شرمنده اگه اینطوری برداشت کردید ... من فقط منظورم این بود که کتابها دسته بندی شده اس و می تونه توی انتخاب بهتر کمک کنه ... همین ...
vanity fair رو گیر بیار ... گتسبی بزرگ هم خوبه ...
شرمنده اگه اینطوری برداشت کردید ... من فقط منظورم این بود که کتابها دسته بندی شده اس و می تونه توی انتخاب بهتر کمک کنه ... همین ...
اوه ، راستی میگی .. من حواسم نبود ... حدود 900 صفحه اس ... گتسبی ولی کوتاهتره ..
خشم و هیاهو - فالکنر ؟ ... خیلی خوبه ... جلوی انقلاب رو چک کردی ؟ ... بازارچه کتاب ، روبروی سینما بهمن ... وسط بازارچه ، دو سه تا از این فروشنده های معروف زبان هستن ... زبانسرا - کتابسرا و ...آقا این کتاب the sound and the fury رو نمی دونی کجا می تونم گیرش بیارم خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم. خیلی تعریف این کتاب رو شنیدم.
بفرما....اینها رو بخونی بد نیست اگه وقت کنی:دوستان بی زحمت یه کتاب رومان خیلی خیلی زیبا و جذاب معرفی کنن بیکاریم بشینیم بخونیم. short story نمی خواما منظورم long novel هست.
بفرما....اینها رو بخونی بد نیست اگه وقت کنی:
DARKNESS AT NOON
این خیلی توپه:
Lord of the flies
The stand
Teh sound and the fury
One lonely night
اگه وقتش رو داشته بای مطمئن باش پشیمون نمیشی از خوندنشون.
اگه در حد صفره (و حتی یه ذره بالاتر) بهترین کار اینه که بره کلاس ... بدون شک ...آقا اگه یکی بخواد از صفر زبان انگلیسی رو یاد بگیره چیکار باید بکنه ؟
البته این شخص چهار پنج ساعت در روز میتونه وقت بزاره.![]()
تقریبا غیرممکنه دوست من ... همونطور که توی پست قبلی گفتم ، زبان یاد گرفتن اصلا کار ساده ای نیست ... طببیعیه که همه دلشون بخواد برن دنبال اون روشی که حتی لازم نباشه از خونه شون خارج بشن (=خودآموزی = کلاس نرفتن) ... اما مساله اینه که احتمال موفقیت با استفاده از خودآموزی ، زیر 20 درصده ... خوداموزی نیاز به حوصله/استعداد/انگیزه بسیار بالا داره ...17 سالشه
4 5 ساعت میتونه وقت بزاره.
کلاس هم نمیخواد بره
اصلا توصیه نمیشه ... موبایل چیه ، امیر جان ؟ ... اگه می خواد از صفر شروع کنه باید با تمرکز درس بخونه ... با صفحه بزرگ ... کتاب ... ورق ...نظرتون راجع به این مجموعه چیه ؟
مجموعه آموزش زبان انگلیسی بر روی موبایل !!!
http://www.**************/images/zabanmob.jpg
آموزش کامل زبان انگلیسی به روش New Interchange
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Passages
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Headway
+ درک مطلب اخبار انگلیسی
+ تست های تافل
+ مجموعه دیکشنری برای گوشی های موبایل
تقریبا غیرممکنه دوست من ... همونطور که توی پست قبلی گفتم ، زبان یاد گرفتن اصلا کار ساده ای نیست ... طببیعیه که همه دلشون بخواد برن دنبال اون روشی که حتی لازم نباشه از خونه شون خارج بشن (=خودآموزی = کلاس نرفتن) ... اما مساله اینه که احتمال موفقیت با استفاده از خودآموزی ، زیر 20 درصده ... خوداموزی نیاز به حوصله/استعداد/انگیزه بسیار بالا داره ...
اصلا توصیه نمیشه ... موبایل چیه ، امیر جان ؟ ... اگه می خواد از صفر شروع کنه باید با تمرکز درس بخونه ... با صفحه بزرگ ... کتاب ... ورق ...
سلام .. به نظر منم سیمور جان کاملا درست گفتند .. هیچ چیز بهتر از کلاس نمیشه ..آقا اگه یکی بخواد از صفر زبان انگلیسی رو یاد بگیره چیکار باید بکنه ؟
البته این شخص چهار پنج ساعت در روز میتونه وقت بزاره.![]()
برای مواقعی که آدم بیرون از منزل هست و مثلا داری توی خیابون قدم میزنی یا توی پارک نشستی آره واقعا خوبه..اما برای یادگیری و ادامه اینروش خیر..ابدا خوب نیست و مغز رو داغون میکنه...چرا؟چون وقتی یه روش غلط رو پیش گرفتی میشه عادت و سخته که بخواییه روش دیگه رو بری..درست مل یادگیری تلفظات هست که اگه امریکای یاد بگیری دیگه حتی اگه بریتیش اون عبارت رو هم یاد بگری ولی بابای آدم شوخته میشه تا در گفتار از برتیش استفاده کنی یا اصلا از تلفظ صحیح کلمه استفاده کنی...مثلا ونزدی رو عادت نکنی بگی ودنزدی...این موبایلی فقط برا تقویت و عدم فراموشی هست نه آموزش..نظرتون راجع به این مجموعه چیه ؟
مجموعه آموزش زبان انگلیسی بر روی موبایل !!!
http://www.**************/images/zabanmob.jpg
آموزش کامل زبان انگلیسی به روش New Interchange
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Passages
اموزش کامل زبان انگلیسی به روش Headway
+ درک مطلب اخبار انگلیسی
+ تست های تافل
+ مجموعه دیکشنری برای گوشی های موبایل
سلام نظرتون در مورد این فیلمهای آموزشی چیه ؟
من یکی دیدم از کارتون های مختلف برای آموزش ساده ترین لغات استفاده میکرد . من کمی پیشرفته ترشو میخوام .
پیشنهادی دارین ؟
دکتر جکیل و مستر هاید - فرانکنشتاین - درنده باسکرویل ... همگی کوتاه و متوسط هستن ...آقا میشه لطف کنین چند تا داستان کوتاه یا بلند با تم ترسناک! ( تو مایه های I am legend ) معرفی کنین . البته زیاد سخت نباشه در حد متوسط .