• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
معرفی آموزشگاه زبان خوب در تخصص من نیست:)ولی این بستگی به خود شما داره که چقدر پشتکار داشته باشین و وقت بذارین...

...

استعداد...استاد خوب...پشتکار......اما اگه اون دوتا باشه زیاد هم استاد خوب نیازی نیست با اینکه خیلی زیادن هستن و همه جا اساتید خوب هست:)

متاسفانه معرفی موسسه در حیطه اطلاعات بنده نیست:(

ممنون از لطف شما دوست عزيز... والا من شديدا پشت كار دارم! وقت هم مي ذارم! ولي نمي دونم بايد از كجا شروع كنم! شايد اگه راه درستي رو انتخاب كنم، توي خونه هم بتونم ياد بگيرم! در مورد استعداد هم كه ديگران مي گن داري، حالا شوخي مي كنن يا جدي مي گن نمي دونم! ولي خوب آموزشگاه اصلا مهم نيست! شروع راه رو يكي جلو پاي ما بذاره! ممنون از همگي دوستان ;)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
EnglishLord عزیز از راهنمایی و توضیحات مفصلتون بسیار بسیار ممنونم .فکر میکنم که الان باید دنبال یک آموزشگاه بگردم و کتابهایی که شما گفتین رو هم حتما مطالعه میکنم .مرسی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ممنون از لطف شما دوست عزيز... والا من شديدا پشت كار دارم! وقت هم مي ذارم! ولي نمي دونم بايد از كجا شروع كنم! شايد اگه راه درستي رو انتخاب كنم، توي خونه هم بتونم ياد بگيرم! در مورد استعداد هم كه ديگران مي گن داري، حالا شوخي مي كنن يا جدي مي گن نمي دونم! ولي خوب آموزشگاه اصلا مهم نيست! شروع راه رو يكي جلو پاي ما بذاره! ممنون از همگي دوستان ;)
اگه آموزشگاه می خوای بری که دوستمون صفحه پیش یه توضیحاتی داد فکر کنم ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آخه سیمور خان بحث خوندن و سر کلاس بودن دو تا معقوله(!) ی جداست ... یعنی من شدیدا به کلاس وابسته بودم .الان که چند کلمه حرف میزنم مثلا میرسم به یک لغت که یادم نمیاد اصلا دنبالش نمیرم که یه لغت تخصصی یاد بگیرم ... یعنی هر کار میکنم از همون لغاتی که بلدم استفاده میکنم .. این موضوع سر کلاس که بودم برام حل شده بود .

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آخه سیمور خان بحث خوندن و سر کلاس بودن دو تا معقوله(!) ی جداست ... یعنی من شدیدا به کلاس وابسته بودم .الان که چند کلمه حرف میزنم مثلا میرسم به یک لغت که یادم نمیاد اصلا دنبالش نمیرم که یه لغت تخصصی یاد بگیرم ... یعنی هر کار میکنم از همون لغاتی که بلدم استفاده میکنم .. این موضوع سر کلاس که بودم برام حل شده بود .

سلام خدمت همه.
این مشکلی که شما داری(الان که چند کلمه حرف میزنم مثلا میرسم به یک لغت که یادم نمیاد ) مشکل خیلی هاست.میدونی چرا اینطور میشی ؟چون انگلیسی فراره و زود فراموش میشه و نیاز به تکرار داره.و دیگه اینکه به اصطلاح میگن لغت هایی که بلدی تو حافظه فعالت نیست(active memory) بلکه تو حافظه غیر فعال یا (passive memory ) هستش.ما برای اینکه بتونیم صحبت کنیم باید لغات رو تو حافظه فعالمون داشته باشیم. راهش خوندن و تکرار کردنه....

