• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
احتمالا شایعه بوده چون توی مصاحبه دیشب 90 هم چیزی ازش نپرسید
نوچ
شایعه نبودش الان مهر خوندم !
جزوه مفاد قرارداد برهانی و مجیدی هستش که اگه پیشنهادی از باشگاه خارجی داشتن بدون موافت تیم میتونن برن..
و حالا هم معلوم نیست چه تصمیمی میخوان بگیرن

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدنش و میگن شفیعی هست !
کله ملغی گل میزنه مدل جدیده :ی
این برهانی هم از اول خوب نبود بهشم وقتی پاش میدن 80متر فاصله داره باهاش بدبخت..

شفیعی که فعلا آماده نیست. در ضمن سبک بازی برهانی و شفیعی به هم نزدیکه و کنار هم کارایی زیادی ندارند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پايان‌ ماجراى‌ مجيدى‌ فرهاد تا پايان‌ فصل‌ در استقلال‌ مى‌ماند

طى‌ روزهاى‌ گذشته‌ شايعات‌ فراوانى‌ در ارتباط‌ با پيوستن‌ فرهاد مجيدى‌ به‌ تيم‌هاى‌ اماراتى‌ بر سر زبانها افتاده‌ و حتى‌ شايعه‌ شده‌ بود که‌ اين‌ بازيکن‌ در نيم‌فصل‌ دوم‌ ليگ‌برتر استقلال‌ را همراهى‌ نمى‌کند و به‌ جاى‌ آن‌ پيراهن‌ العين‌ را بر تن‌ خواهد کرد اما ظاهراً‌ بايد ماجراى‌ فوق‌ را تمام‌ شده‌ تلقى‌ کرد و مجيدى‌ را همچنان‌ استقلالى‌ دانست‌ زيرا اين‌ طور که‌ از درون‌ باشگاه‌ خبر مى‌رسد فرهاد حداقل‌ تا پايان‌ فصل‌ در جمع‌ آبى‌پوشان‌ باقى‌ خواهد ماند.
روز گذشته‌ دکتر ساعدى‌ سخنگوى‌ باشگاه‌ استقلال‌ در اين‌ رابطه‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: فرهاد در نيم‌فصل‌ اول‌ يکى‌ از تأثيرگذارترين‌ بازيکنان‌ استقلال‌ بوده‌ و ما به‌ وجود وى‌ در نيم‌فصل‌ دوم‌ نياز داريم‌ بر روى‌ همين‌ اصل‌ ايشان‌ را تا آخر فصل‌ در جمع‌ خودمان‌ حفظ‌ خواهيم‌ کرد.
همچنين‌ اصغر حاجيلو هم‌ ديروز طى‌ گفتگويى‌ اين‌ خبر را تأييد کرد و اعلام‌ نمود مجيدى‌ تا پايان‌ ليگ‌ هفتم‌ استقلالى‌ باقى‌ خواهد ماند.

حجازى‌ در امارات‌ «گير» کرده‌ است!

ناصر حجازى‌ که‌ با استقلال‌ از امارات‌ به‌ تهران‌ برنگشت‌ و قرار بود دوشنبه‌ به‌ تهران‌ مراجعت‌ کند، تا ديشب‌ در دبى‌ بود.
رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ و مديرفنى‌ استقلال‌ هم‌ به‌ معضل‌ لغو پروازهاى‌ ايران‌ به‌ دليل‌ نامساعد بودن‌ هوا برخورد کرده‌ و اگر امروز هوا براى‌ نشست‌ و برخاست‌ هواپيماها مساعد باشد به‌ تهران‌ برمى‌گردد، در غير اين‌ صورت‌ بايد فعلاً‌ در دبى‌ بماند و دعا کند که‌ بارش‌ برف‌ قطع‌ شود.

سامره: خوشحالم‌ به‌ تيم‌ملى‌ برگشتم‌

مهاجم‌ تيم‌ملى‌ فوتبال‌ گفت: آينده‌اى‌ روشن‌ را براى‌ فوتبال‌ ملى‌ متصورم.
على‌ سامره‌ اظهار داشت: خوشحالم‌ که‌ به‌ تيم‌ملى‌ بازگشتم. کار ما تازه‌ آغاز شده‌ و به‌ فرصت‌ بيشترى‌ براى‌ بهتر شدن‌ وضعيت‌ تيم‌ نياز داريم. تمرين‌ در سالن‌ به‌ نفع‌ ما نيست.
سامره‌ در خصوص‌ بازى‌ ايران‌ مقابل‌ هانزاروستوک‌ گفت: تيم‌ ما بسيار جوان‌ بود، البته‌ بازيکنان‌ خيلى‌ خوب‌ کار کردند اما از فرصت‌هاى‌ ايده‌آل‌ خود به‌ خوبى‌ استفاده‌ نکردند چراکه‌ تجربه‌ نداشتند.
سامره‌ در پايان‌ گفت: مطمئن‌ باشيد آينده‌ روشنى‌ در انتظار تيم‌ملى‌ است‌ و هر بازى‌ تدارکاتى‌ که‌ براى‌ ما ترتيب‌ دهند، مفيد خواهد بود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
پايان‌ ماجراى‌ مجيدى‌ فرهاد تا پايان‌ فصل‌ در استقلال‌ مى‌ماند

طى‌ روزهاى‌ گذشته‌ شايعات‌ فراوانى‌ در ارتباط‌ با پيوستن‌ فرهاد مجيدى‌ به‌ تيم‌هاى‌ اماراتى‌ بر سر زبانها افتاده‌ و حتى‌ شايعه‌ شده‌ بود که‌ اين‌ بازيکن‌ در نيم‌فصل‌ دوم‌ ليگ‌برتر استقلال‌ را همراهى‌ نمى‌کند و به‌ جاى‌ آن‌ پيراهن‌ العين‌ را بر تن‌ خواهد کرد اما ظاهراً‌ بايد ماجراى‌ فوق‌ را تمام‌ شده‌ تلقى‌ کرد و مجيدى‌ را همچنان‌ استقلالى‌ دانست‌ زيرا اين‌ طور که‌ از درون‌ باشگاه‌ خبر مى‌رسد فرهاد حداقل‌ تا پايان‌ فصل‌ در جمع‌ آبى‌پوشان‌ باقى‌ خواهد ماند.
روز گذشته‌ دکتر ساعدى‌ سخنگوى‌ باشگاه‌ استقلال‌ در اين‌ رابطه‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: فرهاد در نيم‌فصل‌ اول‌ يکى‌ از تأثيرگذارترين‌ بازيکنان‌ استقلال‌ بوده‌ و ما به‌ وجود وى‌ در نيم‌فصل‌ دوم‌ نياز داريم‌ بر روى‌ همين‌ اصل‌ ايشان‌ را تا آخر فصل‌ در جمع‌ خودمان‌ حفظ‌ خواهيم‌ کرد.
همچنين‌ اصغر حاجيلو هم‌ ديروز طى‌ گفتگويى‌ اين‌ خبر را تأييد کرد و اعلام‌ نمود مجيدى‌ تا پايان‌ ليگ‌ هفتم‌ استقلالى‌ باقى‌ خواهد ماند.

حجازى‌ در امارات‌ «گير» کرده‌ است!

ناصر حجازى‌ که‌ با استقلال‌ از امارات‌ به‌ تهران‌ برنگشت‌ و قرار بود دوشنبه‌ به‌ تهران‌ مراجعت‌ کند، تا ديشب‌ در دبى‌ بود.
رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ و مديرفنى‌ استقلال‌ هم‌ به‌ معضل‌ لغو پروازهاى‌ ايران‌ به‌ دليل‌ نامساعد بودن‌ هوا برخورد کرده‌ و اگر امروز هوا براى‌ نشست‌ و برخاست‌ هواپيماها مساعد باشد به‌ تهران‌ برمى‌گردد، در غير اين‌ صورت‌ بايد فعلاً‌ در دبى‌ بماند و دعا کند که‌ بارش‌ برف‌ قطع‌ شود.

