• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آخرين قيمتي كه شما گرفتين چند بوده؟

khadem55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[B]سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.
سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟ اگه جواب بدید و راهنمایی کامل کنید سپاسگذار میشم
[/B]

khadem55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.
سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟ اگه جواب بدید و راهنمایی کامل کنید سپاسگذار میشم

عذر میخوام فونت قبلی بزرگ شده

mohsen_star

Registered User
لایک‌ها
16
سلام بر دوستان
ر با آرزوی قبولی عزاداری های عزیزان و التماس دعا
آقا ما تو انتخاب دوربین گیر كردیم
حالا به این نتیجه رسیدم که واسه خرید یه دوربین خانوادگی بیش از 250 ارزش خرج کردن نداره
حداقل واسه دوربین اول و یه ادم آماتور
میخوام تا 3 شنبه حتما دوربین بخرم واسه مراسم عاشورا و تاسوعا
خواهشا کمک کنید تا یه انتخاب خوب کنم
من تو دوربین های فشردهcompact کودوم مدل رو بخرم
از اینا کودومش بهتره:
Panasonic Lumix DMC-TZ2
Canon Powershot SD1000 - IXUS 70
Canon Powershot SD750 - IXUS 75
Panasonic Lumix DMC-FX12
بعدشم تو این قیمت رو دوربینA720 IS کنون هم گیر کردم
حالا تورو خدا زود راهنمایی کنید
کودومش بهتره زیاد هم دنبال دوربین بزرگ و سنگین نیستم

khadem55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
;کسی نیست جواب ما رو بده>؟ "]سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
;کسی نیست جواب ما رو بده>؟ "]سلام به اساتید فن من مشکلی دارم که اگه ممکنه شما نظر بدید. بین 2 تا دوربین sony h9 or panasonic fz18 موندم . من علاقه زیادی به اچ9 دارم اما همه سایت ها ازش بد می گن آیا برای من که یک کاربر معمولی هستم این همه مشکلات زیاد مثل نویز ،وزن زیاد و... ملموس هست یا فقط در سطح حرفه ای؟ از مزایای این دوربین برای من ماکرو خوب، زوم بالا ، قابلیت زوم در فیلم برداری، توانایی استفاده از برق مستقیم ، داشتن ریموت کنترل هست که این سه مورد اخیر رو پاناسونیک زد 18 نداره.

خب! من خودم مدتهاست نیستم!
263cylj.gif
به هر حال..

fz18 که از H7 & H9 بهتره! ولی در کل هیچکدوم توصیه نمیشه!
dontknow.gif
با وجود گزینه های بهتر..
352nmsp.gif

مگه اینکه ایه نازل شده باشه که لنز حتما باید بالای 480 mm باشه (18x)!!!
huh.gif
و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه!
huh.gif

پیشنهاد من در این دسته دوربینا (سوپر زوم) اول Fuji S6000 هست و بعد panasonic fz50 .البته الان سختتر توی بازار گیر میان!

//

ادیت : در ضمن پست ها رو میشه ادیت کرد!! مثل همین پست خودم!!
سوال دوم اینکه تفاوت عملی H7 با H9 چی هست که اونو 80 تومن ارزونتر میکنه آیا این تفاوتها برای کاربر عادی ملموس هست؟
به قول شما تفاوت عملی خاصی ندارن! لنز و سنسورشون یکیه! نرم افزار داخلیشون هم یکسان! پس..
فقط lcd مدل h9 بزرگتره..(که به نظر من زیادی بزرگه! و طراحی بدنه رو بی ریخت کرده! مصرف باطری رو هم میبره بالا!)
و h9 دکمه های فوکوس و مترینگ روی خود بدنه داره که h7 نداره..

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
خب! من خودم مدتهاست نیستم!
263cylj.gif
به هر حال..

dontknow.gif
با وجود گزینه های بهتر..
352nmsp.gif

huh.gif
و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه!
huh.gif

پیشنهاد من در این دسته دوربینا (سوپر زوم) اول Fuji S6000 هست و بعد panasonic fz50 .البته الان سختتر توی بازار گیر میان!

//

ادیت : در ضمن پست ها رو میشه ادیت کرد!! مثل همین پست خودم!!

به قول شما تفاوت عملی خاصی ندارن! لنز و سنسورشون یکیه! نرم افزار داخلیشون هم یکسان! پس..
فقط lcd مدل h9 بزرگتره..(که به نظر من زیادی بزرگه! و طراحی بدنه رو بی ریخت کرده! مصرف باطری رو هم میبره بالا!)

شدیدا تایید میشه.
من خودم مدت کوتاهی ف ز 18 داشتم.
چیز خاصی توش ندیدم

khadem55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dontknow.gif
352nmsp.gif[/IMG]

huh.gif
و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه! [I

//

د
وست عزیز ممنون از راهنماییت اما چند نکته؟1 این دوربین های توصیه شده شما از نظر وزنی برای من قابل تحمل نیست . پس سبکتر باشه بهتره.
2 باطری لیتیومی خیلی بهتره و از نظر من ترجیح داره.
3 زوم بالا و خاصیت ماکرو خوب برای من یه تفریح نیست من باید از فیلد میکروسکپی عکس شارپ بگیرم و برام حیاتیه و با دوربین های با زوم 4-5 این امر محقق نشد . خواهشمندم همراهی کنید تا بشه که با یه دوربین خوب کارم راه بیفته. آیا دوربینی هست که ریموت کنترل داشته باشه؟ همچنین LCD بزرگ واسم خیلی مهمه و اونو واسه خوشگلی نمی خام !!!!!
5 دوستان می فرمایند این مدل ها خوب نیست اما مثل سایت های دیگه فقط همینو می گند و جواب محکمه پسندی نمی دند لطفا با دلیل و منطق بفرمایید وگرنه چون می گن بده پس لزوما بد نیست . منتظر نظرات شما هستم​

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه اكثر دوستان اينجا ميانه خوبي با پاناسونيك ندارند و بشدت به فوجي و بعضاً كانن علاقه دارند( نگيد اينطور نيست چون دقيقاً از نوشته ها مشخصه حتي همين موضوع باعث شده چند نفر از دوستان ديگر از اين بخش برن) پاناسونيك فقط يك عيب در مقابل فوجي هاي پيشنهادي داره و اون هم نويز در iso هاي خيلي بالاست كه در اكثر موارد كابردي نداره . اون نمونه عكسهايي هم كه دوستان بهش استناد ميكنند يك كاربر عادي و نيمه حرفه اي (افرادي كه با slr like) خيلي كم در اون شرايط عكس ميگيره. درمقابل پاناسونيك مزاياي زيادي داره كه شما هر روز با اون سر و كار داري و در هر عكسي از اونها استفاده ميكني كهدر اين موارد برتري كامل با fz18 هست مثل :
1- گارانتي معتبر كليه محصولات پاناسونيك با نام بانيان( شما در هر شهري از ايران برري ميتوني از اين گارانتي استفاده كني)
2- باطري مخصوص بجاي باطري قلمي كه كلي دردسر داره
3- كابري اسان با منوها و تنظيمات
4- زوم و وايد فوق العاده
5- لرزش گير قوي
6- شارژر همراه
7- وزن كمتر
ضمناً من قبلاً كانن s2is داشتم همون اولي يك شارژر اصل سوني بهمراه باطري هاي اصل سوني براش خريدم ولي همين چند ماه پيش كلي اذيتم كرد . 2بار تاحالا شارژر خريدمكه هر دوتاش خراب شدند و 2 بار هم باطري ها را عوض كردم. باطري ها هم كمتر از اون چيزي كه فكر ميكنيد براتون كار ميكنه. كلي تاحالا سر اين موضوع حالم گرفته شد و خيلي جاها نتونستم عكس بگيرم ولي از پاناسونيك اين دردسر ها رو نداره . بهر حال انتخاب با خودتونه .اين مسائل چيزهايي هست كه شما در هر عكسي كه ميگيريد باهاش سروكار داريد ولي شايد عكسهايي كه در تاريكي ميگيريد بيشتر از چند تا در سال نباشه. اون لنز وايد هم واقعاً در گرفتن عكسهاي خانوادگي و محيط هاي بسته بهتون كمك ميكنه .موفق باشيد

