• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دفاع وسط های استقلال صادقی کوشکی پیروز هر کدوم به همراه طالبلو انقدر اشتباهات فاحش می کنن که اعتماد به نفسشون شدید پایین اومده وبعضی وقتا ساده ترین توپها رو هم با دستپاچگی تبدیل به موقعیت واسه حریف می کنن :( حالا قبلأ حسین کاظمی بود توپهای سرگردان جلو دفاع رو جمع و جور میکرد حالا مثل همین بازی امیرآبادی و منصوریان توپها رو تقدیم حریف می کنن !! :wacko:
استقلال تو این 2 فصل گذشته بزرگترترین ضررهارو تو نقل و انتقالات شدیدا" اشتباهش خورده
فصل قبل با دادن عنایتی و آوردن چند مهاجم بسیار معمولی اعتبار و ارزش N میلیاردی قهرمانی رو به 500-600 میلیون ترانسفر عنایتی بخشید ؟!؟؟؟
امسال هم با آزاد کردن کاظمی یه قدرتی و جنگنده و بائو یه سرعتی و گلزن عملأ هافبک استقلال و 2 دستی تقدیم حریفان :hmm: دیگه همه میدونن منصوریان 90 دقدقه ای نیست و جباری هم اون وسط خیلی تنهاس :(
پژمان منتظری هم که مثل بارباپاپا !! از دفاع و هافیک در حال تغییره !! :blink:
در کل من فکر میکنم سر و سامان گرفتن این تیم ( مخصوصا" با شرایط به وجود اومده ) زمان زیادی می خواد
فکر میکنم اروز فیروز تیمو داغون تر از داغون کرد اونم قبل از بازی حساس جام حذفی ....
باید ببینیم عاقبت این نسخه فیروز کریمی روانشناس ؟! چی از آب در میاد :eek:

فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشی که این 3 تا مدافعی که اسم بردی هر کدومشون جزو بهترین مدافعای لیگ هستن. ولی بازم برمیگرده به همون موردی که من گفتم یعنی هماهنگ نبودن دفاعها با هم و با دروازه بان.

تو بازی دیروز کاملا مشخص بود که با طالب لو اصلا هماهنگ نبودن. تو تک تک گلها میشد این موضوع رو دید. خروج بیجهت طالب لو و اینکه مدافعا اصلا باهاش هماهنگ نبودن. یا حتی اون صحنه ای که بازیکن نفت داخل محوطه توپ رو گرفت و طالب لو اومد بیرون و گوشه ی محوطه جریمه و یهو پشیمون شد و برگشت!! که سروصدای تماشاچیا هم دراومد.

بنظر من تنها راه ممکن ثابت نگه داشتن یه ترکیبه. حتی اگر اون ترکیب تو 3-4 تا بازی اول نتیجه نده ولی لااقل بازیکنا با هم هماهنگ تر میشن.

درباره ی نقل و انتقالات هم کاملا باهات موافقم. کاظمی بازیکن کوچیکی نبود ولی با فروشش به سپاهان هم خود کاظمی رو نیمکت نشین کردن هم دست خود استقلالیا موند تو پوست گردو! همینطور بائو و ...
خدا لعنت کنه این کشورای عربی رو که هر چی بدبختی میکشیم از دست همیناست!
بهترین بازیکنای تیمای ایرانی آخر فصل مطمئنا به یکی از این تیمای عربی میرن و همین باعث بدبختی فوتبال ما میشه.
بازیکنایی مثل بائو - کاظمیان - مبعلی - عنایتی - کریمی - شجاعی - سامره و ... که هر کدومشون کلی ارزش دارن.
بعدشم کار به جایی میرسه که وقتی مثلا پرسپولیس قصد داره مبعلی رو بخره میگن اونقدر قیمتش بالاست که در توان تیم نیست!!!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اين فردوسي پور هم بعضي از وقت ها لج من رو در مياره... حالا خوبه فقط گزارشگر هستش! وگرنه بيا ببين!
من پرسپوليسي هستم! ولي از نتايج اين روز هاي استقلال خيلي ناراحتم! دوست ندارم كه استقلال يه تيم تهراني و پر طرفدار بياد و به تيم شهرستاني ببازه... من فكر مي كنم كه استقلال داره قرباني مي شه... انشاالله كه در نيم فصل دوم استقلال رو يه حريف قدر ببينيم! واقعا اين هواداي استقلال هم مردونگي مي كنن و ميرن استاديوم! دمشون گرم! ;)

منم کاملا با شهرام موافقم . من هم پرسپولیسیم اما کوچک شدن استقلال و پرسپولیس به نوعی کوچک شدن اون یکی هم هست .
دلم دیروز بدجوری برای آبی ها سوخت . مسایل بیرون زمین بیداد می کنه . نمی دونم کی می خوایم از شر این مافیای فوتبال خلاص بشیم .

