• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

caltexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من خيلي فكر كردم... به نظر من مشكل شما نرم افزاريس... به خاطره اينكه زماني كه ويندوز دستگاه شما داره اجرا مي شه يه سري فايلها رو از حافظه اصلي مي خونه و يه سري فايل Temp رو هم به روي حافظه اصلي ايجاد مي كنه. يعني هم مي خونه و هم مي نويسه... پس مشكل از حافظه اصلي شما نيست. چندتا چيز به ذهنم رسيد... اينكه آيا بعد از نصب نرم افزاري اين اتفاق افتاد؟ اگه اينطوره اون برنامه رو پاك كنيد ببينيد درست مي شه يا نه. راه حل بعدي اينكه با ActiveSync فايلي رو بر روي حافظه اصلي كپي كنيد ببينيد كپي مي شه يا نه. يا حتي مي تونيد يه عكس بگيريد. (البته اگه عكس ها رو بر روي حافظه اصلي ذخيره مي كنيد). اگر در تمامي اين حالت ها مشكلي نداشتيد فكر مي كنم كه يه نرم افزار كه نصب كرديد اين مشكل رو بوجود آورده... اون وقت بايد HardReset كنيد. فكر كنم مشكل حل بشه... ;) البته ببخشيد كه راه حل دقيقتري رو نمي دونستم كه كمك كنم. :blush:;)

سلام باز هم بابت راهنماببتون ممنونم. از روی کامپیوتر هم چیزی نمی ریزه.احتمالا باید hard reset کنم ولی بازم ممنونم که راهنمایی کردید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اینم از نسخه کامل و جدید Phrasebook.
اینو یکی از دوستان ایتالیایی من برام پیدا کرد که کارش خیلی درسته و توی یکی از سایتهای warez پست Super Moderator داره و مثل من عشق AC Milan هست:happy:

سلام دوستان
من این برنامه نصب کردم ولی وقتی که تصویر اول میاد از برنامه خارج میشه :(
کسی ورزن دیگه ای از این برنامه نداره ؟

یادمه اخرین ورژنش رو هم که فرهاد گزاشته بود این مشکل رو داشت (با گوشی من که داشت حداقل:eek:)

دوستان این برنامه باید حتما" در حافظه اصلی پاکت پی سی نصب بشه؛چه این برنامه و چه دیکشنری،نمی دونم این کار رو کردید و یا نه؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مرسی عزیز

من چند مدت پیش رو گوشی دوستم برنامه دیدم که به محض باز کردن اس ام اس از ایشون پسورد میخواست ؟ شما این برنامه رو سراغ ندارید ؟

علی

سلام دوست عزیز؛چند پست بالاتر جناب بادی بیلدر برنامه ای رو برای مخفی کردن اس ام اس معرفی کردن؛لطفا" به اون پست مراجعه کنید؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شهرام جان این دوست عزیز اولین پستشون بود ، بهتر نبود برنامه ای رو معرفی میکردید . که ایشون هم بتونه راحت تر جواب بگیره .

محمودی جان شما به این پست ها سر بزنید انشاالله به جواب خواهید رسید .

رمز گذاری و مخفی کردن پیامک هاSms Security v2.0

رمز گذاری روی فایل ها با Secret V 1.3

رمز گذاری و پنهان کردن فایل ها SecuBox for Pocket PC v1.0

در ضمن شما می تونید از گزینه ی ( جستجو ) در بالای همین صفحه و یا هر فروم دیگه برای پیدا کردن برنامه مورد نظرتون استفاده کنید و در صورت به جواب نرسیدن ، دوستان حتماً به شما کمک خواهند کرد .
حیفم اومد از متانتتون در پاسخ گویی تشکر نکنم ... ممنون ...

سوال من : Slig Player بهتره یا CorePlayer ، من اسلینگ رو امتحان نکردم ولی توی سایت های خارجی تعریف میشه ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سوال من : Slig Player بهتره یا CorePlayer ، من اسلینگ رو امتحان نکردم ولی توی سایت های خارجی تعریف میشه ...

سلام رفیق ، من SlingPlayer رو دانلود و تست کردم - این برنامه در واقع یک TV پلیر هستش که آپشن های خیلی کمیهم داره . و اصلاً نمیشه با Core Player مقایسه اش کرد .

