهي مي كنم . من فكر نمي كردم كه قدرت حتي در پستوهاي يك جامعه مجازي مي تونه اينقدر قوي باشه كه عده اي اجازه همچين رفتارهايي به خودشون بدند ...

5 : در انجمني كه هنوز يكهفته از خداحافظي مدير ارشد و يكي از بنيان گذاران اشتراكش نگذشته ، مديرانش شروع به تصويه حسابهاي سوخته شون مي كنند ، فعاليت نمي كنم ...

6 : در انجمني كه مديري در اون وجود داره كه يكي ديگه از انجمنهاي همين فروم را به نابودي كشونده فعاليت نمي كنم .

7 : در انجمني كه مديرانش با هم اينقدر رفيقند كه چشم روي اشتباهات همديگه مي بندند و اجازه تحت فشار قرار دادن كاربران را به همديگر مي دند فعاليت نمي كنم .

خلاصه ، اگر به مشكلات اين چند صباح انجمن دقت كرده باشين ، مديري به نام خانم فريدا وجود داره كه خواسته اش اينه كه همه منوياتش اجرا بشه . اين خانم وقتي مي بينه كه چند تا از فعالان انجمن به هم كمك مي كنند تا اهداف اشتراك سريعتر حاصل بشه و اين كاربران بعضا با نظرات ايشون مخالفند ، سعي مي كنه كه با قدرت دادن به هر كسي كه حاضره بخاطر پيشرفت ، روحش را به شيطان بفروشه و با كمك گرفتن از باقيمانده انجمنهاي مخروبه ، يك جبهه جديد را بر عليه اين كاربران ايجاد كنه و فقط بدنبال اتو از اين كاربران مي گرده تا بهشون ضربه بزنه ...

خوب ، اينجاست كه ديگه موندن دليلي نداره ... شما قدرت حكمراني در انجمن اشتراكِ قسمت فرهنگ هنرِ فروم ِپرشين تولزِمجموعه فرومهاي فارسيِ عضو فرومهاي جهاني ِ دنياي بزرگ www در كره زمين از منظومه شمسي ِكهكشان راه شيريِ هزاران كهكشان دنياي بزرگين ! مباركه !!!!

من بازهم از اين تريبون اين غلط را تكرار مي كنم كه تا ايشون در انجمن باشند و تا اين رويه در انجمن وجود داره ، نمي تونم فعاليتي داشته باشم .

با اينكه همه تون را دوست دارم ...

با اينكه مي دونم همه شما سعيتون را كردين ...

بله دوستان عزيز ، من يك بزدلم يا هر چيز ديگه اي كه شما مي گين ... ولي اين را مطمينم كه هم جنس شما نيستم و همين براي من كافيه ...

دوستدارم

ب . د . ر . و . د

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
هر کس از منظر دید خودش به قضایا نگاه می کنه و هر کس هم خودش رو محق می دونه. من نمیگم 100% حرفای هادی اشتباهه، ولی بخش عمده اش با بدبینی کامل نوشته شده و به نظر من غیر منصفانه اس.

ما تمام سعیمون رو کردیم که نظرات دوستان رو توی این مدت پیاده کنیم. حتی شده که هادی توی پی ام تذکری در مورد مساله ای به من داده و من همون شب خواسته اش رو که منطقی بوده پیاده کردم. بارها شده که قوانین عوض شدن به خاطر اینکه دوستان اعتراض (به حق) داشتن. درسته که توی این انجمن خیلی مماشات شده (که در زمان علی هم بوده)، ولی با همه شده و رو این حساب بوده که در اون زمان تصور کردیم مدارا راه حل بهتریه. انصافا توی این بخش بیشتر از هر بخش دیگه ای و هر فروم دیگه ای به نظرات کاربران بها داده شده و پیشنهادات و انتقاداتشون مورد توجه قرار گرفته و عملی شده.

با رفتن علی قرار نیست اینجا مساله ای عوض بشه. از دید من هم رفتنش موقتیه و بعد از تموم شدن گرفتاری هاش بر می گرده. هیچ باندی هم در کار نیست.