پ ن :یه نکته جالب اینکه امریکایی در مکالماتش فقط از 500 کلمه استفاده میکنه اما اون 500 کلمه هر کدومش 25 معنی متفاوت داره

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام .بله درسته به خاطر همین عجله دارم که ادامه بدم و سر کلاس باشم دیگه ... چون اطاراف کسی نیست که بتونم باهاش صحبت کنم تا یادم نره ، البته کتاب میخونم اما اونقدر وقت براش نمیذارم! یعنی ترجیح میدم حرف بزنم تا بخونم.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام .بله درسته به خاطر همین عجله دارم که ادامه بدم و سر کلاس باشم دیگه ... چون اطاراف کسی نیست که بتونم باهاش صحبت کنم تا یادم نره ، البته کتاب میخونم اما اونقدر وقت براش نمیذارم! یعنی ترجیح میدم حرف بزنم تا بخونم.

بهترین راهی که بهت میتونم واسه مشکل نداشتن همزبون پیشنهاد کنم(به غیر از کلاس) اینه :

با خودت انگلیسی حرف بزن جلو اینه ومهمترینش اینکه انگلیسی فکر کن

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
پیشنهاد خوبیه مرسی . الان کاری که خیلی انجامش میدم و فراموش نمیکنم اینه که یادداشتهای روزانمو انگلیسی مینویسم ! خیلی بامزست !

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

اینقدر من بد شانسم که دیشب میخواستم جوابتون رو بدم..کامل تایپ کردم..همین که اومدم send کنم..برق.....:(:(:( دیگه اصلا حس نوشتن ندارم...هیچچچچچچ
اگع بتونید در یاهو بیاین و کنفرانسی با هم صحبت کنیم خیلی بهتره تا اینجا و به این شکل...اونطوری همه سوالتتون رو میتونید راحت بپرسید....:)
اگه هم تمایلی ندارید..پس صبر کنید اگه سرم خلوت شد همین امروز جوابتون رو میدم:)

EnglishLord عزیز از راهنمایی و توضیحات مفصلتون بسیار بسیار ممنونم .فکر میکنم که الان باید دنبال یک آموزشگاه بگردم و کتابهایی که شما گفتین رو هم حتما مطالعه میکنم .مرسی

خواهش میکنم و امیدوارم که مطالعه کنید...:)

اگه آموزشگاه می خوای بری که دوستمون صفحه پیش یه توضیحاتی داد فکر کنم ...

خواهش میکنم:):):)

سلام دوباره آبجی.....:)
من یه سوال از شما میپرسم یعنی چندتا سوال:D:)
1- شما خودتونو زیرمجموعه کدامیک از سطوح زیر میدونید؟
elementary
intermediate
upper intermediate
advanced
professional

کلاس رفتن یا نرفتن شما بسیار به این مورد بستگی داره:)

2-نمرات شما تابحال بر چه مبنایی بوده مثلا نمره کلاسی شما(class performance) زمانی که کلاس میرفتید حدودا چقدر بوده بصورت میانگین؟:)و به همین ترتیب نمرات نهایی و کوئیز
و در نهایت معدل کل شم ایا نمره قطعی تون چقدر میشده؟:)

اینها رو پرسیدم چون تابحال نه شما رو دیدم و نه میدونم که سطح علمی تون چقدره ..اینطوری کمی به شما نزدیکتر میشم:)

بهترین راهی که بهت میتونم واسه مشکل نداشتن همزبون پیشنهاد کنم(به غیر از کلاس) اینه :

با خودت انگلیسی حرف بزن جلو اینه و مهمترینش اینکه انگلیسی فکر کن

ایشون گفتن که کسی رو ندارن...پس بی خیال هم زبون...:D
در مورد جلمه دوم هم که من هم همینو قبلا گفتم..حالا هم تائید میکنم..:)

در مورد آبجیمون باید عرض کنم که مهم نیست شما در صحبت هاتون غلط داشته باشید..مهم صحبت کردن شماست...چرا؟چون ما تابحال اینقدر در صحبت کردن و بکار بردن تلفظ صحیح و گرامری اینقدر اشتباه داشتین که دیگه به حد اشباه رسیدین...یعنی جز اینها دیگه اشتباهی نمیکنید....و اینها رو میشهفقط با روش زیر تصحیح کرد:

تمرین مدام مکالمه.....تمرکز بر مطلب مورد بحث.....انتخاب صحیح کلمات....