در نهایت من Core Player رو به هر پلیری ترجیح میدم - البته این نظر شخصیه منه و دوستان دیگه هم خودشون میتونند از ایــــنــــجـــــا فایل برنامه SlingPlayerرو دریافت و تست کنند .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها يه سوال دارم
من گوشي pda2k كه كار ميكردم براي ضبط صدا با برنامه Note و ورودي صداي
44,100 Hz; 16 Bit; Stereo (172KB/s) i
( i زيادي نوشتم كه درست تايپ بشه ...)
جوري صدا پر ميكرد از فاصله 1 متري كه وقتي ميخواست پخش كنه حتي روي pc صداي واقعا تيز و بلندي رو ارضا ميكرد

الان با فليم به همين روال كه صدا ضبط ميكنم صداي واقعا ضعيفي پر ميكنه

يه چيز رو اينجا در نظر بگيريد :

توي pda2k يادم نمي آد دست چي ميزدم كه با همين منوال استريو 44100 و ... صدايي كه ضبط ميكرد مثل الان فليم ميشد !!!

منتظرم ...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من خيلي از SMS و كلا تايپ در PPC استفاده مي كنم... دقت كرديد كه وقتي يه كلمه رو تايپ مي كنيد، بعدا دوباره بخوايد همون رو تايپ كنيد، يه ليست باز مي شه و ديگه لازم نيست كامل تايپ كني! بعد از هر Hard Reset اين كلمه ها پاك مي شه! كسي راهي بلده كه بشه ازشون كپي گرفت؟

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من یه برنامه میخوام شبیه a-sms که بتونه پیامهای self destructive بده و روی wm6 هم خوب کار کنه ....

در ضمن برنامه v birthday ظاهرا روی htc wm6 کار نمیکنه ... آیا مشابه چیزی هست که بتونه تاریخ تولدها رو از contact ها جمع آوری کنه و براش reminder تو calendar درست کنه و روی صفحه today هم بیاره ؟؟؟؟

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه برنامه میخوام برای نوشتن کارای روزمره یا هفتگی که باید انجام بدم که بشه با قلم نوشت مثل مثلا PhatPad با این تفاوت که
اولا بشه برای reminder اش یک زنگ دلخواه گذاشت
دوما موقع یادآوری که زنگ میزنه ویبره هم بزنه

ممنون

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها من با برنامه tcpmp وقتي اكوليزر رو ميخام تنظيم كنم ... و بالا ببرم

صداي اسپيكرم از يه حدي كه بخواد بره بالا مثل اينكه يه برنامه جلوشو ميگيره !!! :rolleyes: و نميزاره صداش تيز بشه يا بـيس اون زياد يشه كه به اسپيكر آسيب برسونه

در كل اين كار باعث ميشه كه صداي دلخواهم از اسپيكررو بدست نيارم ... شايد كار اشتباهي باشه و اسپيكر رو به خر خر بندازه اما واسم خيلي عجيبه .. كسي چيزي در اين مورد ميدونه ؟

در ضمن برنامه SRS WOW HD 3D هم كه disable ميكنم باز همينجوره

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها من با برنامه tcpmp وقتي اكوليزر رو ميخام تنظيم كنم ... و بالا ببرم

صداي اسپيكرم از يه حدي كه بخواد بره بالا مثل اينكه يه برنامه جلوشو ميگيره !!! :rolleyes: و نميزاره صداش تيز بشه يا بـيس اون زياد يشه كه به اسپيكر آسيب برسونه

به به چقدر بازار سئوالات داغه ... ای کاش بلد بودم و میتونستم به همه کمک کنم
118.gif

imate_pda2k شما در قسمت Customizer Equalizer نباید همه تیک ها رو بزنید - تیک Volume normalization رو بردارید .

ضمناً اگه برنامه ای با اکولایزر قوی می خواید از Core Player استفاده کنید - اکولایزرش واقعاً توپه ( همون کاری رو که شما می خواید انجام میده ).

دانلود نسخه کامل Core Player با حجم 1.2 مگابایت

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
سلام...
من یه برنامه میخوام شبیه a-sms که بتونه پیامهای self destructive بده و روی wm6 هم خوب کار کنه ....