در هر صورت، قبلا هم گفتم به تصمیم دوستان احترام میذاریم هر چند که از وضع موجود و اتفاقات پیش اومده و تصمیم دوستان جدا ناراحتم. ولی از اونجا که به نظر می رسه تصمیم هادی عزیز جدی باشه و حاضر به تجدید نظر نباشن، سریال هایی که ایشون زحمت پخششون رو تا حالا می کشیدن به دست یکی از پخش کنندگان جدیدمون میدیم و ایشالا با یه وقفه کوتاه - حداکثر 2-3 هفته - سریال های قبلی دوباره برای پخش گذاشته میشن.

قبلا هم گفتم، ما به حرف شما دوستان به عنوان نظر قطعی نگاه نمی کنیم و هر لحظه که نظرتون عوض شد و تصمیم به پخش مجدد گرفتین، در این بخش به روی شما بازه.

امیدوارم موفق باشید.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
حالا که اینطوره من نمیتونم هیچی بگم جز اینکه متاسفم

پائولو کوئلیو میگه:

هر کس که می تواند بر دل خود چیره شود بر دنیا هم چیره میشود

به امید اون روز

به هر حال من همیشه برای این انجمن تلاش میکنم چون نفسه اشتراک رو میپسندم الان هم میخوام یه مجموعه رو بزارم برای اشتراک قبلا میفرستادم برای جناب ققنوس الان بفرمائید باید برای چه عزیزی بفزستم چون خودم امکانه پخششو ندارم :blush:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
از کاربران محترم : darepit ، amadea ،aminlili ، و احياناً ساير دوستانی که از پست های من رنجيدن معذرت ميخوام و اميدوارم به دل نگيرند !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هر 5 دقیقه میام اینجا شاید یه فرجی شده باشه ولی ....:(

در انجمنی که بزرگتر نداره ، انتظار فرج نداشته باش دوست عزیز .

در هر صورت، قبلا هم گفتم به تصمیم دوستان احترام میذاریم هر چند که از وضع موجود و اتفاقات پیش اومده و تصمیم دوستان جدا ناراحتم. ولی از اونجا که به نظر می رسه تصمیم هادی عزیز جدی باشه و حاضر به تجدید نظر نباشن، سریال هایی که ایشون زحمت پخششون رو تا حالا می کشیدن به دست یکی از پخش کنندگان جدیدمون میدیم و ایشالا با یه وقفه کوتاه - حداکثر 2-3 هفته - سریال های قبلی دوباره برای پخش گذاشته میشن.

سلام مجدد به همه دوستان

بسیار خوشحالم که انصراف من از پخش سریالها مدت زمان طولانی انجمن را دچار مشکل نمی کنه و مدیران عزیز با برنامه ریزی شون می تونند سریعا جای نیروهایی که از دست دادند را پر کنند . اشتراک یعنی همین دیگه دوستان . یعنی در کنار هم بودن و به یکدیگر کمک کردن ... چون من به اشتراک واقعا علاقه دارم .

از دوستانی که همیشه به من محبت داشتند و مثل دوستان نزدیک این مدت زمان را در کنار هم بودیم ، خواهش می کنم این مسایل را فراموش کنند و از اینجا به بعد در کنار اشتراک باشند ... نفس اشتراک خیلی مهمه و امیدوارم مسایل و مشکلات فردی موجب نشه دوستان خوبم از اشتراک نا امید بشن ... هر کسی که یکروز دوست من بوده ، از الان و بدون وجود من , دوست اشتراک باشه ... خواهش می کنم فراموش کنید که چه اتفاقاتی در این مدت افتاده و به اشتراک کمک کنید و نشون بدین که اشتراک با این طوفانها اسیب نمی بینه ...

از مدیران عزیز هم خواهش می کنم مثل همیشه از هیچ کمکی برای پیشرفت اهداف عالی اشتراک دریغ نکنند و با راهنمایی های خردمندانه شون ، سرعت پیشرفت اشتراک را هر روز بیشتر از دیروز کنند .