به هرحال امیدوارم استقلال مثل همیشه قدرتمند و پر توان رقیب پرسپولیس باشه . نه دو تا تیم تازه از راه رسیده که ده نفر هم بازیکن ملی تو تاریخ باشگاهشون نداشتن . ناصر خان هم واقعا یه اسطوره است و نباید با احترامش بازی کرد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاظمی در سپاهان هم خوب بازی می کنه

البته هنوز کار داره که هماهنگ شه اما مطمئن باش یکی از فیکس های تیم خواهد شد.

اینو هم در نظر بگیر که سپاهان مهره کم نداره .....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رحمتی و طالبلو هر جفتشون فصل پیش بهترین دروازبانان لیگ بودند با دروازبان سپاهان که اونم خوب بود. رحمتی از طالبلو هیکل و استیل بهتری داره منتها مشکلش اخلاق بد و غرور زیاد از حدشه. وحید هم فصل پیش بدون شک بهترین دروازبان لیگ بود. مشکل از جایی شروع شد که قلعه نوعی توی تیم ملی وحید رو نیمکت نشین یکی به مراتب پایینتر از خودش به نام رودباریان کرد که به نظر من اصلا قابل مقایسه با طالبلو نبود و بدترین وقت ممکن بهش بازی داد و روحیش رو از دست داد. بعد از اون هم که برگشتن ایران ولیگ شروع شد کمتر بازی ای شده که اشتباهات فاحش انجام نده.
با اینکه از محمود فکری و اون اخلاق گندش و بی تعصب بودنش خیلی خوشم نمیاد ولی اینجور جاها بود که تجربه ی کاپتان فکری به کار میومد و میتونست دفاع اس اس رو بخوبی پوشش بده. با رفتن به شیرین فراز و این حرفایی که این آخرا میزد خودش رو خراب کرد

فکر نکنم فکری بی تعصب بود !!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقا واقعا واسه استقلال بازی میکرد......و تا زمانی که بود دفاع استقلال قدرتمند بود....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
لوکا اصلا به کاظمی بازی نمیده که بخواد با تیم هماهنگ بشه. در کل منم با رضا موافقم هم خودش الان پشیمونه و هم جاش توی اس اس خالیه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فکر نکنم فکری بی تعصب بود !!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقا واقعا واسه استقلال بازی میکرد......و تا زمانی که بود دفاع استقلال قدرتمند بود....
منم که میگم خلا نبودش کاملا احساس میشه. ولی صحبتهایی که آخرا کرده بود و ...
گفته بود استقلالیا تعصب رو کنار بزارن و به پرسپولیس برند و ... آدمی که بخاطر مشکلات خودش با باشگاهی که پرسابقه ترین بازیکنشه اینجوری می کنه خوب مشخصه که آدم بی تعصبیه دیگه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم که حرفی که زد درست نبود...

اما قبول کن که همشون زیر فشار بودن.

خیلی وقت بود که حق و حقوقشون رو نگرفته بودند.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
دیروز اخبار گفت که کریمی بچه ها را به خاطر باخت جریمه کرده. درسته؟

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز اخبار گفت که کریمی بچه ها را به خاطر باخت جریمه کرده. درسته؟

بله درسته.

اول 3 تا بازیکنی را که تعویضی به زمین آورده بود را و بعد یوسفی را ، و بعد هم با درخواست شدید تماشاگران طالبلو را (که پس از پایان بازی با سرعت از زمین به رختکن رفته بود را) وادار کرد که طول زمین را جلوی چشم تماشاگران بارها بدوند.

جالب اینکه تا 30 دقیقه پس از پایان بازی 90% از تماشاگران هنوز ورزشگاه را ترک نکرده بودند و به تشویق کار کریمی پرداختند و حتی می گفتند : فیروز فیروز ... کلاغ پر کلاغ پر ... که البته دیگه فیروز کریمی کلاغ پر بازیکنان را نبرد!

