shayang
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 121
- لایکها
- 0
با برنامه ی HTC HOME Customizer
توی نرم افزار ها هست
با سلام و خسته نباشید و با تشکر از راهنمایی شما مشکلم حل شد.........
با تشکر
با برنامه ی HTC HOME Customizer
توی نرم افزار ها هست
![]()
Requirements: WM2003/WM2003SE/WM 5.0
Overview: Runs Java midlets on your Pocket PC.
Just a few midlets that are running with the Midlet Manager:
- Google Maps runs fine. Satellite maps are supported!!!
- Opera Mini 3.0 runs OK too and supports SMS sending. Even softkeys works! Photo blog feature, however, is not supported
- Mobile GMaps, beta 1.30.08. Simply wonderful. Sat images for google and yahoo maps.
- MobileMule (latest beta) works ok
دانلود
ورژن جدید برنامه منشی iSecretary v2.3
- lifts the handset automatically when the preset time expires;
- plays the file to the caller;
- records your caller's message within the limits of preset time and hangs up;
- contact list filter (choose an individual wav for each contact);
- ignore list;
- compatible with speakerphone (for PDA whitch can not work with signal in line);
- autoload after SoftReset.
- Speakerphone volume control
- Microphone control (its work with some PDA, For example: ASUS P525).
- Black List, reject ringing (filtring by phone number).
Getting, installing
Get it HERE, unRAR it with, say, WinRAR, transfer the contents of it to your Pocket PC and run iSecretary.exe. You can safely minimize it / suspend the phone: whenever an incoming call arrives, the answering machine activates, plays the default message (you can easily change it in the Answer List tab, even in the non-registered version) and starts recording the caller's voice. If it can, that is - the same restrictions apply as with traditional call recorders like PMRecorder. .
http://rapidshare.com/files/84035737/iSecretary2_3.rar
بعد از كمي گشتن،شنيدم يكي از برنامه هايي كه ميشه باهاش مكالمات رو ضبط كرد اينه : resco audio recorde
برنامه رو نصب كردم، تستش جواب داد، اما اصولا از حالت مقيم در حافظه بودن خارج ميشه!
مي خواستم بدونم برنامه بهتري براي اين كار هست يا نه ؟
خوب این داستان با یکی از ورژن های Arabizer حل شده که ؟ امتحان نکردی ؟ یادمه فرهاد در موردش توضیح داده بود.
:lol::lol::lol::lol::lol:
مهرداد جان من informobility نصب کردم منتها بازم حتی وقتی exclude میکنم حروف تبدیل به لالالالالا میشن
باز هم اگر به موفقیت رسیدم حتما شمارم در جریان میزارم فکر کنم همون جریانی هست که مجتبی میگفت اگر برنامه رو تو مموری گوشی نصب کنیم exclude میشه ولی در این صورت هم فضا کم میاریم![]()
Vito Audio Notes
راستی مجتبی جان تو wisbar فکر میکنم میتونی تنظیم کنی که برنامه بسته نشه و فقط minimize بشه..
Vito Audio Notes
راستی مجتبی جان تو wisbar فکر میکنم میتونی تنظیم کنی که برنامه بسته نشه و فقط minimize بشه..
بعد از كمي گشتن،شنيدم يكي از برنامه هايي كه ميشه باهاش مكالمات رو ضبط كرد اينه : resco audio recorde
برنامه رو نصب كردم، تستش جواب داد، اما اصولا از حالت مقيم در حافظه بودن خارج ميشه!
مي خواستم بدونم برنامه بهتري براي اين كار هست يا نه ؟
آره عليرضا جان،البته اين امكان ويس بار براي من خيلي مهمه،بايد فكر كنم ببينم با غير فعال كردن اين امكان در ويس بار مي تونم كنار بيام يا نه،چون عادت كردم كه ديگه وقتي بر نامه اي رو مي بندم،دگه خيالم راحته كه نبايد به مموري سر بزنم و خيلي وقته كه بهش عادت كردم،
اما نكته ديگه اي هم كه هست اينه كه وقتي گزينه outo start up رو فعال مي كنم بعد از سافت ريست با پيغام خطا مواجه مي شم،طبيعتا" اگر اين مشكل رو نشه حل كرد بايد بعد از هر بار سافت ريست اين برنامه رو دستي فعال كرد،
در مورد منشي تلفني.
من هرچي امتان كردم صدا براي طرف مقابل خيلي ضعيف پخش ميشه!
بر عكس صدايي كه از اسپيكر گوشي مياد خيلي زياده
تو ورژن 2.3 هم درست نشده
سلام آقا مجتبی گل .
برای ویسبار اون کاری که شما انجام دادید عالیه که برنامه بعد از بسته شدن به کلی از مموری خارج بشه و میتونید گزینه مینی مایز رو روی ( Tap And Hold ) ویا ( Long Press ) قرار بدید . بعدش رو که دیگه خودتون میدونید .
برای مورد دوم که خیلی از برنامه ها باش این مشکل رو دارند خدمتتون عرض کنم که موقع ران شدن استارت آپ ، آدرس ها از توی فون مموری خوانده میشن و در حالی که هنوز مموری کارت آماده به کار نشده می خوان اجرا بشن ، در نتیجه با پیدا نکردن مموری کارت و وفایل مربوطه ، اون ارور پدید میاد .
حالا اگه براتون مهمه که اون برنامه به صورت اتوماتیک بعد از سافت ریست ران بشه میتونید توی فون مموری کپی کنید و تیک اتواستارتاپ رو فعال کنید . ( نکته : بعد از ران شدن برنامه به صورت اتوماتیک ، همونطور در صفحه اول خواهد ماند و شما باید مینیمایز یا کلوز کنید . )
ضمناً کلی هم نرم افزار جدید پیدا کردم اما به دلیل سخت شدن پست زدن دیگه رغبت دونم درد گرفته و پستم نمیاد![]()
قربان همه ی بچه های گل پی تی .![]()
عربيزر روي گوشي فليم جواب نميده دوست عزيز
رو گوشي من اينفور موبايليتي نصب ميشه به زور enable ميشه اما كرك نميشه .. تريال هم كه هست كلا كار نميكنه
فقط برنامه LEngLite درست كار ميكنه
پ . ن : در ضمن يكي ديگه از محاسنش اينه كه فضا كم نميارم منمموري هم ندارم لوول
مرسی از راهنماییهاتون؛اما حقیقتش در مورد اول یعنی قرار دادن گزینه مینی مایز روی تب اند هولد و یا لانگ پرس اگر امکان داره کمی بیشتر توضیح بدید؛برای این کار باید ویس بار ادونس دسکتاپ نصب باشه؟چون من صرفا" ویس بار ادونس رو روی پاکت پی سی دارم؛