• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ممکنه بگین تفاوت WinFast TV2000 XP Expert و WinFast TV2000 XP RM در چیه؟
اExpert ارزش پول زیاد تر دادن رو داره؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يادم مياد EXPERT واحد سخت افزاريه تبديل به DVD هم داشت،ببينين،هر كارتي براي هدفيه! شما اگه قصدتون تماشاي تلويزيونه اين يك حرفه،اما اگه قصد تبديل و اينها دارين حرف ديگست!اينترنال،اكسترنال كه روو لپ تاپتون هم كار كنه، كيفيت مي خواين يا فقط براي تبديل 4 تا از فيلمهاي خونگيتون هست و... اگر هدفتون رو كامل بگين كه از يك كارت كپچر دنباله چه موضوعي هستين، فكر كنم افرادي كه دارن كمك ميكنن ميتونن با اطمينان بيشتر و مدارك و قيمت و ... راحتتر كمكتون كنن

javad66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:
من دیروز یک winfast tv 2000 xp expert خریدم 44 تومان .:D
دو سال گارنتی آواژنگ دراه ولی چینی هست .:f34r:
با اینکه کابل آنتن اونو با کابل تلویزیون موازی و به صورت مشترک گرفتم به غیر از شبکه چهار و شبکه پنج
بقیه کانالها خوب است .:blink:
به نظر من این کارت کمی سی پی یو رو زیاد مشغول میکنه .:eek:
لطفا طریقه فارسی کردن تله تکس اونو بگویید .:wacko:

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
جناب خیامی من به رسیوری که mpeg4رو پشتیبانی کنه برای اتصال به تلویزیون نیازمندم
اگر جائی رو سراغ دارید که اینگونه رسیورها رو می فروشن لطفا راهنمائی کنید

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
آقا ما یک AverTV داریم، البته از یکی همینجوری گرفتم، میخواستم بدونم چظور کارتیه؟
به نظر خودم که خیلی آشغاله، ها...:D

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:
من دیروز یک winfast tv 2000 xp expert خریدم 44 تومان .:D
دو سال گارنتی آواژنگ دراه ولی چینی هست .:f34r:
با اینکه کابل آنتن اونو با کابل تلویزیون موازی و به صورت مشترک گرفتم به غیر از شبکه چهار و شبکه پنج
بقیه کانالها خوب است .:blink:
به نظر من این کارت کمی سی پی یو رو زیاد مشغول میکنه .:eek:
لطفا طریقه فارسی کردن تله تکس اونو بگویید .:wacko:

اکثر کارت ها و قطعات چینی هستند . تصور غلطی از چین داریم . چین کشور محبوب تولید کننده قطعات هست چون کارگر ارزون و مالیات خیلی کم و هزینه گمرک بسیار کم . تمام دنیا قطعات چینی هست . طوری شده که فقط طراحی در شرکت اصلی انجام میگیرد و سهم چین بیشتر از مالزی و سنگاپور هست .
تله تکست هم متاسفانه فارسی نمیشه مگر اینکه یکی از شرکت های داخلی کاری کند .

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما یک AverTV داریم، البته از یکی همینجوری گرفتم، میخواستم بدونم چظور کارتیه؟
به نظر خودم که خیلی آشغاله، ها...:D

البته نمیدونم کوم مدلش هست با چه چیپستی ولی کارت خوبی هست .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
من به رسیوری که mpeg4رو پشتیبانی کنه برای اتصال به تلویزیون نیازمندم
اگر جائی رو سراغ دارید که اینگونه رسیورها رو می فروشن لطفا راهنمائی کنید

رسیوری ندیدم که dvb-t به همراه mpeg-4 پشتیبانی کنه. پیشنهاد می کنم که شما فعلا چنین چیزی نگیرید؛ بهتره صبر کنید تا صدا و سیما به صورت رسمی اعلام کنه که برای پخش dvb-t از چه استانداری استفاده میکنه. :)

احتمالش کم نیست که از استاندارد دیگه ای برای پخش dvb-t استفاده شه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
يادم مياد EXPERT واحد سخت افزاريه تبديل به DVD هم داشت،ببينين،هر كارتي براي هدفيه! شما اگه قصدتون تماشاي تلويزيونه اين يك حرفه،اما اگه قصد تبديل و اينها دارين حرف ديگست!اينترنال،اكسترنال كه روو لپ تاپتون هم كار كنه، كيفيت مي خواين يا فقط براي تبديل 4 تا از فيلمهاي خونگيتون هست و... اگر هدفتون رو كامل بگين كه از يك كارت كپچر دنباله چه موضوعي هستين، فكر كنم افرادي كه دارن كمك ميكنن ميتونن با اطمينان بيشتر و مدارك و قيمت و ... راحتتر كمكتون كنن

من یک کارت برای دیدن TV می خوام و برای ضبط کردن از TV
راستی سخت افزار تبدیل DVD برای چیه؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من یک کارت برای دیدن TV می خوام و برای ضبط کردن از TV
راستی سخت افزار تبدیل DVD برای چیه؟

راستش من هم با BT878 هنوز كارت دارم، هم SA7113 هم CX23882 هم يه كارت اكستر نال USB ‌براي لپ تاپم گرفتم!

من بيشتر پردازش تصوير انجام مي دم، اون SA7113 كه روي يه ASUS V7100 Delux combo هستش ،جزو اولين و آخرين كارتهايي كه عينك 3 بعدي سر خود داشت! چون كپچر روي كارت AGB هست، سرعت و كيفيت خيلي خوبي داره(تبديل هاش 9 بيتيه ) ،‌يك كارت معمولي با همون مارك جعلي ATI با چيپست BT878 دارم كه كمپاني ATI روحش هم از اينكه توو كشور ما شعبه داره!!!! و داريم از طرف اونها كارت TV‌توليد ميكنيم خبر نداره!!!!! جالب تر از همه اينكه روي cd‌درايور اصل مانندش!!!! همون autorun ويروس داره!!! و فقط با درايور خود نصب ميشه! اما چيپست BT878 بهترين براي پردازش تصويره!‌ (هر چند تبديلش 8 بيتيه )
PIXEL VIEW كه دارم (WINFAST هايي كه اينجا گفته ميشه هم با سري همين چيپ هستن ) با چيپست CX2388x اين مشكل رو داره كه براي سينك كامل صدا و تصوير، بين تصوير ورودي و خروجي كمي تاخير مي ندازه! يعني مثلا اگه تلويزيون روشن باشه و اين كارت هم راه بندازين، كاملا سر درد ميگيرين از اكويي به وجود مياد! اما كلا كيفيت بالايي داره (تبديلش 10بيتيه)‌و با وجودي كه مدتها به خاطر نبودن درايور الفا اكثر برنامه ها نمي شناختنش و امكانات خود برنامه روش هم كم بود، اما الان ديگه اين مشكل هم حله!فكر كنم برنامه هاي WINFAST هم خودش تكميل باشه!
امكان تبديل سخت افزاري يعني اينكه شما الان مي تونين خيلي از برنامه هاي موجود رو نصب كنين و به صورت نرم افزاري و با كمك CPU اصلي سيستمتون كار تبديل رو انجام بدين، اما اگر خود كارت امكانش رو داشته باشه، مي تونه چيپي رو روي خودش داشته باشه كه اون چيپ سواي CPU كار تبديل رو انجام بده و نتيجه تبديل شده رو به سيستم بده.اينطوري با CPU خيلي ضعيفتر مي تونين حتي كيفيت خيلي بالاتري داشته باشين! در حقيقت كارتهاي تبديل گرون قيمت همين كار رو انجام ميدن،‌البته اوني كه روي اين كارتها هست كمي تفننيه! و كارتهاي اصلي تبديل معمولا تيونر ندارن!

ولي آخرين كارتي كه خريدم، يك كارت بي نام و نشان اكسترنال بود براي لپ تاپ ،‌جزو اولين سري هايي كه توو بازار ديدم! الان از اين مدل، DVT-T دارش هم كه دوستان اينجا تاكيد مي كنن كارت داراي اين تكنولوژي رو بگيرين هم زياد پيدا ميشه،‌از كيفيت تصويرش فوق العاده راضي هستم! تبديل خيلي خوبي داره و برنامه اش هم اونقدر تكميله(تمام پروفايل هاي تبديل به VCD‌,DVD و ... رو داره ) كه سعي نكردنم اون رو با بقيه برنامه ها تست كنم! چندين ماهه پيش، 50000 تومن خريده بودمش!

اگه الان بخوام باز هم يك كارت بخرم، حتما از همين ميگيرم! البته من اين شانس رو داشتم كه يكي از دوستان اول كارتش رو بهم داد، تست كردم،‌خوشم اومد ! بعد خريدم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راستي راجع به نويز گيري كارتها يادم رفت بگم، چون برق PC از كنار اينها رد ميشه،‌مواظب باشن! روي تصوير كلي نويز ميفته، اين كارتهاي آخر با همون چپ CX2388x حسني كه دارن اينه كه واحد داخليه نويز گيري سخت افزاري با روشهاي مختلف دارن! مخصوصا اگه سيم آنتم بلند باشه كه ديگه حتما بايد آمادگي تبديل نه چندان مناسب رو داشته باشين!

توو بخش كارت گرافيك هم گفتم، اينجا هم ميگم، به جاي مدل و برند كارت، چيپستي كه كارت باهاش ساخته شده رو پيدا كنين و ببينين به درد كاري كه مي خواين مي خوره يا نه!

javad66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:rolleyes:
می خواستم بپرسم که آیا می شود با برنامه winfast pvr2 ver 2.0.2.14
و کارت WinFast TV2000 XP Expert کانالهای تلویزیونی را با دقت تنظیم کرد ؟:blink:
اگر برنامه دیگری لازم است لطفا نام ببرید .:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اونطور كه من ديدم اكثر برنامه هاي كارتهاي TV،متاسفانه سيستم پخش توو ايران رو به جاي PAL (كه تقريبا اكثر ايران رو پوشش مي ده) SECAM كه توو تهران استفاده ميشه در نظر گرفتن!
يعني اكثر شهرها اگه كشور رو ايران انتخاب كنين، به مشكل بر مي خورين، نزديكترين تنظيم براي اين مورد رو كشور پاكستان ديدم. مگه الان كه كانالها رو اسكن مي كنين پيدا نمي شن ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راستي، توو اون زمان كه هيچي پيدا نمي كردم، بهترين برنامه كه براي تبديل با چيپست CX2388x پيدا كرده بودم ( به عبارتي تنها برنامه اي كه كارت من با CX23882 رو ميشناخت )‌ برنامه اي هست به اسم :
ChrisTV

google‌رو بگردين همون اول مياد و حجمش هم اونقدر كم هست كه بتونين راحت با دايالاپ هم دانلود كنين

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سنگاپور و عمان و **** اشغالگر قدس اسرائیل هم برای تنظیم عالی هستند . البته به نظر من روتین ترین برنامه
INTERVIDEO WINDVR3

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سنگاپور و عمان و **** اشغالگر قدس اسرائیل هم برای تنظیم عالی هستند . البته به نظر من روتین ترین برنامه
INTERVIDEO WINDVR3

WINDVR اين چيپست رو نشناخت! اونقدر اين برنامه تكميله كه من روو سيستم اصليم،‌ به جاي اين كار ت از همون BT878 استفاده ميكنم تا بتونم WINDVR رو به كار ببرم :( (البته تكميل ميكنم كه چيپست صوتي اين كارت رو نشناخت)

لطفا اگه نسخه اي سراغ دارين كه مي تونه اين ها رو كار بندازه به منم معرفي كنين

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين كارت ProVision AV خوبه يا نه مي خوام كانالهاي تلويزيون را با كيقيت خوب پخش كنه و همين طور بتونم اگه برنامه ائي خوب بود را ذخيره كنم و MPEG1 يا MPEG2 در مورد بودجه هم حدود ۶۰ تا ۱۰۰ تومان

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
البته نمیدونم کوم مدلش هست با چه چیپستی ولی کارت خوبی هست .

با چیپ Conexant - Fusion 878A هستش، این شماره رو هم داشت 2587813 :)
البته پایین چیپ هم این هم بود E201531.1 ، خیلی تیونر ضعیفی داره ولی در کل بدردبخور هست ؟ :cool:

بالا