از دیگر شعارهای تماشاگران اینا بودند : بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم ..... مربی با غیرت همینه همینه.

در کل کریمی شخصیت چند بازیکن کم کار زمین را جلوی هوادارن و خبرنگاران تحقیر کرد.

که البته من 100% موافقم. تا کی باید شخصیت هوادران با این باختها تحقیر بشه و بازیکنان با بی تفاوتی از زمین بیرون بروند و هیچ ارزشی را این هواداران قائل نشوند و فقط به دنبال گرفتن پول باشند!

کریمی از این نظر هم تیم را متحول خواهد کرد. واقعا دمش گرم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
طالب لو و نوازی امروز سر تمرین تیم استقلال نرفته بودند

طالب لو رو از دست بدید ضرر می کنید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این کار کریمی نمایش بود برای اینکه هوادار رو آروم کنه وگرنه با این کارها که نمیشه تیم رو درست کرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینو .......................:lol::D:lol:

عجب پرشی ....

1_8609230347_L600.jpg

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم که میگم خلا نبودش کاملا احساس میشه. ولی صحبتهایی که آخرا کرده بود و ...
گفته بود استقلالیا تعصب رو کنار بزارن و به پرسپولیس برند و ... آدمی که بخاطر مشکلات خودش با باشگاهی که پرسابقه ترین بازیکنشه اینجوری می کنه خوب مشخصه که آدم بی تعصبیه دیگه...

قبول دارم که حرفی که زد درست نبود...

اما قبول کن که همشون زیر فشار بودن.

خیلی وقت بود که حق و حقوقشون رو نگرفته بودند.

البته این دلیل خوبی نمیتونه باشه مهرداد جان!

ولی در کل از این بازیکنا کم نبودن.

همین علی دایی رو پرسپولیس به اینجا رسوند ولی شما نگاه کنید درباره تیم سابقش چطوری صحبت میکنه و همیشه منتظره که یه موقعیتی پیش بیاد و به پرسپولیس بپره!!

این اصلا درست نیست که بخاطر مشکلات شخصی به کل تیم و اسم تیم خیانت بشه.

یا امثال علی پروین و قلعه نوعی. با احترام بسیار زیادی که برای هر 2 تاشون قائلم ولی شما واقع بینانه نگاه کنید. زمانی که پروین از پرسپولیس رفت چند تا بازیکن پشت سرش راه افتادن و پرسپولیس رو دست خالی گذاشتن؟! یا همین الان قلعه نوعی. بخاطر مشکلات شخصیش با حجازی داره گند میزنه به استقلال و اصلا هم براش مهم نیست که این همه طرفدار تیم میخوان ناراحت بشن یا نه!

در کل از آدمی که از موقعیتش برای اهداف شخصی استفاده کنه خوشم نیماد.

این کار کریمی نمایش بود برای اینکه هوادار رو آروم کنه وگرنه با این کارها که نمیشه تیم رو درست کرد.
کاملا موافقم.

اگر با دویدن دور زمین تیم متحول میشد همه مربیا بازیکنا رو مجبور میکردن دور زمین رو بزنن و تیمشون برنده بشه!!

استقلال با این چزا متحول نمیشه.

نتیجش هم این میشه که طالب لو و نوازی سر تمرین تیم نرن! و اختلافات بیشتر از قبل بشه.

کریمی فقط برای اینکه از زیر بار شکست تا حدودی بیرون بیاد و تماشاگرا رو یکمی تسکین بده این کار رو کرد.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

نمایش نبود چون کریمی قبلا هم توی تیم های قبلیش این کار رو انجام داده
بعدشم تیم هیچ مشکلی نداشت واقعا!! اگه یه سری اشتباه فردی نمیکردن اونم جلوی دروازه اصلا نتیجه این نمیشد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منم کاملا با شهرام موافقم . من هم پرسپولیسیم اما کوچک شدن استقلال و پرسپولیس به نوعی کوچک شدن اون یکی هم هست .
دلم دیروز بدجوری برای آبی ها سوخت . مسایل بیرون زمین بیداد می کنه . نمی دونم کی می خوایم از شر این مافیای فوتبال خلاص بشیم .

