دفاع وسط های استقلال صادقی کوشکی پیروز هر کدوم به همراه طالبلو انقدر اشتباهات فاحش می کنن که اعتماد به نفسشون شدید پایین اومده وبعضی وقتا ساده ترین توپها رو هم با دستپاچگی تبدیل به موقعیت واسه حریف می کننحالا قبلأ حسین کاظمی بود توپهای سرگردان جلو دفاع رو جمع و جور میکرد حالا مثل همین بازی امیرآبادی و منصوریان توپها رو تقدیم حریف می کنن !! :wacko:
استقلال تو این 2 فصل گذشته بزرگترترین ضررهارو تو نقل و انتقالات شدیدا" اشتباهش خورده
فصل قبل با دادن عنایتی و آوردن چند مهاجم بسیار معمولی اعتبار و ارزش N میلیاردی قهرمانی رو به 500-600 میلیون ترانسفر عنایتی بخشید ؟!؟؟؟
امسال هم با آزاد کردن کاظمی یه قدرتی و جنگنده و بائو یه سرعتی و گلزن عملأ هافبک استقلال و 2 دستی تقدیم حریفان :hmm: دیگه همه میدونن منصوریان 90 دقدقه ای نیست و جباری هم اون وسط خیلی تنهاس
پژمان منتظری هم که مثل بارباپاپا !! از دفاع و هافیک در حال تغییره !! :blink:
در کل من فکر میکنم سر و سامان گرفتن این تیم ( مخصوصا" با شرایط به وجود اومده ) زمان زیادی می خواد
فکر میکنم اروز فیروز تیمو داغون تر از داغون کرد اونم قبل از بازی حساس جام حذفی ....
باید ببینیم عاقبت این نسخه فیروز کریمی روانشناس ؟! چی از آب در میاد![]()
فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشی که این 3 تا مدافعی که اسم بردی هر کدومشون جزو بهترین مدافعای لیگ هستن. ولی بازم برمیگرده به همون موردی که من گفتم یعنی هماهنگ نبودن دفاعها با هم و با دروازه بان.
تو بازی دیروز کاملا مشخص بود که با طالب لو اصلا هماهنگ نبودن. تو تک تک گلها میشد این موضوع رو دید. خروج بیجهت طالب لو و اینکه مدافعا اصلا باهاش هماهنگ نبودن. یا حتی اون صحنه ای که بازیکن نفت داخل محوطه توپ رو گرفت و طالب لو اومد بیرون و گوشه ی محوطه جریمه و یهو پشیمون شد و برگشت!! که سروصدای تماشاچیا هم دراومد.
بنظر من تنها راه ممکن ثابت نگه داشتن یه ترکیبه. حتی اگر اون ترکیب تو 3-4 تا بازی اول نتیجه نده ولی لااقل بازیکنا با هم هماهنگ تر میشن.
درباره ی نقل و انتقالات هم کاملا باهات موافقم. کاظمی بازیکن کوچیکی نبود ولی با فروشش به سپاهان هم خود کاظمی رو نیمکت نشین کردن هم دست خود استقلالیا موند تو پوست گردو! همینطور بائو و ...
خدا لعنت کنه این کشورای عربی رو که هر چی بدبختی میکشیم از دست همیناست!
بهترین بازیکنای تیمای ایرانی آخر فصل مطمئنا به یکی از این تیمای عربی میرن و همین باعث بدبختی فوتبال ما میشه.
بازیکنایی مثل بائو - کاظمیان - مبعلی - عنایتی - کریمی - شجاعی - سامره و ... که هر کدومشون کلی ارزش دارن.
بعدشم کار به جایی میرسه که وقتی مثلا پرسپولیس قصد داره مبعلی رو بخره میگن اونقدر قیمتش بالاست که در توان تیم نیست!!!