متاسفانه من به دلیل مشکلاتی که با دوستان عزیز دارم فکر می کنم نبود من به سود اشتراکه و بودن من با این شرایط , نمی تونه چیزی بجز یک مانع در راه رسیدن دوستان به اهداف عالی مدیران باشه ... به این موضوع اضافه کنید مشغولیتهای کاری من در خارج از فروم که زمان فعالیت در انجمن را تقریبا به صفر می رسونه ...

به هر ترتیب ، با بودن یا نبودن خانم فریدا , احتمال من برای برگشت به انجمن تقریبا صفره . پس لطفا همه دوستان هوای مدیران را داشته باشند و با فراموش کردن این اتفاقات به این دوسان کمک کنید چون بعد از رفتن من و دوستانم از انجمن اشتراک ، این دوستان بیشترین آشنایی را با فرایند اشتراک دارند و می تونند گره های کور را باز کنند .

از این ساعت ببعد فراموش کنید که ققنوسی بوده و برای رسیدن به اهداف بعدی برنامه ریزی کنید .

امیدوارم این انجمن بتونه زیر نظر دوستان که اکنون موانع کمتری را روبروی اهدافشون می بینند و مخاطبانشون یکدست ترند ، هر ماه یک ققنوس جدید ، یک Rax جدید و یک مردی جدید داشته باشه .

اشتراک عشق من ، پی تی اخرین فروم من و ازادی آرزوی منه .

همه تون رو دوست دارم .

بقول برادر مهربان و دوستداشتنیم :

ب

د

ر

و

د

پ . ن : جناب دنی ، دوستانم در انجمن را به شما می سپرم . Dare pit / pooya007 / Ieeeman / SoKooOOt / SinaLaserJet / Navid_k / Amadea / امیر فرخ / Car20 / Frog / MD_MD_2600 و سایر دوستانی که الان به یادم نمیاد .

اگر یک روزی ببینم یا بشنوم که تحت الحمایه هاتون به این دوستان کوچکترین بی احترامی کردند /......... / . پس حتی فکر امتحان کردنش را هم به مغزتون نیارید !!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من الان یه نکته خیلی مهم یادم افتاد بگم.. دوستان توجه دارید که اینجا یه سری از کاربرها کارشون رو از روی علاقه انجام میدن.. بالطبع هیچ گونه انتظاری هم ازشون نیست و هیچ گونه تصمیم گیری شخصی هم نمیتونند بکنند.. مثله هادی.. بازم میگم هادی اصلا غلط کرد گفت فریدا باشه من نیستم و غیره و ذالک.. اصلا در مقامی نیست که در این مورد تصمیم گیری کنه...

ولی.... همینطور که ایشون مسئولیت و اختیار اینکارو ندارند دوستان و مدیران این بخش هم حق ندارند 4 روز دیگه صفحه بزارند اینا پخش نکردند بخش نابود شد.. اینا فلان نکردند بخش نابود شد.. یا 6 روز دیگه بگن ما بخاطر اینکه خواسته هادی اجرا بشه استعفا میدیم..

خواهر فریدا که من برای وقت و انرژی و هزینه ای که تو این بخش گذاشتن احترام فوق العاده ای قائلم این نکته رو هم میدونند که مدیریت این بخش و ریش و قیچی دست ایشونه.. مسئولیت اتفاقات داخلش هم با ایشونه.. پس فردا نگن فلانی بخش رو نابود.. یا من نیستم پشیمون شدم.. شما علنا امروز میگید برای کمک مسئولیت قبول کردید .. و چون مدیر کم داره بخهش با قدرت و استمرار کار تون رو ادامه میدید..
پست فوق الذکر:
با رفتن علی مسئوليت اينجاا رو من و دنی به عهده گرفتيم و فعلاً در خدمت تون هستم. :cool:

