• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا هر بار تصویر این سرباز رو میبینم اعصابم به شدت خورد میشه...........................

اون نامرد رو نگرفتند هنوز؟!!!!!!!!!!!!!!! خبری در موردش ندادند !!!!!!!!!!!!!!!!!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جالبه ، کسانی دم از فرهنگ و هواداران با فرهنگ و نمونه میزنند که خودش در این زمینه پرونده ی قطوری از کثافت کاری و آشوب افکنی دارند.....

نکنه فراموش کردین که بازی نیمه نهایی جام حذفی ، چند تا سر هواداران سپاهان شکسته شد ، چند تا صندلی شکسته شد ، چقدر خسارت به اتوبوس واحد ......

واقعاً خجالت هم حدی داره ، همتون منتظرین یه حاشیه ای بر علیه تیم بیحاشیه ی سپاهان بوجود بیاد و تو بوق و کرنا کنین و از آب گل آلود ماهی بگیرین....

کسانی که فرق نارنجک و ترقه رو هنوز نفهمیدند ، چه انتظاری میشه ازشون داشت...
پرتاب ترقه یا به اصطلاح خودتون نارنجک از سوی هواداران پرسپولیس آغاز شده و چون پلیس نتونسته جلو شو بگیره ، متقابلاً سپاهانیا هم شروع به پرتاپ ترقه کردند که متاسفانه در این بین ، 1 بازیکن سپاهانی از ناحیه ی سر دچار آسیب دیدگی میشه که فوراً به بیمارستان منتقل میشه و خوشبختانه خطر رفع میشه و بعد از اون هم پلیس اقدام میکنه و درگیری تمام میشه....

والا تو این عکسی که من میبینم و روزنامه زده ، ترقه ای که به صورت سرباز خورده توسط هواداران پرسپولیس زده شده...

8eu9kch.jpg

امیدوارم طرف رو بگیرین و به مجازات اعمالش برسه...

تو حالت خوبه مرد حسابی؟!!! :blink:

واقعا روتون میشه با این گند کاریای تیمتون دوباره اینطوری برخورد کنید!؟

یه نگاه به اون عکس بنداز! بقول شما ترقه تو جایگاه تماشاچیا پرسپولیس زده شده!! یعنی تماشاچیا پرسپولیس اسکول تشریف دارن که ترقه رو بین هوادارای خودشون بندازن؟! واقعا دیگه توجیه و بی شرمی هم حدی داره!!!
هر چند یه نگاهی به گندکاریا و لاپوشونیهای مدیر عامل عزیزتون بندازیم کاملا متوجه میشیم که با چه تیمی طرفیم!!

بعدشم شمایی که صحبت از درگیری بین طرفدارای پرسپولیس و سپاهان میکنی، پس چطور تو بازی ای مثل پرسپولیس و استقلال (امسال) حتی یه شیشه ی اتوبوس هم شکسته نمیشه؟! بازی ای که به درگیری و خشونت هوادارا معروف شده بوده؟!

میدونی چرا چون فرهنگ بالا رفته دوست عزیز. من نمیخوام بگم طرفدارای اس اس و پرسپولیس فرشته هستن ولی نشون دادن که یواش یواش فرهنگ هواداریشون داره بالا میره. خیلی خیلی کم توهین به داور میشنویم و اعتراض رو با سوت زدن میشنویم، دیگه خبری از شکستن صندلی و پرتاب نارنجک و ترقه نیست و ...

چطور اینا رو نگاه نمیکنی ولی بازی که یه طرفش همین طرفدارای معلوم الحال تیم خودتون هستن رو مثال میزنی؟! البته به طرفدارای خوب سپاهان برنخوره چون هر تیمی تماشاگرنما هم داره ولی این دیگه واقعا خجالت آوره که بازم بیایم و توجیه کنیم و بخوایم تقصیرات خودمون رو گردن دیگران بندازیم!! واقعا شرم و حیا هم خوب چیزی به خدا! البته شما مطمئن باش طرفداری که مسبب این ماجرا بوده نتیجه عملش رو میبینه.

واقعاً خجالت هم حدی داره ، همتون منتظرین یه حاشیه ای بر علیه تیم بیحاشیه ی سپاهان بوجود بیاد و تو بوق و کرنا کنین و از آب گل آلود ماهی بگیرین....
بعد شما مطمئنی داری درباره ی سپاهان حرف میزنی؟!

سپاهان واقعا حاشیه نداره یا شما بی اطلاع هستی!؟!!!

خواستی یه آمار برات میگیرم!!

دوست عزیز سعی نکن به خودت القاء کنی که تیمت هیچ مشکلی نداره و از همه چیز مبرا هست و بقیه مقصر همه مشکلات هستن. من تو تاپیک پرسپولیس گفتم اینجا هم میگم:
واقعا بابت اون موضوع سرباز نمیدونم چی بگم!؟ اصلا چیزی نمیشه گفت! حتی به عنوان یه طرفدار فوتبال آدم از خودش بدش میاد!! با اینکه نه تو ورزشگاه بودم نه اصلا اهل این مسخره بازیایی مثل پرتاب نارنجک و ... هستم ولی فقط به عنوان یه طرفدار واقعا خجالت میکشم که یه نفر تا آخر عمرش مجبور باشه همه جا رو تاریک ببینه که من خواستم تو کل کل با طرفدار تیم مقابل کم نیارم!!! ای خاک بر سرتون با این طرفداری کردنتون!!

من اگر جای این ساکت بی همه چیز بودم به خرج شخصی خودم (حتی نه خرج باشگاه از جیب خودم) این بیچاره رو میفرستادم بهترین بیمارستان دنیا و هر جور شده بیناییش رو برمیگردوندم!! ولی خوشبختانه یا متاسفانه نیستم!

بقول مهرداد خدا رو شکر تو تهران دیگه از این خبرا نیست ولی نمیدونم چجوریه که تیم جهانی و بین المللی و فوق آسیایی (!!!) سپاهان فقط یاد گرفتن گنده ... کنه!! جالب اینجاست که 1 هفته قبل از بازی تو تاپیکشون خبر میدن که فلان روز کانون هواداران میتینگ گذاشته که تماشاچیا رو هماهنگ کنه برای بازی با پرسپولیس!!! هماهنگی به روش حرفه ای و جهانی و بین المللی رو هم نمردیم و دیدیم! جمع کنید بابا کاسه کوزه تون رو!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
واقعا تاسف داره برای اون سرباز که باید به زور بیاد سربازی بعدم همچین اتفاقی براش بیفته و تو این خرتوخری ایران هیچ کس بهش توجهم نمی کنه
اصلا آوردن طبل ارکست و میکروفون در دنیا ممنوع
در بازی استقلال هم تماشاگرا به نیمکت استقلال فحش می دادند بعد آقای ساکت اومد تو برنامه نود گفت اونا تماشا چی سپاهان نبودند و اینکه مربی استقلال دروغ می گه برای اینکه تیمش باخته می خواد حاشیه سازی کنه تو سر طالبلو سنگ زدند بازم ساکت گفت طالبلو خودش از بیرون سنگ آورده داخل و بعد آورده جلو دوربین نشون داده
وگرنه تماشاچیای به این گلی مگه می تونند همچین کاری رو بکنن چون ساکت داره فرهنگ سازی میکنند که تیمای حریف رو همه جوره ناکام کنند
اونموقع ساکت بجای اینکه بیاد مشکلاتو درست کنه اومد گفت ما هیچ عیبی نداریم همه عیبها از تیم مقابله و این شد که اتفاق ها میفته
به نظر من همش تقصیر ساکت که از فرهنگ سازی هیچی نفهمیده فقط دنبال بردن و رسیدن به آسیاست

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی پرسپولیس استقلالی که مثال زدین و هیچ اتفاقی نیفتاد ، و به قول خودتون هیچ صندلی شکسته نشد به خاطر تساوی این دو تیم بود ، طبق تجربه ای که این چند سال بوده ، تا استقلال و پرسپولیس نبازند و یا حذف نشوند ، هیج اتفاقی رخ نمیده ، و یه جورایی میشن نمونه ی تماشاگر ..
ولی امان از وقتی که روز روزشان نباشه و ببازن و یا حذف بشن که دیگه زمین و زمان هم نمیتونن جلو دارشون باشن ....
نمونش هم جام حذفی پارسال که نه یک نفر تماشاچی نه 1000 نفر بلکه 80 درصد نماشاچیان با فرهنگ و اسوه :p پرسپولیس ، اون گند رو به بار آوردند که هیچ وقت نمیشه فراموشش کرد.....

پس شما هم سعی نکنین ، سرتون بکنین توی برف و چشمانمان رو بروی حقایق ببندیم.....
واقعاً تماشاگر ایرانی ، ظرفیت نداره ، حالا شما بگو ما بعترین تماشاگران ایران و دنیا رو داریم :p

به جای کل کل کردن سر بحثی که هیچ گاه به نتیجه نمیرسه ، بهتره برای سلامتی ایم سرباز ، دعا کنیم و بعد از اون دستگیری مجرم واقعی!!!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

در مورد اون ترقه ...

اصلا مهم نیست که پرتاب کننده از چه تیمی بوده , باید فرهنگ سازی بشه , حالا اگه معلوم شه از طرف کی بوده مشکل حل میشه ؟

نه !! هیچ فرقی نمیکنه , بازیهای بعدی روز از نو و .....

دنبال چاره باشید نه متهم کردن دیگری ....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

در مورد اون ترقه ...

اصلا مهم نیست که پرتاب کننده از چه تیمی بوده , باید فرهنگ سازی بشه , حالا اگه معلوم شه از طرف کی بوده مشکل حل میشه ؟

نه !! هیچ فرقی نمیکنه , بازیهای بعدی روز از نو و .....

دنبال چاره باشید نه متهم کردن دیگری ....
کاملاً تایید میشه!!!

متاسفانه ، با این صحبت ها ، چشمهای اون سرباز بر نمیگرده ولی میشه پیش گیری کرد که دیگه چنین مسایلی پیش نیاد.....

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی پرسپولیس استقلالی که مثال زدین و هیچ اتفاقی نیفتاد ، و به قول خودتون هیچ صندلی شکسته نشد به خاطر تساوی این دو تیم بود ، طبق تجربه ای که این چند سال بوده ، تا استقلال و پرسپولیس نبازند و یا حذف نشوند ، هیج اتفاقی رخ نمیده ، و یه جورایی میشن نمونه ی تماشاگر ..
ولی امان از وقتی که روز روزشان نباشه و ببازن و یا حذف بشن که دیگه زمین و زمان هم نمیتونن جلو دارشون باشن ....
نمونش هم جام حذفی پارسال که نه یک نفر تماشاچی نه 1000 نفر بلکه 80 درصد نماشاچیان با فرهنگ و اسوه :p پرسپولیس ، اون گند رو به بار آوردند که هیچ وقت نمیشه فراموشش کرد.....

واقعاً تماشاگر ایرانی ، ظرفیت نداره ، حالا شما بگو ما بعترین تماشاگران ایران و دنیا رو داریم :p

به جای کل کل کردن سر بحثی که هیچ گاه به نتیجه نمیرسه ، بهتره برای سلامتی ایم سرباز ، دعا کنیم و بعد از اون دستگیری مجرم واقعی!!!

مطمئنی من دارم اینکارو میکنم!؟ :blink:

خوبه از اون موقع تو داری هی میگی تماشاچیا سپاهان ال و بل و فلانن و تماشاچیا 2 تا تیم تهرانی اینجور و اونجور!!!

منم تو پستای قبلیم گفتم که همه ی تیما تماشاگرنما هم دارن ولی اینکه بیایم تقصیر رو بندازیم گردن یکی دیگه واقعا زور داره.

منم موافقم که اون ترقه از طرف هر کسی که پرتاب شده فرقی نداره و مهم اینه که اون سرباز بیچاره دیگه نمیتونه ببینه! میخواد تیم پرسپولیس اصلا بره دسته 3 یا تیم سپاهان حذف بشه یا ... هیچ فرقی نمیکنه دیگه اون سرباز نمیتونه ببینه!

ولی اینکه شما میای عکس از روزنامه میذاری و اون رو به سود خودت برداشت میکنی واقعا جای تعجب داره! شما عکسی میذاری که ترقه توی جایگاه تماشاچیای پرسپولیس منفجر شده بعد میگی چون تو جایگاه پرسپولیس بوده پس کار اوناست!!! :wacko: واقعا مرده ی این استدلالات عقلانیتم!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

چرا توجیح می کنی؟
صندلی شکستن یک کمی البته فقط یک کمی با کور کردن آدم فرق داره به نظرم البته کسی اون عمل رو تایید نمی کنه یا کسی هم منکر دعواهایی که کم هم نبوده و بین پرسپولیسی ها و استقلالی ها رخ داده نمیشه و اصلا هم کار خوب و درستی نیست و خودش نشونه ی فرهنگ پایینه تماشاگرای ماست یکیش هم خودم حالا بی فرهنگی انواع و مقدارهای مختلف داره.
ولی این کاری که تماشا چیای سپاهانی انجام دادن واقعا تنها چیزی که اسمش رو نمیشه گزاشت بی فرهنگیه و خیلی بالاتر از این حرفاست.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، من عکس رو گذاشتم و اعلام کردم قسمت پایین سمت چپ به این رخ داد پرداخته و نتیجه گیریش رو گذاشتم به عهده ی کاربران عزیز ، چه میدونستم ، شما سوادتون نم کشیده و نوشته های عکس رو نمیتونین بخونین و یا میلی به خوندنش ندارین .....:p

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، من عکس رو گذاشتم و اعلام کردم قسمت پایین سمت چپ به این رخ داد پرداخته و نتیجه گیریش رو گذاشتم به عهده ی کاربران عزیز ، چه میدونستم ، شما سوادتون نم کشیده و نوشته های عکس رو نمیتونین بخونین و یا میلی به خوندنش ندارین .....:p

والا تو این عکسی که من میبینم و روزنامه زده ، ترقه ای که به صورت سرباز خورده توسط هواداران پرسپولیس زده شده...

دیگه لااقل حرفی رو که خودت میزنی رو پاش واستا!! عجیبه بابا به خدا!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیگه لااقل حرفی رو که خودت میزنی رو پاش واستا!! عجیبه بابا به خدا!!

فقط نیاز به یک ویرایش داره ، چون برداشت شما با مقصود بنده 180 درجه متفاوته!!!
"""والا تو این عکسی که من میبینم ، و این روزنامه زده (روزنامه این متن رو نوشته): ترقه ای که به صورت سرباز خورده توسط هواداران پرسپولیس زده شده... """

فکر می کنم این بحث رو تموم کنیم بهتر باشه .

چشم استاد!!! بسیار موافقم!!! امیدوارم خداوند متعال همه ی مریضان اسلام بالاخص این سرباز مظلوم رو شفای کامل عنایت فرماید!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
~~جاي اين بحثها تو بخش كل كل نيست و بايد بره تو بخش فرهنگ و هنر ~~

نويدكيا داره از سپاهان ميره !!؟
به طور کل از فوتبال خدا حافظی میکنه ، چون آخرین عملی که انجام داد که حدود چند ماه پیش بود ، گفته بود که اگر باز به مصدومیتی برسم که منجر به تمدید عمل جراحی گردد ، دیگر بازی نخواهم کرد!!!
و با این اتفاق ناگوار و مصدومیتی هم که داره ، متاسفانه ، دیگر نوید کیایی نخواهیم داشت!!!:(

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر می کنم این بحث رو تموم کنیم بهتر باشه .

حامد جان با عرض احترام میتونم دلیل اینکه این بحث رو اینجا تموم کنیم رو بدونم؟!!!

مگه غیر از اینه که تو این تاپیک میشه درباره ی این مشکلات بحث کرد؟!

چون بحثی که میکنیم نه جنبه خلاف قوانین تاپیک رو داره نه گمون میکنم بی ربط با تاپیک باشه!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
حامد جان با عرض احترام میتونم دلیل اینکه این بحث رو اینجا تموم کنیم رو بدونم؟!!!

مگه غیر از اینه که تو این تاپیک میشه درباره ی این مشکلات بحث کرد؟!

چون بحثی که میکنیم نه جنبه خلاف قوانین تاپیک رو داره نه گمون میکنم بی ربط با تاپیک باشه!
میدونی( البته به نظر من ) جنبه خلاف نداره ولی شما به طرفداری بیش از اندازه جناب EASPORTS ( که متاسفانه هنوز اسمشون رو نمیدونم :پی) از سپاهان حساس شدین و هر چی ایشون میگن شما موضع میگیرین وگرنه بحث و کل کل جاش تو همین تاپیک هستش :پی

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونی( البته به نظر من ) جنبه خلاف نداره ولی شما به طرفداری بیش از اندازه جناب EASPORTS ( که متاسفانه هنوز اسمشون رو نمیدونم :پی) از سپاهان حساس شدین و هر چی ایشون میگن شما موضع میگیرین وگرنه بحث و کل کل جاش تو همین تاپیک هستش :پی

نه سهیل جان باور کن قصد من حساسیت نشون دادن نیست!

من به این آقا (اسمشون محمد آقاست) حق میدم که طرفدار تیم مورد علاقشون باشه و 100% هم از تیمش دفاع کنه.

