شیث دست خودش نیست......مشکل روحی روانی داره!!!!!تبریک به همه استقلالیهای عزیز
مبارکه
آره انقدر مشنگ بود که حد نداره، بنظر تو حق شیث بود که تا آخر بازی توی زمین باشه و اخراج نشه، مثل اینکه اومده دعوا نه فوتبال
شیث دست خودش نیست......مشکل روحی روانی داره!!!!!تبریک به همه استقلالیهای عزیز
مبارکه
آره انقدر مشنگ بود که حد نداره، بنظر تو حق شیث بود که تا آخر بازی توی زمین باشه و اخراج نشه، مثل اینکه اومده دعوا نه فوتبال
رضا جون بیا و استقلالی شو!راستی من امروز دو تا مربی استقلالی دیدم...........عصر(طرفای 4) امیر قلعه نویی رو تو پاسداران دیدم........
2 ساعت پیش هم فیروز خان رو تو هفت حوض...........باخانوم بچه ها اومده بود خرید!!!!!! با زنش و یه دختر پسر تقریبا جوون بود!!!!!!!! شاید بچه هاش بودن!!!!!! شایدم پسر و عروش.....شایدم دختر و داماد!!!!!!!
دو تا زن ها هم چادری بودن!!!!!!!
چقدر اطلاعات دادم........یکی نیست بگه مگه تو فضولی؟؟؟؟
راستی این مگه نمیگفت حال حاج خانوم خوب نیست!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که زنش از من سالم تر بود!!!!!!
امضا گرفتی ازشون؟راستی من امروز دو تا مربی استقلالی دیدم...........عصر(طرفای 4) امیر قلعه نویی رو تو پاسداران دیدم........
2 ساعت پیش هم فیروز خان رو تو هفت حوض...........باخانوم بچه ها اومده بود خرید!!!!!! با زنش و یه دختر پسر تقریبا جوون بود!!!!!!!! شاید بچه هاش بودن!!!!!! شایدم پسر و عروش.....شایدم دختر و داماد!!!!!!!
دو تا زن ها هم چادری بودن!!!!!!!
چقدر اطلاعات دادم........یکی نیست بگه مگه تو فضولی؟؟؟؟
راستی این مگه نمیگفت حال حاج خانوم خوب نیست!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که زنش از من سالم تر بود!!!!!!
دقیقاً! حتماً که نباید 24 ساعت بستری باشهبعدش هم اینچیزا که از ظاهر آدم مشخص نمیشه. شاید در پس اون ظاهر سالم حال بسیار خرابی داشته:blush:
رضا معاینه ش کردی؟! همچین مطمئن میگه انگار طرف رو یه چکاب کامل کرده! :دیراستی این مگه نمیگفت حال حاج خانوم خوب نیست!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که زنش از من سالم تر بود!!!!!!
:blink:شیث دست خودش نیست......مشکل روحی روانی داره!!!!!
عمرا!!!!!!!!!رضا جون بیا و استقلالی شو!:blush:
امضا چیه بابا!!!!!!! من به قطبی هم محل نمیزارم چه برسه به مربیای استقلال!!!!!!امضا گرفتی ازشون؟
بعدش هم اینچیزا که از ظاهر آدم مشخص نمیشه. شاید در پس اون ظاهر سالم حال بسیار خرابی داشته:blush:
رضا معاینه ش کردی؟! همچین مطمئن میگه انگار طرف رو یه چکاب کامل کرده! :دی
:blink:
منظورت مدافع ذوب اهنه؟؟؟؟؟؟تا استقلال گل زد همه ی لنگیا از دم فرار کردن و نا پدید شدن
قطبیتون که فعلا بدجوری خراب کرده و قبلش هم ما بازی قشنگ از تیم قطبی ندیدیم. بازیهای قشنگ اولش بود که امپراتور هنوز درست جا نیفتاده بود وقتی که مرزبان و استیلی تیم رو تمرین داده بودند و خود حمید خانعمرا!!!!!!!!!![]()
امضا چیه بابا!!!!!!! من به قطبی هم محل نمیزارم چه برسه به مربیای استقلال!!!!!!![]()
نه بابا نگفت بیمارستانه. میگفت بخاطر مشکلات حاج خانوم. حالا شاید مشکلات روحی روانی باشه مثلا حاج خانوم برای فیروزخان دلتنگی می کنهاخه این هر وقت مصاحبه میکرد یا پا میشد میومد تهران بهونش این بود که "حاج خانوم تو بیمارستانه!!!!"![]()
یه جوری میگی استیلی و مرزبان انگار کی هستن!!!!!!!! من که مطمئنم اگه امسال استیلی سر مربی بود به هیج وجه وضعیت تیم به این خوبی نبود!!!!!!قطبیتون که فعلا بدجوری خراب کرده و قبلش هم ما بازی قشنگ از تیم قطبی ندیدیم. بازیهای قشنگ اولش بود که امپراتور هنوز درست جا نیفتاده بود وقتی که مرزبان و استیلی تیم رو تمرین داده بودند و خود حمید خان ارنج کرده بود تیم رو
ما دعا میکنیم هیچ وقت تیممون از این مربی ها به خودش نبینهدر کل مربی مث فیروز خان و امیرخان تیمتون به خودش ندیده
نه بابا نگفت بیمارستانه. میگفت بخاطر مشکلات حاج خانوم. حالا شاید مشکلات روحی روانی باشه مثلا حاج خانوم برای فیروزخان دلتنگی می کنه
داور انقدر مشنگ بود که نیازی به خریدن نداشت!!!!!
حالا ربطی به تاپیک نداره ولی عجب اشتباهاتی داشت ....عجب داوری بوده این داور بازی پرسپولیس :lol:
نتیجه کار رو توی 90 دیدید :f34r:
پنااتی سالم رو نمیگیره پنالتی که نبوده رو میگیره :lol:
خوشم میاد تیمتون و تاپیکتون اونقدر اوضاش قمر در عقربه که بحث تاپیکتون شده پرسپولیس و صباباطری!
هر چند اگه واسه ی ما هم مدافع حریف گل بزنه حرفی واسه گفتن نداریم.
یه پیشنهاد خوبم براتون دارم! یه 2-3 کیلو سبزی هم بخرید دور هم میشینید از این حرفا میزنید بیکار نباشید! :دی
چون تاپیک در این موضوع نبود....خوشم میاد تیمتون و تاپیکتون اونقدر اوضاش قمر در عقربه که بحث تاپیکتون شده پرسپولیس و صباباطری
اینو خوب اومدی.....پرسپولیس که بحث نداره! داریم بهش میخندیم فقط
جمعه ساعت 15:15کسی زمان بازی این هفته استقلال- صنعت نفت رو میدونه؟؟