بازم برای همه دوستان بالاخص پخش کنندگان جدید ارزوی موفقیت میکنم.. بنده هم هیچ مشگلی با کسی نداشتم.. تصمیم پخش نکردن هم دوستان پرسیدند چند بار فقط و فقط بخاطر مشغله فعلیمه.. و البته پتانسیل بالای پخش و تهیه اثار داخل بخش که بوضوح مشاهده میشه که سر پخش بعضی اثار کار به خون ریزی داره میکشه بعضا..:happy:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
متاسفانه در مورد هادی و لطفی که بخش اشتراک داشتند خیلی بی مهری و بعضا" بی انصافی شده وقتی هادی هر از

چند وقتی چندین سریال جدید رو وارد گردونه پخش میکرد هیچ کسی نبود که قدردان هادی باشه و ازش تشکر کنه

متاسفانه حتی الان میبینیم که فقط به خاطر این محبت ها هادی داره مورد بی مهری قرار میگیره و به قول معروف

((لطف مکرر تبدیل شده به حق مسلم!!)) همه این رو قبول کردند که وظیفه هادی اینه که سریالهای مورد علاقشون

رو دانلود کنه و بدون دردسر به دستشون برسونه

حتی در این رابطه نسبت به هادی توهین شد ( دانلود فله ای و پخش کیلویی و ...)

فقط همگی یادمون رفته که هادی همه این سریال ها رو با هزینه خودش و وقت ارزشمند خودش دانلود کرده و به

دست ما میرسوند و اگه این کار هارو نمیکرد مطمئنا" میتونست کارهای بسیار مهم تری (حداقل برای خودش) انجام بده ولی ........

ولی این لطف های مکرر از طرف هادی به حق مسلم ما تبدیل شده و انتظار داریم های با وقت و هزینه خودش دانلود کنه و بدست ما برسونه

تو تاپیک Buffey the vampire slayer که تاپیک دانلود از طرف شخص دیگه ای زده شده و عده ای به عنوان مشارکت

کننده حاضر بودند تا هزینه دانلود رو پرداخت کنند و به سریال مورد علاقه اشون برسند، چرا با کم لطفی و بی احترامی برخورد شد؟

آیا این برخورد شایسته هادی و یا هر شخص دیگری بود؟

کسایی که ادعای برخورد دموکراتیک رو دارند و هر کجا به بن بست میرسند تصمیم گیری بر سر خرید یا دانلود یا ...

سریال رو بر عهده اعضای اون تاپیک میگذارند ، چرا وقتی موافقت اعضای تاپیک رو برای تامین هزینه دانلود دیدند باز با این مورد مخالفت کردن؟

rezajooon1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمتون گرم

خوبه شماها تو مملکت کاره ای نشدین اگرنه فاتحه این مملکت خونده بود(بیشتر)

شماها که نمیتونین تو یه فروم کوچولو همدیگه رو تحمل کنید وای به بیرون

بازم ایرونی بودن و نشون دادید

توانایی نداشتن کار گروهی رو نشون دادید

بدبختی که 50 ساله ما رو بدبخت کرده

چون دو نفر با هم مشکل دارند کل اهداف فرهنگی فروم به بازی گرفته شده

اینجا به جای یک فروم حرفه ای تمام عیار بیشتر شبیه حموم زنونه ای است که ملت دنبال سنگ پاشون می گردند

اینقدر بوی غیر حرفه ای بودن میاد که ادم می مونه چی بود و چی میشه

ان شاالله تا چند ماه دیگه دیگه خبری از اینجا نیست که دو دسته بازی بشه و رفاقتها اینجوری لجن مال

و اهداف اینجا که چیزی نبود جز رسوندن سرگرمی به نام سریال به دست یه مشت ادم بدبخت که از دنیا

عقب موندن که مجبورن چند نفر جمع شن یه پولی جمع کنند یا لطفی کنند دانلود کنند تا به دستشون برسه چون

نمی تونن حقوق یه ماه کارکردنشونو بدن یه سریال با هزار مشکل از اونور اب بخرن

اونم به درک این سرگرمی هم مانند بقیه چیزهایی که نداریم روش سر مدیرا و طرفین دعوا سلامت

حرف از دوستی نزدم چون هدف اصلی همین بود بعد در کنارش رفاقت درست شد که اونم داره از دست میره

بلاخره یکی که زورش بیشتر حرفش و به کرسی میشونه بیچاره ماها که کجا یادگاری نوشتیم

متاسفم:(:(:(:(:(:(:(:(

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پویا جان ، برادر خوبم ...