به هرحال امیدوارم استقلال مثل همیشه قدرتمند و پر توان رقیب پرسپولیس باشه . نه دو تا تیم تازه از راه رسیده که ده نفر هم بازیکن ملی تو تاریخ باشگاهشون نداشتن . ناصر خان هم واقعا یه اسطوره است و نباید با احترامش بازی کرد .

دوستان عزیزم shahram_k-jam و amir - khan
از اینکه دوستان پرسپولیسی به این با معرفتی دارم خیلی خوشحالم
تو این مدت کوتاهی که به غیر از پیش بینی نتایج لیگ بقیه تاپیکها رو هم مرور می کنم از نظرات خیلی از این دوستان استفاده کردم
صد البته از طرفداران تیمهای اصیل و مردمی که بارها گفتم تاریخ فوتبال به نام نامی اونها زنده است کمتر از این نمیشه توقع داشت
یه چیزی رو من حداقل اینجا درس گرفتم اونم اینکه مردمی بودن ، ریشه دار بودن ،اصیل بودن، فقط به بردن توی زمین مسابقه و نادیده شمردن و حقیر کردن حریف نیست
بلکه به " احترام به رقیبه " حالا هرچند که ضعیف شده باشه
امید که رشته موفقیتهای شما هم تداوم داشته باشه و ماهم زودتر به روزهای اوج برگردیم
فدای تار موی یه هر چی با مرامه ...
یا حق

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کاملا موافقم.

اگر با دویدن دور زمین تیم متحول میشد همه مربیا بازیکنا رو مجبور میکردن دور زمین رو بزنن و تیمشون برنده بشه!!

استقلال با این چزا متحول نمیشه.

نتیجش هم این میشه که طالب لو و نوازی سر تمرین تیم نرن! و اختلافات بیشتر از قبل بشه.

کریمی فقط برای اینکه از زیر بار شکست تا حدودی بیرون بیاد و تماشاگرا رو یکمی تسکین بده این کار رو کرد.
این همه بازیکنا شخصبت هوادارا رو با کم کاری ها و اشتباهاتشون زیر سوال بردن بزار یبار هم مربی شخصیتشون رو ببره زیر سوال. اتفاقا بازی دیروز رو من قرار بود برم استادیوم که جور نشد و شانس هم اوردم. فکرش رو بکن این همه تا اونجا بری. گلوی خودت رو پاره کنیء اعصابت خورد بشهء توی مینی بوس های خر تو خر استادیوم یه ساعت له بشی که بیای همچین بازی ای از تیم محبوبت ببینی؟
البته به نظر من روانخواه و پولادی بد کار نکردن و بهتر بود برای این که نامردی نشه همه رو جمع میکرد و اونوقت این کارو باهاشون میکرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رحمتی و طالبلو هر جفتشون فصل پیش بهترین دروازبانان لیگ بودند با دروازبان سپاهان که اونم خوب بود. رحمتی از طالبلو هیکل و استیل بهتری داره منتها مشکلش اخلاق بد و غرور زیاد از حدشه. وحید هم فصل پیش بدون شک بهترین دروازبان لیگ بود. مشکل از جایی شروع شد که قلعه نوعی توی تیم ملی وحید رو نیمکت نشین یکی به مراتب پایینتر از خودش به نام رودباریان کرد که به نظر من اصلا قابل مقایسه با طالبلو نبود و بدترین وقت ممکن بهش بازی داد و روحیش رو از دست داد. بعد از اون هم که برگشتن ایران ولیگ شروع شد کمتر بازی ای شده که اشتباهات فاحش انجام نده.
با اینکه از محمود فکری و اون اخلاق گندش و بی تعصب بودنش خیلی خوشم نمیاد ولی اینجور جاها بود که تجربه ی کاپتان فکری به کار میومد و میتونست دفاع اس اس رو بخوبی پوشش بده. با رفتن به شیرین فراز و این حرفایی که این آخرا میزد خودش رو خراب کرد

سینا جان باهات موافقم . اصلا به نظرم استقلال با فکری خوب تا نکرد هرچی باشه او از اون اس اسی های قدیمی محسوب می شد . مثل مالدینی واسه میلان . اونم حرفش همین بود انتظار نداشت بزارنش بیرون
اگه بود شاید یکم شتباهات خط دفاعی کمتر می شد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشی که این 3 تا مدافعی که اسم بردی هر کدومشون جزو بهترین مدافعای لیگ هستن. ولی بازم برمیگرده به همون موردی که من گفتم یعنی هماهنگ نبودن دفاعها با هم و با دروازه بان.