نکته بینهایت مهم که همیشه جاودان خواهد بود و همه افراد این مشکل رو دارند اینه که وقتی میخوان انگلیسی صحبت کنن ابتدا در مغزشون با کلمات بازی میکنن که اصطاحا میگن decoder و encoder کردن کلمات در ذهن....یعنی چی؟...اینکه طرف وقتی میخواد حرف بزنه ابتدا فکر میکنه و فارسی رو ذهنش آماده میکنه بعد با کمی تفکر و تامل اونو به انگلیسی تبدیل و با کمی لکنت به زبان میاره...و وقتی که صحبتی و عبارتی رو میشنوه ابتدا در ذهن ویرایش و ترجمه اونو به زبان فارسی درک میکنه...بعد روز از نو روزی از نو:D..دوباره فکر فارسی و تحویل جمله به انگلیسی که همون decoder و encoder کردن کلمات در ذهن هست:)
این شیوه بسیار غلطه و توانایی رو به مرور زمان برای یادگیری انگلیسی پائین میاره..شاید در نگاه اول تصور خوبی داشته باشید و اینکه تقویت شدید اما با گذشت زمان زبان آموزی شما رو به تحلیل میره...درست مثل بیماری ها لاعلاج
تنها راه بهبود این مورد فقط یک چیزه.....یادگیری vocabulary ....در حد بسیار قوی..بطور مثال ...دیگه وقتی طرف بشما میگه how are you? شما بدون فکر میدونید که اگه خوب باشین سریعا میگین nice....fine..و خیلی چیزای دیگه...یعنی کلمه انگلیسی بصورت مستقیم و بدون واسطه سریعا به زبان میاد..هیچ فارسی درکار نیست...یا مثلا hello......دیگه سریع میدونید بگین چی .....بدون اینکه فارسی به ذهن بیاد....خب بنظر شما دلیل این امر چیه؟
مسلما تکرار...اونقدر تکرار کردین که دیگه فول شدین...پس تکرار مهمه...دوم اینکه زبان رو نبایدسخت یاد گرفت...یعنی آدم زرتی نره یه کتاب داستان 1000 صفحه ای بخونه آخرش هم تمام کلمات در عرض حداکثر 3 روز از ذهن اش میپره.....این همون دلیلیه که کتاب داستان های کوچک و بسیار مفید در حال حاضر در بازار هست...
حالا در مورد یک هم صحبت آنچنان نیازی هم نیست البته اگه واقعا ندارید.....خب میتونید از همون روش من استفاده کنید...سنگ مفت گنجشک مفت:D:cool:.....در مورد کلاس بعد از پاسخوتون خدمتتون عرض میکنم....اگه هم شما بتونید و وقتی داشته باشید من در یاهو و کنفرانس راحتتر میتونم راهنماییتون کنم و شما هم دیگه انقدر معظل نمیشید:)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
1-Upper-Intermediate

2- نمراتمون بیشتر بر مبنای فعالیت کلاسی بود ، کلاسی از 25 محاسبه میشد که لطف میکردند به من 21-23 میدادند!
کوئیزهام همیشه 6 ترم آخر پسیج به غیر از دو مورد بقیه از 20 کمتر نشد (کل 25 بود.)
ترم آخر هم 86 شدم (دومین نفر تو کلاس 6 نفره.) ، اما میانگینم 89-90 بود .

جناب اشتباه تو مکالمه؟! دیگه GetReady نیستم به خدا! اشتباه اصلا ندارم (90% تضمین میکنم!) تو مکالمه مشکلم تنبلیه ذهنمه که دنبال لغت جدید نمیرم ! یعنی با همون قبلیها یه جوزی جملتام رو جفت و جور میکنم ، اگه به یه واژه بخورم که ندونم معادل انگلیسیش چی هست از یه جاگزین استفاده میکنم . اما دوست دارم هر لغتی رو به جای خودش بدونم نه معادل.

