• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز، الان شما کدوم سرویسشون رو دارید و آیا محدودیت حجمی داره یا نه و اگر بله، تا حالا بیشتر از محدودیت استفاده داشتید؟ چی شده؟
باز هم ممنون
من هم 64 دارم هم 128.(ART) برای منطقه نصراللهی 64 دارم . با 64 مصرف زیادی ندارم. وبگردی. محدودیت نداره بشرطیکه FAIR USER POLICY رو رعایت کنید که اونم برای کاربر پرمصرف صدق میکنه. دریافت کارت تخفیف 10 هزار تومانی هم از کسی که اکانت شاتل داره پیشنهاد میشه. با 128 هم در منطقه مدنی فقط یکبار بیش از حد مجاز مصرفم بوده (به گیگ نرسیده البته) ولی گیگی 3 تومن محاسبه میکنه با اکانتهای آرت که محدودیت حجمی درند هم شبها و جمعه ها ترافیک رایگان دارید

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال که می خواهم منصفانه پاسخ بدهدید...

همه می دانید که شاتل محدودیت حجمی اش آنطوری نیست که سایر شرکت ها ارائه می دهند مثلاً حتی اگر از مرز ترافیک هم عبور کنید قطع نمی شه ؟ آیا تا حالا به این موضوع رسیده اید ... این محدودیت در بیشتر مواقع در صورتی اعمال می شه که پهنای باند کلی در سیستم کم بیاد و تابع شرایط Fair use Policy هست اینطور نیست ؟ آیا تا حالا شده که شما به خاطر محدودیت ترافیکی (حجمی) از سیستم شاتل قطع بشوید... البته دو تا Art یک و دو را نه مثلاً ارت 3

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یک سوال که می خواهم منصفانه پاسخ بدهدید...

همه می دانید که شاتل محدودیت حجمی اش آنطوری نیست که سایر شرکت ها ارائه می دهند مثلاً حتی اگر از مرز ترافیک هم عبور کنید قطع نمی شه ؟ آیا تا حالا به این موضوع رسیده اید ... این محدودیت در بیشتر مواقع در صورتی اعمال می شه که پهنای باند کلی در سیستم کم بیاد و تابع شرایط Fair use Policy هست اینطور نیست ؟ آیا تا حالا شده که شما به خاطر محدودیت ترافیکی (حجمی) از سیستم شاتل قطع بشوید... البته دو تا Art یک و دو را نه مثلاً ارت 3
من البته art home هستم (64) ... یه بار دو روز مونده به آخر ماه قطع شد ... زنگ زدم به پشتیبانی گفتش که مصرفت بیشتر از 7.5 گیگ شده (اون موقع 5 گیگ مصرف مجاز بود) ... ولی ظرف همون روز مشخص شد که در محاسبه اشتباه شد و مجددا وصل کردن فرداش ... ولی بهرحال تجربه قطعی بخاطر ترافیک رو داشتم ...

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
رفتم شکرتشون و پرسیدم گفتن اون پهنای باند سالیانس!
واقعا زحمت کشیدن! یک سال رو پیش پیش شارژ کنی بعد ماهی یک گیگ پهنای باند بهت بدن!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
رفتم شکرتشون و پرسیدم گفتن اون پهنای باند سالیانس!
واقعا زحمت کشیدن! یک سال رو پیش پیش شارژ کنی بعد ماهی یک گیگ پهنای باند بهت بدن!!
تایید میشه ... مسخره اس و به نظر میاد که باید برعکس باشه ... یعنی باید پهنای بیشتری به اینجور مشتری ها بدن ؛ اینطوری که رسما دارن به همه میگن " همون ماه به ماه بدین بهتره ! " ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز براي من از طرف شركت 3 تا كارت طلايي اومد براي شما هم اومده؟كار تبليغاتيشون را دارند گسترش ميدن.

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
يه سوالي داشتم...
كي تو كرج از شاتل ADSL گرفته؟
ميخوام ببينم چند روزه وصل ميكنن؟
من تو منطقه مخابراتي رجايي كرج هستم

ممنون

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
يه سوالي داشتم...
كي تو كرج از شاتل ADSL گرفته؟
ميخوام ببينم چند روزه وصل ميكنن؟
من تو منطقه مخابراتي رجايي كرج هستم

ممنون

يكي نيست كه جديدا از شاتل سرويس گرفته باشه تا جواب منو بده

ممنون

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
منم كاراش رو انجام دادم ، حتي پول مودم و هزينه شارژ اوليه رو دادم! الان6 روزي گذشته هنوز كه خبري نشده ، گفتن حداكثر 10 روز، تا ببينيم تا بعد چي مي شه!

به خاطر همين لطف مي كنن يكي از دوستان كرجي كه از مشتركين قديمي شاتل هستن به اين سوال دوستمون جواب بدن كه سوال منم هست!

تنكس!

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم كاراش رو انجام دادم ، حتي پول مودم و هزينه شارژ اوليه رو دادم! الان6 روزي گذشته هنوز كه خبري نشده ، گفتن حداكثر 10 روز، تا ببينيم تا بعد چي مي شه!

به خاطر همين لطف مي كنن يكي از دوستان كرجي كه از مشتركين قديمي شاتل هستن به اين سوال دوستمون جواب بدن كه سوال منم هست!

تنكس!
تا آنجايي كه من اطلاع دارم در تهران اولين پنجشنبه بعد از جواب استعلام و واريز وجه و در كرج دومين پنج شنبه بعداز جواب استعلام مخابرات و پرداخت وجه بايد بيايند براي نصب و راه اندازي (يعني در كرج حداكثر 14 روز بايد باشه)
ما در تهران تا كنون 3 بار از شاتل سرويس گرفتيم و دقيقا اولين پنجشنبه بعداز دريافت وجه مراجعه كردند براي راه اندازي. انشالله اگر خط شما از طرف مركز مخابراتتان در كرج مشكلي نداشته باشه ، در دومين پنج شنبه پس از پرداخت وجه با شما تماس ميگيرند
چهارشنبه هم براي يكي از همكاران در مركز نصرالهي(8825) تقاضاي 512 اقتصادي ECO داديم و پنج شنبه آمدند پول و قراردادهاي تكميل شده را گرفتند (امروز هم تلفني ازشون پرسيدم كه خط را مركز مخابراتي اوكي كرده و گفتند بله) ، و حالا به احتمال 99% پس فردا تماس ميگيرند تا براي نصب بيايند.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
به اميد خدا كه مشكلي پيدا نشه!

به هرصورت ممنون از كمك...

امضات خيلي با حاله maryambanoo:D

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تنكس!

Sony_B عزيز كدوم منطقه مخابراتي كرج هستي؟
من امروز زنگ زدم شاتل كلي غر زدم فردا هم ميخوام دوباره زنگ بزنم اگه جواب درستي نشنيدم ميخوام اگه بشه برم فسخ كنم
[email protected]

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزيز من تو منطقه مخابراتي حصارك هستم.

زياد عجله نكنيد! به نظرم هنوز يه 20-30 روزي جا داره كه صبر كنيم ...! :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Sony_B عزيز كدوم منطقه مخابراتي كرج هستي؟
من امروز زنگ زدم شاتل كلي غر زدم فردا هم ميخوام دوباره زنگ بزنم اگه جواب درستي نشنيدم ميخوام اگه بشه برم فسخ كنم
[email protected]

تایید میشه ... عجله نکن ... تا 15-20 روز هم جا داره ... یه تاخیر عادیه ...
consoling2.gif

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید میشه ... عجله نکن ... تا 15-20 روز هم جا داره ... یه تاخیر عادیه ...
consoling2.gif

يه سوالي كه برام مطرحه اينه كه احتمال ميدم خطي رو كه دادم برا رانژه PCM باشه.
چون تا اون موقع در باره PCM خيلي اطلاعات نداشتم.تازه الان فهميدم كه اگه سرعتت با دايال آپ بيشتر از 33.6 نياد اون خط PCM هست منم اين خطم همين طوره.
ولي يه چند روزيه كه يه خط جديد گرفتيم با اون سرعتم با دايال آپ حتي 48 هم بوده
يه شكي هم كه به تاخيرهاي شاتل دارم اينه كه قاعدتا بايد ظرف 3-4 روز اول حداقل مشخص بشه كه آيا خط PCM هست يا نه؟
اگه PCM هست كه بايد فسخ كرد و اگه نيست حالا بايد برن دنبال رانژه كردنش.
يعني شاتل اصلا درباره PCM بودن يا نبودن خطم چيزي به من نگفته.