تو بازی دیروز کاملا مشخص بود که با طالب لو اصلا هماهنگ نبودن. تو تک تک گلها میشد این موضوع رو دید. خروج بیجهت طالب لو و اینکه مدافعا اصلا باهاش هماهنگ نبودن. یا حتی اون صحنه ای که بازیکن نفت داخل محوطه توپ رو گرفت و طالب لو اومد بیرون و گوشه ی محوطه جریمه و یهو پشیمون شد و برگشت!! که سروصدای تماشاچیا هم دراومد.

بنظر من تنها راه ممکن ثابت نگه داشتن یه ترکیبه. حتی اگر اون ترکیب تو 3-4 تا بازی اول نتیجه نده ولی لااقل بازیکنا با هم هماهنگ تر میشن.

درباره ی نقل و انتقالات هم کاملا باهات موافقم. کاظمی بازیکن کوچیکی نبود ولی با فروشش به سپاهان هم خود کاظمی رو نیمکت نشین کردن هم دست خود استقلالیا موند تو پوست گردو! همینطور بائو و ...
خدا لعنت کنه این کشورای عربی رو که هر چی بدبختی میکشیم از دست همیناست!
بهترین بازیکنای تیمای ایرانی آخر فصل مطمئنا به یکی از این تیمای عربی میرن و همین باعث بدبختی فوتبال ما میشه.
بازیکنایی مثل بائو - کاظمیان - مبعلی - عنایتی - کریمی - شجاعی - سامره و ... که هر کدومشون کلی ارزش دارن.
بعدشم کار به جایی میرسه که وقتی مثلا پرسپولیس قصد داره مبعلی رو بخره میگن اونقدر قیمتش بالاست که در توان تیم نیست!!!

داش رضای گل پیروز و صادقی و طالبلو دستکم 5 ساله کنار هم دارن بازی می کنن اونهم بعد از 2-3 فصل درخشان آخه چه جوریه یهو این هماهنگی بکل از سرشون پریده ؟؟ :blink:
البته راجب طالبلو موافقم که چون رقیب جدی نداره بی انگیزه اس البته اون جریان پنالتی های تیم ملی هم بی تاثیر نبوده فکر کنم ؟ خلاصه روحیه داغون :wacko:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
طالب لو و نوازی امروز سر تمرین تیم استقلال نرفته بودند

طالب لو رو از دست بدید ضرر می کنید
موافقم
الان هیچ دروازه بانی که فیکس باشه حاظر نمیشه تیمش رو عوض کنه مگه اینکه نامداری وایسه دروازه.

این همه بازیکنا شخصبت هوادارا رو با کم کاری ها و اشتباهاتشون زیر سوال بردن بزار یبار هم مربی شخصیتشون رو ببره زیر سوال. اتفاقا بازی دیروز رو من قرار بود برم استادیوم که جور نشد و شانس هم اوردم. فکرش رو بکن این همه تا اونجا بری. گلوی خودت رو پاره کنیء اعصابت خورد بشهء توی مینی بوس های خر تو خر استادیوم یه ساعت له بشی که بیای همچین بازی ای از تیم محبوبت ببینی؟
البته به نظر من روانخواه و پولادی بد کار نکردن و بهتر بود برای این که نامردی نشه همه رو جمع میکرد و اونوقت این کارو باهاشون میکرد
اگه میخواست تنبیه کنه باید همه رو تنبیه میکرد (از قدیم گفتن تشویق یکی - تنبیه همه)
همین امیر آبادی خیلی خوب کار کرد؟

داش رضای گل پیروز و صادقی و طالبلو دستکم 5 ساله کنار هم دارن بازی می کنن اونهم بعد از 2-3 فصل درخشان آخه چه جوریه یهو این هماهنگی بکل از سرشون پریده ؟؟ :blink:
البته راجب طالبلو موافقم که چون رقیب جدی نداره بی انگیزه اس البته اون جریان پنالتی های تیم ملی هم بی تاثیر نبوده فکر کنم ؟ خلاصه روحیه داغون :wacko:

شاید یکی از دلایلش این باشه که یک روز این نیست یک روز اون یکی (صادقی و قربانی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا