;کسی نیست جواب ما رو بده>؟ "]سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.
به قول شما تفاوت عملی خاصی ندارن! لنز و سنسورشون یکیه! نرم افزار داخلیشون هم یکسان! پس..سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟
خب! من خودم مدتهاست نیستم!به هر حال..![]()
fz18 که از H7 & H9 بهتره! ولی در کل هیچکدوم توصیه نمیشه!با وجود گزینه های بهتر..![]()
![]()
مگه اینکه ایه نازل شده باشه که لنز حتما باید بالای 480 mm باشه (18x)!!!و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه!![]()
![]()
پیشنهاد من در این دسته دوربینا (سوپر زوم) اول Fuji S6000 هست و بعد panasonic fz50 .البته الان سختتر توی بازار گیر میان!
//
ادیت : در ضمن پست ها رو میشه ادیت کرد!! مثل همین پست خودم!!
به قول شما تفاوت عملی خاصی ندارن! لنز و سنسورشون یکیه! نرم افزار داخلیشون هم یکسان! پس..
فقط lcd مدل h9 بزرگتره..(که به نظر من زیادی بزرگه! و طراحی بدنه رو بی ریخت کرده! مصرف باطری رو هم میبره بالا!)
و h9 دکمه های فوکوس و مترینگ روی خود بدنه داره که h7 نداره..
fz18 که از H7 & H9 بهتره! ولی در کل هیچکدوم توصیه نمیشه!352nmsp.gif[/IMG]![]()
مگه اینکه ایه نازل شده باشه که لنز حتما باید بالای 480 mm باشه (18x)!!!و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه! [I![]()
پیشنهاد من در این دسته دوربینا (سوپر زوم) اول Fuji S6000 هست و بعد panasonic fz50 .البته الان سختتر توی بازار گیر میان!
//
به قول شما تفاوت عملی خاصی ندارن! لنز و سنسورشون یکیه! نرم افزار داخلیشون هم یکسان! پس..
فقط lcd مدل h9 بزرگتره..(که به نظر من زیادی بزرگه! و طراحی بدنه رو بی ریخت کرده! مصرف باطری رو هم میبره بالا!)
و h9 دکمه های فوکوس و مترینگ روی خود بدنه داره که h7 نداره..
کسی دیگه ای نیست که جواب بده ؟والا با وضعيت (في*لتر شدن سايت) عملا فلج شديم. بايد با كلك و ترفند وارد شيم. با سرعت پايين اين نرم افزارها هم كاري از ما ساخته نيست. فقط شرمندگيش مي مونه براي ما.
سلامa650 تکمیل یافته a640 هست و از هر نظر از a720 که تکمیل یافته a710 هست سرتره . شما اگر بین این دو مدل شک دارید همون a650 رو بخرید. توی این رنج sx100 هم گزینه قابل تاملی هست. ولی در حالت کلی اگر نظر می خواهید باید بگید دوربین رو برای چه کارهایی می خواهید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. موفق باشید.
اين فوجيS6000 كه شما كَفتيد ...خب! من خودم مدتهاست نیستم! به هر حال..
fz18 که از H7 & H9 بهتره! ولی در کل هیچکدوم توصیه نمیشه! با وجود گزینه های بهتر..
مگه اینکه ایه نازل شده باشه که لنز حتما باید بالای 480 mm باشه (18x)!!! و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه!
( نگيد اينطور نيست چون دقيقاً از نوشته ها مشخصه حتي همين موضوع باعث شده چند نفر از دوستان ديگر از اين بخش برن)
سلاماين فوجيS6000 كه شما كَفتيد ...
من تو dpreview مشخصاتش رو ديدم حد اقل فوكوسش 10 سانتيمتر بود
اين حقيقت داره ؟؟
با اينكه كانون S5 صفر سانتي هست وسوني H7 هم 2 سانتي هست !!
سلام
بحرین جان!
http://www.dpreview.com/reviews/com...pixs6000,panasonic_dmcfz8,sony_dsch7&show=all
این مقایسه چند تا دوربین حدودا هم رده ست: S5is, H7, Fuji 6000, Panasonic FZ8 . اینا همه شون یه ایراد هایی دارن و یه برتریهایی ولی چیزی که خیلی مهمه سایز سنسوره، که سایز سنسور فوجی از سایرین بزرگتره و این عامل بسیار مهمیه در کم نویز بودن دوربین و کیفیت عکس ها...
يافتـــمفقط براي من قدرت فوكوس خيلي مهمه ... يعني با اين فوجي نميشه از شيء خيلي نزديك عكس كَرفت ؟؟
Super Macro ModeThe Super Macro Mode allows you to get up close to your subject, within 1cm (0.4 inch), making it easy to take high-impact full frame close-ups; used with the ‘Auction Mode’ you have the perfect combination to capture detailed imagery for your next upload to ebay.