• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگر برنامه ای می شناسین که اگه گوشی رو دزدیدن اس ام اس می فرسته برای شماره اولش لطفا لینکشو بذارین من خودم Smart Guard PRO Pocket PC 2.00 رو می شناختم اما انگار از این کارا نمی کنه چون تو تریالش دیدم خبری نبود...
پیشاپیش دمتون گرم مخصوصا بادی بیلدینگ عزیز که ما کلی از برنامه هاشو الان ریختیم تو این پیپی مون!!

والا برای سونی اریکسون هستش چند وقت پیش توی یک سایت ایرانی دیدم .

در ضمن این اسمارت گارد یک برنامه رمز گذار هست که اس ام اس ها ، شماره تلفن ها ، کل تماس های گرفته شده و دریافت شده و فایل های تصویری و... که شما مشخص میکنید رو مخفی میکنه . و رابطه اش با دزدیدن اینه که دزد عزیز دستش به اطلاعات نرسه .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به به چقدر بازار سئوالات داغه ... ای کاش بلد بودم و میتونستم به همه کمک کنم
118.gif

imate_pda2k شما در قسمت Customizer Equalizer نباید همه تیک ها رو بزنید - تیک Volume normalization رو بردارید .
ضمناً اگه برنامه ای با اکولایزر قوی می خواید از Core Player استفاده کنید - اکولایزرش واقعاً توپه ( همون کاری رو که شما می خواید انجام میده ).
دانلود نسخه کامل Core Player با حجم 1.2 مگابایت

Volume normalization وجود نداره :D و من هم چنين كاري رو نكردم :D توش موندم يه چيزي مثل خفه كن جلو صداهاي تير رو يه هو ميگيره !!! يه كار مخوف اولين باره كه بهش بر خوردم !!! گوشيي نديدم اينجوري باشه و خيلي عجيبه كه كاريش نميشه كرد !!!

1 )

2 ) imate_pda2k برای صدای میکروفن در هنگام ظبط این گزینه رو هم تست کن start menu\setting\system tab\microphone AGC را روی Enable بگذار - در نتیجه سیستم به صورت اتوماتیک صدای ورودی را در صورت ضعیف بودن تقویت و در صورت بسیار قوی بودم کاهش میدهد - من فکر میکنم AGC مخفف Automatic Gain Control باشه .

.

خودم توي اين فكر بودم اما مساله اينجاست كه microphone AGC وجود نداره :D:blink:

!!!
عجيبه والا !!! :wacko::D:blink:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Volume normalization وجود نداره :D و من هم چنين كاري رو نكردم :D توش موندم يه چيزي مثل خفه كن جلو صداهاي تير رو يه هو ميگيره !!! يه كار مخوف اولين باره كه بهش بر خوردم !!! گوشيي نديدم اينجوري باشه و خيلي عجيبه كه كاريش نميشه كرد !!!

خودم توي اين فكر بودم اما مساله اينجاست كه microphone AGC وجود نداره :D:blink:

!!!
عجيبه والا !!! :wacko::D:blink:

واقعاً عجیبه
64.gif

این گوشیه شما هم عجب پروژه ایه واسه خودش .

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر برنامه ای می شناسین که اگه گوشی رو دزدیدن اس ام اس می فرسته برای شماره اولش لطفا لینکشو بذارین من خودم Smart Guard PRO Pocket PC 2.00 رو می شناختم اما انگار از این کارا نمی کنه چون تو تریالش دیدم خبری نبود...
پیشاپیش دمتون گرم مخصوصا بادی بیلدینگ عزیز که ما کلی از برنامه هاشو الان ریختیم تو این پیپی مون!!

یک برنامه هست بنام Ultimate Theft Alert یا (UTA) که در همین سایت معرفی شده است. یه جستجویی بکن پیدا می کنی. برنامه همان کاری را می کند که شما می خواهید یعنی به محض اینکه سیم کارت عوض شد به شماره هایی که قبلا به آن داده اید اس ام اس می فرستد و در ضمن با سیم کارت نا آشنا هم مرتب دستگاه را ریست می کند. منهم می گردم و اگر پیداش کردم آدرس می دهم. موفق باشید.

در صفحه 324 پیداش می کنید. (http://forum.persiantools.com/t14044-page324.html).

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دکمه دوربین پاکت پی سی ما مشکلی پیدا کرده که ظاهرا مشکل نرم افزاری است و دوربین را از کار انداخته است. دکمه را که فشار می دهی پیغام می دهد error opening the shortcut or locating the target filename
قبلا یکی دو بار اینطور شده بود ولی با جابجا کردن محل دکمه ها مسئله حل می شد. حال هر کار می کنم درست نمی شود. معلوم است که شورت کات از کار افتاده یا پاک شده ولی من نتوانستم محل آن را پیدا کنم و درستش بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
این دکمه دوربین پاکت پی سی ما مشکلی پیدا کرده که ظاهرا مشکل نرم افزاری است و دوربین را از کار انداخته است. دکمه را که فشار می دهی پیغام می دهد error opening the shortcut or locating the target filename
قبلا یکی دو بار اینطور شده بود ولی با جابجا کردن محل دکمه ها مسئله حل می شد. حال هر کار می کنم درست نمی شود. معلوم است که شورت کات از کار افتاده یا پاک شده ولی من نتوانستم محل آن را پیدا کنم و درستش بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
کاری نداره که از ستینک و بعد buttons برید و buttun6 احتمالا مربوط به دوربین میشه انتخاب و از لیست دوم یعنی assign a program بگردید و دوربینرو انتخاب کنید و بعد ok کنید و تمام