نه نه اصلا من اصلا تبدیل نمیکنم ، یعنی همیشه انگلیسی فکر میکنم اصلا به خودم اجازه ی معادلسازی فارسی رو نمیدم ، رو این موضوع خیلی کار کردم یکی از استادای فوق العادم همیشه رو این تاکید داشت ، من همون ترم این مسئله رو حل کردم .

بله درسته داستانهای کوتاه خیلی زودتر جواب میده ، من عاشق داستانهای Penguin Readers و Oxford Bookworms هستم .

خاصیت فروم اینه که چندین نفر پاسخ رو میخونن و جواب میدن اینطوری بهتره .

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
1-Upper-Intermediate

2- نمراتمون بیشتر بر مبنای فعالیت کلاسی بود ، کلاسی از 25 محاسبه میشد که لطف میکردند به من 21-23 میدادند!
کوئیزهام همیشه 6 ترم آخر پسیج به غیر از دو مورد بقیه از 20 کمتر نشد (کل 25 بود.)
ترم آخر هم 86 شدم (دومین نفر تو کلاس 6 نفره.) ، اما میانگینم 89-90 بود .

جناب اشتباه تو مکالمه؟! دیگه GetReady نیستم به خدا! اشتباه اصلا ندارم (90% تضمین میکنم!) تو مکالمه مشکلم تنبلیه ذهنمه که دنبال لغت جدید نمیرم ! یعنی با همون قبلیها یه جوزی جملتام رو جفت و جور میکنم ، اگه به یه واژه بخورم که ندونم معادل انگلیسیش چی هست از یه جاگزین استفاده میکنم . اما دوست دارم هر لغتی رو به جای خودش بدونم نه معادل.

نه نه اصلا من اصلا تبدیل نمیکنم ، یعنی همیشه انگلیسی فکر میکنم اصلا به خودم اجازه ی معادلسازی فارسی رو نمیدم ، رو این موضوع خیلی کار کردم یکی از استادای فوق العادم همیشه رو این تاکید داشت ، من همون ترم این مسئله رو حل کردم .

بله درسته داستانهای کوتاه خیلی زودتر جواب میده ، من عاشق داستانهای Penguin Readers و Oxford Bookworms هستم .

خاصیت فروم اینه که چندین نفر پاسخ رو میخونن و جواب میدن اینطوری بهتره .

اگه ا ستیج میخونی من Brethren رو شدیدا توصیه می کنم.اثر John Grisham.البته advance هستش.ودیگر دارکولا که من عاشق داستانشم
3772.gif
.اثر Bram Stocker.بچه ها زحمت کشیدن لینک pdf اش هم تو کتابخانه دیجیتال هست البته من هنوز دانلودش نکردم

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سوالی داشتم در مورد یادگیری زبان. برای شخصی که خیلی خیلی basic و به سختی زبان می دونه و میخواد یاد بگیره با توجه به اینکه تا یکسال آینده سفری به کشور انگلیسی زبان خواهد داشت چه پیشنهادی برای موارد زیر می کنید:
1. آموزشگاهی که روی مکالمه تکیه داشته باشه و برای این شخص که سنش هم بالای 40 هست ملال آور نباشه.
2. CD و کتابچه آموزش زبان ( ترجیحا" لهجه American ) که در حد رفع نیاز قعلاً و بعداً برای افزایش سطح زبان ازش استفاده کنه.

ممنون میشم اگه جواب بدین

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
من سوالی داشتم در مورد یادگیری زبان. برای شخصی که خیلی خیلی basic و به سختی زبان می دونه و میخواد یاد بگیره با توجه به اینکه تا یکسال آینده سفری به کشور انگلیسی زبان خواهد داشت چه پیشنهادی برای موارد زیر می کنید:
1. آموزشگاهی که روی مکالمه تکیه داشته باشه و برای این شخص که سنش هم بالای 40 هست ملال آور نباشه.
2. CD و کتابچه آموزش زبان ( ترجیحا" لهجه American ) که در حد رفع نیاز قعلاً و بعداً برای افزایش سطح زبان ازش استفاده کنه.

ممنون میشم اگه جواب بدین
جالبه نیکیتا جان ، چون همین دیروز داشتم به دوستی می گفتم که امسال ، یه سوالی که خیلی پرسیده شده اینه که " در عرض مدت زمان کم ، چطوری انگلیسی ام رو به شکل قابل توجهی ارتقا بدم ؟ " ...

با فرضی که شما کردید ... من فکر می کنم بهترین کار این باشه که یه کتابچه از اینا که جملات و اصطلاحات مفید انگلیسی زبان رو توش ردیف کردن براش تهیه کنید (همینا که جملات مورد نیاز در موقعیت های مختلف رو داره) ... و روی همون کتاب کار بشه ...

قصد جسارت ندارم ، ولی در نظر بگیرید که اگه شما می گفتید یه جوون 17-18 ساله ی سرحال می خواد ظرف یه سال از صفر خودش رو برسونه به حدی که کارش رو توی سفر خارجی سال آینده راه بندازه ، من بازم می گفتم که عملی نیست ... چه برسه به یه فرد با سن بالای 40 سال ...

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شخص، در واقع این اشخاص میخوان بتونن به درک بهتری از زبان برسن، یعنی یک مکالمه رو بتونن پیش ببرن. من خودم مدتهاست از بحث آکادمیک و آموزشگاهی زبان دور افتادم و واسه همین موسسات یا کتاب و سی دی خوب برای شروع نمیشناسم. یکی از این اشخاص فرصت آموزشگاه رفتن داره و علاقمند هم هست، شخص دیگه مرتب در حال سفره و بنابراین کتاب و سی دی فکر می کنم در حال حاضر بهترین راهه اما نمی دونم چی بهتره. قبول دارم، من خودم الان ظرفیت یادگیریم رو مثل 7 سال قبلم نمیبینم چه برسه به قول شما آدمی 40 ساله. اما علاقه و انگیزه میتونه کارساز باشه. ما فامیلی داریم که با وجود 60-70 سال سن، به خاطر اینکه دخترش آمریکاست میره سر کلاس زبان میشینه و با اینکه این موضوع تبدیل به جکی توی فامیل شده اما من پشتکارش رو حتی با اینکه پیشرفت ناچیزی همراهشه تحسین می کنم.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
این شخص، در واقع این اشخاص میخوان بتونن به درک بهتری از زبان برسن، یعنی یک مکالمه رو بتونن پیش ببرن. من خودم مدتهاست از بحث آکادمیک و آموزشگاهی زبان دور افتادم و واسه همین موسسات یا کتاب و سی دی خوب برای شروع نمیشناسم. یکی از این اشخاص فرصت آموزشگاه رفتن داره و علاقمند هم هست، شخص دیگه مرتب در حال سفره و بنابراین کتاب و سی دی فکر می کنم در حال حاضر بهترین راهه اما نمی دونم چی بهتره. قبول دارم، من خودم الان ظرفیت یادگیریم رو مثل 7 سال قبلم نمیبینم چه برسه به قول شما آدمی 40 ساله. اما علاقه و انگیزه میتونه کارساز باشه. ما فامیلی داریم که با وجود 60-70 سال سن، به خاطر اینکه دخترش آمریکاست میره سر کلاس زبان میشینه و با اینکه این موضوع تبدیل به جکی توی فامیل شده اما من پشتکارش رو حتی با اینکه پیشرفت ناچیزی همراهشه تحسین می کنم.
خب دوست عزیز تنها یک راه مفد برای این شخصی میگین هست:

کتاب انگلیسی در سفر
راه دیگه ای هم هست اگه خیلی علاقه منده که بخواد مثلا در محیط باشه میتونه توی این کلاس های سه ماهه و 6 ماهه و 1 ساله شرکت کنه گرچه آنچنان پیشرفتی گمان نکنم داشته باشه.
یه فرد 40 ساله خیلی راحت میتونه زبان رو یاد بگیره اما بشرطی که در محیط باشه و تقریبا بیکار یا وقت زیادی رو بتونه صرف اش کنه

نوشته ای از seymour
من فکر می کنم بهترین کار این باشه که یه کتابچه از اینا که جملات و اصطلاحات مفید انگلیسی زبان رو توش ردیف کردن براش تهیه کنید (همینا که جملات مورد نیاز در موقعیت های مختلف رو داره) ... و روی همون کتاب کار بشه ...
من هم دقیقا تا پست این دوستمون رو خوندم همین به ذهنم اومد..گونم منظورتون همین انگلیسی در سفر باشه.

نوشته ای از nikita-83
ما فامیلی داریم که با وجود 60-70 سال سن، به خاطر اینکه دخترش آمریکاست میره سر کلاس زبان میشینه و با اینکه این موضوع تبدیل به جکی توی فامیل شده اما من پشتکارش رو حتی با اینکه پیشرفت ناچیزی همراهشه تحسین می کنم.
فکر نکنم این ربطی به موضوع سوالتون داشته باشه.چرا که ما آدم 70-80 ساله هم داشتیم که در دانشگاهاهی دولتی قبول شده والان داره درس میخونه.انگیزه مهمه اما نمیشه در عرض یک سال یه conversationalist خوب بشه.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من دارم برای تافل ]peper test خودم رو آماده می کنم کتاب longman رو گرفتم می خوام بدونم برای قسمت structure and written expression همین نکاتی که تو کتاب گفته کافیه یا باید یه کتاب گرامر دیگه بشینم بخونم با توجه به اینکه من 1 ماه بیشتر وقت ندارم و احتیاج به نمره 550 هم دارم.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان من دارم برای تافل ]peper test خودم رو آماده می کنم کتاب longman رو گرفتم می خوام بدونم برای قسمت structure and written expression همین نکاتی که تو کتاب گفته کافیه یا باید یه کتاب گرامر دیگه بشینم بخونم با توجه به اینکه من 1 ماه بیشتر وقت ندارم و احتیاج به نمره 550 هم دارم.
اتفاقا از سخت ترین قسمت هاش همینه..کتاب های لانگمن خوبن اما کمبریج رو بگیرین کلمات و اصطلاحات درشون زیاد توضیح داده شده و خیلی خوب هستن:)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا از سخت ترین قسمت هاش همینه..کتاب های لانگمن خوبن اما کمبریج رو بگیرین کلمات و اصطلاحات درشون زیاد توضیح داده شده و خیلی خوب هستن:)

با تشکر از پاسخ شما
منظورم این نبود که کدوم کتاب در رابطه با تافل خوبه منظورم این بود که من چون زیاد گرامرم خوب نیست همین توضیحات و Excersie ها و skill های خود کتاب تافل کافیه یا نه برم یه کتاب منحصراً گرامر مثل grammer digest یا grammer in use بگیرم. اگر همین توضیحات خود کتاب longman کافیه دیگه وقتم رو نذارم زیاد برای کتاب گرامر منحصراً

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
با تشکر از پاسخ شما
منظورم این نبود که کدوم کتاب در رابطه با تافل خوبه منظورم این بود که من چون زیاد گرامرم خوب نیست همین توضیحات و Excersie ها و skill های خود کتاب تافل کافیه یا نه برم یه کتاب منحصراً گرامر مثل grammer digest یا grammer in use بگیرم. اگر همین توضیحات خود کتاب longman کافیه دیگه وقتم رو نذارم زیاد برای کتاب گرامر منحصراً
بله متوجه شدم..هر دوی کتاب ها که خدمتتون گفتم خوبه منتها همیشه محتوا و سوالت کتاب های کمبریج به اینگونه امتحانات نزدیکتر بوده ضمن اینکه لانگمن هم خیلی عالیه و تقربیا یه برداشتی از همون کمبریج داره.

بنظر من همون کمبریج هم بخونید خوبه البته بخاطر فاصله زمانی و مدتی که در اختیار دارید عرض میکنم:)

بالا