• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
تمام صفحات رو من خوندم و تاکیدتم که گفته بودی فیلم دیدن زیاد، شرط پیشرفت خوب نیست رو واقعا قبول دارم چون یه فیلم همه نوع رده ای رو تو زبان بهت میگه ولی اگر از طریق reading و مطالعه که خودتم گفتی بهتره بریم جلو بهتر میتونیم از هر سطحی که هستیم خودمون رو بالا بکشیم .... یه جایی هم گفته بودی که من چند تا از دوستام 5-4 سال خوندن تازه تونستن خودشون رو به %50 - %40 برسونن اما دو تا از بچه های فامیلیمون که همسن و سالا خودم هم بودن تو 1 سال آیلتس گرفتن اونم با نمره 7.5 و رفتن کانادا برای تحصیل ، یک سالی فقط خوندن .... پیشنهادهای دوستان دیگه رو هم خوندم و stage که boss عزیز پیشنهاد داده بود رو نگاه کردم ولی همه این مبحث برای چند سال وقت گذاشتنه اما من حالا نه برای 3 ماه کلا 5 ماه دیگه با سطحی که بر فرض %20 تا %30 هستم خودم رو میتونم به 50 یا بالاتر برسونم ... به عقیده من که دوستان هم گفته بودن انگیزه و پشتکار حرفه اوله ، باید تصمیم گرفتن برای خوندن نه که روزی 3-2 ساعت بشینی و بعد یه چیزه سمبلی کار کنی بره ... :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همینطوره که گفتی ... حرفایی که زده شد همه واسه یه حالت کلی و نوعیه ... اونی که بیشتر جنم داشته باشه و مایه بذاره و انگیزه/استعداد/علاقه داشته باشه ، در قالب اون چارچوب ها نمی گنجه .. ایشالا شما یکی اش باشه ...
New.gif

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
همینطوره که گفتی ... حرفایی که زده شد همه واسه یه حالت کلی و نوعیه ... اونی که بیشتر جنم داشته باشه و مایه بذاره و انگیزه/استعداد/علاقه داشته باشه ، در قالب اون چارچوب ها نمی گنجه .. ایشالا شما یکی اش باشه ...
New.gif

انشاا... که باشم :blush: ، ولی سعی خودمو میکنم تا ببینم چی میشه ... ولی تو کل این تاپیک در مورد tactics جک ریچارد چیزی ندیدم، من برای شنیداری و مکالمه اکثرا از اون استفاده میکنم ...

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم درخواستم رو اینجا مطرح میکنم درسته یا نه اما به هر حال میزنم;)من احتیاج به دیکشنری کمبریج advanced learner ورژن 3 یا 2 دارم.یه بنده خوب خدا لطف میکنه لینکشو برام بزاره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نمیدونم درخواستم رو اینجا مطرح میکنم درسته یا نه اما به هر حال میزنم;)من احتیاج به دیکشنری کمبریج advanced learner ورژن 3 یا 2 دارم.یه بنده خوب خدا لطف میکنه لینکشو برام بزاره؟
با تورنت ها که آشنا هستی ایشالا ... اینجا رو چک کن ... حجم روی پایه 500 مگ هستش ها ...

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم دوست عزیز.سایه عالی متعالی.دانلود میشود ان شا الله:D

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت دوستان
من من یه 4 صفحه آخر این تاپیک را خوندم و چیزی پیدا نکردم که مشکلم حل بشه . من دایره لغتم حدود 3000 و حتی بیشتر و می خواستم دایره لغتم را بیشتر کنم برای شرکت در آزمون زبان سراسری . شما چه کتابی را پیشنهاد می کنید که من بگیرم یا راه دیگری را پیشنهاد می کنید

یه سوال دیگه داشتم من می خواستم جمله بندی انگلیسی را با قواعد درست حساب یاد بگیرم برای این کار باید چی کار کنم. علاقه من هم به زبان خوب هست و بیشتر جملات انگلیسی را می فهمم

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تجربه کلاس خصوصی زبان رو داره؟
من خودم یه ترم داشتم به نظرم خوب بود ولی می گن کلاس عمومی بهتره! نمی دونم چرا ؟

توی خصوصی فقط خودتی و معلم و مجبوری که باهاش حرف بزنی و لی توی کلاسایی که حداقل 25 نفر داش آموز هست مثل زبانسرا شاید در هر جلسه 3 دفعه نوبت بهت برسه که حرف بزنی نظرتون چیه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام خدمت دوستان
من من یه 4 صفحه آخر این تاپیک را خوندم و چیزی پیدا نکردم که مشکلم حل بشه . من دایره لغتم حدود 3000 و حتی بیشتر و می خواستم دایره لغتم را بیشتر کنم برای شرکت در آزمون زبان سراسری . شما چه کتابی را پیشنهاد می کنید که من بگیرم یا راه دیگری را پیشنهاد می کنید

یه سوال دیگه داشتم من می خواستم جمله بندی انگلیسی را با قواعد درست حساب یاد بگیرم برای این کار باید چی کار کنم. علاقه من هم به زبان خوب هست و بیشتر جملات انگلیسی را می فهمم
معمولا کتاب 504 واژه رو توصیه می کنن

اگه می خوای writing ات قوی بشه باید تمرین زیاد داشته باشی ... و ضمنا مطالعه انگلیسی تا عادت کنی به جمله بندی ...

توی خصوصی فقط خودتی و معلم و مجبوری که باهاش حرف بزنی و لی توی کلاسایی که حداقل 25 نفر داش آموز هست مثل زبانسرا شاید در هر جلسه 3 دفعه نوبت بهت برسه که حرف بزنی نظرتون چیه؟
به نظرم کلاس نیمه خصوصی بهترین حالتشه ... مثلا 2-3 نفر .. اینطوری به همدیگه روحیه میدن .. با هم رقابت می کنن ... البته باید خودشون حواسشون باشه که مثلا یکی با اون یکی رودربایستی نداشته باشه که خجالت بکشن ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

خصوصی خوب نیست ... مشکلش اینه که آدم فکر میکنه که یاد گرفته اما در اصل یادگیری زمانی درسته که بتونی با کسی حرف بزنی (مکالمه) ... توی یک کلاس خصوصی اون مکالمه ی واقعی به نظرم اصلا تحقق پیدا نمیکنه

کلاسهای شلوغ هم جالب نیست مگر اینکه خیلی زرنگ باشی و بتونی از بقیه جلو بی افتی یعنی جسارت حرف زدن قبل از مثلا 24 نفر دیگه رو داشته باشی ...

حرف سیمور رو خیلی قبول دارم ... این بهترین حالته ...

تجربه ی شخصیم هم کلاس 6 نفره بود ... فوق العاده بود برام ... هم لذتش بیشتره و هم سطح یادگیری بالاتر میره ... برای یک آدم به اصطلاح خجالتی (یعنی کسی که تو موقعیتش نباشه حرف نمیزنه) مثل خودم خیلی خوب بود ...

وقتی تعداد افراد کم باشه هم حرف میزنی هم یادمیگیری و هم به خاطر تماما خصوصی نبودنش فرصت فراخوانی برای ذهنت هست ... یعنی تو فرصتی که به 4 5 نفر دیگه اختصاص پیدا میکنه ، موقعیت خوبی برات به دست میاد ...

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
چطوری میشه سی دی ها تل می مور رو رو از رو سیستم اجرا کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چطوری میشه سی دی ها تل می مور رو رو از رو سیستم اجرا کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو توی P30 هم پرسیده بودی ... اونجا ایده ای به ذهنم نرسید ... اینجا به ذهنم رسید ! ... بریز روی دستگاه بعد ازش Image بگیر بعد با درایو مجازی باز کن ..

منظورم اینه که اگه به CD بودن حساسه و میگه از روی دستگاه نمیشه اجراش کرد ، اینطوری میشه بهش کلک زد ..