در ضمن برنامه v birthday ظاهرا روی htc wm6 کار نمیکنه ... آیا مشابه چیزی هست که بتونه تاریخ تولدها رو از contact ها جمع آوری کنه و براش reminder تو calendar درست کنه و روی صفحه today هم بیاره ؟؟؟؟

farsi nadaram.
you can download SPB DIARY, the best product 4 u

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
man az vaghti .net 3.5 nasb kardam goshim terekide. komakkkk!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

1 ) دات نت رو نمیتونی پاک کنی بهتره که هارد ریست کنید .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 ) imate_pda2k برای صدای میکروفن در هنگام ظبط این گزینه رو هم تست کن start menu\setting\system tab\microphone AGC را روی Enable بگذار - در نتیجه سیستم به صورت اتوماتیک صدای ورودی را در صورت ضعیف بودن تقویت و در صورت بسیار قوی بودم کاهش میدهد - من فکر میکنم AGC مخفف Automatic Gain Control باشه .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 ) shahram_k-jam - در مورد تایپ و نمایش جملات ، برای تسریع عملیات تایپ - شما می تونید بوسیله Sbp Backup موقع گرفتن بکاپ گزینه Full رو انتخاب کنید . قسمت Word Completion هم بکاپ گرفته میشه و بعد از هارد ریست ، باز خواهد گشت ( ضمناً برنامه ای مختص این کار وجود ندارد ). من که خیلی گشتم برای پی سی هستش اما پاکت پی سی نبود شما هم اگه می خواهید بگردید به دنبال Type Booster بگردید .

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ورژن جدید نرم افزار معروف Battery Status که برای نمایش میزان باتری و مموری و در صد استفاده سی پی یو و نمایش دمای سی پی یو و کال دیوریشن ( مدت زمان مکالمه ) - کنتور نمایش پیامک و ... استفاده میشه .

* و یکی از بهترین امکاناتی که داره سی پی یو اورکلاکر هستش *

BSClock.jpg

نمایی دیگر از برنامه :

battery-status.jpg

توضیحات :

** پاورقی ( خط آخر توضیحات رو حتماً بخونید )

BatteryStatus can also log (write into a file) the date, time, duration and callnumber of incoming and outgoing calls and sms to an xml-file.
There are also indicators which needs to poll periodically and can be activated/deactivated by show or hide them. These indicators are actual signal strength of phone modul, free memory for program-storage and sd-card, free memory for data (program-usage) and batterydrain in mA or mW.
ToDay-Screen BatteryStatus
You can start CommManager of prophet by tap on the mobile operator name text or terminate CommManager by tap and hold on the mobile operator name. CommManager is the default program to start, but you can provide another app in the options.
ToDay-Screen BatteryStatus
WARNING !!! Use this piece of software at your own risk !!! The developer is not responsible for any damage caused by this software !!! WARNING
دانلود برنامه با حجم 156 کیلو بایت

كرك لطفا... :blush:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
كرك لطفا... :blush:

والا یک هفته ای میشه نصبش کردم ( کرک ) نمی خواد - اما نوشته رجیستر نیست - با این حال ندیدم بخاطر رجیستر نبودن آبشنی ازش کم شده باشه . ضمناً دنبال کی جن گشتم خبر خاصی نبود .

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
والا یک هفته ای میشه نصبش کردم ( کرک ) نمی خواد - اما نوشته رجیستر نیست - با این حال ندیدم بخاطر رجیستر نبودن آبشنی ازش کم شده باشه . ضمناً دنبال کی جن گشتم خبر خاصی نبود .
ممنون...

fcbali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز و بزرگوار کسی رجیستر این برنامه رو داره؟
Smart Guard PRO Pocket PC 2.00
برنامه ضدسرقت پاکت پی سی است لینک اصلی دانلودش هم اینه:
http://www.pdatopsoft.com/software/item.php?pid=8715
اگر یکی زحمتشو بکشه ممنون می شم.

fcbali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر برنامه ای می شناسین که اگه گوشی رو دزدیدن اس ام اس می فرسته برای شماره اولش لطفا لینکشو بذارین من خودم Smart Guard PRO Pocket PC 2.00 رو می شناختم اما انگار از این کارا نمی کنه چون تو تریالش دیدم خبری نبود...
پیشاپیش دمتون گرم مخصوصا بادی بیلدینگ عزیز که ما کلی از برنامه هاشو الان ریختیم تو این پیپی مون!!

fcbali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نت 3.5 ناقصه فکر می کنم!! چون حجمش 34 مگه در حالی که ورژن 2 حجمش 38 بود. من خودم هم نصب کردم اما خیلی از برنامه ها رو ساپورت نمی کنه خیلی از برنامه ها رو که نت 2 ساپورت میکرد رو اصلان باز نمی کنه وقتی روش می زنی این دایرهِ میاد یه دوری می زنه و میره...
به نظرم دوباره همون 2 رو نصب کن

بالا