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کسی برنامه GBA همون game boy advance احتمالا ، برای wm6 سراغ نداره ؟
هم اکنون اینجانب در کف need for speed میباشم ولی gba هایی که گرفتم هیچ کدوم نصب نشدن

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاری نداره که از ستینک و بعد buttons برید و buttun6 احتمالا مربوط به دوربین میشه انتخاب و از لیست دوم یعنی assign a program بگردید و دوربینرو انتخاب کنید و بعد ok کنید و تمام

متشکرم. ولی همانطور که گفتم از این راه حل نمی شود زیرا ظاهرا شورت کات پاک شده یا فاسد شده است. هر کدام از شش دکمه را که assign می کنم همان پیغام را می دهد.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
متشکرم. ولی همانطور که گفتم از این راه حل نمی شود زیرا ظاهرا شورت کات پاک شده یا فاسد شده است. هر کدام از شش دکمه را که assign می کنم همان پیغام را می دهد.

اگر منظور شما اینه که شورت کات از توی منوی پروگرام پاک شده - خوب مجدداً اون رو ایجاد کنید ( ریسکو اکسپلورر به راحتی این ار را انجام میده ) و کلید را تنظیم کنید .

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه برنامه میخوام برای نوشتن کارای روزمره یا هفتگی که باید انجام بدم که بشه با قلم نوشت مثل مثلا PhatPad با این تفاوت که
اولا بشه برای reminder اش یک زنگ دلخواه گذاشت
دوما موقع یادآوری که زنگ میزنه ویبره هم بزنه

ممنون
:(:(:(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

Sim Alaram 1.1

فایل های ضمیمه

• SIM Alarm v1.1.rar
    314.5 KB · نمایش ها: 26

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی باطری پاکت پی سی را در ماشین شارژ می کنیم چیزی حدود نصف شارژ با برق منزل شارژ دارد. آیا همه دستگاهها همین طور هستند یا دستگاه من اینطور است. علت آن چیست؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من خيلي از SMS و كلا تايپ در PPC استفاده مي كنم... دقت كرديد كه وقتي يه كلمه رو تايپ مي كنيد، بعدا دوباره بخوايد همون رو تايپ كنيد، يه ليست باز مي شه و ديگه لازم نيست كامل تايپ كني! بعد از هر Hard Reset اين كلمه ها پاك مي شه! كسي راهي بلده كه بشه ازشون كپي گرفت؟

هنوز كسي از دوستان نتونسته راحي پيدا كنه؟ ;) خيلي واجبه! ممنون مي شم! ;)

profixus

Registered User
لایک‌ها
1

فقط اینکه این کلمات رو جدا بشه بک آپ گرفت رو نمیدونم اما اگه با spb بک آپ بگیرید بعد از بک آپ هم این کلمات هست.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فقط اینکه این کلمات رو جدا بشه بک آپ گرفت رو نمیدونم اما اگه با spb بک آپ بگیرید بعد از بک آپ هم این کلمات هست.

من از همين برنامه استفاده مي كنم! ولي بعد از Restore كردن، اين مشكل درست نمي شه! كلمات توش نيست! :(

شهرام جان اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگو عجیب منم دنبالشم :happy:​

شديدا دنبالشم! اگه راحش رو بفهمم، شايد اصلا يه Dic واسه اين موضوع ايجاد كنم! مثلا دانلود كني، نصب كني، 2000 تا كلمه اضافه بشه! بايد يه سر برم Microsoft ببينم چي مي گن :p;)

fcbali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
داداش خیلی دستت ممنون. اما این برنامه موقع عملش که میرسه یعنی وقتی میخواد اس ام اس بفرسته کار نمی کنه ارور می ده... نمی دونی با چه ویندوزی سازگاره؟

با WM5 که کار میکنه
چه error میده؟!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

یه فایل بود به اسم دیکشنری . همش فکر میکنم توی روت بود اما نیست. یکی از دایرکتوری های اصلی مموری اصلی باید باشه. اگه اشتباه نکنم توی اون بکاپ میگرفت. بگردم ببینم پیداش میکنم. اگه پیداش کردم تست میکنم برات میگذارم آدرسش رو

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
اما این برنامه موقع عملش که میرسه یعنی وقتی میخواد اس ام اس بفرسته کار نمی کنه ارور می ده... نمی دونی با چه ویندوزی سازگاره؟
با WM6 مشكلي نداره. كاملا تست كردمش درست كار ميكنه! :p

بالا