سامره: خوشحالم‌ به‌ تيم‌ملى‌ برگشتم‌

مهاجم‌ تيم‌ملى‌ فوتبال‌ گفت: آينده‌اى‌ روشن‌ را براى‌ فوتبال‌ ملى‌ متصورم.
على‌ سامره‌ اظهار داشت: خوشحالم‌ که‌ به‌ تيم‌ملى‌ بازگشتم. کار ما تازه‌ آغاز شده‌ و به‌ فرصت‌ بيشترى‌ براى‌ بهتر شدن‌ وضعيت‌ تيم‌ نياز داريم. تمرين‌ در سالن‌ به‌ نفع‌ ما نيست.
سامره‌ در خصوص‌ بازى‌ ايران‌ مقابل‌ هانزاروستوک‌ گفت: تيم‌ ما بسيار جوان‌ بود، البته‌ بازيکنان‌ خيلى‌ خوب‌ کار کردند اما از فرصت‌هاى‌ ايده‌آل‌ خود به‌ خوبى‌ استفاده‌ نکردند چراکه‌ تجربه‌ نداشتند.
سامره‌ در پايان‌ گفت: مطمئن‌ باشيد آينده‌ روشنى‌ در انتظار تيم‌ملى‌ است‌ و هر بازى‌ تدارکاتى‌ که‌ براى‌ ما ترتيب‌ دهند، مفيد خواهد بود.
ایول سامره دعوت شد بالاخره .. حالا باید تعداد گل هایی که میزنه رو دید..
- راستی عنایتی دعوت نشده؟!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایول سامره دعوت شد بالاخره .. حالا باید تعداد گل هایی که میزنه رو دید..
- راستی عنایتی دعوت نشده؟!

آره منم سامره رو تو اردو دیدم و خیلی از این موضوع خوشحال شدم.

بنظرم یکی از اون بازیکناست که حقش خیلی خورده شده.

آره عنایتی رو بازم دعوت نکردن و اینبار دلیلشون افت کردن و مصدومیت عنایتی بوده. چیزی که خودش 100% تکذیب کرده و گفته هیچ افت بدنی ای نداشته.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بعد از اين همه وقت تازه يادشون اومد سامره هم ايرانيه .
137fs807233.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بعد از اين همه وقت تازه يادشون اومد سامره هم ايرانيه .
137fs807233.gif
دقیقا...
البته الانم اگه دعوت نمشید دیگه تابلو بود مشکل اساسیه !
اخه بازیکنی که بهترین گلزن یه لیگ باشه و دعوت نشه؟!

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من طرفدار استقلال هستم ولی یه مدتیه دلسرد شدم و بیخیالش شدم والان با اینجا آشنا شدم گفتم یچیزی گفته باشم ولی از پیروزی بدم میاد و بعد از اینکه سپاهان حالشو گرفت خیلی روحیه ام شد ولی بعد از کسر 5 امتیازی از اون خیلی ناراحت شدم
ولی به هر حال زنده باد استقلال

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من طرفدار استقلال هستم ولی یه مدتیه دلسرد شدم و بیخیالش شدم والان با اینجا آشنا شدم گفتم یچیزی گفته باشم ولی از پیروزی بدم میاد و بعد از اینکه سپاهان حالشو گرفت خیلی روحیه ام شد ولی بعد از کسر 5 امتیازی از اون خیلی ناراحت شدم
ولی به هر حال زنده باد استقلال

خوش اومدی دوست عزیز
ایشالا نیم فصل دوم با کلی پیروزی نیم فصل اول جبران میشه و شما هم دلگرم بازی های خوب تیم محبوبمون میشی;)

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش اومدی دوست عزیز
ایشالا نیم فصل دوم با کلی پیروزی نیم فصل اول جبران میشه و شما هم دلگرم بازی های خوب تیم محبوبمون میشی;)

ممنون
انشا الله که همینطور خواهد شد چون دیگه جایی برای امتیاز دادن نداریم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ممنون
انشا الله که همینطور خواهد شد چون دیگه جایی برای امتیاز دادن نداریم
طبق پیش بینی قبل
استقلال باید تو نیم فصل دوم نتیجه هایه خوبی بگیره چون 90% بازیهای لیگ ش تویه تهران ه ..
و پیروزی خارج از خونه بازی داره و سخت !
کلا برعکس شده دیدنیه !

و یه چیزی رو یه لیگ زیاد حساب باز نکنید چون کلا تیم هم برایه لیگ زیاد به اب و اتیش نمیزه !
جام حذفی رو میخوان..
امیدوارم بگیریمش !
بازی بعدی جام حذفی مون با کجاس؟!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
طبق پیش بینی قبل
استقلال باید تو نیم فصل دوم نتیجه هایه خوبی بگیره چون 90% بازیهای لیگ ش تویه تهران ه ..
کلا برعکس شده دیدنیه !

و یه چیزی رو یه لیگ زیاد حساب باز نکنید چون کلا تیم هم برایه لیگ زیاد به اب و اتیش نمیزه !
جام حذفی رو میخوان..
امیدوارم بگیریمش !

