• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اگر بیشتر از 5000 هزار کلمه بلد هستید
حتما سریال های آمریکایی رو با زیرنویس انگلیسی نگاه کنید
به شدت عالی کار می کنه!

mehrban_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جکیل و مستر هاید - فرانکنشتاین - درنده باسکرویل ... همگی کوتاه و متوسط هستن ...

دوست عزیز من اینارو خوندم منظورم کتابهای جدید بود . اگه سراغ دارین معرفی کنین :blush:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوست عزیز من اینارو خوندم منظورم کتابهای جدید بود . اگه سراغ دارین معرفی کنین :blush:
کتاب هایی که میخواین دوست دارین بصورت E-book باشه یا کتاب معمنولی که در کتاب فروشی ها هم گیر بیاد؟:)

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان
من نیاز زیادی به یادگیری زبان دارم(بخاطر کارم )زبانم هم زیاد خوب نیست (متوسط رو به پایین) یه تصمیم دارم اینکه یه 3 - 4 ماهی واسه یادگیری زبان برم مالزی
شما فکر می کنید کار درستی می کنم و با این کار می تونم زبانم رو قوی کنم؟ یا همینجا کلاس برم و ...
البته از حق نگذریم من CD نصرت رو گرفتم و حدود درس 40 هستم واقعا عالیه.
متاسفانه این زبان لعنتی کافیه چند روز ازش دور باشی پاک یادت می ره مخصوصا مکالمش . من 20 روز عید رفتم مسافرت و برگشتم باور نمی کنید تمام تسلطی رو که توی این 40 درس CD نصرت روی مکالمه کسب کرده بودم از دست دادم.
وای خدای من خسته شدددددم

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان
من نیاز زیادی به یادگیری زبان دارم(بخاطر کارم )زبانم هم زیاد خوب نیست (متوسط رو به پایین) یه تصمیم دارم اینکه یه 3 - 4 ماهی واسه یادگیری زبان برم مالزی
شما فکر می کنید کار درستی می کنم و با این کار می تونم زبانم رو قوی کنم؟ یا همینجا کلاس برم و ...
البته از حق نگذریم من CD نصرت رو گرفتم و حدود درس 40 هستم واقعا عالیه.
متاسفانه این زبان لعنتی کافیه چند روز ازش دور باشی پاک یادت می ره مخصوصا مکالمش . من 20 روز عید رفتم مسافرت و برگشتم باور نمی کنید تمام تسلطی رو که توی این 40 درس CD نصرت روی مکالمه کسب کرده بودم از دست دادم.
وای خدای من خسته شدددددم

سلام
منم قصد دارم برای یادگیری زبان برم مالزی
کجا رو پیدا کردی، شرایطش چطوره؟

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا یه استاد دانشگاه هست ایرانیه توی مالزی از دانشگاههای مختلف واسه هر کی می خواد زبان یاد بگیره و یا ادامه تحصیل بده پذیرش می گیره .
هر نفر حدودا فکر کنم 3 میلیون خرجش می شه البته اگه توی پانسیون باشی و نخوای خونه یا اتاق بگیری فکر کنم کمتر بشه و حدودا واسه 4 ماه.
فقط نمی دونم با این کار و متحمل شدن وقت و هزینه آیا به نتیجه دلخواه می رسیم یا نه؟

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم یه جا گیر آوردم در بدترین حالت ( اگه بخوای از دوره اولش شروع کنی ) 10 ماه طول میکشه و تقریبا 8 میلیون تومان خرجش میشه. ولی کارش فقط زبانه

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورت از بدترین حالت چیه؟
چرا از اول؟ اونجا اول تعیین سطح می شه.
یعنی بعد این مدت کامل کامل مسلطی ؟ آخه دیدم بعضیا رو وقتی برگشتن در سطح خیلی عادی یاد گرفته بودن
10 ماه خیلی زیاده همچنین 8 میلیون!
ببینم به نظرت همینجا اگه یه معلم خصوصی بگیرم وقت و هزینه کمتری نمی بره؟
البته اگه چیزی از انگلیسی عایدمون بشه چون محیط حرف اول رو می زنه
ولی حقیقتا واسه 10 ماه من اصلا نمی تونم

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من هم همین بود که امتحان سطح میگیرن و اگه اوضاع خوب نباشه از اول شروع میکنی :D
به قول خودشون بعد از پایان دوره و گذروندن یک دوره تقریبا 1 یا 2 ماهه دیگه میتونی نمره 7 تا 9 از ielts بگیری

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شما توی 10 ماه نمی تونی زبانت رو perfect کنی ... هرکی هم اینو میگه حتما یه انگیزه تجاری این وسط داره ... این یه حقیقته که الان شرکت ها و موسسات آموزش میدونن که گرایش فعلی اینطوری شده که "من می خوام سال دیگه برم خارج و باید ظرف این مدل زبانم رو تکمیل کنم " ... یعنی مقدار تقاضا توی این زمینه شدیدا بالاس ... خب حالا اگه اینا بیان و راستش رو بگن که " چنین کاری عملی نیست " ، کلاهشون پس معرکه اس ...

اما خب اگه بخوایم یه مقدار هم خوشبین باشی ، شما می تونی ظرف این مدت ، خودت رو تا حدی بالا بکشی که آزمون های آیلتس و اینا رو با موفقیت رد کنی و بعدش هم که رفتی به کشور مربوطه ، مطمئن باش که حضور در محیط شدیدا در یادگیری موثره و خلاصه گلیم خودت رو از آب در میاری ...

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنونم از نظرتون
اتفاقا ما هم منظورمون همین بود
که آیا رفتن به مالزی (قرار گرفتن در محیط اونجا)می تونه موثرتر از کلاس رفتن در ایران باشه
و آیا مثلا اگه در ایران باید برای رسیدن به یه پایه خاص 1 سال کلاس بری آیا اونجا می شه رسیدن به این پایه رومثلا 4 ماهه گذروند؟
وگر نه شما درست می گید و ما هم واقفیم که با این 10 ماهه و از این حرفا نمی شه فول زبان شد

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
حرفی که زده شد به نظر من کاملا درسته، نمیشه در مدت 10 ماه زبان رو کامل شد ولی فکر کنم بشه بعد از این مدت مدرک ielts رو گرفت،بعد از اون هم فقط تمرین و کار کردن تا زمانی که کار خارج رفتن جور بشه :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام و ممنونم از نظرتون
اتفاقا ما هم منظورمون همین بود
که آیا رفتن به مالزی (قرار گرفتن در محیط اونجا)می تونه موثرتر از کلاس رفتن در ایران باشه
و آیا مثلا اگه در ایران باید برای رسیدن به یه پایه خاص 1 سال کلاس بری آیا اونجا می شه رسیدن به این پایه رومثلا 4 ماهه گذروند؟
وگر نه شما درست می گید و ما هم واقفیم که با این 10 ماهه و از این حرفا نمی شه فول زبان شد
به نظرم عملیه ... در بحث یادگیری ، هیچ چیز قوی تر از انگیزه نیست ... من دوستان زیادی رو دیدم که با پایه زبان متوسط رفتن اونجا و به مشکلی هم نخوردن...

البته جسارتا یه نکته انحرافی هم توی این مساله هست ... سطح زبان خود مالزیایی ها ، هرچی باشه ، طبیعتا به خود انگلیسی زبان ها نمی رسه .. می خوام بگم که چون خود مالزیایی ها هم انگلیسی زبان مادری شون نیست ، شما لازم نیست تا خود قله بری ، کافیه که برسی به دامنه اش ...
با سلام
حرفی که زده شد به نظر من کاملا درسته، نمیشه در مدت 10 ماه زبان رو کامل شد ولی فکر کنم بشه بعد از این مدت مدرک ielts رو گرفت،بعد از اون هم فقط تمرین و کار کردن تا زمانی که کار خارج رفتن جور بشه :D
درسته .. در پست قبلی ام هم گفتم که گرفتن آیلتس در 1 ماه ، عملی به نظر میاد ... الان یکی از دوستان به من می گفت که حتی بحث تافل و آیلتس هم حالت کنکوری به خودش گرفته (متاسفانه یا خوشبختانه) ... یعنی بهشون گفته بودن که " هر سوالی رو بلد نبودید ، بزنید جیم !!! " (به جون خودم! - راست و دروغش پای راوی)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من می خواستم بدونم بهترین راه برای به حافظه سپردن لغات انگلیسی چی هست ؟
روش مثل جی 5 اینا خوبه ؟
این انگلیسی دکتر مجد رو هم یکی گرفته بود من دیدم که سیستمش شبیه لایتنر بود
اما می خوام بدونراه درست حفظ لغات چیه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من می خواستم بدونم بهترین راه برای به حافظه سپردن لغات انگلیسی چی هست ؟
روش مثل جی 5 اینا خوبه ؟
این انگلیسی دکتر مجد رو هم یکی گرفته بود من دیدم که سیستمش شبیه لایتنر بود
اما می خوام بدونراه درست حفظ لغات چیه
بهترین روش اینه که اون چیزی رو بخاطر بسپری که بهش نیاز داری ... یعنی توی مکالمه ، توی جمله ، موقع فیلم دیدن ... واسه همینه که بهترین روش افزایش دایره واژگان ، مطالعه اس ... خبرهای یاهو رو بخون ... کم کم می بینی که بعضی کلمات رو داری هر روز چندبار بهشون برخورد می کنی ... اونا رو حفظ کن ؛ یا اگه هی یادت میره توی یه دفترچه بنویس ..

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به به جناب seymour، آقا چاکریم:D. من تقریبا یه 6 ماهی هست دارم زبان میخونم برای ielts که 3ماهی کیش رفتم که بهتر راه بیفتم ولی خیلی مزخرف بود، بعد نشستم خودم دارم میخونم با یک سری از کتابها مثل insight into ielts , 504 و ... ولی العان به جایی رسیدم که اصلا خوب جلو نمیرم، امتحان رو هم که از سنجش پرسیدم گفتن که هر ماه داریم 200 به بالا، من چه کار کنم و چه روشی بخونم که خودم رو برای شهریور خوب آماده کنم چون برای اون موقع ielts میخوام، نمره هم 5 به بالا باید باشه، میتونم کاری کنم که تو این سه ماه خوب آماده بشم؟ ...

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یه راهنمایی از دوستان میخوام...
من زبانم از قبل خوب بوده ...دو سال هست که cnn ,voa رو نگا میکنم و 6 ماهه که هر روز کتابها و سی دی ها و از طرف دیگه روزی مینیمم نیم ساعت انگلیسی گوش میکنم و قصد دارم در آینده آیلتس شرکت کنم...خیلی گوشم قوی شده...دایره لغات هم دارم بالاتر میبرم...مکمل این کارا چه کاری میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟آیا کار من درسته؟؟؟
مرسی از جوابتون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به به جناب seymour، آقا چاکریم:D. من تقریبا یه 6 ماهی هست دارم زبان میخونم برای ielts که 3ماهی کیش رفتم که بهتر راه بیفتم ولی خیلی مزخرف بود، بعد نشستم خودم دارم میخونم با یک سری از کتابها مثل insight into ielts , 504 و ... ولی العان به جایی رسیدم که اصلا خوب جلو نمیرم، امتحان رو هم که از سنجش پرسیدم گفتن که هر ماه داریم 200 به بالا، من چه کار کنم و چه روشی بخونم که خودم رو برای شهریور خوب آماده کنم چون برای اون موقع ielts میخوام، نمره هم 5 به بالا باید باشه، میتونم کاری کنم که تو این سه ماه خوب آماده بشم؟ ...
والا توی صفحه های قبل بارها بحث شده که توی بازه زمانی کم (3 ماه - 5 ماه - و ...) انتظار پیشرفت ناگهانی و قابل توجه نداشته باشید ...

بگذریم که الان متاسفانه تافل و آیلتس هم شدا تستی و کنکوری ... یعنی میان یه چیزایی میگن که شما فقط امتحان رو خوب بدی ...

صفحه های قبلی بیشتر توضیج دادم .. یه چک بکن ... و بازم اگه سوالی بود در خدمتم ...
یه راهنمایی از دوستان میخوام...
من زبانم از قبل خوب بوده ...دو سال هست که cnn ,voa رو نگا میکنم و 6 ماهه که هر روز کتابها و سی دی ها و از طرف دیگه روزی مینیمم نیم ساعت انگلیسی گوش میکنم و قصد دارم در آینده آیلتس شرکت کنم...خیلی گوشم قوی شده...دایره لغات هم دارم بالاتر میبرم...مکمل این کارا چه کاری میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟آیا کار من درسته؟؟؟
مرسی از جوابتون
خب خیلی خوبه .. یه راهی که خیلی موثره به نظرم بخصوص از نظر گسترش دایره لغات ، مطالعه انگلیسیه ... توی همین اینترنت شروع کن مقاله های خوب رو بخون ... خیلی موثره ...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
والا توی صفحه های قبل بارها بحث شده که توی بازه زمانی کم (3 ماه - 5 ماه - و ...) انتظار پیشرفت ناگهانی و قابل توجه نداشته باشید ...

بگذریم که الان متاسفانه تافل و آیلتس هم شدا تستی و کنکوری ... یعنی میان یه چیزایی میگن که شما فقط امتحان رو خوب بدی ...

صفحه های قبلی بیشتر توضیج دادم .. یه چک بکن ... و بازم اگه سوالی بود در خدمتم ...

کاملا درست میگی، چون من فقط 3 ماه بعدش فهمیدم که چطوری باید بخونم ولی من العان روزی 6 تا 7 ساعت دارم کار میکنم، و تو listening و reading خیلی بهتر از قبل شدم، فیلمارو اکثرا بدون زیرنویس میبینم ولی خوب در جواب listening خوب باید speaking هم خوب بشه و برای reading باید در writing خوب بشی ولی من این دو رو خیلی مشکل دارم ... آره شنیده بودم تافل و آیلتس هم تا حدودی کشکی شدن ولی من تا 3ماه دیگه خودم رو اصلا نمیتونم به سطحی برسونم که بتونم قبول بشم؟ صفحه های قبلی رو حتما یه نگاه میندازم .مرسی...

Last edited:
بالا