• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان
امروز با يه سرباز نيروي انتظامي صحبت ميكردم ميگفت از روزي كه دفترچه رو فرستادم 6 ماه طول كشيد تا اعظام شدم
گفتم مگه نميگن حداكثر دو ماه بعد اعظام ميشي گفت نه فوق ديپلم و ليسانس ها طول ميكشه تا اعظام بشن
در ضمن خودش فوق ديپلم بود. منم ليسانسم
آيا صحت داره؟
درسته ... من دفترچه رو مرداد امسال فرستادم ... اعزامم دی امسال بود... (که البته بعدش عقب انداختم واسه اسفند)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
بستگی داره یگانت کجا باشه ولی در کل آموزشی هر کاری هم که بکنی توجیه نشده حساب میشیو کاری باهات ندارن ولی تو یگان پوست سر ادم رو قلفتی می کنن

کاملا تایید می شه

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
وسیله ها رو تو ساک بریزم یا کوله؟کدومش دردسر کمتری داره؟هههههههههههههههههههی کی میشه سربازی هم تموم شه.اونوقت دیگه به هیچ که بدهکار نباشیم :blink:اموزشی تو زمستون
2.gif

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان گرامی

راست میگن تو سربازی توی غذا کافور می ریزن؟؟
برای از بین رفتن شهوت جوانی...

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
واااااااااااااااای تو این برف شب یلدا روز اول زمستون باید کیفمونو ببندیم بریم آموزشی! :f34r:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
وسیله ها رو تو ساک بریزم یا کوله؟کدومش دردسر کمتری داره؟هههههههههههههههههههی کی میشه سربازی هم تموم شه.اونوقت دیگه به هیچ که بدهکار نباشیم :blink:اموزشی تو زمستون
2.gif

تو آموزشی بهت یه ساک و کیسه انفرادی می دن . حالا خودت هم یه ساک کوچک ببر ضرر نداره

راستی دو تا قفل هم ببر با خودت . هم برای کمد و کیف . بلانسب دزد زیاده

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
من یک شنبه اعزام بودم رفتم اعزام هم شدم رفتیم پادگان قدر هادی شهر (نیروی انتظامی) تبریز
رسیدیم پادگان برگه اعزام به خدمت و واکسنو گرفتن بعد برگه مرخصی دادن گفتن پنج شنبه صبح پادگان باشین
گفتن باید موهای زاید خودتونو باید بزنید مگه میخوان معاینه کنن

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
من یک شنبه اعزام بودم رفتم اعزام هم شدم رفتیم پادگان قدر هادی شهر (نیروی انتظامی) تبریز
رسیدیم پادگان برگه اعزام به خدمت و واکسنو گرفتن بعد برگه مرخصی دادن گفتن پنج شنبه صبح پادگان باشین

آرزوی موفقیت برای شما

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

شما موهاتو زدی رفتی؟

w0rm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما رفتیم سازمان **** وظیفه و به راحتی عقب انداختیم سربازی رو ... افتاد برج 12 (اعزام بعدی لیسانس ها)

با توجه به اینکه حدود 15-20 روز به اعزام مونده بود ، بنابراین تا آخرین لحظات مهلت داریم که عقب بندازیم ....

اما در مورد جلو انداختن هم من پرسیدم :

سخت تره ... باید یه نفر رو پیدا کنی که جات رو باهاش عوض کنی ... یعنی اون بخواد عقب بندازه و تو بخوای جلو بندازی و در نتیجه جای هم رو بگیرید ...

شرایطش هم اینه :

1. دو نفر محل سکونتشون یکسان باشه
2. دو نفر هم مدرک باشن
3. غیبت نداشته باشن
4. پسر باشه (!!! شوخی)

من كه ديپلمم ميتونم عقب بندازم؟
يعني 20 روز مونده به اعزامم برم عقب بندازم؟:happy:

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
من كه ديپلمم ميتونم عقب بندازم؟
يعني 20 روز مونده به اعزامم برم عقب بندازم؟:happy:
برو امتحان کن سنگ مفت،گنجشک مفت
ولی مواظب باش به هوای عقب انداختن یهو غیبت نخوری

rtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من چند روز پیش رفتم کارت سبزم رو دادم دوماه عقب انداخت واسم ، ولی امروز کارت سفیده اومد روش زده کد 36 ، اول میخوام بدونم کجاست ، بعد اینکه باید برم یا نه ؟ اگر عقب افتاده باشه آیا این کد تغییر میکنه ؟

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اطلاع دارید کد 256 کجاست؟

Ghoghnoos62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من چند روز پیش رفتم کارت سبزم رو دادم دوماه عقب انداخت واسم ، ولی امروز کارت سفیده اومد روش زده کد 36 ، اول میخوام بدونم کجاست ، بعد اینکه باید برم یا نه ؟ اگر عقب افتاده باشه آیا این کد تغییر میکنه ؟
کد 36 : 02- نیروی زمینی ارتش -تهران

rtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 36 : 02- نیروی زمینی ارتش -تهران

وای :eek: عجب غلطی کردم رفتم دوماه عقب انداختم ، میتونم برم اونجا دوباره بگم آقا من همین یک دی میخوام برم ؟
عجب اشتباه بزرگی کردم ، این همه دعا کردیم بیوفتیم تهران حالا این بلا باید سرم بیاد :(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
وای :eek: عجب غلطی کردم رفتم دوماه عقب انداختم ، میتونم برم اونجا دوباره بگم آقا من همین یک دی میخوام برم ؟
عجب اشتباه بزرگی کردم ، این همه دعا کردیم بیوفتیم تهران حالا این بلا باید سرم بیاد :(
جدی ؟ ... منم حدود 10 روز پیش عقب انداختم ... ولی چیزی دم خونه مون نیومد ... یعنی طرف گفتش که دوباره واسه ات کارت سبز میاد ... چطور ممکنه ؟ ... شما لیسانسی؟

rtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدی ؟ ... منم حدود 10 روز پیش عقب انداختم ... ولی چیزی دم خونه مون نیومد ... یعنی طرف گفتش که دوباره واسه ات کارت سبز میاد ... چطور ممکنه ؟ ... شما لیسانسی؟

من فوق دیپلم هستم
والا من رفتم اونجا یه یارو نشسته بود ( ریشو ) ، بهش گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت برگتو بده ، برگ سبزمو دادم بهش بد روش نوشت 1 اسفند بعد بهم گفت برو . من این کارو 2 روز پیش ( سه شنبه ) انجام دادم . حالا به نظرتون میتونم برم بگم آقا من پشیمون شدم میخوام برم 1 دی ؟

بالا