- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
واقعا فرهاد مجیدی از استقلال جدا شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا شایعه بوده چون توی مصاحبه دیشب 90 هم چیزی ازش نپرسید
واقعا فرهاد مجیدی از استقلال جدا شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوچاحتمالا شایعه بوده چون توی مصاحبه دیشب 90 هم چیزی ازش نپرسید
مثل اینکه فروشش فعلا لغوه !
خدا بخواد برو بچ هم همت کنن
ایشالله نیم فصل دوم مال ماست ..![]()
میدنش و میگن شفیعی هست !
کله ملغی گل میزنه مدل جدیده :ی
این برهانی هم از اول خوب نبود بهشم وقتی پاش میدن 80متر فاصله داره باهاش بدبخت..
ایول سامره دعوت شد بالاخره .. حالا باید تعداد گل هایی که میزنه رو دید..پايان ماجراى مجيدى فرهاد تا پايان فصل در استقلال مىماند
طى روزهاى گذشته شايعات فراوانى در ارتباط با پيوستن فرهاد مجيدى به تيمهاى اماراتى بر سر زبانها افتاده و حتى شايعه شده بود که اين بازيکن در نيمفصل دوم ليگبرتر استقلال را همراهى نمىکند و به جاى آن پيراهن العين را بر تن خواهد کرد اما ظاهراً بايد ماجراى فوق را تمام شده تلقى کرد و مجيدى را همچنان استقلالى دانست زيرا اين طور که از درون باشگاه خبر مىرسد فرهاد حداقل تا پايان فصل در جمع آبىپوشان باقى خواهد ماند.
روز گذشته دکتر ساعدى سخنگوى باشگاه استقلال در اين رابطه به خبرورزشى گفت: فرهاد در نيمفصل اول يکى از تأثيرگذارترين بازيکنان استقلال بوده و ما به وجود وى در نيمفصل دوم نياز داريم بر روى همين اصل ايشان را تا آخر فصل در جمع خودمان حفظ خواهيم کرد.
همچنين اصغر حاجيلو هم ديروز طى گفتگويى اين خبر را تأييد کرد و اعلام نمود مجيدى تا پايان ليگ هفتم استقلالى باقى خواهد ماند.
حجازى در امارات «گير» کرده است!
ناصر حجازى که با استقلال از امارات به تهران برنگشت و قرار بود دوشنبه به تهران مراجعت کند، تا ديشب در دبى بود.
رئيس سازمان فوتبال و مديرفنى استقلال هم به معضل لغو پروازهاى ايران به دليل نامساعد بودن هوا برخورد کرده و اگر امروز هوا براى نشست و برخاست هواپيماها مساعد باشد به تهران برمىگردد، در غير اين صورت بايد فعلاً در دبى بماند و دعا کند که بارش برف قطع شود.
سامره: خوشحالم به تيمملى برگشتم
مهاجم تيمملى فوتبال گفت: آيندهاى روشن را براى فوتبال ملى متصورم.
على سامره اظهار داشت: خوشحالم که به تيمملى بازگشتم. کار ما تازه آغاز شده و به فرصت بيشترى براى بهتر شدن وضعيت تيم نياز داريم. تمرين در سالن به نفع ما نيست.
سامره در خصوص بازى ايران مقابل هانزاروستوک گفت: تيم ما بسيار جوان بود، البته بازيکنان خيلى خوب کار کردند اما از فرصتهاى ايدهآل خود به خوبى استفاده نکردند چراکه تجربه نداشتند.
سامره در پايان گفت: مطمئن باشيد آينده روشنى در انتظار تيمملى است و هر بازى تدارکاتى که براى ما ترتيب دهند، مفيد خواهد بود.
ایول سامره دعوت شد بالاخره .. حالا باید تعداد گل هایی که میزنه رو دید..
- راستی عنایتی دعوت نشده؟!
دقیقا...بعد از اين همه وقت تازه يادشون اومد سامره هم ايرانيه .![]()
سلام
من طرفدار استقلال هستم ولی یه مدتیه دلسرد شدم و بیخیالش شدم والان با اینجا آشنا شدم گفتم یچیزی گفته باشم ولی از پیروزی بدم میاد و بعد از اینکه سپاهان حالشو گرفت خیلی روحیه ام شد ولی بعد از کسر 5 امتیازی از اون خیلی ناراحت شدم
ولی به هر حال زنده باد استقلال
خوش اومدی دوست عزیز
ایشالا نیم فصل دوم با کلی پیروزی نیم فصل اول جبران میشه و شما هم دلگرم بازی های خوب تیم محبوبمون میشی![]()
طبق پیش بینی قبلممنون
انشا الله که همینطور خواهد شد چون دیگه جایی برای امتیاز دادن نداریم
طبق پیش بینی قبل
استقلال باید تو نیم فصل دوم نتیجه هایه خوبی بگیره چون 90% بازیهای لیگ ش تویه تهران ه ..
و پیروزی خارج از خونه بازی داره و سخت !
کلا برعکس شده دیدنیه !
و یه چیزی رو یه لیگ زیاد حساب باز نکنید چون کلا تیم هم برایه لیگ زیاد به اب و اتیش نمیزه !
جام حذفی رو میخوان..
امیدوارم بگیریمش !
بازی بعدی جام حذفی مون با کجاس؟!
درست حرف بزن بچه:hmm:
اینا همون ادم هایی هستند که هیچ از طرفدار بودن نفهمیدن و فقط کل کل بی خود و چرت و پرت گفتن رو بلدن ...
ولش کن Ashimoto جان .... بزار خوش باشه ...
:hmm::hmm:
دوست عزیز فکر کنم با ادب باشی بهتره حداقل تو این تاپیک
در این سایت به استقلال رای بدید! http://www.voteyourteam.com چند تا رای از الاهلی عربستان و دیگر تیمها کم داریم!
با این لینک http://www.voteyourteam.com/Asia/Iran/Esteghlal.aspx مستقیما به صفحه رای به استقلال وارد می شید.
دوست عزیز لطفا کل کل رو در تاپیک مربوطه انجام بدید.
تو این تاپیک ما مهمون اس اسی های عزیز هستیم. راستی قضیه فرهاد مجیدی درست شد دیگه ، نه !؟
طبق پیش بینی قبل
استقلال باید تو نیم فصل دوم نتیجه هایه خوبی بگیره چون 90% بازیهای لیگ ش تویه تهران ه ..
و پیروزی خارج از خونه بازی داره و سخت !
کلا برعکس شده دیدنیه !
و یه چیزی رو یه لیگ زیاد حساب باز نکنید چون کلا تیم هم برایه لیگ زیاد به اب و اتیش نمیزه !
جام حذفی رو میخوان..
امیدوارم بگیریمش !
بازی بعدی جام حذفی مون با کجاس؟!
میزبانی رو نگفتم !امیدوارم استقلال هم تو نیم فصل دوم موفق باشه ولی اون آمار بازیای نیم فصل دوم رو میشه بگی از کجا آوردی؟!
چون ظاهرا واقعیت با اون چیزی که شما گفتی فرق داره!!
پرسپولیس در دور رفت فقط 5 بازی بعنوان میزبان با تیمای صبا - مس - ذوب - مقاومت سپاسی - پگاه بوده و بقیه رو میهمان بوده و حالا در دور برگشت 12 بازی رو میزبان هست و 5 بازی بالا رو میهمان خواهد بود که بازیش با صبا هم در تهرانه و کلا 4 بازی رو خارج از تهران انجام میده.
استقلال هم در دور رفت تو بازی با تیمای صنعت نفت - پاس - استقلال اهواز - سایپا - صباباطری - مس - پرسپولیس - ابومسلم - راه آهن میزبان بود که اگر بازی با تیمای تهرانی بعنی سایپا و صبا و پرسپولیس و راه آهن رو حساب نکنیم استقلال باید 5 تا بازی رو خارج از تهران انجام بده. یعنی 1 بازی بیشتر از پرسپولیس خارج از تهران داره!![]()