موضوع تموم شده است . از شما خواهش می کنم این مشکلات را فراموش کنی و در کنار انجمن باشی . انجمن به تجربیات دوستانی مثل شما احتیاج داره .

دوستدار معرفت و مرامت .

بدرود.

mohammad_1ta

Registered User
لایک‌ها
10
همه تون رو دوست دارم .

بقول برادر مهربان و دوستداشتنیم :

ب

د

ر

و

د

من نميدونم واقعاً چي بگم
ولي هادي جان هيچ كس زحماتي كه شما كشيدي رو فراموش نميكنه
72.gif

من خودم از تصميمي كه گرفتي به شدت ناراحت شدم.. اميدوارم لااقل به عنوان يك دوست تو پي تي بموني و از پيش ما نري

فقط همگی یادمون رفته که هادی همه این سریال ها رو با هزینه خودش و وقت ارزشمند خودش دانلود کرده و به

دست ما میرسوند و اگه این کار هارو نمیکرد مطمئنا" میتونست کارهای بسیار مهم تری (حداقل برای خودش) انجام بده ولی ........

ولی این لطف های مکرر از طرف هادی به حق مسلم ما تبدیل شده و انتظار داریم های با وقت و هزینه خودش دانلود کنه و بدست ما برسونه

72.gif
72.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام

با تشکر از جناب ققنوس که اومدند و از منظر خودشون کل قضایا رو بازگو کردند

متاسفانه انگار یکم دیر رسیدم. ولی اگر هنوز امیدی به بازگشت بزرگان اشتراک هست،

از طرف مقابل قضیه (خانم فریدا) هم درخواست می کنم بیان و از منظرشون کل ماجرا رو برای همه دوستان بازگو کنند.

همین طور از سایر دوستانی که در جریان بودند.

شاید با مشخص شدن کامل ماجرا از مناظر مختلف بشه یک راه حل مناسب برای این قضیه پیدا کرد.

تا بخش اشتراک هم از این وضعیت در بیاد.

چون هم جناب ققنوس حق زیادی به گردن مشارکت دارند و دانلود بسیاری از سریالها (با هزینه ی خودشون) و پخش قسمت بزرگی از سریال ها با ایشون بوده

و هم خانم فریدا بخش اعظم خریدهای خارج رو (حتی در مواردی با خرج خودشون) انجام دادند

Rax جان حرفات منطقیه. ولی نظر من اینه که دوستانی که درخواست پخش سریال رو دادند، کار شما ها رو دیدند که با تلاش زیاد سعی در رسوندن سفارشات سر وقت به دست متقاضیان دارید و خواستند اونها هم یک کمکی کرده باشند.

اگر شما (که یک جورایی جد بزرگ اشتراکی ) و جناب ققنوس (که بخش اعظم دانلود و پخش رو به عهده دارند) و جناب مردی (که پر طرفدار ترین سریال ها رو دارند) از این بخش برید فکر نکنم دیگه انگیزه ای برای بقیه هم برای اشتراک باقی بمونه. (حداقل نظر من اینه) (طرف صحبت من با جناب Daneel Olivaw نیز هست که صحبت از برگردوندن شرایط به حالت عادی رو دارند.)

اصولا پیش قدمها و ریش سفید های یک بخش هستند که به اون بخش جون می دن. (نمونه اش رو توی زندگی معمولی هم می تونید ببینید.)

خلاصه بازم می گم اگر هنوز امیدی هست در خواست می کنم با صحبت کردن و پیدا کردن و باز کردن گره ها این مشکل حل بشه تا با کنار کشیدن یا درخواست کنار رفتن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا