• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

mohammad1477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2005531337833845436_rs.jpg

Requirements: WM2003/WM2003SE/WM 5.0
Overview: Runs Java midlets on your Pocket PC.
Just a few midlets that are running with the Midlet Manager:
- Google Maps runs fine. Satellite maps are supported!!!
- Opera Mini 3.0 runs OK too and supports SMS sending. Even softkeys works! Photo blog feature, however, is not supported
- Mobile GMaps, beta 1.30.08. Simply wonderful. Sat images for google and yahoo maps.
- MobileMule (latest beta) works ok

دانلود

با تشكر از شما
ولي برنامه اصلا كار نكرد:(
من يه بار Hard Reset كردم و تا اومد بالا زود يه جاوا نصب كردم و به خوبي كار كرد.ولي بعد از چند ساعت كه چند تا نرم افزار ديگه نصب كردم كار نكرد ديگه :( يعني چيه كه مي زنه خرابش مي كنه؟؟؟
بعد هم كه Midlet Manager رو نصب كردم ، زد Midlete خودش رو هم خراب كرد ديگه :(
لطفا راهنمايي بفرماييد
ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ورژن جدید برنامه منشی iSecretary v2.3

- lifts the handset automatically when the preset time expires;
- plays the file to the caller;
- records your caller's message within the limits of preset time and hangs up;
- contact list filter (choose an individual wav for each contact);
- ignore list;
- compatible with speakerphone (for PDA whitch can not work with signal in line);
- autoload after SoftReset.
- Speakerphone volume control
- Microphone control (its work with some PDA, For example: ASUS P525).
- Black List, reject ringing (filtring by phone number).

Getting, installing

Get it HERE, unRAR it with, say, WinRAR, transfer the contents of it to your Pocket PC and run iSecretary.exe. You can safely minimize it / suspend the phone: whenever an incoming call arrives, the answering machine activates, plays the default message (you can easily change it in the Answer List tab, even in the non-registered version) and starts recording the caller's voice. If it can, that is - the same restrictions apply as with traditional call recorders like PMRecorder. .​

http://rapidshare.com/files/84035737/iSecretary2_3.rar

دوستانی که با این نرم افزار کار کردن؛من چند مشکل دارم؛اول اینکه چون از ویس بار استفاده می کنم؛این برنامه به طور کامل اگزیت می شه و از کار می افته؛دوم اینکه ران ات استارت آپ رو که می زنم و سافت ریست می کنم؛پیغام خطایی مبنی بر اینکه نمی تونه برنامه رو ران کنه؛مشاهده می کنم؛
نظری ندارید؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بعد از كمي گشتن،شنيدم يكي از برنامه هايي كه ميشه باهاش مكالمات رو ضبط كرد اينه : resco audio recorde

برنامه رو نصب كردم، تستش جواب داد، اما اصولا از حالت مقيم در حافظه بودن خارج ميشه!

مي خواستم بدونم برنامه بهتري براي اين كار هست يا نه ؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اين منشي تلفني رو ميريزم نميشه اون فايل iSecretary كه exe مانند هستش رو توي خود كامپيوتر اجرا ميكنم بريزه روي پاكت اين خطا رو ميده:

چيكار بايد بكنم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اقا اين منشي تلفني رو ميريزم نميشه اون فايل iSecretary كه exe مانند هستش رو توي خود كامپيوتر اجرا ميكنم بريزه روي پاكت اين خطا رو ميده:

چيكار بايد بكنم
تا حالا چند بار پرسیده شده
اون فایل نصب نیست فایل اجرایی خود برنامه هست و باید فولدر رو کامل به پاکت پی سی انتقال بدید و همون فایل رو اجرا کنید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بعد از كمي گشتن،شنيدم يكي از برنامه هايي كه ميشه باهاش مكالمات رو ضبط كرد اينه : resco audio recorde

برنامه رو نصب كردم، تستش جواب داد، اما اصولا از حالت مقيم در حافظه بودن خارج ميشه!

Vito Audio Notes:rolleyes::rolleyes:

راستی مجتبی جان تو wisbar فکر میکنم میتونی تنظیم کنی که برنامه بسته نشه و فقط minimize بشه..

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب این داستان با یکی از ورژن های Arabizer حل شده که ؟ امتحان نکردی ؟ یادمه فرهاد در موردش توضیح داده بود.

عربيزر روي گوشي فليم جواب نميده دوست عزيز :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:

مهرداد جان من informobility نصب کردم منتها بازم حتی وقتی exclude میکنم حروف تبدیل به لالالالالا میشن
باز هم اگر به موفقیت رسیدم حتما شمارم در جریان میزارم فکر کنم همون جریانی هست که مجتبی میگفت اگر برنامه رو تو مموری گوشی نصب کنیم exclude میشه ولی در این صورت هم فضا کم میاریم :(

رو گوشي من اينفور موبايليتي نصب ميشه به زور enable ميشه اما كرك نميشه .. تريال هم كه هست كلا كار نميكنه
فقط برنامه LEngLite درست كار ميكنه :rolleyes:
پ . ن : در ضمن يكي ديگه از محاسنش اينه كه فضا كم نميارم من :D مموري هم ندارم لوول

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Vito Audio Notes:rolleyes::rolleyes:

راستی مجتبی جان تو wisbar فکر میکنم میتونی تنظیم کنی که برنامه بسته نشه و فقط minimize بشه..

آره عليرضا جان،البته اين امكان ويس بار براي من خيلي مهمه،بايد فكر كنم ببينم با غير فعال كردن اين امكان در ويس بار مي تونم كنار بيام يا نه،چون عادت كردم كه ديگه وقتي بر نامه اي رو مي بندم،دگه خيالم راحته كه نبايد به مموري سر بزنم و خيلي وقته كه بهش عادت كردم،
اما نكته ديگه اي هم كه هست اينه كه وقتي گزينه outo start up رو فعال مي كنم بعد از سافت ريست با پيغام خطا مواجه مي شم،طبيعتا" اگر اين مشكل رو نشه حل كرد بايد بعد از هر بار سافت ريست اين برنامه رو دستي فعال كرد،

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بهترین برنامه ضبط مکالمات تلفنی Vito Audio Notes هست که در همینجا معرفی شده است. البته در گوشی من وقتی با بلوتوث صحبت می کنی صدای هر دو طرف را بسیار خوب و مثل رادیو FM ضبط می کنه ولی در حالت عادی کمی خش خش روی صدا میندازه. درهر حال برنامه ای است که اذیت نمی کنه و همیشه کار خودش را انجام میده.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با گوشيم تو اينترنت ميرفتم مشكل نداشت البته من ADSL دارم و گوشيم كه با كابل وصل هستش به كامپيوتر ولي الان نميدونم چي شده كه وصل نميشه اين خطا رو ميده وقتي اينترنت اكسپلولر كه ميزنم بره تو يه سايت

اشكال كجاست

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره عليرضا جان،البته اين امكان ويس بار براي من خيلي مهمه،بايد فكر كنم ببينم با غير فعال كردن اين امكان در ويس بار مي تونم كنار بيام يا نه،چون عادت كردم كه ديگه وقتي بر نامه اي رو مي بندم،دگه خيالم راحته كه نبايد به مموري سر بزنم و خيلي وقته كه بهش عادت كردم،
اما نكته ديگه اي هم كه هست اينه كه وقتي گزينه outo start up رو فعال مي كنم بعد از سافت ريست با پيغام خطا مواجه مي شم،طبيعتا" اگر اين مشكل رو نشه حل كرد بايد بعد از هر بار سافت ريست اين برنامه رو دستي فعال كرد،

سلام آقا مجتبی گل .

برای ویسبار اون کاری که شما انجام دادید عالیه که برنامه بعد از بسته شدن به کلی از مموری خارج بشه و میتونید گزینه مینی مایز رو روی ( Tap And Hold ) ویا ( Long Press ) قرار بدید . بعدش رو که دیگه خودتون میدونید .

برای مورد دوم که خیلی از برنامه ها باش این مشکل رو دارند خدمتتون عرض کنم که موقع ران شدن استارت آپ ، آدرس ها از توی فون مموری خوانده میشن و در حالی که هنوز مموری کارت آماده به کار نشده می خوان اجرا بشن ، در نتیجه با پیدا نکردن مموری کارت و وفایل مربوطه ، اون ارور پدید میاد .

حالا اگه براتون مهمه که اون برنامه به صورت اتوماتیک بعد از سافت ریست ران بشه میتونید توی فون مموری کپی کنید و تیک اتواستارتاپ رو فعال کنید . ( نکته : بعد از ران شدن برنامه به صورت اتوماتیک ، همونطور در صفحه اول خواهد ماند و شما باید مینیمایز یا کلوز کنید . )

ضمناً کلی هم نرم افزار جدید پیدا کردم اما به دلیل سخت شدن پست زدن دیگه رغبت دونم درد گرفته و پستم نمیاد
81.gif

قربان همه ی بچه های گل پی تی .

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد منشي تلفني.
من هرچي امتان كردم صدا براي طرف مقابل خيلي ضعيف پخش ميشه!
بر عكس صدايي كه از اسپيكر گوشي مياد خيلي زياده
تو ورژن 2.3 هم درست نشده

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در مورد منشي تلفني.
من هرچي امتان كردم صدا براي طرف مقابل خيلي ضعيف پخش ميشه!
بر عكس صدايي كه از اسپيكر گوشي مياد خيلي زياده
تو ورژن 2.3 هم درست نشده

این ورژنه جدید دیگه الحمدالله گوشی رو هم برنمیداره سر 4 ثانیه یا هر چند ثانیه که تنظیمش کنی و چه آن و چه آف باشه. This is big Problem اسمایلی ;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا مجتبی گل .

برای ویسبار اون کاری که شما انجام دادید عالیه که برنامه بعد از بسته شدن به کلی از مموری خارج بشه و میتونید گزینه مینی مایز رو روی ( Tap And Hold ) ویا ( Long Press ) قرار بدید . بعدش رو که دیگه خودتون میدونید .

برای مورد دوم که خیلی از برنامه ها باش این مشکل رو دارند خدمتتون عرض کنم که موقع ران شدن استارت آپ ، آدرس ها از توی فون مموری خوانده میشن و در حالی که هنوز مموری کارت آماده به کار نشده می خوان اجرا بشن ، در نتیجه با پیدا نکردن مموری کارت و وفایل مربوطه ، اون ارور پدید میاد .

حالا اگه براتون مهمه که اون برنامه به صورت اتوماتیک بعد از سافت ریست ران بشه میتونید توی فون مموری کپی کنید و تیک اتواستارتاپ رو فعال کنید . ( نکته : بعد از ران شدن برنامه به صورت اتوماتیک ، همونطور در صفحه اول خواهد ماند و شما باید مینیمایز یا کلوز کنید . )

ضمناً کلی هم نرم افزار جدید پیدا کردم اما به دلیل سخت شدن پست زدن دیگه رغبت دونم درد گرفته و پستم نمیاد
81.gif

قربان همه ی بچه های گل پی تی .

مرسی از راهنماییهاتون؛اما حقیقتش در مورد اول یعنی قرار دادن گزینه مینی مایز روی تب اند هولد و یا لانگ پرس اگر امکان داره کمی بیشتر توضیح بدید؛برای این کار باید ویس بار ادونس دسکتاپ نصب باشه؟چون من صرفا" ویس بار ادونس رو روی پاکت پی سی دارم؛

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
عربيزر روي گوشي فليم جواب نميده دوست عزيز :rolleyes:

رو گوشي من اينفور موبايليتي نصب ميشه به زور enable ميشه اما كرك نميشه .. تريال هم كه هست كلا كار نميكنه
فقط برنامه LEngLite درست كار ميكنه :rolleyes:
پ . ن : در ضمن يكي ديگه از محاسنش اينه كه فضا كم نميارم من :D مموري هم ندارم لوول

تریال چیه برادر من نسخه کامل و کرک شده با نصاب خود پیهالز که توسط lover عزیز هم زحمتش کشیده شده
دوستان دیگه هم هستن الان هیچ مشکلی ندارن من نمیدونم چرا ربا من درست کار نمیکنه
تاپیک دیکشنری که علیرضا زده یه سر بزن اونجا هم لینکش هست هم یه نفر گفته بود براش درست کار میکنه
من الان با شیلترشکن اومدم
cry.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی از راهنماییهاتون؛اما حقیقتش در مورد اول یعنی قرار دادن گزینه مینی مایز روی تب اند هولد و یا لانگ پرس اگر امکان داره کمی بیشتر توضیح بدید؛برای این کار باید ویس بار ادونس دسکتاپ نصب باشه؟چون من صرفا" ویس بار ادونس رو روی پاکت پی سی دارم؛

جالب اینجاست که من 1 سالی میشه که ویسبار رو نصب نمیکنم ( البته ویسبار دسکتاپ به تنهایی همیشه روی گوشیم نصبه ) . برای همین آدرس دقیقش رو الان نمیتونم بهتون بدم - اما یادمه کهتوی ستینگش داشت .

شما میتونید از برنامه ی اچ تی سی X-Button نیز استفاده کنید .

pccapture3qo4.jpg

دو ورژنش رو اتچ کردم . نه نکردم :( آخه این فیلتر نمیگذاره .

لینک دانلود از ایکس دی ای

ورژن دیگر

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد گوشي من چند وقته اينجوري شده:

فايل هاي تصويري اجرا نميكنه ولي فايلهاي صوتي رو اجرا ميكنه با مديا پلير!! پلير ديگه اي هم ندارم كه فايلهاي تصويري رو اجرا كنم. چرا اينجوري شده؟!!

بالا