با راه آهن هست

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کامی کجایی کم پیدایی؟ خیلی دیر دیر میای :پی
چند روز پیش تو روزنامه خوندم که فیروز گفته نیم فصط دوم فقط 20% نسبت به اول بیشتر امتیاز میگیریم:(
امیدوارم روزنامه حرف الکی زده باشه وگرنه اگه اینجوری باشه که اصلا جزو سه تاتیم نمیتونیم باشم.
درست حرف بزن بچه:hmm:

اینا همون ادم هایی هستند که هیچ از طرفدار بودن نفهمیدن و فقط کل کل بی خود و چرت و پرت گفتن رو بلدن ...
ولش کن Ashimoto جان .... بزار خوش باشه ...

:hmm::hmm:
دوست عزیز فکر کنم با ادب باشی بهتره حداقل تو این تاپیک

قبلا چندین بار گفتم ولی بازم میگم لطفا گزارش بدین پستهایی رو که فکر میکنید توهین به شخص و تیمی هستش و خودتون اصلا دخالت نکنید. اینجوری خیلی بهتر هستش :پی

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز لطفا کل کل رو در تاپیک مربوطه انجام بدید.

تو این تاپیک ما مهمون اس اسی های عزیز هستیم. راستی قضیه فرهاد مجیدی درست شد دیگه ، نه !؟

بله درسته
این رای گیری که خیلی جالبه هر تیمی مردم کشورش بیکارتر باشن اول میشه عربا هم که...:happy:
تیم اول اروپا Banik Ostra :blink:
و از همه جالب تر رای تاثیر گذار خودم:D
3. irEsteghlal
37144
4. saAl-Ahly
37143
اختلاف یک رای اونم مال من:f34r:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طبق پیش بینی قبل
کلا برعکس شده دیدنیه !

جام حذفی رو میخوان..
امیدوارم بگیریمش !

امیدوارم استقلال هم تو نیم فصل دوم موفق باشه ولی اون آمار بازیای نیم فصل دوم رو میشه بگی از کجا آوردی؟!
چون ظاهرا واقعیت با اون چیزی که شما گفتی فرق داره!!

پرسپولیس در دور رفت فقط 5 بازی بعنوان میزبان با تیمای صبا - مس - ذوب - مقاومت سپاسی - پگاه بوده و بقیه رو میهمان بوده و حالا در دور برگشت 12 بازی رو میزبان هست و 5 بازی بالا رو میهمان خواهد بود که بازیش با صبا هم در تهرانه و کلا 4 بازی رو خارج از تهران انجام میده.

استقلال هم در دور رفت تو بازی با تیمای صنعت نفت - پاس - استقلال اهواز - سایپا - صباباطری - مس - پرسپولیس - ابومسلم - راه آهن میزبان بود که اگر بازی با تیمای تهرانی بعنی سایپا و صبا و پرسپولیس و راه آهن رو حساب نکنیم استقلال باید 5 تا بازی رو خارج از تهران انجام بده. یعنی 1 بازی بیشتر از پرسپولیس خارج از تهران داره! :D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
امیدوارم استقلال هم تو نیم فصل دوم موفق باشه ولی اون آمار بازیای نیم فصل دوم رو میشه بگی از کجا آوردی؟!
چون ظاهرا واقعیت با اون چیزی که شما گفتی فرق داره!!

پرسپولیس در دور رفت فقط 5 بازی بعنوان میزبان با تیمای صبا - مس - ذوب - مقاومت سپاسی - پگاه بوده و بقیه رو میهمان بوده و حالا در دور برگشت 12 بازی رو میزبان هست و 5 بازی بالا رو میهمان خواهد بود که بازیش با صبا هم در تهرانه و کلا 4 بازی رو خارج از تهران انجام میده.

استقلال هم در دور رفت تو بازی با تیمای صنعت نفت - پاس - استقلال اهواز - سایپا - صباباطری - مس - پرسپولیس - ابومسلم - راه آهن میزبان بود که اگر بازی با تیمای تهرانی بعنی سایپا و صبا و پرسپولیس و راه آهن رو حساب نکنیم استقلال باید 5 تا بازی رو خارج از تهران انجام بده. یعنی 1 بازی بیشتر از پرسپولیس خارج از تهران داره! :D
میزبانی رو نگفتم !
بازی ها چه جوری شروع میشن ساده سخت ! اینا !

سلام سهیل جان
هستیم همین دورورا زیره سایه بون کوچیک شما :ی
البت !
یه مدتی هست مسافرتم ! و اینجام سرعت نتش ..................
دیگه نقطه ها گویای موضو هستش نه؟!:ی

امیدواریم صحت نداشته باشه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا