• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد حالا كه شما سه سبك كاراته رو كار كردين ميشه درباره شوتوكان توضيح بدين؟به نظرتون نقاط ضعف و قوتش چيه؟

اي كاش ميشد به جاي بررسي ضعف و قوت يه رشته ورزشي اول به ضعف و قوت خودمون فكر ميكريم
چرا كه از ديد هر كسي اين مطلب تفاوت ميكند مثلا امكان دارد كم تحركي در يك سبك از نظر من ضعف باشد اما از نظر شما نقطه قوت باشد
به هر حال رشته هاي ژاپني عموما نياز به يك دوره نسبتا طولاني تري براي تكامل جسم و روح دارند و از همين رو كمتر كسي حوصله به خرج مي دهد اما عشق و علاقه و روحيه بالا مي تواند نتيجه بخش باشد
در عين حال من رشته هاي ژاپني را به بقيه ترجيح ميدهم البته خودتون هم علاوه بر تمرينات كلاس بايد به طور جدي به بدن سازي و پرورش روح بپردازيد

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اي كاش ميشد به جاي بررسي ضعف و قوت يه رشته ورزشي اول به ضعف و قوت خودمون فكر ميكريم
چرا كه از ديد هر كسي اين مطلب تفاوت ميكند مثلا امكان دارد كم تحركي در يك سبك از نظر من ضعف باشد اما از نظر شما نقطه قوت باشد
به هر حال رشته هاي ژاپني عموما نياز به يك دوره نسبتا طولاني تري براي تكامل جسم و روح دارند و از همين رو كمتر كسي حوصله به خرج مي دهد اما عشق و علاقه و روحيه بالا مي تواند نتيجه بخش باشد
در عين حال من رشته هاي ژاپني را به بقيه ترجيح ميدهم البته خودتون هم علاوه بر تمرينات كلاس بايد به طور جدي به بدن سازي و پرورش روح بپردازيد

من خودم كان ذن كار ميكنم ولي خوب ظاهرا اكثر بچه هاي كاراته شوتوكان هستن و خودمم مسابقاتش رو كه ديدم خوشم اومد.ميخواستم نظر شخصيتون رو درباره شوتوكان بدونم.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي اقاي كوشا من رفتم يك مقدار از اون صفحات ابتدايي اين تاپيك رو خوندم فكر ميكنم حول و حوش صفحه 30و40.درباره نينجوتسو و اينكه نينجوتسوي ايران همش دروغ و خالي بنديه نوشته بودين و اينكه اقاي فرجي اصلا مدرك شيدوشي كاي نداره!من هم در يك سايتي كه مربوط به نينجوتسو بود يكمقدار از حرفهاتون رو نوشتم.اونهام توي وبلاگشون جواب دادن كه اقاي فرجي شاگرد هاتسومي سنسي بوده و دان 15 رو از ايشون گرفته!حالا به نظر شما كه اطلاعاتتون در اين مورد زياده من چي جوابشون رو بدم كه اساسي حالشون گرفته بشه؟!!!اصلا چه طوري ميشه در اين مورد مطمئن شد؟

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم كان ذن كار ميكنم ولي خوب ظاهرا اكثر بچه هاي كاراته شوتوكان هستن و خودمم مسابقاتش رو كه ديدم خوشم اومد.ميخواستم نظر شخصيتون رو درباره شوتوكان بدونم.

من بايد يه كم اطلاعات در خصوص شما داشته باشم تا بتونم دقيق تر نظرمو بگم

1 . هدف اصلي تون چيه ؟( از يه رشته رزمي )
2 . جنسيت
3 . استعدادتون بيشتر در چه بخش هايي از كان زن چشم گير تره

فعلا اينارو بدونم ( لطفا )

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستي اقاي كوشا من رفتم يك مقدار از اون صفحات ابتدايي اين تاپيك رو خوندم فكر ميكنم حول و حوش صفحه 30و40.درباره نينجوتسو و اينكه نينجوتسوي ايران همش دروغ و خالي بنديه نوشته بودين و اينكه اقاي فرجي اصلا مدرك شيدوشي كاي نداره!من هم در يك سايتي كه مربوط به نينجوتسو بود يكمقدار از حرفهاتون رو نوشتم.اونهام توي وبلاگشون جواب دادن كه اقاي فرجي شاگرد هاتسومي سنسي بوده و دان 15 رو از ايشون گرفته!حالا به نظر شما كه اطلاعاتتون در اين مورد زياده من چي جوابشون رو بدم كه اساسي حالشون گرفته بشه؟!!!اصلا چه طوري ميشه در اين مورد مطمئن شد؟

من کاری به حال گرفتن از کسی ندارم و قصد حال گیری هم نداشتم و ندارم .
قصد من گفتن چیزی بود که میدونم .
شما هم می تونید برای اطمینان بیشتر با هونبو دوجو ژاپن تماس بگیرید اطلاعات بیشتر برای اینکار تو سایت www.bujinkan.com نوشته شده

شما می تونید ازشون کارت شیدوشی کای بخواید و مدرک دان ها رو .
البته بگذریم هنوز اینا تو همه سایتاشون و اینور و اونور می گن شیدوشی کای ( شیندوشیکای ) یعنی تمرینات ویژه در طبعیت

به هر حال اگه خیلی علاقه مندید . بقیه چیزا رو به خودتون میسپارم ،موضوع برای خیلیا خیلی وقتی حل شده :)

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
راستی کسی اطلاعی داره که ایا در ایران "تنشین شودن کاتوری شینتو ریو" هست یا نه ؟!
برای یکی از دوستام میخوام

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !
من امتحان داشتم نبودم چه همه اتفاقات افتاده!
Kagero جان من قبلا هم گفتم که تا کمربند آبی کار کردم اما اطلاعاتم رو از استادام میگرفتم
چون علاقه داشتم بدونم این سبک شوتوکان چه جوریه، من استادم دان 5 (یا 6)داشت و تا اون جایی که من فهمیدم
آدم کله گنده ای تو این سبک بود (قاضی، اگه بشناسیدش) اون جا ما تا دان 3 و 4 هم داشتیم ولی خبری از این
حرکات چرخشی و پرشی توش نبود عموما هم زیر نظر استاد های اوکیناوایی دوره هاشونو گذرونده بودند.
به نظر من یکی که خیلی رشته قوی ای هست جالب این که مبدعش یعنی گیشین فوکوناشی از مبارزه بی مورد متنفر بوده و این تو کلاس ها هم به وضوح دیده میشه اما در عین حال وقت مبارزه حرکت ها کاملا ساده و با کوتاهترین جابجایی ممکن و با سرعت و قدرت بالا زده میشن واسه همین کاربردیه منتها به نظر من زیاد اکشن نبود یه چند وقتی میخواستم برم تکواندو اما از اونم خوشم نیومد. من یکی اگه بخوام برم همون شوتوکان یکی از گزینه های اصلیمه!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من بايد يه كم اطلاعات در خصوص شما داشته باشم تا بتونم دقيق تر نظرمو بگم

1 . هدف اصلي تون چيه ؟( از يه رشته رزمي )
2 . جنسيت
3 . استعدادتون بيشتر در چه بخش هايي از كان زن چشم گير تره

فعلا اينارو بدونم ( لطفا )

والا هدفم پيگيري سبكي است كه هم كاربردي باشه يعني ادم از پس خودش بربياد هم اينكه سبك مطرحي باشه و مسابقات معتبري داشته باشه.من هم دختر هستم بيست سالمه و دو سال ونيم بيشتره كه كان ذن كار ميكنم روي هم رفته توي كوميته بهترم تا كاتا.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر میرسه میخواید دعوا راه بندازید ببینید کدوم سبک کاربردی تره .:lol::lol::lol:
آدم یاد انتخاب رئیس گروه متحد تو سریال افسانه شجاعان میفته.
حالا اگه یه وقت فقط یه وقتی ها..........جمع شدید بگید منم بیام فیلم بگیرم .شاید به درد کلیپ های بعدیمون خورد. .........::::::::شوخی کردما جدی نگیرید یه وقت عصبانی شید:::::::...........

تو سایتم موزیک های سریال امپراطور دریا رو گذاشتم .گوش بدید &&&& قلبتون رئوف میشه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نظر میرسه میخواید دعوا راه بندازید ببینید کدوم سبک کاربردی تره .:lol::lol::lol:
حالا اگه یه وقت فقط یه وقتی ها..........جمع شدید بگید منم بیام فیلم بگیرم .شاید به درد کلیپ های بعدیمون خورد. .........::::::::شوخی کردما جدی نگیرید یه وقت عصبانی شید:::::::...........

تو سایتم موزیک های سریال امپراطور دریا رو گذاشتم .گوش بدید &&&& قلبتون رئوف میشه

:lol::lol::lol::lol::lol:

منم میام صدا برداری ، برای موزیک هم ممنون ،
:cool:
سایت راه افتاد ؟!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

چقدر دلم براي اون روزاي افسانه شجاعان تنگ شده:(

هادي جون من آدرس سايتتون رو بلد نيستم ميشه بذاريش؟

اونم صرفا براي اين گفتم كه ببينم در يك كتك كاريه همگاني كدوم رشته ميتونه موفق تر باشه چون خودم به ووشو علاقه دارم

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر ميكنم يه نينجاي خوب بتونه به همه پيروز بشه
البته ميدونيد من شنيدم نين جوتسو عصاره برتر هنر هاي رزميه
دوست دارم نظر همتونو بدونم ...

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
من فكر ميكنم يه نينجاي خوب بتونه به همه پيروز بشه
البته ميدونيد من شنيدم نين جوتسو عصاره برتر هنر هاي رزميه
دوست دارم نظر همتونو بدونم ...

نینجاها مردن
نینجوتسو عصاره هنرهای رزمی نیست سیستمی جنگی برای جمع اوری اطلاعات و نفوذ بوده :rolleyes:
اگر هم منظورتون از این ،یادگیری یکی از ریوهای به اصطلاح نینجوتسو مثل توگاکور ریو باشه ،
خود هاتسومی سنسی گفته کسی که فقط به یادگیری این ریو ( یا هر روی دیگه به اصطلاح نینجوتسو ) پرداخته باشه شانس بسیار پایینی برای زنده موندن داره

جدا از این ها باید برای پیروزی یک تعریف استاندارد و جامع گذاشت

در ضمن شما چطوری می خواهید با هم مقایسه کنید رشته ها رو؟

مسابقه ؟! هر مسابقه ای یک رشته رو محدود میکنه ، خیلی از ریو ها هم اصلا در مسابقات شرکت نمیکنن

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
منظوره من از برتريه رشته در مسابقه نيستا در يك دعواي چند نفرست

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

دعوا همش 30 ثانیه هست
برا دعوا کردن هم لازم نیست هنر رزمی یاد گرفت ، باید رفت پارک سر کوچه

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
انگار نميتونم منظورم رو درست برسونم منظورم اينه كه كدوم رشته در كل نسبت به بقيه برتري داره؟

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

برادر يوئه با كي خورده حساب پيدا كردي ميخواي بزنيش كه اينقدر دنبال تكنيك دعوا ميگردي راستشو بگو؟

بالا