• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Daywalker1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا سلام

من دنبال برنامه inesoft address book ویرایش 2 می گردم. اگر کسی از دوستان دارد ممنون می شوم لینک بدهد از Emule دانلود کردم ملی بعد از مدتی Expire شد:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه فایل بود به اسم دیکشنری . همش فکر میکنم توی روت بود اما نیست. یکی از دایرکتوری های اصلی مموری اصلی باید باشه. اگه اشتباه نکنم توی اون بکاپ میگرفت. بگردم ببینم پیداش میکنم. اگه پیداش کردم تست میکنم برات میگذارم آدرسش رو

ممنون از شما دوست خوبم! اگه پيداش كني يه جايزه پيش من داري! :blink:;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک سئوال هم ما بپرسیم
:eh:

آقایون چه طور میشه Extended Rom جمین رو دید و Unlock کرد - البته به غیر از رجیستری

حالا اگه رجیستری هم بود که قطعی کار کنه موردی نداره ) چند راه رو خودم تست کردم نشده .

---------------------------------------------

یک سئوال قدیمی هم داشتم گوشیم با یو اس بی شارژ نمیگیره ( چراغ نارنجی روشن میشه - نمایش باتری در حال پر شدنه )
تغییرات رجیستری هم باعث فعال شدنش نمیشه :(;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک سئوال هم ما بپرسیم
:eh:

آقایون چه طور میشه Extended Rom جمین رو دید و Unlock کرد - البته به غیر از رجیستری

حالا اگه رجیستری هم بود که قطعی کار کنه موردی نداره ) چند راه رو خودم تست کردم نشده .

---------------------------------------------

یک سئوال قدیمی هم داشتم گوشیم با یو اس بی شارژ نمیگیره ( چراغ نارنجی روشن میشه - نمایش باتری در حال پر شدنه )
تغییرات رجیستری هم باعث فعال شدنش نمیشه :(;)

فکر کنم یه کب فایل این کارو می کرد

shahpar

Registered User
لایک‌ها
20
سلام برو بچه پاکت پی سی باز خفن
1-کی میدونه با چه نرم افزاری موقع حرف زدن میشه آهنگ گذاشت طوری که هر 2 طرف بشنوند
اگه کسی نرم افزارشو میشناسه لطف کنه بزاره
چون خیلی ها دنبالشن
2- بعضی وقتا صدای گوشیم قطع میشه . ماله دوستمم اینطوریه گوشیم s 200 چی کار کنم درست شه:blink:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام برو بچه پاکت پی سی باز خفن
1-کی میدونه با چه نرم افزاری موقع حرف زدن میشه آهنگ گذاشت طوری که هر 2 طرف بشنوند
چون خیلی ها دنبالشن
2- بعضی وقتا صدای گوشیم قطع میشه . ماله دوستمم اینطوریه گوشیم s 200 چی کار کنم درست شه:blink:

سلام.
1- فكر مي كنم بجز نرم افزار، گوشي شما بايد اين امكان رو به صورت سخت افزاري داشته باشه! :p
2- بله! مال من هم همينطوره! من يه راه واسه خودم دارم! وقتي صدا قطع شد، برو يه شماره بگير، درست مي شه!:lol:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
p
2- بله! مال من هم همينطوره! من يه راه واسه خودم دارم! وقتي صدا قطع شد، برو يه شماره بگير، درست مي شه!:lol:

ای ول من هم همیشه همین کار رو میکنم ( یک تماس الکی میگیرم صدای گوشیم وصل میشه ) البته وین تاچ 4.0.0.4 این مشکل رو نداره .

آقای دانیال عزیز ( فکر کنم یه کب فایل این کارو می کرد ) این جمله به تنهایی کمکی نکرد ، :blush: ، لف می کنید اون فایل رو برام بگذارید ؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان جديدا اتم رو وصل كه ميكنم چند لحظه سينك ميشه ولي بعد 20 ثانيه تقريبا از سينك در مياد. مشكل چيه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ای ول من هم همیشه همین کار رو میکنم ( یک تماس الکی میگیرم صدای گوشیم وصل میشه ) البته وین تاچ 4.0.0.4 این مشکل رو نداره .

آقای دانیال عزیز ( فکر کنم یه کب فایل این کارو می کرد ) این جمله به تنهایی کمکی نکرد ، :blush: ، لف می کنید اون فایل رو برام بگذارید ؟

شرمنده قربان ، شما در سایت ایکس دی ای ، کلمات extended rom jamin رو جستجو کنید ، شاید پیداکنید من فقط چیزی که در ذهن ام بود را نوشتم
متاسفم که بیشتر نمی تونم کمک شما بکنم

shahpar

Registered User
لایک‌ها
20
چون خیلی ها دنبالشن

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

سلام!
البته فكر نمي كنم لازم باشه تماس بگيريد، شماره رو هم بگيريد حل مي شه! حداقل 119 رو بگير كه پول واست نيوفته!:p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من يه مشكل باحال دارم! :p
SMS رو مثلا به شماره 09124574572 مي فرستم! Delivery Report مي ياد كه SMS شما به شماره 0911254568 رسيد!:blink::eek::blink: ولي در واقع SMS من به همون شماره كه ارسال كردم رسيده!:f34r: اين رو هم بايد بگم كه به صورت Random اين شماره ها تغيير مي كنه، مثلا سري بعد كه به همون شماره اول SMS مي دم، به يه شماره ديگه Deliver مي شه... البته شماره هايي رو كه مي گه همه در كانتكت هاي من موجوده! :f34r: نمي خوام Hard Reset كنم! كسي مي تونه كمك كنه؟ اصلا اين مورد براي كسي اتفاق افتاده؟;) البته زياد هم مهم نيستا، پدر دو زنه ها در مي ياد! ::f34r:D

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام .هارد رست دستگاه من (اتم اگزک)از کار افتاده . آیا نرم افزاری هست که هارد رست کنه ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برنامه PSShut Xp را نصب كنيد ،
با سرچ پيدا خواهيد كرد.

آقا مجتبی سلام
ممنون ، نرم افزار رو نصب کردم ولی فقط سه گزینه داره : soft reset-shut down-light off که گزینه اول و دوم چراغ رو خاموش می کنه و گزینه سوم سافت رست می کنه . اگر راه دیگه ای سراغ داری بگو امتحان کنم .

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون بالاخره هارد رست شد .

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LG Today Plugin​

screen10.png
screen11.png

screen12.png
screen13.png

طریقه نصب داخل یک فایل textدرپوشه برنامه وجود دارد.
بعد از نصب در قسمت Setting\Today\Items دو گزینه به نام Spacer2 و LG Buttons ایجاد میشود.گزینه LG Buttons را به زیر تمامی گزینه ها جا به جا کنید.وگزینه Spacer2 را در بالای آن قرار دهید.سپس گزینه Spacer2 را درحالت انتخاب قرار دهید و روی گزینه Options کلیک کنید.سپس با کم وزیاد کردن مقادیر محل پلاگین را معین کنید.برای گذاشتن پلاگین در بالا یا طرفین نیز تنظیمات به طریق ذکر شده و با استفاده از گزینه های مربوط صورت میگیرد.
جالبتر اینکه این برنامه خودش یک کانتکت لیست فینگر فریند جالب داره که شامل امکانات جالبی هست
غیر از اون یک فایل اکسپلورر جالب و یک آلارم کلاک هم نظر کاربر رو جلب میکنه
امیدوارم لذت ببرید :D
در آخر از Darioosh عزیز در پیهالز که برنامه رو معرفی کردن تشکر میکنم :)

لینک دانلود برنامه :
کد:
http://www.divshare.com/download/3169673-c75

من نميدونستم كجا بگم كه اين برنامه مشكل داره من اين برنامه رو دانلود كردم و باز نشدش خراب بودش ممنون ميشم دوباره بزاريد
--------------------------------------------------------------------
دوست عزیز لطفا" هرگونه ایراد و یا اشگال در برنامه های معرفی شده دیدید؛اینجا با کوت کردن پست مورد نظر؛پست بزنید و لینک اینجا را به فردی که برنامه معرفی کرده پی ام کنید تا پیگیری کند؛در این رابطه هم حتما" در آینده ای نزدیک برای کمتر شدن معرفی برنامه هایی که مشکل دارند؛تدبیری اندیشیده خواهد شد؛

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان نرم افزار براي كپي contact ها به سيم كارت ميخام.(با sim manager هم ميشه ولي اسم ها بهم ميرزه)

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان:)

تو محیط ویندوز موبایل 2003، وقتی یه فایل cab رو از روی مموری نصب میکنیم بعد از نصب، خود فایل cab از بین میره... یه راه ساده ( مثلا یه حقه رجیستری!) سراغ ندارین که فایلهای cab بعد از نصب از بین نرن؟؟؟

بالا