• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

nazaninzb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مدیر بخش :

دوستانی که در مورد یادگیری زبان انگلیسی سوال دارن ، می خوان دوباره شروع کنن ، و خلاصه می خوان ببینن که با توجه به شرایط فعلی شون باید چی کار کنن ، می تونن در این تاپیک ، سوالاتشون رو مطرح کنن

توصیه های سریع السیر :

1. شما در کوتاه مدت نمی تونید زبانتون رو به حدی برسونید که مثلا 70% دیالوگ های یه فیلم رو متوجه بشید ....

2. اکثر آدمها حتی اگه از بچگی کلاس زبان برن هم نمی تونن زبانشون رو به اون حد برسونن که در شماره 1 گفته شد

3. برخلاف عقیده عامه فیلم دیدن راه مناسبی برای زبان یاد گرفتن نیست ...ممکنه شما رو نهایتا به 40% برسونه ... اما نه بیشتر ...

4. بهترین راه : مطالعه و reading ... طبیعیه که سخته ... و واسه همینه که بهترین راهه ...

5. کلاس نرفتن و خودآموزی کردن روش سختیه ... بهتره کلاس برید ... فقط کلاس مکالمه ...

6. گرامر رو کاملا بیخیال ... فقط مکالمه

متاسفم اگه بدبینانه به قضیه نگاه کردم و این توصیه ها ، اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتید ...

------------------------

سلام

من در حد متوسط و تخصصی رشته خودم متون انگلیسی را می فهمم و میخوام سایر مهارتهای انگلیسی رو افزایش بدم . برای آموزش زبان شامل مکالمه ، Listening و.. چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ از متدهای موجود ( EAST.WEST, Interchange , spectrum ,.. ) کدام مناسب تر است؟ حتما باید کلاس برم ؟

به عنوان مکانی کمک آموزشی و به عنوان مکان مفیدی برای یادگیری من به شما
اینجا را پیشنهاد می کنم:
http://forum.ieicielts.com

شما اینجا می توانید بحث و گفتگو کنید و همچنین با ثبت نام در کلاس های حضوری اینجا می توانید از فایل های speaking و listening استفاده کنید:
http://www.ieicielts.com
و همچنین اینجا برای دریافت مظالب مفید انگلیسی:
http://ieicielts.com/persian/Downloads.aspx
با آرزوی موفقیت

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان
برای گرفتن مدرک IELTS از کجا باید شروع کرد ؟

jahanagahi

Registered User
لایک‌ها
0
بدون شرکت در کلاس یادگیری زبان سخت است. برای تمرین مکالمه همیشه فارسی آنرا بخوانید بعد انگلیسی. مکالمه فقط با تمرین ممکن است. سی دی های نصرت عالی است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
يه مشکلی که من دارم اينه که بعضی وقتها معنی تک تک کلمهارو تو جمله ميدونم چيه ولی نميفهمم مفهوم جمله چيه؟ مشکل از چيه؟
من ميخوان ترجمه گريم فقط قوی بشه نه چيزه ديگه..چه کاری و چه چيزرو پيشنهاد ميکنيد؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
يه مشکلی که من دارم اينه که بعضی وقتها معنی تک تک کلمهارو تو جمله ميدونم چيه ولی نميفهمم مفهوم جمله چيه؟ مشکل از چيه؟
من ميخوان ترجمه گريم فقط قوی بشه نه چيزه ديگه..چه کاری و چه چيزرو پيشنهاد ميکنيد؟
باید گرامر قوی هم داشته باشی واسه ترجمه.مثلا باید بدونی چه صفتی یا چه جمله واره توصیفی به چه اسمی یا فعلی بر میگرده.
باید رو گرامر ت کار کنی.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
باید گرامر قوی هم داشته باشی واسه ترجمه.مثلا باید بدونی چه صفتی یا چه جمله واره توصیفی به چه اسمی یا فعلی بر میگرده.
باید رو گرامر ت کار کنی.

اخ اخ..گفتی گرامر...از گرامر خيلی بدم مياد...

niusha68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همینطور

ali_tk

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من میخواستم Readingامو تقویت کنم. شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ کتاب داستان بخونم یا از این کتابهای reading مثله Select Reading و Active Reading ؟
کلا واسه یادگیری زبان کتاب خود آموز چی هست؟ مثله Grammar in use.
آخه اکثر کتابها بر پایه تدریس در کلاس نوشته شدن.

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بعد از مدتی اومدم.
نگین اشتباه تایپک زدم.
ممنون.
یکی از اساتید بنده لطف کنه بگه کتاب Spectrum 2A (رنگ سبز) Teacher's Edition اون رو از کجا میتونم دانلود کنم.
Spectrum 2A: a communicative course in English teacher's Edition

با سپاس فراوان

nasim_83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من نیاز به مشاوره دارم
من معلم خصوصی گرفتم تا بتونم آزمون
IELTS رو بدم .معلمم می خواد به من spectrum درس بده داره از کتاب 3 شروع می کنه
می خوام بدونم آیا می خواد تعداد جلسات رو زیاد کنه فقط یا با درس دادن این کتاب و تمام کردن 6 کتاب من برای امتحان آماده می شم. نگرانم که تازه بخواد بعد از این کتاب بگوید این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها.
ممنون می شم راهنمایم کنید.
مرسی

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من میخواستم Readingامو تقویت کنم. شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ کتاب داستان بخونم یا از این کتابهای reading مثله Select Reading و Active Reading ؟
کلا واسه یادگیری زبان کتاب خود آموز چی هست؟ مثله Grammar in use.
آخه اکثر کتابها بر پایه تدریس در کلاس نوشته شدن.

سلام علی جان
کتاب Selected Reading کتاب خوبی است ولی راههایی را برای مثلا حدس زدن معنی لغات و ... بهت آموزش میدهد. بعد از آن بستگی به این دارد که چه میزان لغت میدونی. هر چقدر لغات بیشتری بدونی راحتر میتونی تونایی ات را در reading ارتقا دهی.
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من نیاز به مشاوره دارم
من معلم خصوصی گرفتم تا بتونم آزمون
IELTS رو بدم .معلمم می خواد به من spectrum درس بده داره از کتاب 3 شروع می کنه
می خوام بدونم آیا می خواد تعداد جلسات رو زیاد کنه فقط یا با درس دادن این کتاب و تمام کردن 6 کتاب من برای امتحان آماده می شم. نگرانم که تازه بخواد بعد از این کتاب بگوید این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها.
ممنون می شم راهنمایم کنید.
مرسی

سلام
با اتمام کامل کتابهای آموزش زبان فقط انگلیسی را به صورت عمومی می آموزید. امتحانهای زبان تکنیکهای زیادی دارند به عنوان مثال شما این توانایی را دارید که یک متن انگلیسی را به راحتی مطالعه کنید و بفهمید ولی در امتحان زبان باید این کار را در زمان محدودی انجام دهید. پیشنهاد میکنم که در طول مطالعه این کتابها دایره لغات خودتان را تقویت کنید. احتمالا شما هم مثل من با همین جمله مواجه خواهید شد
"این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها."

ولی با تقویت توانایی تان در حد خوب در مهارتها می تونید کتابهای تخصصی را سریعتر تمام کنید.
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
من سطح زبانم تا وسط های کتب New interchange(blue book) بوده البته یک سال پیش و بعد سربازی رفتم. الان بد جوری گیر یک Ielts هستم. به نظر شما الان برم کلاس تا سطح زبانم قوی بشه یا برم کلاس های Pre ielts؟ لطفا راهنمایی کنید.کلاس خوب سراغ دارید؟لطفا بگیذ. البته یک جایی که کلاسش فشرده باشه و خوب چون چیزی که زیاده کلاس، لطفا یک کلاس خوب معرفی کن؟

سلام
تا آنجا که می دونم اکثر این جور کلاسها یک امتحان ورودی دارند. اگر داوطلب قوی بود مستقیم میفرستنش کلاس
IELTS در سطح پایین تر کلاسهای Pre-IELTS و شاید هم کلاسهای عمومی زبان را از یک مرحله خاص پیشنهاد دهند.
اگر یکبار در یکی از این امتحانها شرکت کنی فکر کنم برات مفید باشه.
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان
من من یه 4 صفحه آخر این تاپیک را خوندم و چیزی پیدا نکردم که مشکلم حل بشه . من دایره لغتم حدود 3000 و حتی بیشتر و می خواستم دایره لغتم را بیشتر کنم برای شرکت در آزمون زبان سراسری . شما چه کتابی را پیشنهاد می کنید که من بگیرم یا راه دیگری را پیشنهاد می کنید