k.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوست عزیز من خودم دوربین h7سونی دارم که دوربین بسیار خوبی است وازش راضیم ویک فرق دیگه h7 با h9اینکه در شب و جایی که اصلا نور نیست میتوانی مثل دوربین مادون قرمز عکس بگیری وهمینطور lcdمدل h9 قابل جابجا شدن است ولی به نظر من ارزش دادن آن مبلغ اضافه را ندارد در ضمن من خودم قبل از خرید دوربین خیلی تحقیق کردم وهمینطور الکی خرید نکردم بهترین کار اینست که در googleاین عبارت را سرچ کنیCOMPARISON digital camera بسیاری سایت پیدا میکنی که مدلهای مختلف را میتواند بصورت مقایسه ای نشان بدهد مثلا من خودم بین h7 و s5is کانن این کار را انجام دادم با وجودی که کانن گرانتر است ولی حداقل در 4 یا 5 ویژگی از h7 عقبتر بود خوبی این سایتها این است که خودت میتوانی به راحتی با توجه به بودچه ات و با دلیل منطق تصمیم بگیری و همینطور بی علت کسی نمیگوید این خوب است و یا مدل دیگری بد است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام به همه دوستان

یه مشاوره میخواستم بدین که دوربین Canon تا سقف 350-360 چه مدل هایی از همه بهتره ...

من این مذل رو دیدم به نظرم خوبه ... میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم
Canon powershot A650 IS

این هم قیمتش پایین تره (حدود 230) ولی شنیدم دوربین خوبیه منتها به A650 اصلا نمی رسه ( از لحاظ تفکیک پذیری و ...):
Canon powershot A720 IS

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
والا با وضعيت (في*لتر شدن سايت) عملا فلج شديم. بايد با كلك و ترفند وارد شيم. با سرعت پايين اين نرم افزارها هم كاري از ما ساخته نيست. فقط شرمندگيش مي مونه براي ما.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
والا با وضعيت (في*لتر شدن سايت) عملا فلج شديم. بايد با كلك و ترفند وارد شيم. با سرعت پايين اين نرم افزارها هم كاري از ما ساخته نيست. فقط شرمندگيش مي مونه براي ما.
کسی دیگه ای نیست که جواب بده ؟

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
a650 تکمیل یافته a640 هست و از هر نظر از a720 که تکمیل یافته a710 هست سرتره . شما اگر بین این دو مدل شک دارید همون a650 رو بخرید. توی این رنج sx100 هم گزینه قابل تاملی هست. ولی در حالت کلی اگر نظر می خواهید باید بگید دوربین رو برای چه کارهایی می خواهید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. موفق باشید.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
a650 تکمیل یافته a640 هست و از هر نظر از a720 که تکمیل یافته a710 هست سرتره . شما اگر بین این دو مدل شک دارید همون a650 رو بخرید. توی این رنج sx100 هم گزینه قابل تاملی هست. ولی در حالت کلی اگر نظر می خواهید باید بگید دوربین رو برای چه کارهایی می خواهید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. موفق باشید.
سلام
ممنون از راهنمایی تون ...
راستش دوربین رو برای عکاسی نمیه حرفه ای .... خانواده و طبیعت و ......

Canon PowerShot A650 IS به نظرم از Canon PowerShot SX100 IS بهتر باشه ..

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خب! من خودم مدتهاست نیستم! به هر حال..

fz18 که از H7 & H9 بهتره! ولی در کل هیچکدوم توصیه نمیشه! با وجود گزینه های بهتر..

مگه اینکه ایه نازل شده باشه که لنز حتما باید بالای 480 mm باشه (18x)!!! و 440 mm فاصله کانونی (12x زوم!) کارتون رو راه نندازه!

اين فوجيS6000 كه شما كَفتيد ...
من تو dpreview مشخصاتش رو ديدم حد اقل فوكوسش 10 سانتيمتر بود
اين حقيقت داره ؟؟

با اينكه كانون S5 صفر سانتي هست وسوني H7 هم 2 سانتي هست !!

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
( نگيد اينطور نيست چون دقيقاً از نوشته ها مشخصه حتي همين موضوع باعث شده چند نفر از دوستان ديگر از اين بخش برن)

مگه این‌جا مهدکودکه که بر سر اختلاف نظر، یکی قهر کنه بذاره بره؟ حتما شما می‌دونین که وجود این اختلاف نظرها، در نهایت به نفع همه‌س. چه توی همین فروم و بحث انتخاب یک مارک و یک مدل، چه توی جامعه‌‌ای بزرگ و بحث بر سر انتخاب مثلا یک حزب. (همون چیزی که یه حکومت توتالیتر به‌شدت سرکوبش می‌کنه چون ازش می‌ترسه.)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
اين فوجيS6000 كه شما كَفتيد ...
من تو dpreview مشخصاتش رو ديدم حد اقل فوكوسش 10 سانتيمتر بود
اين حقيقت داره ؟؟

با اينكه كانون S5 صفر سانتي هست وسوني H7 هم 2 سانتي هست !!
سلام
بحرین جان!
http://www.dpreview.com/reviews/com...pixs6000,panasonic_dmcfz8,sony_dsch7&show=all
این مقایسه چند تا دوربین حدودا هم رده ست: S5is, H7, Fuji 6000, Panasonic FZ8 . اینا همه شون یه ایراد هایی دارن و یه برتریهایی ولی چیزی که خیلی مهمه سایز سنسوره، که سایز سنسور فوجی از سایرین بزرگتره و این عامل بسیار مهمیه در کم نویز بودن دوربین و کیفیت عکس ها...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام
بحرین جان!
http://www.dpreview.com/reviews/com...pixs6000,panasonic_dmcfz8,sony_dsch7&show=all
این مقایسه چند تا دوربین حدودا هم رده ست: S5is, H7, Fuji 6000, Panasonic FZ8 . اینا همه شون یه ایراد هایی دارن و یه برتریهایی ولی چیزی که خیلی مهمه سایز سنسوره، که سایز سنسور فوجی از سایرین بزرگتره و این عامل بسیار مهمیه در کم نویز بودن دوربین و کیفیت عکس ها...

بسيار متشكر دوست عزيز

فقط براي من قدرت فوكوس خيلي مهمه ... يعني با اين فوجي نميشه از شيء خيلي نزديك عكس كَرفت ؟؟

راستي يه مدل جديدي هم اومده اسمش Fujifilm FinePix S8000fd هست
از اون خيلي خوشم اومده .. قيمافش هم به نسبت به اين جور دوربينا خيلي خوبه
اين دوربين هنوز نيومده ... واكَه اومده قيمتش جنده ؟؟

ممنون

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
فقط براي من قدرت فوكوس خيلي مهمه ... يعني با اين فوجي نميشه از شيء خيلي نزديك عكس كَرفت ؟؟
يافتـــم

مشكل حل شد !

سوبر ماكرو داره ..

Super Macro ModeThe Super Macro Mode allows you to get up close to your subject, within 1cm (0.4 inch), making it easy to take high-impact full frame close-ups; used with the ‘Auction Mode’ you have the perfect combination to capture detailed imagery for your next upload to ebay.

بالا