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
اینو توی P30 هم پرسیده بودی ... اونجا ایده ای به ذهنم نرسید ... اینجا به ذهنم رسید ! ... بریز روی دستگاه بعد ازش Image بگیر بعد با درایو مجازی باز کن ..

منظورم اینه که اگه به CD بودن حساسه و میگه از روی دستگاه نمیشه اجراش کرد ، اینطوری میشه بهش کلک زد ..

:wacko::p:D

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من که به بی بی سی و سی ان ان گوش میدم یک سری از کلمات رو نمی دونم چی میگن. چه راهی برای تقویت قدرت شنیداری وجود داره؟
سوال دوم که مساله رو غامض می کنه اینه که تلف هایی که به ما یاد دادن کلا با تلف اصلی فرق وکنه و همین امر باعث شده علی رغم اشنایی با کلماتی که در متن اخبار است اما چون تلفظ اشتباه دارم به گمراهی بیفتم؟ راه حل چبست؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من که به بی بی سی و سی ان ان گوش میدم یک سری از کلمات رو نمی دونم چی میگن. چه راهی برای تقویت قدرت شنیداری وجود داره؟
سوال دوم که مساله رو غامض می کنه اینه که تلف هایی که به ما یاد دادن کلا با تلف اصلی فرق وکنه و همین امر باعث شده علی رغم اشنایی با کلماتی که در متن اخبار است اما چون تلفظ اشتباه دارم به گمراهی بیفتم؟ راه حل چبست؟
کتابهای Tactics for Listening رو تا حالا امتحان کردین ؟ ( Jack C. Richards )
تو سه سطح مختلفه ... به نظرم جالبه ... اگر بخواین میتونین با Tapescript بگیرین که متنی که میشنوید رو به صورت نوشتاری هم داره ... البته این در آخر کار توصیه میشه ...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
گوش دادن گوش دادن و گوش دادن....

تا زمانی که گوشات به صداها عادت کنه،وگرنه به نظر من تکنیک خاصی نداره،تلفظ ها رو هم هر وقت خودت شک داری چک کن،یکسری قانون هم هست واسه تلفظ ها که یاد بگیری بدک نیست.
مثلا خیلی ها نمیدونن C کی |س| و کی |ک| تلفظ میشه .من یه مثال میزنم خیلی ساده.اگر بعد از حرف C یکی از سه حرف I,E,Y
بیاد |س| تلفظ میشه در بقیه موارد |ک|.

مثل city,center,Cycle

ک مثل: clown,correct,chemical

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستانی که اطلاعات دارند ! کتابهای Spectrum چطور کتابایی هستن در مقایسه با Interchange ؟

قدیمی هستند یا مثل Interchange این اواخر تجدید چاپ هم شدند؟ برای آموزش انگلیسی با لهجه آمریکایی کدوم بهتره؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستانی که اطلاعات دارند ! کتابهای Spectrum چطور کتابایی هستن در مقایسه با Interchange ؟

قدیمی هستند یا مثل Interchange این اواخر تجدید چاپ هم شدند؟ برای آموزش انگلیسی با لهجه آمریکایی کدوم بهتره؟
Interchange خیلی عالیه ... من عاشقشم :happy:

abby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

سلام.
من سطح زبانم تا وسط های کتب New interchange(blue book) بوده البته یک سال پیش و بعد سربازی رفتم. الان بد جوری گیر یک Ielts هستم. به نظر شما الان برم کلاس تا سطح زبانم قوی بشه یا برم کلاس های Pre ielts؟ لطفا راهنمایی کنید.کلاس خوب سراغ دارید؟لطفا بگیذ. البته یک جایی که کلاسش فشرده باشه و خوب چون چیزی که زیاده کلاس، لطفا یک کلاس خوب معرفی کن؟

simsong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

هنوز کسی به اینجا سر میزنه؟
من دونبال یه گروه خوب برای بحث آزاد انگلیسی میگردم
اگه کسی هست یا گروهی رو میشناسید لطفا به این ایمیل برام پیام بفرستید:
[email protected]

با بهترین آرزوها
علی

بالا