• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شرمنده اگه اینطوری برداشت کردید ... من فقط منظورم این بود که کتابها دسته بندی شده اس و می تونه توی انتخاب بهتر کمک کنه ... همین ...

vanity fair رو گیر بیار ... گتسبی بزرگ هم خوبه ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
شرمنده اگه اینطوری برداشت کردید ... من فقط منظورم این بود که کتابها دسته بندی شده اس و می تونه توی انتخاب بهتر کمک کنه ... همین ...

vanity fair رو گیر بیار ... گتسبی بزرگ هم خوبه ...

آقا ممنون این vanity fair هم که 1000 صفحه ای می شه اگر پیداش کنم فکر کنم یه چند وقتی رفتم سرکار;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اوه ، راستی میگی .. من حواسم نبود ... حدود 900 صفحه اس ... گتسبی ولی کوتاهتره ..

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اوه ، راستی میگی .. من حواسم نبود ... حدود 900 صفحه اس ... گتسبی ولی کوتاهتره ..

آقا این کتاب the sound and the fury رو نمی دونی کجا می تونم گیرش بیارم خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم. خیلی تعریف این کتاب رو شنیدم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا این کتاب the sound and the fury رو نمی دونی کجا می تونم گیرش بیارم خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم. خیلی تعریف این کتاب رو شنیدم.
خشم و هیاهو - فالکنر ؟ ... خیلی خوبه ... جلوی انقلاب رو چک کردی ؟ ... بازارچه کتاب ، روبروی سینما بهمن ... وسط بازارچه ، دو سه تا از این فروشنده های معروف زبان هستن ... زبانسرا - کتابسرا و ...

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان بی زحمت یه کتاب رومان خیلی خیلی زیبا و جذاب معرفی کنن بیکاریم بشینیم بخونیم. short story نمی خواما منظورم long novel هست.
بفرما....اینها رو بخونی بد نیست اگه وقت کنی:

DARKNESS AT NOON

این خیلی توپه:
Lord of the flies

The stand
Teh sound and the fury
One lonely night

اگه وقتش رو داشته بای مطمئن باش پشیمون نمیشی از خوندنشون.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بفرما....اینها رو بخونی بد نیست اگه وقت کنی:

DARKNESS AT NOON

این خیلی توپه:
Lord of the flies

The stand
Teh sound and the fury
One lonely night

اگه وقتش رو داشته بای مطمئن باش پشیمون نمیشی از خوندنشون.

آقا سپاسگزارم لطف کردید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
آقا اگه یکی بخواد از صفر زبان انگلیسی رو یاد بگیره چیکار باید بکنه ؟
البته این شخص چهار پنج ساعت در روز میتونه وقت بزاره.
biggrinsmiley.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
البته این شخص چهار پنج ساعت در روز میتونه وقت بزاره.
biggrinsmiley.gif
اگه در حد صفره (و حتی یه ذره بالاتر) بهترین کار اینه که بره کلاس ... بدون شک ...

ضمنا اینکه یه نفر 4-5 ساعت وقت آزاد داره با 4-5 ساعت می تونه وقت بذاره فرق داره ها .. خیلی خوبه که این وقت آزاد وجود داره ، اما زبان یاد گرفتن بخصوص در مراحل اول تا متوسط ، اگه طرف واقعا علاقه مند به زبان نباشه ، اصلا کار ساده ای نیست ... درسته که همه کلاس زبان میرن ، اما اونایی که واقعا زبان یاد می گیرن معدودن ... (دیدگاه بدبینانه اس دیگه ..
otkyki.gif
)

چند سالشه این دوستمون که می خواد تازه شروع کنه ؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
17 سالشه
4 5 ساعت میتونه وقت بزاره.
کلاس هم نمیخواد بره

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
نظرتون راجع به این مجموعه چیه ؟

http://www.**************/images/zabanmob.jpg
مجموعه آموزش زبان انگلیسی بر روی موبایل !!!
آموزش کامل زبان انگلیسی به روش New Interchange
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Passages
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Headway
+ درک مطلب اخبار انگلیسی
+ تست های تافل
+ مجموعه دیکشنری برای گوشی های موبایل

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
17 سالشه
4 5 ساعت میتونه وقت بزاره.
کلاس هم نمیخواد بره
تقریبا غیرممکنه دوست من ... همونطور که توی پست قبلی گفتم ، زبان یاد گرفتن اصلا کار ساده ای نیست ... طببیعیه که همه دلشون بخواد برن دنبال اون روشی که حتی لازم نباشه از خونه شون خارج بشن (=خودآموزی = کلاس نرفتن) ... اما مساله اینه که احتمال موفقیت با استفاده از خودآموزی ، زیر 20 درصده ... خوداموزی نیاز به حوصله/استعداد/انگیزه بسیار بالا داره ...

+ درک مطلب اخبار انگلیسی
+ تست های تافل
اصلا توصیه نمیشه ... موبایل چیه ، امیر جان ؟ ... اگه می خواد از صفر شروع کنه باید با تمرکز درس بخونه ... با صفحه بزرگ ... کتاب ... ورق ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
تقریبا غیرممکنه دوست من ... همونطور که توی پست قبلی گفتم ، زبان یاد گرفتن اصلا کار ساده ای نیست ... طببیعیه که همه دلشون بخواد برن دنبال اون روشی که حتی لازم نباشه از خونه شون خارج بشن (=خودآموزی = کلاس نرفتن) ... اما مساله اینه که احتمال موفقیت با استفاده از خودآموزی ، زیر 20 درصده ... خوداموزی نیاز به حوصله/استعداد/انگیزه بسیار بالا داره ...

اصلا توصیه نمیشه ... موبایل چیه ، امیر جان ؟ ... اگه می خواد از صفر شروع کنه باید با تمرکز درس بخونه ... با صفحه بزرگ ... کتاب ... ورق ...

تصدیق می شه.
بابا برادر من ما الان سال هاست داریم میریم کلاس زبان از اون بچگی شروع کردیم تا الان. باز الان یه نفر می گه Hello باید 2ساعت تمرکز کنم روش ببینم چی گفت بعد شما می خوای 2روزه اونم بشینی راحت تو منزل زبان یاد بگیری.
واقعیت امر اینه که محاله. در ضمن شما که مثل من جوونی وقتم زیاد داری خوب یه کلاس زبان ثبت نام کن دیگه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
البته این شخص چهار پنج ساعت در روز میتونه وقت بزاره. :D
سلام .. به نظر منم سیمور جان کاملا درست گفتند .. هیچ چیز بهتر از کلاس نمیشه ..

حالا اگر خیلی انگیزه و پشتکارت بالا باشه دیگه حداقل باید کتاب بخونی تا یاد بگیری - خودم Interchange and Passages رو خوندم عالی بود - به شما هم اینا رو پیشنهاد میکنم .

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

+ درک مطلب اخبار انگلیسی
+ تست های تافل
برای مواقعی که آدم بیرون از منزل هست و مثلا داری توی خیابون قدم میزنی یا توی پارک نشستی آره واقعا خوبه..اما برای یادگیری و ادامه اینروش خیر..ابدا خوب نیست و مغز رو داغون میکنه...چرا؟چون وقتی یه روش غلط رو پیش گرفتی میشه عادت و سخته که بخواییه روش دیگه رو بری..درست مل یادگیری تلفظات هست که اگه امریکای یاد بگیری دیگه حتی اگه بریتیش اون عبارت رو هم یاد بگری ولی بابای آدم شوخته میشه تا در گفتار از برتیش استفاده کنی یا اصلا از تلفظ صحیح کلمه استفاده کنی...مثلا ونزدی رو عادت نکنی بگی ودنزدی...این موبایلی فقط برا تقویت و عدم فراموشی هست نه آموزش..:)

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام نظرتون در مورد این فیلمهای آموزشی چیه ؟
من یکی دیدم از کارتون های مختلف برای آموزش ساده ترین لغات استفاده میکرد . من کمی پیشرفته ترشو میخوام .
پیشنهادی دارین ؟

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام نظرتون در مورد این فیلمهای آموزشی چیه ؟
من یکی دیدم از کارتون های مختلف برای آموزش ساده ترین لغات استفاده میکرد . من کمی پیشرفته ترشو میخوام .
پیشنهادی دارین ؟

سلام...

وال... فکر کنم مفیده، به شرط اینکه سطح خودتون رو بدونید. راستش من خودم کلا 50 درصد زبانمو همینطور یاد گرفتم. اتفاقا هم از طریق فیلم و آهنگ یاد گرفتم. اگر وقت دارید یک فیلم رو چند بار ببینید ( ابته فیلمه هم باید خوب باشه و آدمو علاقه مند کنه) این روش می تونه مفید باشه. شخصا یکی 2 تا فیلم رو که خیلی دوست داشتم اونقدر دیدم که عملا حفظ شدم.( شوخی نمی کنم، هنوز می تونم دیالوگهای اول ارباب حلقه ها رو از بر بگم! :D )

البته حتما توجه دارید که عوامل خارجی خیلی موثرند ( در میزان مفید بودن این مطلب البته )، مثلا سن و سال خودتون، میزان علاقه، نوع فیلمایی که انتخاب می کنید و ...

در صورت نداشتن وقت کافی یا حتی سن بالا ی مثلا 20 سال باید از طریق الگوهای معمول ( کلاس و ... ) جلو برید. گو اینکه احساس می شه این روش می تونه کمک کنه، هرچند اندک.

شاد باشید...

mehrban_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا میشه لطف کنین چند تا داستان کوتاه یا بلند با تم ترسناک! ( تو مایه های I am legend ) معرفی کنین . البته زیاد سخت نباشه در حد متوسط .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا میشه لطف کنین چند تا داستان کوتاه یا بلند با تم ترسناک! ( تو مایه های I am legend ) معرفی کنین . البته زیاد سخت نباشه در حد متوسط .
دکتر جکیل و مستر هاید - فرانکنشتاین - درنده باسکرویل ... همگی کوتاه و متوسط هستن ...

بالا