ولی من میگم وقتی یه همچین مشکلی پیش اومده اولا اون رو گردن تیم مقابل نندازیم و ثانیا اصلا سعی نکنیم خودمون رو بیگناه جلوه بدیم! من این موضوع رو 2 بار دیگه هم گفتم بازم تکرار میکنم که به خدا قسم بعنوان یه طرفداری که نه تو ورزشگاه بودم نه حتی اصفهان بودم و نه اصلا اهل پرتاب ترقه و نارنجک و این مسخره بازیا هستم ولی از روزی که این موضوع رو شنیدم واقعا از خودم بعنوان یه طرفدار فوتبال بدم اومده!

اینو جدی و بدون تعارف میگم. وقتی میبینم ورزش مورد علاقه ی من و بازی ای که یه طرفش تیم مورد علاقم بوده باعث شده یه بنده خدایی تا آخرش عمرش مجبور بشه هیچ جا رو نبینه واقعا از هر چی فوتباله حالم به هم میخوره.

بعد تو این گیر و دار هر کسی میرسه میخواد ادعا کنه که تیم مقابل مقصر بوده و متن روزنامه رو به نفع خودشون تعبیر کنن و ... که واقعا نه دردی از اون بنده خدا درمون میکنه نه چیز دیگه.

در هر صورت چشم اگر به نظر شما و بقیه دوستان و آقا حامد این بحث بخاطر حرفای من بوجود اومده از همه عذرخواهی میکنم و دیگه حرفی در این رابطه نمیزنم.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نه سهیل جان باور کن قصد من حساسیت نشون دادن نیست!

من به این آقا (اسمشون محمد آقاست) حق میدم که طرفدار تیم مورد علاقشون باشه و 100% هم از تیمش دفاع کنه.

ولی من میگم وقتی یه همچین مشکلی پیش اومده اولا اون رو گردن تیم مقابل نندازیم و ثانیا اصلا سعی نکنیم خودمون رو بیگناه جلوه بدیم! من این موضوع رو 2 بار دیگه هم گفتم بازم تکرار میکنم که به خدا قسم بعنوان یه طرفداری که نه تو ورزشگاه بودم نه حتی اصفهان بودم و نه اصلا اهل پرتاب ترقه و نارنجک و این مسخره بازیا هستم ولی از روزی که این موضوع رو شنیدم واقعا از خودم بعنوان یه طرفدار فوتبال بدم اومده!

اینو جدی و بدون تعارف میگم. وقتی میبینم ورزش مورد علاقه ی من و بازی ای که یه طرفش تیم مورد علاقم بوده باعث شده یه بنده خدایی تا آخرش عمرش مجبور بشه هیچ جا رو نبینه واقعا از هر چی فوتباله حالم به هم میخوره.

بعد تو این گیر و دار هر کسی میرسه میخواد ادعا کنه که تیم مقابل مقصر بوده و متن روزنامه رو به نفع خودشون تعبیر کنن و ... که واقعا نه دردی از اون بنده خدا درمون میکنه نه چیز دیگه.

در هر صورت چشم اگر به نظر شما و بقیه دوستان و آقا حامد این بحث بخاطر حرفای من بوجود اومده از همه عذرخواهی میکنم و دیگه حرفی در این رابطه نمیزنم.
خوب درسته واقعا آدم دلش برای اون سرباز میسوزه و درک میکنم حستو که چقدر ناراحتی. منم اونا رو نگفتم که شما معذارت خواهی بکنی، بی احترامی یا حرف بدی که نزدی فقط این بحث به جایی نمیرسه نه چشم میشه برای اون سرباز و نه تسکینی میشه برای خانوادش همون پیشنهادی که توی تاپیک پرسپولیس دادی واقعا عالی هستش :دی.

به نظر من در رابطه با همون حرفی که زدی بهتر سپاهان و پرسپولیس کاری برای درمان و اون سرباز بکنند شاید هنوز امیدی باشه.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
به طور کل از فوتبال خدا حافظی میکنه ، چون آخرین عملی که انجام داد که حدود چند ماه پیش بود ، گفته بود که اگر باز به مصدومیتی برسم که منجر به تمدید عمل جراحی گردد ، دیگر بازی نخواهم کرد!!!
و با این اتفاق ناگوار و مصدومیتی هم که داره ، متاسفانه ، دیگر نوید کیایی نخواهیم داشت!!!:(

لعنت !!! يكي از بهترين بازيكنهامون پريد ... :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من باید هممون از این چنین فوتبالی و این چنین طرفداری ای خداحافظی کنیم.........

من که دیگه بی خیال این کل کل شدم........

ما اینجا کل کل میکنیم ... یه بنده خدا که هیچ گناهی نداره یه همچین بلایی سرش میاد......

انصاف نیست...........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا