dreamsboy
Registered User
راست میگی ... اشتباه از من بود !.. (شوخی)![]()
حالا بده یکی داره در جهت بسط! فرهنگ تواضع!! در تاپیک کوشش میکنه؟!!!

راست میگی ... اشتباه از من بود !.. (شوخی)![]()
حالا بده یکی داره در جهت بسط! فرهنگ تواضع!! در تاپیک کوشش میکنه؟!!!![]()
Thanx!!!مرسی :happy:
لينک روزبه رو ديدم ، ديدم پيشنهادش مال خودش بود، تاپيک رو به اسمه خودش زدمولی فعلاً اسمش مال تو هست.
من خودم هم قبلاً چند تا عکس از cosplay های ناروتو و بليچ در حال دعوا با هم گذشته بودم، فقط يادم نميآد کجا!:wacko: خلاصه تايک جديد رو هم دريابين.
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=100343
سلام![]()
ممنون،خوبم.شماها همه خوبید؟ راستش بعضی اوقات آدم ترجیح میده کمی نباشه!ولی خوشحالم که شما همچنان خستگی ناپذیر، هستید.![]()
![]()
همه اش زحمات من بود ... بهشون گفتم یا کاربر فعال هنرهای نمایشی یا علم و دانش ... کلی جنگیدم ..
[/SIZE]
به سلام!
فقط کمی؟!!!این یه کمی شما دیگه داشت به سال میکشید!!!![]()
میگم چطوره ایندفعه تو رو بعد از ساحل روی صندلی داغ بشونیم تا شاید دیگه هوس یه کمی نبودن به سرت نزنه!![]()
اونایی که موافقن دستاشون بالا!!!![]()
به موضوع خوبی اشاره کردی!!به! علیک سلام.![]()
خوب کمی یک واژه نسبیه!و کمیه من! با کمیه شما! قاعدتا متفاوت هست.بهتره بررسی کنیمببینیم چرا بین کمیه من با کمیه شما این همه اختلاف وجود داره!!![]()
![]()
و کمی(!) غیبت دلیل نمیشه که از رخدادهای بخش بی اطلاع باشم ویلی جان.شما بهتره به جای فرافکنی!!!و دنبال طعمه! گشتن
،خودتون را برای جلوس روی صندلی آماده کنید.![]()
![]()
حالا حالاها سرم شلوغه!تقریبا تا اواسط بهمن(بلکم یه کم اونورتر!!)طرف هیچ انیمه و فیلمو و...نمیتونم برم!ويلي جان انيمه بلاخره بعد از بلاد چي مي خواي ببيني! گانتزو ديد!بيست وشش قسمته بالاي هجده با توجه بحثي
كه راجع به انيمه خوب داشتيم فكر كنم خوَشت بياد!![]()
نه ، gantz يه انيمه روان پريش کننده اي هست که من اصلاً بهت توصيه نميکنم ببينی!:f34r: فکر نکنم با روحيات تو جور در بياد! اصلاً!:f34r:گانتز دیگه چیه؟همون Beresk؟![]()
حالا حالاها سرم شلوغه!تقریبا تا اواسط بهمن(بلکم یه کم اونورتر!!)طرف هیچ انیمه و فیلمو و...نمیتونم برم!![]()
گانتز دیگه چیه؟همون Beresk؟![]()
ببینم به من میاد که از انیمه ی +18 (اونم در مقیاس تو !!! )خوشم بیاد؟!!!![]()
![]()
مگه روحیات من چشه؟!!!نه ، gantz يه انيمه روان پريش کننده اي هست که من اصلاً بهت توصيه نميکنم ببينی!:f34r: فکر نکنم با روحيات تو جور در بياد! اصلاً!:f34r:
ویلی ، واسه ات متاسفم ... تو هم سلیقه ات مثل شیانه ؟....![]()
آره گفتم...دستت درد نکنه!منتهی در فاز منفی 18 میگشتی بهتر میشد!مگه نگفتی انیمه با داستان خوشو ایناو.... دوست نداری!!گانتزو مخصوص تو ساختن!داستانش عالیه ولی اعصاب عالی می خواد دیدنش! کلی گشتم با اون بحثی که داشتیم انیمه باب میلتو بهت توصیه کنم!یه چیزی که داستانش عالی باشه !از این داستانهای پر از گل و بلبو مهربونی نباشه غم انگیز و عالی باشه!از( بلاد خیلی قشنگتره!)![]()
مگه روحیات من چشه؟!!!![]()
!!!![]()
آره گفتم...دستت درد نکنه!منتهی در فاز منفی 18 میگشتی بهتر میشد!
حالا داستانش چیه؟
ببینم ارزششو داره روان پریش بشم یا نه!!!![]()
من هم موافقم ! فوق العادســــــــــــــت !!!!! هرکس دیده بدش نیومده ، اصلاً سبک خاص خودشه :happy:
اما 2 تا کارتون داره ، یه Vampire Hunter D که مربوط به سال 1980 اینا میشه ، یکی هم دور و ور 2000 اینا که به Vampire Hunter D : BloodLust معروفه . یکیشم بیشتر گیر نمیاد همه جا و هرچی سرچ میکنم و دانلود میکنم ، همون یکی که من دیدم رو بهم نشون میدهحالا نمیدونم BloodLust رو دیدم و یا همون قبلیه
اما توی Title اول کارتون اسمی از Bloodlust نمیاره و فقط نوشته Vampire Hunter D ...
فیلم غیرانیمیشن منظورته ؟ ... نه .. کلا هیچ فیلم جدیدی ساخته نشده تا اونجا که می دونم...Seymour جان تازه فیلمش انگار ساخته اند.
خبری نداری؟