ممنون

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
شما بگذار 10 روز بگذره بعد برو
شاتل از خداشه که کارتو سریع راه بنداره

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا من يه چند روزي هم دوباره صبر ميكنم ببينيم چي ميشه.
Sony_B عزيز ميخواستم بپرسم كه شاتل چه مودمي بهت داده؟ باهات چند حساب كرده؟ من كه ديدم گرون ميده(يعني كلا شركتها مودمهاشون رو گرون ميدن خودمون بخريم ارزونتر درمياد) خودم رفتم از آشناهايي كه داشتم خريدم.
يه سوال ديگه اينكه همون دفتر شون كه سر داريوشه رفتي؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
حالا من يه چند روزي هم دوباره صبر ميكنم ببينيم چي ميشه.
Sony_B عزيز ميخواستم بپرسم كه شاتل چه مودمي بهت داده؟ باهات چند حساب كرده؟ من كه ديدم گرون ميده(يعني كلا شركتها مودمهاشون رو گرون ميدن خودمون بخريم ارزونتر درمياد) خودم رفتم از آشناهايي كه داشتم خريدم.
يه سوال ديگه اينكه همون دفتر شون كه سر داريوشه رفتي؟

مودمي كه به من دادن Billion BIPAC 7300G هست كه 99 حساب كردن، البته بماند كه قول Paradyne 6388 داده بودن! ولي موقع قرار داد دبه كردن، ديگه منم زياد وسواس به خرج ندادم...!

ولي اون طوري كه درباره امكانات اين مودم داخل سايتش خوندم نبايد خيلي بد باشه! بنظر قابل تحمل مي ياد...

درباره قيمت بالا هم حق با شماست، منم موافقم واقعا گرون فروشي شاتل رو دست نداره، اصولا همينه كه شاتل رو از باقي ISP ها متمايز كرده ديگه:D

بله saba3 عزيز، همون داريوش رفتم.

درباره PCM هم اين تعريفي بود كه وقتي ازشون سوال كردم دادن:

"اگر كانكت شدنت در اكثر اوقات با سرعتي بيش از Kbps 46 باشه اونوقت به احتمال قوي خط نبايد مشكل داشته باشه."

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
يه سوالي كه برام مطرحه اينه كه احتمال ميدم خطي رو كه دادم برا رانژه PCM باشه.
چون تا اون موقع در باره PCM خيلي اطلاعات نداشتم.تازه الان فهميدم كه اگه سرعتت با دايال آپ بيشتر از 33.6 نياد اون خط PCM هست منم اين خطم همين طوره.
ولي يه چند روزيه كه يه خط جديد گرفتيم با اون سرعتم با دايال آپ حتي 48 هم بوده
يه شكي هم كه به تاخيرهاي شاتل دارم اينه كه قاعدتا بايد ظرف 3-4 روز اول حداقل مشخص بشه كه آيا خط PCM هست يا نه؟
اگه PCM هست كه بايد فسخ كرد و اگه نيست حالا بايد برن دنبال رانژه كردنش.
يعني شاتل اصلا درباره PCM بودن يا نبودن خطم چيزي به من نگفته.

ممنون
خیلی شک دارم PCM باشه ... به دو دلیل :اول- PCM بودن رو ظاهرا می تونن زودتر اعلام کنن ، پس باید تا حالا اعلام میکردن ..دوم- اگه PCM اصلا نمی تونی از حدود 30 فراتر بری ، که شما رفتی ...

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی شک دارم PCM باشه ... به دو دلیل :اول- PCM بودن رو ظاهرا می تونن زودتر اعلام کنن ، پس باید تا حالا اعلام میکردن ..دوم- اگه PCM اصلا نمی تونی از حدود 30 فراتر بری ، که شما رفتی ...

پس اميدوار باشم كه خطمPCM نيست؟
راستي خودمون ميتونيم بريم امور مشتركين بپرسيم كه خطمون PCM هست يا نه؟

ممنون

بالا