یه سوال دیگه داشتم من می خواستم جمله بندی انگلیسی را با قواعد درست حساب یاد بگیرم برای این کار باید چی کار کنم. علاقه من هم به زبان خوب هست و بیشتر جملات انگلیسی را می فهمم

سلام
پیشنهاد seymour خیلی خوب بود 504 کتاب خوبیه. البته نه فقط خود 504 لغتش بلکه تمام لغات کتاب و نحوه بکار رفتنشون در جمله را هم باید یاد بگیری.

در مورد سئوال دومت هم مطالعه متنهای انگلیسی می تونه برات مفید باشه البته باید تا حدودی به گرامر مسلط باشی.
موفق باشید

Last edited:

rezat1980

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

دوستان من همین الان تو این فروم عضو شدم به خاطر همین زبان. لطفا راهنمایی کنید.

ببینید الان من تقریبا یک سال وقت دارم. و میخوام که اولا برسم به سطح مکالمه. یعنی بتونم کاملا کاربردی از مکالمه استفاده کنم. مثلا برای شغل.

وضعیت فعلی هم اینه:
من تو موسسه ملی زبان که قدیمی ترین موسسه ایرانه، چهار راه ولیعصر از 12 ترم ،10 ترم رو رفتم . اما دو سه سالی فاصله افتاده و یه سری چیزها یادم رفته.
در ضمن همونطور که میدونید اونجا از لحاظ گرامر خیلی قوی هست. و بیشتر از مکالمه به گرامر بها میده. یعنی گرامرش در سطح تیم ملی بود.

به هر حال الان هم تقریبا از لحاظ بیس زبان کاملا آماده ام و کسایی که 6 ماه مداوم میرن کلاس بازهم در سطح فعلی من نیستند.
به نظر شما کجا برم؟
این سفیر چه جوریه؟ اینتر چنج درس میدن؟
در ضمن اگه بتونم در نهایت یه مدرک تافل بگیرم که دیگه عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
504 میگن کلمتاش یک مقدار قدیمی شده؟؟؟درسته؟
بهرحال منبع خیلی مناسبی جهت آزمون های ورودی دانشگاه ها بویژه در مقاطع کاردانی به کارشناسی و کارشناسی ارشد هست.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام.

دوستان من همین الان تو این فروم عضو شدم به خاطر همین زبان. لطفا راهنمایی کنید.

ببینید الان من تقریبا یک سال وقت دارم. و میخوام که اولا برسم به سطح مکالمه. یعنی بتونم کاملا کاربردی از مکالمه استفاده کنم. مثلا برای شغل.

وضعیت فعلی هم اینه:
من تو موسسه ملی زبان که قدیمی ترین موسسه ایرانه، چهار راه ولیعصر از 12 ترم ،10 ترم رو رفتم . اما دو سه سالی فاصله افتاده و یه سری چیزها یادم رفته.
در ضمن همونطور که میدونید اونجا از لحاظ گرامر خیلی قوی هست. و بیشتر از مکالمه به گرامر بها میده. یعنی گرامرش در سطح تیم ملی بود.

به هر حال الان هم تقریبا از لحاظ بیس زبان کاملا آماده ام و کسایی که 6 ماه مداوم میرن کلاس بازهم در سطح فعلی من نیستند.
به نظر شما کجا برم؟
این سفیر چه جوریه؟ اینتر چنج درس میدن؟
در ضمن اگه بتونم در نهایت یه مدرک تافل بگیرم که دیگه عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
بنظر خودت در حدی هستی که از پس این کتاب بر بیای؟؟!!

Advanced Gold Exam Maximiser

Advanced+Gold+Exam+Maximiser.jpg

rezat1980

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

بنظر خودت در حدی هستی که از پس این کتاب بر بیای؟؟!!

آخه من که این کتاب رو نخوندم. از کجا باید بدونم.

در ضمن اینجا خیلی با تاخیر پاسخ میدن. با اینکه تایپیک اول فرومه.

بالا