دکتر جکیل و مستر هاید - فرانکنشتاین - درنده باسکرویل ... همگی کوتاه و متوسط هستن ...
کتاب هایی که میخواین دوست دارین بصورت E-book باشه یا کتاب معمنولی که در کتاب فروشی ها هم گیر بیاد؟دوست عزیز من اینارو خوندم منظورم کتابهای جدید بود . اگه سراغ دارین معرفی کنین :blush:
کتاب هایی که میخواین دوست دارین بصورت E-book باشه یا کتاب معمنولی که در کتاب فروشی ها هم گیر بیاد؟![]()
سلام به همه عزیزان
من نیاز زیادی به یادگیری زبان دارم(بخاطر کارم )زبانم هم زیاد خوب نیست (متوسط رو به پایین) یه تصمیم دارم اینکه یه 3 - 4 ماهی واسه یادگیری زبان برم مالزی
شما فکر می کنید کار درستی می کنم و با این کار می تونم زبانم رو قوی کنم؟ یا همینجا کلاس برم و ...
البته از حق نگذریم من CD نصرت رو گرفتم و حدود درس 40 هستم واقعا عالیه.
متاسفانه این زبان لعنتی کافیه چند روز ازش دور باشی پاک یادت می ره مخصوصا مکالمش . من 20 روز عید رفتم مسافرت و برگشتم باور نمی کنید تمام تسلطی رو که توی این 40 درس CD نصرت روی مکالمه کسب کرده بودم از دست دادم.
وای خدای من خسته شدددددم
به نظرم عملیه ... در بحث یادگیری ، هیچ چیز قوی تر از انگیزه نیست ... من دوستان زیادی رو دیدم که با پایه زبان متوسط رفتن اونجا و به مشکلی هم نخوردن...سلام و ممنونم از نظرتون
اتفاقا ما هم منظورمون همین بود
که آیا رفتن به مالزی (قرار گرفتن در محیط اونجا)می تونه موثرتر از کلاس رفتن در ایران باشه
و آیا مثلا اگه در ایران باید برای رسیدن به یه پایه خاص 1 سال کلاس بری آیا اونجا می شه رسیدن به این پایه رومثلا 4 ماهه گذروند؟
وگر نه شما درست می گید و ما هم واقفیم که با این 10 ماهه و از این حرفا نمی شه فول زبان شد
درسته .. در پست قبلی ام هم گفتم که گرفتن آیلتس در 1 ماه ، عملی به نظر میاد ... الان یکی از دوستان به من می گفت که حتی بحث تافل و آیلتس هم حالت کنکوری به خودش گرفته (متاسفانه یا خوشبختانه) ... یعنی بهشون گفته بودن که " هر سوالی رو بلد نبودید ، بزنید جیم !!! " (به جون خودم! - راست و دروغش پای راوی)با سلام
حرفی که زده شد به نظر من کاملا درسته، نمیشه در مدت 10 ماه زبان رو کامل شد ولی فکر کنم بشه بعد از این مدت مدرک ielts رو گرفت،بعد از اون هم فقط تمرین و کار کردن تا زمانی که کار خارج رفتن جور بشه![]()
بهترین روش اینه که اون چیزی رو بخاطر بسپری که بهش نیاز داری ... یعنی توی مکالمه ، توی جمله ، موقع فیلم دیدن ... واسه همینه که بهترین روش افزایش دایره واژگان ، مطالعه اس ... خبرهای یاهو رو بخون ... کم کم می بینی که بعضی کلمات رو داری هر روز چندبار بهشون برخورد می کنی ... اونا رو حفظ کن ؛ یا اگه هی یادت میره توی یه دفترچه بنویس ..من می خواستم بدونم بهترین راه برای به حافظه سپردن لغات انگلیسی چی هست ؟
روش مثل جی 5 اینا خوبه ؟
این انگلیسی دکتر مجد رو هم یکی گرفته بود من دیدم که سیستمش شبیه لایتنر بود
اما می خوام بدونراه درست حفظ لغات چیه
والا توی صفحه های قبل بارها بحث شده که توی بازه زمانی کم (3 ماه - 5 ماه - و ...) انتظار پیشرفت ناگهانی و قابل توجه نداشته باشید ...به به جناب seymour، آقا چاکریم. من تقریبا یه 6 ماهی هست دارم زبان میخونم برای ielts که 3ماهی کیش رفتم که بهتر راه بیفتم ولی خیلی مزخرف بود، بعد نشستم خودم دارم میخونم با یک سری از کتابها مثل insight into ielts , 504 و ... ولی العان به جایی رسیدم که اصلا خوب جلو نمیرم، امتحان رو هم که از سنجش پرسیدم گفتن که هر ماه داریم 200 به بالا، من چه کار کنم و چه روشی بخونم که خودم رو برای شهریور خوب آماده کنم چون برای اون موقع ielts میخوام، نمره هم 5 به بالا باید باشه، میتونم کاری کنم که تو این سه ماه خوب آماده بشم؟ ...
خب خیلی خوبه .. یه راهی که خیلی موثره به نظرم بخصوص از نظر گسترش دایره لغات ، مطالعه انگلیسیه ... توی همین اینترنت شروع کن مقاله های خوب رو بخون ... خیلی موثره ...یه راهنمایی از دوستان میخوام...
من زبانم از قبل خوب بوده ...دو سال هست که cnn ,voa رو نگا میکنم و 6 ماهه که هر روز کتابها و سی دی ها و از طرف دیگه روزی مینیمم نیم ساعت انگلیسی گوش میکنم و قصد دارم در آینده آیلتس شرکت کنم...خیلی گوشم قوی شده...دایره لغات هم دارم بالاتر میبرم...مکمل این کارا چه کاری میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟آیا کار من درسته؟؟؟
مرسی از جوابتون
والا توی صفحه های قبل بارها بحث شده که توی بازه زمانی کم (3 ماه - 5 ماه - و ...) انتظار پیشرفت ناگهانی و قابل توجه نداشته باشید ...
بگذریم که الان متاسفانه تافل و آیلتس هم شدا تستی و کنکوری ... یعنی میان یه چیزایی میگن که شما فقط امتحان رو خوب بدی ...
صفحه های قبلی بیشتر توضیج دادم .. یه چک بکن ... و بازم اگه سوالی بود در خدمتم ...